| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:21
- Nahlásit
nika00
drzime palce v nedeli!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 20:25
- Nahlásit
potrebovala bych jeste poradit..zda-li je lepsi pred zkouskami psa nakrmit, nebo ne...
musim jeste dodat, ze zkousky se budou konat i venku..a sandy rada bufeti..
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 20:37
- Nahlásit
nika00
Zkoušky je podle mě lepší dělat s hladovým psem. Je pozornější a víc nastartovanej. Aspoň na poslušnost.
Možná by stálo za úvahu, dát jí trochu nažrat před speciálkama, protože na ty je zas lepší, aby byla klidnější.
Každopádně budem držet palce.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 20:50
- Nahlásit
Walda
dekuju...
musim rict ze ja uz mam nervy na pochodu...sandy hnipe
jeste me napadlo..mam ji vzit misky na vodu a na zradlo, nebo tam bude neco k dispozici?
na ty specialky..ja ji proste verim..jedine mam obavy z toho, ze beze me se nehne...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 21:39
- Nahlásit
nika00
Misky jí vezmi, ať má svoje věci. Z eráru je k dispozici jen kafe a tatranky.
jedine mam obavy z toho, ze beze me se nehne...
Zkoušeli jste to?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 22:17
- Nahlásit
Walda
Zkouseli...ale moc nevim co od ni mam cekat..zkouseli jsme to nejdriv normalka pri prochazce..jakoze jsem se s dotycnym seznamila...predstavila sandy a pak mu dala voditko...kdyz chteli jit..tak se sandy zabejcila...tak sem ji rekla "bez" a sla...sice se asi po 5 metrech zastavila a zacala se ohlizet..a opet zasek..
u vchodu jsme to taky zkouseli..a to bezproblemu odesla za dvere...a ani si nevzpomnela ze me ma...
takze faakt nevim...
ale za pamlskem pujde
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 22:58
- Nahlásit
nika00
To by mohlo stačit. Nejdřív, k veterinární prohlídce, bys k ní mohla popojít, aby Tě furt viděla, a potom při pobytu v místnosti s cizími lidmi stačí, aby prošla dveřmi a nechala je za sebou zavřít. Možná by se tu mohl zkusit i ten panlsek, nevím, nikdy jsme to neřešili. Ale je to natolik nestandardní zkouška, že by to mohlo projít.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 23:07
- Nahlásit
Walda
tak uvidime....
dekuju za pomoc a za rady...zitra drzte packy a palce a dobrou noc
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 23:49
- Nahlásit
nika00
OK.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:51
- Nahlásit
Orry
Rád bych Ti a všem ostatním prásknul, že nika00 a Sandy CT zkoušky udělaly.
Gratulujem!!!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:40
- Nahlásit
Walda
me uz to nika00 stacila prasknout sama
jsem moc rada, ze to holky zvladly
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 23:36
- Nahlásit
Dekujem
Jsem na Sandynku moc pysna....sice to "lehni" jsem predpokladala, ale byla hodnoucka...a uzasna...
Walda
Jeste jednou Ti moc dekuju za pomoc a za Tvuj cas a nervy se mnou. A taky za to, ze jsi me presvedcil, abych do toho sla.
Dekujuuuu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 23:56
- Nahlásit
nika00
hele velká gratulace....to ti fakt závidím....taky by se mi to líbilo
ale máme smůlu tak podrbej Sandynku a ještě jednou gratulka
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 00:06
- Nahlásit
sarax
dekujuuu ty mas ale zase hlidace - to ti zas zavidim ja
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 00:08
- Nahlásit
nika00
to je super! velmi blahozelam!!!
Dnes som sa o CT radila s nasou cvicitelkou, ktora je jedna z myslim troch CT civicitelov na Sk, ktori vystavuju certifikaty, a celkom ma prijemne potesila hodnotenim, ze aj nas pesko by bol na canis vhodny.
tak sa na to asi dame aj my
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:05
- Nahlásit
Bela
moc dekuju..
Ja jsem se rozhodovala uz nekdy od minuleho roku, ale bala jsem se. Nakonec jsem se nechala presvedcit a musim rict, ze to bylo opravdu lepsi nez jsem cekala a jsem rada, ze jsem do toho sla.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:57 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
nika00
Ahoj, rádo se stalo.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:59
- Nahlásit
nika00ze to bylo opravdu lepsi nez jsem cekala a jsem rada, ze jsem do toho sla.
skvele!
a aj pre nas to znie velmi povzbudivo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:04
- Nahlásit
nika00
hele ty bys mi asi už mohla poradit..nebo Walda najdu někde nějakej výcuc požadavků na pesany??jako na plemeno,povahu nebo tak něco???nechci to teda pro Trinču,aby se někdo nevyděsil..
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:06
- Nahlásit
sarax
preco vydesil? Canis predsa robia aj tzv. "bojove psi"
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:17 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Bela
mno nevím jestli by naše psina byla to pravý..i když to víš že by se mi to líbilo...bych vytřela zrak těm co ječej strachy na dálku a nevíš kde najít ty požadavky nebo jak bych to řekla???
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:19
- Nahlásit
sarax
Plemeno je jedno jaký je. Viděl jsem u zkoušek už i staforda a rotwíka. Splnili oba.
Zkušebák je tady: http://www.helppes.cz/download/zkusebni-rad.pdf
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:25
- Nahlásit
Walda
mno nevylučuje se pak třeba obrany a takový věci s CT???se jen ptám,za odkaz díky,hnedka předám
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:26
- Nahlásit
sarax
Tý jo, teprv teď mi to dochází: bych vytřela zrak těm co ječej strachy na dálku. Představ si, že bys chodila s Trinčou po Praze a ona by měla na sobě dečku: "PES CANISTERAPEUT člen Assistance Dogs Europe". to by bylo super.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:28
- Nahlásit
Walda
to by bylo super.
mno víš jak by odpůrci těhle plemen zíraliá?
jen se obávám že není vhodná...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:32
- Nahlásit
sarax
Ten rotwík dělal taky obranu, celou dobu koukal jako vrah, a když přišel k ležícímu pacientovi, figurantka měla dost nahnáno (Daušová dělala rozhodčí a povídala: já půjdu kousek stranou), ale on se rozvalil na záda, nechal jí po sobě se válet, objímat atd... Pak vstal a zas čuměl jak vrah. Byla to sranda.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:36
- Nahlásit
sarax
jen se obávám že není vhodná...
Co dělá? Proč si to myslíš? Dyk je ještě mladá. U ní bych to viděl až pozděj, ale myslet by se na to mělo průběžně.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:41
- Nahlásit
Walda
tak jo..budu na to myslet...jen prostě někdy některý lidi vyštěkává...teda hlavně takový ty puboše s černejma kapucama
ten rotwík by mohl bejt fakt dobrá podívaná
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:48
- Nahlásit
sarax
na to se asi ohled nebere...vcera tam byli asi tak dva psi, ktery vrceli, i kdyz si jich nikdo nevsimal a ja bych si na ne nelehla ani nahodou a udelali...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:53
- Nahlásit
nika00
To je fakt, jeden z nich dokonce vyštěkal rozhodčí, když k němu přišla s deštníkem, ale jinak byl OK. Jenom dostal v hodnocení nějaký omezení.
|