| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:17 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
Terri
připomíná mi to Terryho Pratcheta,antišpagety,Neviditelnou Universitu,Budovu silnoproudé magie,kde se největší mozky Zeměplochy pokoušely vyrvat matérii její tajemství,ať o to stála či nikoliv,pěstitele loněk a ten jejich počítač Hex,co neustále vydával proklamaci "chyba komunikace s myší,nedostatek sýra,press reset"
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 16:40
- Nahlásit
Garfield
zatlač slzu, můj 13letej pes měl podle "výborného" veta místo kloubů "květáky", a měl ve třech letech zhromnout úplně,a je tady pořád, veselej, spokojenej starej pes, co celej život makal, neb to byla jeho největší radost.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 18:15
- Nahlásit
No jo , ale co to teda pomáhá těm psům?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 19:07
- Nahlásit
FiSt
ano. a já jdu teď ven - objímat stromy a čerpat energii do dalších dusných dní Ale né, zkoumat woodoo též musí být lahůdka. Chtě nechtě bych ale měla strach
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 20:34
- Nahlásit
Terri
já si po dnešní práci a tréninku můžu akorát tak objímat svejma rukama svojí hlavu....všechno se řadí análním otvorem napřed.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2005 20:53
- Nahlásit
Sali
To věřím. Ale stejně - uprostřed všeho filosofování a kdejakého moudra.. na ten záchod (slušně řečeno) jít musíš.
Tak nějaké energii (třeba ze psích spokojených očí) zdar!
|
JanaTop
|
# Zasláno: 2 Čec 2005 22:29
- Nahlásit
Náhodou jsem narazila na tuto diskusi a je mi z ní smutno. Už jsem se také setkala se spoustou posměšných a znevažujících názorů na tachyonizované materiály případně tachyonovou terapii a přiznám se, že kdybych na vlastní kůži nezažila její blahodárné působení, tak bych se na základě povrchního hodnocení také přidala, je to tak snadné.
Účinky může posoudit jenom ten, komu bylo hodně zle, protože působení zásadně směřuje k harmonii a tak zdravý a vyrovnaný člověk nic moc nápadného nezpozoruje. A v tom je asi ten hlavní problém.
Moje dosavadní zkušenosti:
1) Odstranění mnohonásobné blokády mojí páteře dvouhodinovou terapií s zatím vytrváním po 7 měsíců a bude to asi držet i nadále.
2) Detoxikace organizmu.
3) Průvodní váhový úbytek cca 12 kg za 1/2 roku.
4) Odstranění mé akutní bolesti po naražení do 1/2 hodiny.
5) Pes s pohmožděným (pokousaným) uchem - odstraněna akutní bolest do 1/2 hodiny (pak si nechal na ucho sahat, a psa neukecám, že ho to nemá bolet když ...), druhý den zopakováno, dál nebylo třeba opakovat.
6) U mne velké psychucké změny k lepšímu (o 1 000 % ??? - neumím změřit), rozvoj duchovního rozměru člověka.
7) Podstatné zlepšení celkové pohyblivosti.
8) Odzkoušela jsem zvýšení trvanlivosti potravin umístěných v tachyonovém poli.
9) Odzkoušela jsem působení vody několik hodin harmonizované stáním na zdroji energie z tachyonové "antény" - kytičkám se to moc líbilo, zjevný rozdíl proti vodě bez úpravy.
10) Subjektivně hodnocené zlepšení stavu nosných kloubů (bude mi letos 59 let, tak už o nich běžně vím, někdy dost citelně).
11) Souběžně se odstranil začínající syndrom karpálního tunelu.
12) Subjektivní hodnocení - omlazení, zvýšení vitality, zlepšení mozkových fukcí, psychická vyrovnanost.
Když budete poctivě hledat na internetu, dokážete pochopit, že všechny pochybnosti o existenci a možnosti využití "energie nulového bodu", "volné energie", "boží energie", "oživující energie" či jak všelijak lze totéž nazvat jsou dané jen neochotou přijmout nové - jiné směry a způsoby myšlení (oni nás totiž ve škole moc samostatně myslet neučili). Kdybychom místo obvyklého tvrzení že to, co říkají ti druzí, není pravda, dokázali připustit, že by to za jistých okolností pravda býti mohla, dostalo by se nám mnohého neočekávaného poznání. Je to o otevřenosti a ochotě zkusit myslet i jinak a teprve potom hodnotit nové informace.
