| Autor |
Zpráva |
Dáška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2010 23:09
- Nahlásit
zajda007
To se blbě odhaduje, tak asi drobnější bígl, český strakáč, něco takového. Zkus porovnat ty míry.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 07:41 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit
caute, koupim kennelu na ovcaka, mam ponekud nestandardni velikost kufru (horni sirka jenom 30 cm, dolni tusim 70 cm a na delku do 1m a vysku ted nevim), kdyztak napiste co mate s rozmerama, diky. esli se tam teda vubec neco vejde lepci na mail michaela_b(zavinac)seznam
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:55
- Nahlásit
Měl by někdo zájem o načatý pytel Acany Puppy Large Breed? Načato cca měsíc a půl, skladováno v barelu pro potraviny, zbývá asi tak 16 kilo. Brno, po okolí možno dovézt.
Cena dohodou
koblizenka@gmail.com
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:33
- Nahlásit
Chcete mě? - psí brnda, prodám.
Koloběžka je značky Hota, typ Champion 1 s úpravami - odpružená vidlice, měkká dámská sedačka, světlost 10 cm, 20´´ kola, "V" brzdy .
Vhodná pro rekreační jezdce a kochače, kteří mají přiměřený tažný psí materiál, žádný dravce lítací magorský či nároky na terénový extrém. Zasednout na sedátko a kochat se ubíhající přírodou, polem, lesy, lány, občas psovi pomoci...
Brnda je černé barvy (ta je místy oprýskaná), postupně zbavená nesmyslů jako blatníky (bahno je ucpávalo, nevím, jestli je ještě najdu ), stojánek při jedné jízdě odpadl, ale jinak na svůj věk (3letá) je to holka fešná a ještě dlouho dovede majitelům rozdávat radost.
Původní cena byla 3900,- Kč, prodám za asi 1900,- Kč. Důvod? - už rok jsem na ní neseděla, zbytečně zahálí v garáži. Po úrazu kolene (a nebylo to při koloběžkování) si na ní už se psama netroufám. Ideální by byl vlastní odvoz, královehradecký kraj.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:59
- Nahlásit
koblizenka
Co to dát do útulku Tibet?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:01
- Nahlásit
nemáte někdo doma knížku třeba i starou, kterou nechcete, o začátcích kynologie? koupila bych ji
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:19
- Nahlásit
kejtlin
Mám Desenského knížku. A nechci jí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:21
- Nahlásit
Vlčáčkovátak tu bych nechtela ani ja!!!!!!!kejtlin promine,ale myslim,ze ani kejtlin ne!
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
o začátcích kynologie?
Vlčáčková
Mám Desenského knížku. A nechci jí.
Diky za pobaveni.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
Mi snad zůstane.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:23
- Nahlásit
Vlčáčkováno koukam,ze jsme se pobavili vsechny,hele a copak,neni to pekne poctenicko od rudanka??tak jedine musite pani nekomu venovat!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:23
- Nahlásit
nemethova5
Hlavně to není návod, jak jsem doufala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:25
- Nahlásit
Vlčáčkováno to teda neni,to je fakt,hlavne ja nepodporuju vyzirky,asi tak nejak a za tim si stojim,co jsem tu kdysi napsala pred tremi roky o nem!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:30
- Nahlásit
nemethova5
No jo. Jenže jsem Tě ještě neznala, když jsem si to s nadšením koupila.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:32
- Nahlásit
Vlčáčkováno jo no,chybama se clovek uci no!a ja se ucim napriklad furt.no to je jako by jsi chtela prodat bustu lenina!!!!!!!komouse taky nepodporuju,bo mi zavreli fotrika!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:36
- Nahlásit
nemethova5
Komunisty taky těžko snáším. V jedné práci mám však jejich příznivce, který stále vzpomíná, jak se za nich měl dobře. No, je na zabití. Ale jinak je hodnej.
Valím spát, dobrou noc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:40
- Nahlásit
Vlčáčkovátak dobrou,jak rikam,budes ji muset nekomu darovat!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:42
- Nahlásit
nemethova5
No, nevím, komu bych to tak mohla udělat???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:45
- Nahlásit
Vlčáčkovákoho tajne,ale tajne silene nenavidis!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:50
- Nahlásit
nemethova5
Vlčáčková
já knížku co napsal rudánek dostala, takže tu mám
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 11:05
- Nahlásit
Fifi! odkud jsi? Měla bych zájem, pokud bych si jí mohla vyzkoušet nejdřív (no měla bych zájem i bez vyzkoušení :-D - jak jsi velká?)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 11:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kralovnu kolobezku prvni stahuju timto z nabidky.
