Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulloidní sraz v Kojetíně 8.9.2007
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:00
- Nahlásit

suri
Oki nekde mezi nadrem a kauflandem. Mam pro tebe ale spatnou zpravu, nase auto je nekuracke.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:02
- Nahlásit

Mar
Ja myslim, ze vlastne berem kazdeho s dobrou naladou a radosti ze psu. Na pristim srazu v Brne ma byt i nem doga Agata.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:12
- Nahlásit

Pomooooč. Povodeeeeň.

suri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:13
- Nahlásit

Fuissem
já taky nemusím hulit všude dalo by se v podstatě říct, že hulím jen venku na čerstvým vzduchu jo a ještě teda v hospě, teda pokud je to kuřácká doma, v práci ani v autě by mě to fakt nenapadlo tak se neboj....jo a co máte za auto?

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:18
- Nahlásit

Fuissem
týjo! to je Berryho milenka!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:18
- Nahlásit

Tááák a je to v pi....
Mrkněte, jak to u nás vypadá...
URL

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:19
- Nahlásit

suri
ty chodíš do nekuřáckejch hospod dyž seš kuřák? bych nevydržela ani minutu... doma a v práci nehulím taky - ale zase ráda si každou chvilku odskočím ven,na ten "čerstvej vzduch"

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:20
- Nahlásit

Fuissem pokud teda myslíš tu agátu,co já

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:22
- Nahlásit

suri
Tmave modry favorit.

bullvnouzi
Snad se to zlepci a neuplavete.

Mar
No nevim co by na to Bali rikal, on si holky prebirat nenecha a toto je jeho nejlepci kamoska.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:24
- Nahlásit

Mar
Ty jo kde stenam ji ukradli. ta je jen nase.

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:24
- Nahlásit

Fuissem
hmm, to Berry by ji taky nedal - asi ... chodí s ní na coursingy a na cvičáky a na dovči byli a tak sice se to agátce mnohdy moc nelíbí, ale kotník jí dycky voject musí

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:27
- Nahlásit

Mar
Ste taky z Brna? No Aga Baliho necha i jist pamlsky od jeji panicky.

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:29 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Fuissem
sme no
to u nás je panička nervní a pořád křičí, bo se bojí, aby Agů Berrho nezašlápla (má 31,5 cm v kohoutku totiž - teda jako Berry nikoliv Vendulka )

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:39
- Nahlásit

To jako vim, ze ne Vendula. To je slecna General.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:42
- Nahlásit

Dětičky mizim. Jdeme odnášet všechno nahoru do patra... Srazáci čekejte ráno SMS, jak to vypadá. Číslo na suri nemám, ale s fuissem se spojíte kdyžtak...

suri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:44
- Nahlásit

Mar
ty chodíš do nekuřáckejch hospod
no dobrovolně nee

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:57
- Nahlásit

suri
já nikdy - za nic

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:00
- Nahlásit

Fuissem
fotku psa - sííím
mě napadlo, ešivá von to nejní ten pittbull se kterým venčijou

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:06
- Nahlásit

Nooo to sme urco mi ono totiz jinyho taaak hodnyho na svete neni.

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:09
- Nahlásit

hmm mmm no pěkné teda je moc
je rvavej? se psama?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:09
- Nahlásit

Nase galerka na stafordech
URL

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:11
- Nahlásit

Neni vubec rvavy, az to vedlo k tomu, ze mel rozcupovanej krk. Zacal se branit, az mel psa zakousliho v krku a jemu tekla krev z tlamy.

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:13
- Nahlásit

Fuissem
no páč ten muj hajzlík dyž se někdo vožene,nebo zavrčí,tak do toho de - nevim proč ale je fakt že předtim už yl taky párkrát kouslej dřív utíkal...tak sem myslela,že dybysme šli někdy s vma v brně, tak aby se kucííí vubec snesli

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:14
- Nahlásit

A toto je galerka z tabora, na kterym jsme letos byli.URL

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:18
- Nahlásit

No Bali si taky hodne rozumi s Agou, protoze jsou stejni urvanci ve hre. Nekteri psici to nechapou. Jinak Bali se vse snazi vyresit domluvou nebo utekem. Ne ze by byl srab, ale pred malima utika, vi, ze na ne nesmi. Musim prchat, s prochajdou to muzem domluvit, ale Aga prave hara.

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 15:36
- Nahlásit

Fuissem
jj,vim vo tom

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2007 16:02
- Nahlásit

Tak ja osobne jsem uplne mrtva. Priste den pred srazem zadny pivko a hlavne zadny tequilly.

A dalsi srazik bude v Brne. Nejak se dohodnete na datumu, my mivame vikendy zpravidla volny.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2007 16:09
- Nahlásit

Jinak mi pls zkritizujute ci zhodnodte tu tlamu cernou. Dneska se vazne predvedl. Ja nevim, on proste asi nedava vic psu dohromady. Pritom kdyz je sam (na ulici), tak nemusim nosit voditko. Ma kos a slape jak hodinky. Ale jak je vic psu dohromady, tak nevidi, neslysi a hysterci. A to byl jen slabej odvar toho, co predvedl na cvicaku...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2007 16:12
- Nahlásit

Jo a cizi psy na ulici ignoruje a obchazi, staci ukazat prstem.. Ani u obchodu se odlozenej nepohne, at je srumec okolo jakej chce.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:07
- Nahlásit

bullvnouzi
Ja myslim, ze je to jen o cviku. Bali byl driv taky ve vetsi spolecnosti jak utrzenej ze retezu a ted uz to zvlada. Na ulici mi taky driv nechodil za psi a ignoroval je. Ted po tom pokousani je snad psy uplne pritahovan. Neni klidny, kdyz se na nej nesmi jit podivat. Obcas i zkusi jit pres zakaz, ale po duraznem NE si to rozmysli.

Dnes to bylo take tezke, kdyz tam byla vonava fenulka. To je obcas i Bali neodbytny. Uvidime jak to bude vypadat kdyz budem chodit castejc. Zkusila bych ho teba pri prestavce uklidnit a opravdu nejit dal nez se uklidni. Mel by tak zjistit, ze dokud bude hystercit, bude trcet na miste. A cim min hysterci, tim kratsi dobu to musi vydrzet. Kdyz chce bezhlave vpred za ostatnimi, rozejit se Zpet. Ale je to beh na dlouhou trat. A cvicit, cvicit, cvicit.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání