| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:56
- Nahlásit
Ještě mi zbylo pár věcí v bazárku, kdybyste někdo měl zájem
http://abbyprt.rajce.idnes.cz/Bazar/
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:30
- Nahlásit
Kdyby někdo chtěl mám skoro nový postroj Hurtta pro, velikost 60. Je hodně málo používaný, skoro nový. dyžtak se ozvěte na mail helps@seznam.cz
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 13:45
- Nahlásit
Prodám outdoor overall 353 - barevné provedení hnědá, od firmy Hurtta, goretexový, nepromokavý, s nohavičkami, ideální pro dlouhosrsté psy do sněhu. Velikost - menší pes, koupeno na kokra a je mu těsné - malý knírač, střední pudl, beagle ideální. Nebo kokr -fena. Zcela nový, jen vybalený a vyzkoušený. Původní cena 1400......, teď za 1000 korun, Praha. Poštou též, v tom případě plus poštovné.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 07:23
- Nahlásit
cilka
Napsala jsem ti mailík
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:28
- Nahlásit
Prodám dva obojky,
jeden červený koženkový s bílým prošíváním délka 47 cm,moc hezký, dovoz ze Švýcarska jednou nošený, nevhodný pro světlé psy, má bílá fenka od něj byla na krku růžová, cena cca 200 kč plus poštovné
druhý béžový, lakovaná kůže, 45 cm, nošený dva týdny,cena 150 Kč plus poštovné,dovoz ze Švýcarska,
oba kvalitní zpracování, šířka 1,5 cm
vodítko, dárek k vánocům, délka 1 metr, šířka 1 cm, tmavě hnědý,cena 100kč plus poštovné
nerezová miska s gumovým okrajem, ojem 0,45 litru, 2 kusy,
cena za kus 50 kč plus poštovné,
případně vyměním za cestovní misku - funkční, nebo větší nerezovou misku s gum. okrajem cca 1 litr. nebo výstavní vodítko na velkého psa v bílé barvě
mohu poslat foto
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:15 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
tak jsem zas prohrabala krabice... a ještě se mi tu leccos vynořilo, všechno je úplně nové, nepoužité:
tažný popruh pro 2 psy
250,- Kč
----------------------------------
sled postroj, pro obvod krku v nejširším místě (měřeno od kohoutku k hrbolu prsní kosti a zase zpět) 55-57 cm
250,- Kč
-----------------------------------
sled postroj, pro obvod krku v nejširším místě (měřeno od kohoutku k hrbolu prsní kosti a zase zpět) 59-61 cm
250,- Kč
------------------------------------
sled postroj, pro obvod krku v nejširším místě (měřeno od kohoutku k hrbolu prsní kosti a zase zpět) 61-63 cm
250,- Kč
-------------------------------------
sled postroj, pro obvod krku v nejširším místě (měřeno od kohoutku k hrbolu prsní kosti a zase zpět) 65-67 cm
250,- Kč
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:21 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Nechtěli byste někdo koupit obojek pro psa Herm. Sprenger, jednořadý polostahovák, 40 cm, 1,5 mm oka...
Dneska mi přišel poštou, ale jak jsem zjistila, tak je těsnější něž sem si myslela že bude.... Cena by byla 165 Kč + poštovný nějakejch 30 korun, poslala bych to v nějaký obálce...
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:12
- Nahlásit
wami
Ahoj, je tvá nabídka ještě aktuální?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:54
- Nahlásit
VercaD
ahoj
až na jeden postroj (65-67cm) je všechno ještě volné
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:38
- Nahlásit
wami
OK, tak bych si vzala ten zbytek
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:08
- Nahlásit
VercaD
oki, domluva by mail - wami zavinac seznam tecka cz
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:22
- Nahlásit
wami
e-mail odeslán . . .
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 19:01
- Nahlásit
Aktualizovaný bazar:
http://abbyprt.rajce.idnes.cz/Bazar/
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:09
- Nahlásit
wami: Vse tedy prodano?
|
antamar
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
Prodám několik postrojů, vodítko a 2x dummy:
(ke všem můžu poslat fotky, antamar@seznam.cz; příp.vyzkoušení a převzetí možné v Brně nebo poštou)
Manmat Guard XS. Jako nový, málo používaný. Modro-černý. Obvod pro krk cca 45 cm, hrudník max. cca 77 cm. Původně 440,- Teď 280,-
Zero DC podšitý M. Černý s "indiánským" vzorem. Šíře popruhu: 25 mm. Pro obvod krku: 38-43 cm, obvod hrudníku: 40-70 cm. Měkký, v případě namočení postroj rychle schne. Málo používaný, jako nový. Původně 300,-. Teď 215,-
Rogz for Dogz Beach Bum L (obvod krku 40-62 cm, obvod hrudníku 43-75 cm, dolní spojovací popruh 15,5-18 cm) - 2 postroje, oba původně 450,-
1/ vzor Royal Sunrise - slunečnice, trochu "ošuntělý", jinak žádná větší vada, 225,-;
2/ vzor Viva Rogz - černý popruh s červenou nášivkou, bez vad, 265,-
Rogz for Dogz postroj Pupz - Se zapínáním nahoře na hřbetě, jednoduché nasazení. Modro-bílo-hnědý s pejsky a nápisem. Kvalitně, pevně zpracovaný, ale i jemný - nedře. V bezvadném stavu. Všechny tři pásy se dají uzpůsobit ve velikosti. Obvod kolem hrudníku: 1. pás - 42-63 cm, 2. pás - 43-64 cm, šířka popruhu 1,7 cm. Původně 300,- Teď 180,-
Red dingo postroj reflexní střední -
málo používaný, bez vad. Žlutá barva, s reflexními kostičkami. Obvod krku: 35-53 cm, obvod hrudníku: 40-67 cm, délka břišního pásu: 14-19 cm, délka hřbetního pásu: 10 cm, šířka popruhu: 18 mm. Postroj je pevný a je velmi kvalitně sešit. Původně 387,- Teď 230,-
Red Dingo vodítko reflexní střední - žluté, šířka 18 mm. Délku je možné regulovat v rozpětí 1,0 - 1,8 m. Původně 300,- Teď 215,-
Dummy od firmy Bracco - Prodám nepoužívaný dummík Uni Double 500g- barva khaki. Ze stránek výrobce: Vhodný pro všechny druhy plemen. mimo malinkatých. pro nácvik lovení zvěře, nebo pro radost z aportování. Tento dummy je vyroben z kvalitní dvouvrstvé polyamidové tkaniny. Jedinečné pro nácvik ve vodě. Možnost nanést pach zvěře. Původně 220,- Teď 145,-
Bracco Dummy Standart 250g s kožešinou - původně 220,- Teď 135,-
|
AishaChilly
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:02 - Změnil/a: AishaChilly
- Nahlásit
Dobrý den,
nechcete někdo mepromokavý obal na větší klec? Červená barva, velké kapsy na boku, rozměry: výška - 83cm
délka - 124cm
šířka - 75cm
Cena 450Kč+poštovné.
cvrcek.honda@seznam.cz
Foto:
URL
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:43
- Nahlásit
Prodám atrapu - kachnu, vhodnou na výcvik loveckého psa.
Tělo je vyrobeno z pryže odolné proti prokousnutí - přitom měkké
jakou peří - učí správnému úchopu. Nohy a hlava jsou tvrdé - nepříjemné
na úchop. Plave na vodní hladině. Pomocí injektoru lze aplikovat pach zvěře. Ideální pro mladé a nezkušené psy, ale i pro přípravu psů ke zkou...škám a pilování. Aport vyvinut tak, aby naučil psa správnému úchopu a přinášení. Velmi odolná - po sezoně výcviku jako nová
Původní cena 1090 Kč, dnes 700. Pište!
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:42 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit
Nabízím komlet pro psa , postroj Gappay obvod hrudi 95 cm , tři obojky 70 cm , lux. řetízkový třířadý 70 cm , přepínací vodítko 2,10 m - kůže , kožený košík , stopovačka Gappay 5m , misky nerez ve stojanu , dárky kost a sušené plíce , ještě přidám obojek . Mail pod členem pořizovací cena 2000,- prodám za 1250 ,- + poštovné .
Věci jsou NOVÉ !
tady foto
Luxusní kožená souprava šitá na zakázku vodítko 120 cm , obojek obvod 70 cm + košík ( argentina - f- ale seděl výborně i psovi , dárek kost poř. cena 1500 prodám za 900 ,- vše je také nové !! + poštovné .
