Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulloidní sraz v Kojetíně 8.9.2007
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
suri
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:22
- Nahlásit

ammy
No je fakt, že zahrádka je fajn, nemusíš řešit venčení 10x za den a ta naša se tam pěkně vyblbne, hlavně když přijde na návštěvu nějaká číča, myšička, pták a jíný zvířata. Jo a taky velká zábava je tak obden vytahat a roztahat po dvoře všechny dřeva, kerý jsou pěkně vyskládaný u krbu.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:24 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

to @ll

URL

suri
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:27
- Nahlásit

bullvnouzi
tak to budou potřebovat čluny všici, nejen my, pro dočasnou indispozici

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:32
- Nahlásit

suri
Cha cha. No já doufám, že se to umoudří...

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:47
- Nahlásit

Holky, doufám, že to nebude tak hrozné a nebudete muset rušit sraz. Opravdu nechápu, co se to sem zase žene. Já myslela, že na začátku září by mohlo být ještě léto

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

ammy
Jo a na novinkách straší orkánem.

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:17
- Nahlásit

Aby to Surinku neodneslo

suri
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:24
- Nahlásit

ammy
Vezmu pořádnou kotvu

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:59
- Nahlásit

suri
Člun, kotvu, kocovinu jak kráva... Woe tož to aby sis na to vzala náklaďák.

suri
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:00
- Nahlásit

bullvnouzi
vypadá to tak

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:05
- Nahlásit

ammy

Toho pinče jsi potkala v KM? A nebyla to fenka se starou malou paní?

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:16
- Nahlásit

pawLINka
Jo, potkala jsem ji v KM v Dolních zahradech u čističky, ale jestli to byla fenka to opravdu nevím. Paní byla stará a malá a měla toho psa plné ruce. Bylo vidět, že na to štěně nestačí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:35
- Nahlásit

ammy Jj, tak tu znám. Bydlím taky v Dolních zahradech. Pořídila si tu fenku, protože se jí líbil můj pinč. Dřív měla dobrmana, tak se jí líbilo, že je to podobné Mno, ona měla psů víc, ale nezvládala ani jezevčíka, ne tak temperamentního pinče. Marně jsem jí koupi tohoto plemene vymlouvala... jenže někteří lidé jsou zkrátka chytřejší... A na cvičák chodit nechce, protože se jí 400 na rok zdá moc peněz. Dělám na cvičáku instruktorku pro výcvik, tak jsem se jí snažila i poradit, ale marně. Paní má holt svou hlavu

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:41
- Nahlásit

pawLINka
Na kterým cvičáku hele???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:43
- Nahlásit

Mno, v KM. Proč?

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:45 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit

pawLINka
Jůů, ty děláš instruktorku? V KM u Kauflandu? Já jsem pořád říkala, že začnem chodit na cvičák a pořád nejsem schopná tam zajít a poptat se. Můžeš nás tam nějak dokopat??

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:46
- Nahlásit

pawLINka
Tož tak. A na kterým?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:47
- Nahlásit

ammy
Jj, tam. V opravdovém Kynologickém klubu, ne v žádném rádoby cvičáku, které se tady tvoří Jsme tam na výcvik 4 a střídáme se. Tak přijď v sobotu v 17,00 nebo v nedělu v 8,00 a máš to. Je to jednoduché - přijdeš, omrkneš, vyzkoušíš a vezmeši si přihlášku. Zrovna teď v sobotu mám mít výcvik já, ale kvůli srazu si to musím přehodit. Snad někoho najdu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:49
- Nahlásit

bullvnouzi
Cvičák je jen jeden - kynologický klub Kroměříž

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:55
- Nahlásit

pawLINka
Ten Bedea Hvězda je něco jinýho....?

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:58
- Nahlásit

pawLINka
Tento víkend jsem bohužel pryč, ale ten příští by to snad šlo. A do kdy to asi bývá (hod) a jste tam i někdy přes týden?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:03
- Nahlásit

bullvnouzi
Bedea je spíš pro sportovní výcvik. Pro laiky tam je nějaký kurz pár lekcí za velký peníze. Nevím, nechci soudit... A pak je tady nějaký soukromý "cvičák" - moc o tom nevím, ale moc se mi to nezdá.

ammy
tak přijď třeba příští víkend. Můžeš tam být jak dlouho chceš. Záleží jestli budeš chtít cvičit i obranu. Maximálně to trvá do 19 hod, ale spíš míň. Přes týden tam jsme jen soukromě, výcviky jsou jen o víkendu.

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:19
- Nahlásit

pawLINka
Tak to my přijdem opravdu zatím omrknout a rozkoukat se. Ta moje expertka, když vidí jiného psa, tak to, co do té doby uměla, najednou zapomíná. Musíme si nejdřív zvyknout.

Tu Bedeu jsem taky studovala a z těch cen jsem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:28
- Nahlásit

ammy
však se přijď podívat. Není to omezený nějakýma lekcema, ale platíš na rok.

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:32
- Nahlásit

pawLINka
A mimochodem, kam tak chodíte na procházky? My většinou přes zámeček na hulínský štěrkáč nebo kolem Altýřů atd. My bydlíme u nádraží. Že jsem vás ještě nepotkala. Myslím, že ta tvoje smečka je nepřehlédnutelná.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:33
- Nahlásit

Tak to se budeme muset domluvit a zajít někdy spolu. Já jsem teď bydlela prakticky 3 měsíce v Hulíně, tak jsme chodili ven tam, ale teď už zase budeme chodit tady na ty samé procházky co ty + letiště

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:42
- Nahlásit

pawLINka
No, to jo!!! Kdyžtak písni na mejl, co a jak pbuchtova@tomaas.cz. My tu nějak moc odpovídající kamarády nemáme. Známe stafordku Rastu, bydlí od nás za rohem, ale ta tráví čas jen na vodítku, protože prý by na volno nepřišla a to už má přes 2 roky. A "prý na cvičáku řekli, že na nápravu je pozdě" Tak nevím, jestli chyba není spíš někde jinde ?!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:45
- Nahlásit

ammy
asi vím jakou fenu myslíš...

můj mejl st.pavlusa@seznam.cz
icq 330743599

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:47
- Nahlásit

Z kama pejska máš? Co to je přesně za rasu?

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:51
- Nahlásit

Dík za mej, ale icq ke mě jaksi ještě nedorazilo Jinak zatím se měj. Mizím z práce. Nevím, co provedu s tím malým čertem v tomto počasí
Petra

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání