Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulloidní sraz v Kojetíně 8.9.2007
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 09:49
- Nahlásit

Hej to moje střevo nemůže došlápnout na levou zadní nohu. Vypadá to na něco s hlezenním kloubem. Mazec, jsme holt dlouho neviděli naši vetku, ne že by mi to vadilo... Ale on chodi po třech.

Fuissem dík za rady. Na příštím srazu mi ukážeš, jak ho zklidnit aspoň na dvě vteřiny. O.K.?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:02
- Nahlásit

No pockej aby se mi to nepovedlo. Ja se tim trosku vic zabyvam a tak vim jak na to. Jen neumim odhadnout co presne udelat s psikem pokud ho vidim jen parkrat. Ale to co proslo mimi rukami na par dni, se i zmenilo.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:19
- Nahlásit

Fuissem
Můžete na tom zamakat. Já budu jenom ráda. Mé přesvědčovací metody v takových situací selhávají na nedostatku klidu....
A než ho tam přerazit na místě, radši se na to vybodnu...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:24
- Nahlásit

To chapu, ja taky psa neprerazim.

suri
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:32
- Nahlásit

bullvnouzi
Ty, já myslím, že to nebylo tak hrozný. To jsou jen pudy, no... My ty lovecký taky nemůžem skrotit Taky by mi nikdo nevěřil, že když jsme ve městě je v klidu a někdy i sama krásně chodí u nohy aniž by jedinkrát škubla vodítkem a né, že se od ní vlese nechám vláčet, plus to její ječení, no hrůza. Prostě nebyli jste sami kdo se blbě předved . Tak holt musíme ty naše potvory zvykat, víc s nima trénovat a hlavně obrnit svoje nervy a vyzbrojit se nekonečnou trpělivostí

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:53
- Nahlásit

suri
Tak holt musíme ty naše potvory zvykat, víc s nima trénovat a hlavně obrnit svoje nervy a vyzbrojit se nekonečnou trpělivostí
Tož to já to vezmu odzadu.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:09
- Nahlásit

bullvnouzi
To je dobry plan.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:43
- Nahlásit

Fuissem
I když tuším, že u té trpělivosti zůstane a když se budu hoodně snažit, tak si i obrním nervy.
Ale víc trénovat? No už se vidím.
Ale zase na druhou stranu mám, co jsem chtěla = samostatně uvažujícího psa, kterej je však schopen v kritické situci okamžitě poslechnout.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:03
- Nahlásit

Máme fotešky. Ale je jich brutálně málo.
URL

Fuissem
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:22
- Nahlásit

Halo halo nejak nam to tu zamrzlo. Meli bysme se domluvit na dalsim terminu toho rijnoveho vyletu v Brne.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:43
- Nahlásit

Fuissem
Halo halo.
Já nemůžu akorát 19.-21.10., ptž jsem na kurzu v Brně.

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:16
- Nahlásit

No, já koukám do svého deníčku a volný víkend mám až v listopadu... takže říjnového srazu se taky nezúčastníme, ale pokud bude něco v listopadu, tak máme volno 10. -11. 11. a 24. - 25. 11. no a v prosinci nemáme zatím vůbec nic

suri
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:17
- Nahlásit

Fuissem
Halo, halo, já mám říjen plnej, co tak až pvní víkend v listopadu?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 19:33
- Nahlásit

Oki, jestli se to nikomu v rijnu nehodi, muzeme to nechat na listopad.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání