| Autor |
Zpráva |
borderojd
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 17:09
- Nahlásit
Tak s předáním v Praze naprosto neni probém, stačí se jen domluvit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:19
- Nahlásit
borderojd
Tak s předáním v Praze naprosto neni probém, stačí se jen domluvit.
já můžu téměř kdykoliv, takže vše bude záležet na tobě
|
angus
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:10
- Nahlásit
Nabízím pár knížek o psech, předání možno v Praze, případně pošlu...
Výchova psa podle Lindy Tellington-Jones – nová, sešly se mi dvě jako dárek - 140 Kč
a pak nějaké ty starší za pár korun podle domluvy:
400 rád pre milovníkov psov (Manfred Koch-Kostersitz)
Já pes (Tylínek, Samková, Kňákal, Trojan) - starý atlas
Psi (Dobroruka, Berger) – atlas s kreslenými obrázky
Psí život – česká sbírka příběhů o psech
Máme doma štěně (MVDr. Eva Maria Bartenschlanger)
Pes (Monika Wegler, z edice Jak na to)
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 05:08 - Změnil/a: borderojd
- Nahlásit
Měla bych zájem o ten psí životkdy a kde je možné se potkat v Praze a copak za tu knížku?
|
angus
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 09:54
- Nahlásit
borderojd
Ok je tvoje, za 30 korun nebo za pytlík šmakosek pro hafana Jsem z Prahy 4-Podolí, můžu dojet třeba někam na metro (Karlák např.)...
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 10:14
- Nahlásit
Nemáte někdo pár metrů vodítkovýho popruhu?
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 10:38
- Nahlásit
já se ti klidně někam přiblížim řekni stanici metra nebo tram zastávku a můžu dojet, např v pondělí?
|
angus
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 11:42
- Nahlásit
borderojd
Já nevím jestli budu v pondělí v Praze (spíš ne), jestli máš čas, tak můžu dneska kdykoli. Kdybys dojela na tram zastávku Dvorce (3,17,21), bylo by to ideál
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 04:23 - Změnil/a: borderojd
- Nahlásit
promiň dostala jsem se sem až dneska, takže písni kdy se ti to hodí a hodinu a já tam budu.Jinak ta tram zastávka rozhodně problém neni.
|
angus
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:22
- Nahlásit
borderojd
Tak nakonec jsem dneska v Praze, jestli se ti to hodí můžu kdykoliv...Třeba v 18 hod?
|
angus
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 22:07
- Nahlásit
Tak návrh číslo 2. - zítra (tzn. v úterý) v 19 hod? Napiš mi kdyžtak na mail pod členem, ať to tu celý nezahltíme
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 08:17
- Nahlásit
Ahoj, trochu jsem přehrábla psí veci a mela bych tu navic:
rozdvojku pro male ci stredni psy
maličkou látkovou misku na vodu
cestovní plastovou láveh s miskou na pul litru
obojek na maleho psa od zeroDC - modry nylonovy se vzorem
plastovou aportovaci cinku pro nacvik aportu
Tak kdyby mel nekdo zajem,mam pod clenem mejlik, tak pisnete,urcite se za nejaky ten psí mlsek domluvime
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 13:23
- Nahlásit
Shanim ksirky LUPI na korekci tahu za rozumnou cenu- jakakoliv velikost Na tel. 723724672
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:12
- Nahlásit
Sháním starší přívěs pro psy, tří-kotcový jednonápravový za os. auto. Pokud možno thermo.
Nevíte někdo o nějakém? Je to celkem nedostatkové zboží se mi zdá.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 19:55
- Nahlásit
Nabízím knihy od Viktora Dostála (www.psiskolafalco.cz ):
Přirozená komunikace se psy
O psech a lidech
ve skvělém stavu. Kus cca.200Kč i s poštovným.
Knihy doporučuju, dle mého jsou moc zajímavé-já už mám nastudováno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:27
- Nahlásit
denyk
tak ja bych vzala o psech a lidech, pokud postovny i knizka budou za 200 nebo odkud jste? ze by se jeste usetrilo postovny a mohlo by to byt za 200 i tak.
|
angus
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:17
- Nahlásit
denyk:
jé tak se hlásím jako druhá, pokud byste se s černým čajem náhodou nedohodli, měla bych taky zájem o O psech a lidech
Pokud by se tu našel někdo, kdo jí má ještě navíc, ráda koupím!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 14:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
angusmuzem se dohodnout tak, ze az ji prectu, tak ti ji pujcim Nebo ti ji prenecham, ale ty ji pujcis me;)
|
angus
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:52
- Nahlásit
cernej caj
to je fajn nápad tak až jí budeš mít přečtenou, tak si jí od tebe ráda půjčím (příp. koupím), děkujuuu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:15
- Nahlásit
cernej caj - jasně, je to i s poštovným...
Já bydlím až za Rumburkem, takže? Přijedete na návštěvu? .
písni mi na nepatrejte@seznam.cz - domluvíme to
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:17 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Jestli bude mít někdo zájem mám tu ještě INTERAKTIVNÍ HRAČKU PRO PSY-DOGBRICK
http://www.zoohit.cz/shop/psi/hracky_sportovni_pot reby/interaktivni/od_niny_ottosson/124147
PC 750Kč nyní 500Kč i s poštou
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:49 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit
denyk
Já já já bych chtěla!!! Odkudpak jsi?