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 15:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Co to dát do útulku Tibet?
Však tam taky nakonec skončily
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 16:04
- Nahlásit
koblizenka
Nó proto!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:20
- Nahlásit
VESTA RUFFWEAR
Občas ani přírodní kožich nestačí. Když nás psi doprovázejí při našich dobrodružstvích, mohou být při nepřízni počasí vystaveni nepohodlí. Prochladnutí je pak jen otázkou času a může být pro psa nebezpečné. Ochranná vesta K-9 zabraňuje ztrátě tělesné teploty a chrání psy před větrem, deštěm, sněhem a kroupy. Integrovaný hrudníkový díl s nastavitelnými postranními sponami umožňuje nastavení podle potřeby, které zajišťuje bezpečí při energických činnostech. Ať vaše cesty vedou po horách, v pouštích nebo po městě, vesta K-9 zvyšuje pohodu i bezpečí při rozmanitých psích činnostech.
* Flísová vložka kategorie 100 pro zateplení.
* Struktura z balistického nylonu typu 1680-denier je trvanlivá, odolná proti větru a vodě.
* Čtyřvrstvé pohyblivé díly Taslan® umožňují libovolný pohyb.
* Integrovaný hrudníkový díl ochraňuje břicho psa a udržuje teplotu trupu.
* Reflexní proužky.
* Rozšiřitelný postranní spínací systém umožňuje praktické zapínání.
* Zajišťuje bezpečí při rozmanitých psích činnostech.
Ekologická ochrana :
* Oblečky jsou vyrobeny z 95% recyklovaného materiálu
VELIKOST M - obvod hrudníku 68,5 cm-81 cm, délka zad +- 53,5 cm
původní cena 1900,- , nyní 1200,- Kč
Vesta nebyla ani jednou použita - špatný odhad velikosti...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 15:12
- Nahlásit
Prodám atrapu - kachnu, vhodnou na výcvik loveckého psa.
Tělo je vyrobeno z pryže odolné proti prokousnutí - přitom měkké
jakou peří - učí správnému úchopu. Nohy a hlava jsou tvrdé - nepříjemné
na úchop. Plave na vodní hladině. Pomocí injektoru lze aplikovat pach zvěře. Ideální pro mladé a nezkušené psy, ale i pro příp...ravu psů ke zkouškám a pilování. Aport vyvinut tak, aby naučil psa správnému úchopu a přinášení. Velmi odolná - po sezoně výcviku jako nová
Původní cena 1090 Kč, dnes 700. Pište!
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 14:42
- Nahlásit
<div style="" id="hoverNav"><a style="display: none; height: 266px;" href="#" id="prevLink"></a><a style="display: none; height: 266px;" href="#" id="nextLink"></a></div>
Ochranná vesta zabraňuje ztrátu tělesné teploty a chrání psy před větrem, deštěm, sněhem. Přední hrudníkový díl s nastavitelným elastickým popruhem umožňuje nastavení dle potřeby a zajišťuje vetší pohod...lí psa a jeho bezpečí při zvýšené aktivitě. Postranní část je opatřena reflexním proužkem a rozšiřitelným spínacím systémem.Zobrazit více
Od kohoutku ke kořenu ocasu 70 cm
Prodám - původní cena 1.100,- kč, nová cena 600,- kč
Vesta nová, nenošená, moc pěkná
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 14:50
- Nahlásit
Ochranná vesta zabraňuje ztrátu tělesné teploty a chrání psy před větrem, deštěm, sněhem. Přední hrudníkový díl s nastavitelným elastickým popruhem umožňuje nastavení dle potřeby a zajišťuje vetší pohod...lí psa a jeho bezpečí při zvýšené aktivitě. Postranní část je opatřena reflexním proužkem a rozšiřitelným spínacím systémem.Zobrazit více
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:00
- Nahlásit
URL
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:27
- Nahlásit
baruska
|