Detail dokonalého zpracování super dárek !
Při koupi obou sad - SLEVA !!!
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:34
- Nahlásit
Prodam temer novy postroj Manmat Soft univerzal velikost S, barva modra. Parkrat oblecenej na vychazku a beh se psem.
mail pod clenem,cena dohodou
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:30 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit
Mám tu ještě kvalitní hřebeny a hrabla celá sada za 250 !! Nabídka stále trvá sad je víc !
Dvoje hrabičky za 60 ,- Sada , stále trvá je jich také víc
Super pamlsovníky za 100,-
+ poštovné - posílám doporučeně za 60 kč.
Pak tu mám antiparazit obojky USA Sergeant´s ( Bansect ) sou sice prošlé ale fungují výborně ! Obaly naprosto neporušené . Používám je i pro svoje psy ! Běžná cena 250 - 350 kč . Rozměry 40 cm 5x , 55cm 4x , 66cm 1x , a 3x pro kočičky 32 cm . Jsou na 4 + 6 měsíců !! Kus za 100 ,- !! Pro velkou smečku super koupě , a pokud si je někdo vezme všechny tak za 1000,- !
Dvojí ochrana fungují z jedné strany jako pudr ( k srsti ) z druhé jako odpuzující " sprej " . http://www.majda-shop.cz/sergeants-dual-action-473 2
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cilka
Mám tu ještě kvalitní hřebeny a hrabla celá sada za 250 !!
S dovolenim si zamlouvam!
Edit - mas emila na mail, co tu mas ted pod clenem.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 21:46
- Nahlásit
Máš odpovědˇ
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 23:16
- Nahlásit
cilka
A já bych prosila zamluvit ty hrabičky za 60,- . Jdu ti napsat mail...
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 09:40
- Nahlásit
Hipík a Tonička a RozinkaFifi
Odesláno
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 14:54
- Nahlásit
Fifi
Mám tu ještě kvalitní hřebeny a hrabla celá sada za 250 !!
ty chci taky!
cilka
doufám, že jsou ještě nějaký hřebeny k mání
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:08
- Nahlásit
ahoj opět nabízím jako dřív balony pro psiska pokud by měl někdo zájem. Lze příp poslat foto. Osobní převzetí praha a okolí, poštou momentálně posílat nemůžu, takže by max musel převzít někdo a dotyčnému zaslat. Nechci za to nic, jde abyto pesanům udělalo radost. Můj borderáček je miluje na devše. Místo mosku velkej balon. Mail pod členem
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:20 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit
Ebony
doufám, že jsou ještě nějaký hřebeny k mání
máš maila jestli je chceš 2 x pošlu Ti dvě sady tři .. jak je libo
borderojd
máš emila
Jsou tu také protitahací obojky , Gentledog ( č.1 25 - 31 cm , č. 2 30 - 40 cm ) a Adori ( xl ) , fungují náramně , když se pes naučí zůstane obojek a rozdvojka . 90 Kč
Nebo pešci Gappay veliké za 150 ,-/ ks
Nebo menší ale silné za 40,- / ks
Prořezávače na plst Adori ( Holandsko ) sada 140,-
Hárací kalhotky vel. 3,4,5,6,7, za 99,- / ks
a mnoho dalšího ptejte se , co potřebujete juknu jestli mám ,
pošlu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:22 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit
cilka
tak já si vezmu dvě sady, poctivý hrabílka s neprotáčecíma zubama nikde nemůžu sehnat a na těch mých dvacet čoklů, co teď začínají línat je to akorát...stejně zase půlku postrácím jako obvykle
mám ti to ještě napsat do emila ?
(Jsem opravila hrubku )
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:27
- Nahlásit
Ebony
ne nemusíš nic psát balím cvajmal sadu . Moudrá žena , ano sou poctivý , ne ty plastový co se hned zlomí v ruce a ještě nabízený s chlupama a zohybanýma hrotama To jediný mě nakoplo to sem dát .
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:34
- Nahlásit
cilka
no já už zase než sesmolila mail, tak tady zase vyběhly ty pešky
Mohla bys mi k těm dvěma sadám přibalit i ty dva pěšky?
|