Edit.Myslím tu hračku, nevím, jestli jsi nenabízela něco v předchozích příspěvcích.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:55
- Nahlásit
VerčaZ
denyk
Jo, teď vidím, že bydlíš až za Rumburkem . Jestli tu hračku nemá zamluvenou někdo jinej, můžu Ti písnout maila a domluvíme se?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:26
- Nahlásit
VerčaZ
Verčo, nenabízela, je tvoje..písni na zde uvedenou mejlovku a máš jí mít
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 14:06
- Nahlásit
denyk
Díky, jdu psát maila.
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:52
- Nahlásit
Cetla jsem tu nabidku micu - je to jeste aktualni? Je moznost vyzvednuti v okoli Ceskych Budejovic?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 02:20
- Nahlásit
Do naseho charitativniho obchudku
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/knihy
darovala dejavu spousty nadhernych veci( hlavne originalni bizuterii, kterou dam do druheho tematu), mezi nimi i tuto knizku. Veskery vytezek jde na kocicky v nasi peci
Zlozvyky psů - Colin Tennant - 360kč
Není jednoduché vlastnit psa se zlými návyky, ať už soustavně štěká, když jste mimo domov, chová se agresivně vůči návštěvám, či krade jídlo ze stolu. Tato bohatě ilustrovaná kniha, kterou napsal jeden z nejznámějších odborníků na chování psů na světě, poskytuje zoufalým majitelům takového zvířete odpovědi na všechny běžné problémy. Colin Tennant nabízí fascinující pohled do světa psychologie psů a vysvětluje způsob, proč se psi chovají právě takovým způsobem, když jsou součástí rodinné smečky. Poskytuje návod, jak jednoduchými cviky psa převychovat systémem odměny a trestu, aby se nežádoucí chování stalo dávnou minulostí. Kniha je ilustrovaná podrobnými a výstižnými fotografiemi.
Cílem této knihy je vysvětlit, co se děje v mysli psa a objasnit, proč se psi chovají tak, jak se chovají, a především to, proč se nám zdá, že se chovají špatně. Kromě toho radí, jaké výcvikové a jiné postupy můžete využít, abyste zabránili nevhodnému chování. Programy popsané v této knize jsou dost spolehlivé, pokud se používají citlivě, avšak čtenář musí mít na mysli, že někteří psi jsou silná zvířata, která se v určitých situacích mohou chovat nevypočitatelně.
V knize najdete:
Jak psa odnaučit vynucovat si pozornost
Tipy na poslušnost
Jak zabránit psovi vyskakovat
Hračky a jiné výcvikové pomůcky
Nácvik přivolání
Jak zvládnout nevolnost při cestovaní autem
Umění dávat zřetelné povely
Výcvik čistotnosti v bytě
Jak dávat odměny
Překonání strachu a fobií
Začlenění nového psa do rodiny
Pokud ma nekdo o knizku zajem napiste mi na mail pod clenem.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 22:41
- Nahlásit
Dalsi knizecky jejichz koupi muzete podporit nase kocicky
Cvičení a hry se psem - Gerd Ludwig, 99kc, brožovaná kniha.
Jak zaměstnat svého psa venku i doma. S podrobnými návody na hry a cvičení.
Rady odborníků.
Na zvířatech záleží - Bekoff Marc, 270kč
Biolog Marc Bekoff v knize objasňuje, proč si zvířata zaslouží naši lásku a úctu. Je odborníkem, který zvířata doopravdy miluje, protože si uvědomuje, že s námi sdílejí všechny emoce, včetně citu lásky, úzkosti, radosti, obavy i slitování. Pokud si čtenář již zvykl na tradiční darwinistický pohled na přírodu kouzel zbavenou, tato kniha mu může pomoci změnit názor. Pokud již patří mezi ochránce zvířat či dokonce mezi ochránce zvířecích práv, získá navíc neocenitelný materiál, podle něhož může lidem kolem sebe vysvětlit, proč je ochrana zvířat tak důležitá. Kniha je cenná, protože v ní vyjadřuje svůj názor i celá řada významných západních vědců. V určitém smyslu bude jedna z prvních svého druhu u nás, protože naši ochránci zvířecích práv zatím mohli publikovat jen v polosamizdatových nákladech, aniž by si jich velká nakladatelství vůbec všimla.
Kurs první pomoci psům - MVDr. Axel Bogitzki, 250kč, vázaná A4 kniha
Schopnost majitele psa poskytnout zvířeti včas a správně první pomoc může zabránit těžkým následkům nehod, které v dynamickém životě psa hrozí častěji, než bychom předpokládali. Stejně důležité pro zdraví našeho psa je včas rozeznat příznaky různých onemocnění. Zkušený německý veterinář nám na stránkách této příručky přístupným způsobem a za pomoci instruktivních ilustrací pomůže osvojit si takovéto schopnosti a zdokonalit se v nich. Tato kniha by neměla chybět v knihovně žádného majitele psa.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 23:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
Já bysem chtěla Cvičení a hry se psem, to si můžu objednat u tebe?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 23:51
- Nahlásit
Atika
jj u me, jsi z Prahy, nekde se srazime a predam Ti ji nebo to chces poslat?
posli prosim na ucet KN 4906049001/5500 penizky 99kč + postovne jestli to chces postou do poznamky dej treba Knižka
|