| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:04
- Nahlásit
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 09:58 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
Ahojte, nám ten termín vůbec nepasuje. Škoda, že to není třeba o týden později. Co už, snad příště. Posledně to bylo super! Jinak Ammy zdraví Surinku a Mafiána.
Petra a Ammy
P.S.: Ammy už umí plavat, tak přístě už budou s Máfem pro klacky plavat spolu.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:05
- Nahlásit
Jee. Tak to nas mrzi. Prisel ti mejlik s odkazem na fotogalerii ze srazu?
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:06
- Nahlásit
Jo, přišel. Moc krásný fotky. Dík.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:53
- Nahlásit
ammy
Zdravíme do Kroměříže!!!
To je teda škoda, že nemůžete
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:00
- Nahlásit
bullvnouzi
Na Mácháč jako na fesťák? Posloucháš techýnko?
jj, na Carla, na Carla... abych pravdu řekla, nijak estra to neposlouchám, ale akce jistých DJs si nenechám ujít nikdy
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:07
- Nahlásit
Jo, a to Brno mi přijde trošku schůdnější... tam bysme možná i dorazili, pokud to bude v termínu, co máme volno (tak do půlky listopadu máme víkendy plný)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:28
- Nahlásit
Mel
na Carla, na Carla
Hm, to já letos prošvihla, co se dalo. Ale moji mazánci Filterheadz hrají za pár týdnů v Olmiku, takže to vypadá, že si je konečně poslechnu. Minule mi v Brně utekli.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:35
- Nahlásit
Mel
a to Brno mi přijde trošku schůdnější...
(tak do půlky listopadu máme víkendy plný)
Brno asi jo, ale doufám, že o něco dřív, než v listopadu....
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:18
- Nahlásit
Tak zatim to zatim vypada, ze ja jedu pouze s Balim. Sony se nam vcera vratil k paneckum. Tak pokud mi zas nekdo nejakeho psika neda na hlidani, jedeme sami.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:22
- Nahlásit
Brno bych videla na rijen. Bud 6,7.10. nebo27,28.10. tak zkuste porozmyslet, ja uz jsem trasu vymyslela.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:27
- Nahlásit
Fuissem
Jakou trasu? Mě je to další datum zatím tak jedno. Hele pober ještě nějaký Brňáky.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:24
- Nahlásit
Fuissem
hmm, tak ani jeden termín nemůžu... 7. 10. jsme přihlášení na zkoušku ZM, navíc nám bylo na tento termín přesunuto mistrovství Moravy v coursingu, takže i kdyby nevyšla ta zkouška, tak jedu na mistrák a ten druhý termín pořádáme sraz lidí taky z toho serveru v Lobči u Mělníka.
bullvnouzi
jak vlastně tyhle procházky probíhaj? Já si nedokážu představit, že jdu s Garym s dalšími takovými "magory" na prochajdu... mě stačí normální "snášenliví" psi
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:30
- Nahlásit
Mel
Normálně. Vylezem na nádru a jdem někam za město, kde psy pustíme a necháme lítat. Ti normální na volno, ti magoři (Máfo ) s náhubkem. Je fakt, že na tom posledním byl i Máfo na volno, ptž tam byl jedinej chlap. Nepočítaje Arčiho, kterej je ještě mrně a navíc se znaj od mala. Ale teď budem mít koš. Von je Máfo totiž tak trochu kriplík na cizí aportky a na pamlsky.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:32
- Nahlásit
Mel
A vono se nám to ani nerve. Nefím, asi choděj samý snášenlivý psi i fenky.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:44
- Nahlásit
bullvnouzi
tak to je celkem fajn... Garyho bych bez nábubku nepustila mezi psy, feny jsou OK.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:46
- Nahlásit
Fuissem
O jakou trasu jde? Jinak já toho 6.-7.10. taky nemůžu!
Mel
Můžu potvrdit, všichni naprosto v poho!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:52
- Nahlásit
to @ll
Tak další datum předběžně toho 27.-28.10.
Mel
Aspoň by nebyl Máfo s náhubkem sám. Taky mu v tomto nevěřím.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:12
- Nahlásit
Mno po mailove diskuzi se Suri me napadla ma celkem oblibena trasa. Jen nevim, kterym smerem ji jit. Je bud narocnejsi nebo skoro vubec. Je podel reky Svitavy z Obran smer Bilovice nad Svitavou, v puli cesty se da odbocit na zriceninu do lesa, a pak se jde po nahorni plosine k lisenskemu lomu, kde se da take plavat. Asi bych to predse jen videla na opacny smer trasy. Lom, plosina, zricenina a reka take z hlediska casoveho rozvrhu. Protoze podel reky, zvlast o vikendech, jezdi spousta ciklistu. Ale dalo by se pres zeleznicni most prejit na druhou stranu reky kde jich tolik neni.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 16:24
- Nahlásit
Fuissem
Na kolik to vidíš kilometrů??
|
suri
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:51
- Nahlásit
Fuissem
JJ, tak to znám! Lepčí je to obráceně z Líšně do Obřan, a je to tak max. 10km, takže v poho a moc pěkný, přes Hády, výhled na celý Brno.......a já to mám blízko
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 10:47 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit
JJ, tak 8-10 km, podle toho kudy clovek vrchem jde. V navrhovanem smeru je to take dost velkou cast cesty po rovine nebo z kopce.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:17
- Nahlásit
suri
Fuissem
Hlavně žádný kopečky.
My jsme z té rovinaté Hanééééé.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:56
- Nahlásit
Hop nahoru.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 08:18
- Nahlásit
No taaak nejaky ten kopecek zvladnete ne? Kdyztak vas tam vytlacime. Treba s nama pak pujde nase velika kamoska Doga Agata.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 08:26
- Nahlásit
to Fuissem
Doga? Kuwa takový veliký zvíře? Doufám, že si Máfo nebude myslet, že je to kůň.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:08
- Nahlásit
Copak konum neco dela?? No na brno bych mohla vytahnout lidicek povicero. Moji milou vycvikarku Gabusi, co ma ted 6 psu a uvazuje jeste o jednom. No asi ne v plnem poctu ale tak se 3-4ma by dojit mohla. Vendulu s Agou by nemel byt problem ukecat, jen aby nam vcas doharali, zacali vcera. Kamosku s krizencem Oldou. No a treba i par lidicek z jinych bull srazu, co uz me znaji.
P.S. no podle zbarveni by si ji spis mohl splest s kravkou stracenou. Je to harlekynka.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:11
- Nahlásit
Fuissem
No, nedělá. Jen je nahání.
Ale příště určo v Brně, ať je nás víc... Jen doufám, že nám vyjde počasí. Tady se to nějak mračí.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:16
- Nahlásit
U nas taky, ale je to jeste pet dni, tak se to snad odmraci.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:47
- Nahlásit
Fuissem
No, tak u nás se nejen mračí, ale už druhej den pěkně leje.
|