| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 11:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
daruji plastový náhubek na menší čumáček
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 11:53
- Nahlásit
cernej caj
Byl by na šelmyje?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:05
- Nahlásit
Biluška
no asi by na ne byl vetsi, ale nevim... kdyz jim omeris cumacek, jak to vypada vuci tem mym miram? muzu ti ho poslat a kdyz nebude, muzes ho dat dal...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
cernej caj
Tak na šelmyje je moc dlouhý, ale možná by mohl být Žufovi. Tak ho když tak pošli, kdyby žádnému psovi nebyl tak ho pošlu dál, určitě si nebudu pořizovat dalšího psa k volnému náhubku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:08
- Nahlásit
Biluška
se ti nemuzu dostat na clena zkusim pozdejc a napisu mail at mi dasadresu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:28
- Nahlásit
cernej caj
Libuše Kotková, Liptaň 176, 793 99 . Dík.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:10
- Nahlásit
Biluška
zrecyklovala sem ti balik ktery nam prisel nedavno, muz to v tydnu hodi na postu, nicmene nevim presne kterej den ji stihne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:14
- Nahlásit
cernej caj
Dyť to vůbec nespěchá, f pohodě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:22
- Nahlásit
Biluška
my tam budeme mit balik, takze se tam v tydnu stejme chystame
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:33
- Nahlásit
Grin
Platí ty granule ještě ? ... Já bych si klidně ten Brit care vzala ... ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:48
- Nahlásit
Calleb
pozdě, granule už mám já, jsou připravené pro útulek v srbcích či jiný, podle toho, který teď budeme zavážet.
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:54
- Nahlásit
Gerda
Jé tak to je super že to bude pro útuláčky ... já mám právě ten Brit jen na víkendovky atd. Protože jinak máme barfíka
Tak snad bude pesanům chutnat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:22
- Nahlásit
Biluška
už to přislo? dej vědet, jestli se ti do toho některej čumák vejde a když tak pošli dál.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:34
- Nahlásit
cernej caj
Přišlo to myslím fčera a vejde se to akorát na Žufánka. Žufánek byl velmi nasrán a měl zkažený celý den . Děkujeme velmi moc a nic dál posílat nebudeme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 08:04
- Nahlásit
Biluška
Žufánek byl velmi nasrán a měl zkažený celý den tak v tom případě sme taky rádi, že vám sedí
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:41
- Nahlásit
Neměl by někdo zájem o klasický červený kong ve velikosti L? Je použitý jednou, bohužel pro našeho psa je moc malý.
Kupován ve spokojeném psovi za 240, přenechám za 200,-
Předání možno osobně v Brně, případně přes českou poštu (poštovné není zahrnuto v ceně)
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 18:26
- Nahlásit
Po menším úklidu nabízím:
* výstavní vodítko bílé, délka 120 cm, šířka 3 mm, použité asi 2x - 30,- Kč
* zelený nylonový obojek BaF, délka max. 46 cm, šířka 2 cm, nepoužitý - 50,-
* postroj pro malé až střední pejsky, černý s reflexním motivem, obvod krku 26-36 cm, obvod hrudníku 37-52 cm, šířka 1,5 cm, nepoužitý - 100,-
* vodítko černé s reflexním motivem, délka 147 cm (+karabina), šířka 1,5 cm, použité asi 1x - 70 ,-
(kdo by chtěl set postroj+vodítko - 150,-)
* náhubek černý, kovový pogumovaný, na menší až střední pejsky, délka kovové části 9 cm, obvod 29 cm, nepoužitý (šeltiím velký, novofundlanďanovi malý ) - 100,-
* házedlo na tenisáky s 1 míčkem, nepoužité - 100,-
* knížka Kolja, to neznáte mého psa, nečtená (šešly se mi dvě) - 150,-
Kdo by měl o něco zájem, piště na mail rendik@centrum.cz
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit
Sháním ochranný nafukovací límec pro malého psa. pokud by se našel někdo, kdo ho už nepotřebuje, nebo je ochoten ho za úplatu na pár týdnů půjčit, budu ráda
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:38
- Nahlásit
Maky a Trix
já mám doma jeden, úplně nový, nepoužitý, ale teď si nejsem jistá jakou velikost a jestli jsem ho někam nezašantročila. Na jakého psa jej potřebuješ? Jestli ho najdu, klidně daruju, já jsem totiž nakonec použila úplně něco jinýho po operaci a bylo to stokrát lepší, klidně poradím, na co jej potřebuješ???
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:40
- Nahlásit
Eninka
Pes je pohryzanej a vykusuje si tu ránu, která se nedá překrýt obvazem, ani ničím jiným... Jinak je to malej vořech, váha 7kg, obvod krku kolem 30cm a průměr normálního límec má 15cm. Co jsi použila ty?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit
Maky a Trix
poradím ti úžasnou věc, i můj veterinář koukal, jak je to jednoduchý, levný a účinný. Koupila jsem v lékárně límec, který se používá na krční páteř pro lidi. Je to z látky, jsou dva druhy, jeden je bílý, uvnitř jsou takové maličké kuličky aby se to přizpůsobilo tvaru krku, je to na suchý zip, takže rozměr se dá upravit a jsou 4 velikosti. Pak je ještě jeden druh, taková tělová barva, uvnitř je molitan, takže je to pevnější co se týká fixace krku a taky-suchý zip, 4 velikosti. Moje fenky se díky tomu nikam nedostaly cokoliv neolizovaly a bylo to pro ně stokrát pohodlnější, jde to prát v pračce nebo v ruce a oba druhy stojí do 200 Kč. Já to kupovala v té lékárně, co prodávají zdravotnický materiál, jako ortézy atd atd, ale myslím, že to koupíš i v normální, musíš se zeptat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit
Maky a Trix
http://www.lekarna.cz/bandaze-krk-krci-limce-klicn i-kost/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit
Maky a Trix
Eninka
Ale oni takový límec používají i veterináři......měli jsme ho po kastraci,protože ,Brůs se přez normální dostal.....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit
jablunka
no, já použila ten, co jsem dala odkaz a taky se s ním nikam nedostala a je to pro psa pohodlnější - koukni na to, ten co jsi poslala je taky dobrej, akorát možná ho trošku tlačí, ty z lékárny jsou měkčí a neodírají krk
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:04
- Nahlásit
prodám rychloskládací domeček na výstavy, závody a tak...
červenej, velikost medium.
Pet Pop-Open domeček je velmi lehký, relativně odolný (na to, jak lehce vypadá ) ) a velmi, velmi skladný. Není problém ho strčit do batohu nebo tašky při cestování vlakem. Složí se do placatého kolečka. Domeček je vyroben, stejně jako stany Queshua, ze stanové šusťákoviny v různých barvách. Hrany tvoří pružný prut, který dává domečku tvar. Okýnka tvoří průhledná síťovina.
Původní cena 720, nyí za 500. Použitý cca třikrát...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit
Lucie od Arta
pani, mám svůj, ale můžu se zeptat, proč ho prodáváte?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:16
- Nahlásit
Maky a Trix
protože mi z něj pes odchází, je to kapku závislák. Takže stejně je pak venku...Jinak je to supr věc, hlavně ten složenej rozměr mě fascinuje. Jen mi to tu leží na nic, na výstavy jezdím s dekou nebo si půjčuju bytelnější kennelku...a psí sporty neprovozujem, teda jo, ale ne takový, kde je třeba nějak někam odkládat psa-)
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:35
- Nahlásit
Lucie od Arta
je fakt, že jsem k tomu musela taky přikoupit visací zámek, neboť z něj pes odcházel. Není teda závislák, ale nemá rád nudu
|
veronique12
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 20:09 - Změnil/a: veronique12
- Nahlásit
prodano
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit
Ahoj, sháním klec na psa. Velikost na německého ovčáka.
Nemáte někdo doma nějakou, co vám tam jen překáží??
|