Zdravím všechny čtoucí a doporučuji zkusit, až Vám bude moc zle. Ono to totiž funguje i bez přispění psychiky, ale s přispěním o mnoho lépe a rychleji.
A za ty rozhozené pejsky se opravdu moc přimlouvám.
Schválně nepíši, kterými tachyonizovanými produkty bylo pomoženo mně i mému psovi, fungují zřejmě všechny, jen je třeba investovat trochu času a ochoty do poučení se a pak nám nebude líto trochy peněz. Není třeba vždy volit nejdražší prostředky i když se to někdy vyplatí.
Jsem ochotna zájemcům poradit.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2005 08:58
- Nahlásit
JanaTop
protože působení zásadně směřuje k harmonii
ale to je opravdu cíl všeho,co nevychází z klasické evropské medicíny...
a s tím naprosto souhlasím.
Akorát mi připadá trochu směšné k vysvětlení používat fyziku suprarychlých hypotetických částic,a to ještě v textu odborně zcela nesmyslném,fakt mi ten povlak toho všeho(o čemž vůbec netvrdím,že to neexistuje!)připadá moderně komerční kvůli zdání bombastičnosti a vyšší prodejnosti.hele stačí se podívat do jakýkoli lékárny a časopisů o zdraví,jak vypadá reklama na volně prodejný léky...
Já bych fakt nenutila všechno do vědeckýho hávu a prostě bych přiznala,že jakási vysoce schopnými jedinci modulovatelná "energie" existuje a funguje k neurovegetativnímu balancu organismu,psa neukecám,aby cvičil pránajogu,aby meditoval,aby na sobě zamakal z hlediska harmonie a celosti krok za krokem až k dokonalosti jogínů,a přesto ho obdařený člověk dokáže žádoucím způsobem ovlivnit přeneseně...
Nemoci s psychosomatickou komponentou,což vnímání diskomfortu při spondylose je,ten klinický obraz se často vůbec neshoduje s tíží obtíží,se dají místo tun NSAID a opakovaných zobrazovacích metod k vyloučení zhoršení krásně ovlivnit vyrovnáním se organismu se svou limitací...a kvalitní rehabilitační pracoviště,které nelpí jen na ultravědeckých postupech, tohle umí.
|
JanaTop
|
# Zasláno: 3 Čec 2005 11:42
- Nahlásit
Odpověď pro Sali
Já bych fakt nenutila všechno do vědeckýho hávu
Tak trochu stranou od pesanů i když ten můj pesánek byl možná jednou z inspirací pro paní Mílu, co přinesla k panu „Artemis“ buňky pro jeho „rozhozené“ psy na převýchově.
K vědeckému hávu: je to hodně o srovnání si významů ve svém vlastním slovníku a člověk zjistí, že stejné slovo se používá v mnoha ne zcela kompatibilních významech. A také zjistí, že jak slovo tachyon, tak využívání tachyonizací převáděné energie není nic novodobého, že nejméně ve starém Egyptě byl tento způsob získávání a používání energie běžný, jen asi ne úplně zveřejněný. Kdo si udělá vlastní úsudek na větším množství zdokumentovaných příkladů či náznaků (těžko se popisuje něco, co neznám a vlastně neumím popsat v plném smyslu), může být o tom přesvědčen, kdo si tuto práci nedá a spolehne se na to, co ho učili ve škole, tak přesvědčen nebude. S tím se nedá nic dělat.
S přihlédnutím k tomu, že autor současného způsobu tachyonizace (nikoli tachyonu, ten se „vynalezl“ zcela sám), David Wagner, je předním výzkumným pracovníkem v oboru fyziky, že se výzkum praktického využití provádí již cca 15 let, že výzkumný institut zaměřený na tento obor se již přeměnil na státem uznávanou Kalifornskou univerzitu, kde je jedním ze tří hlavních oborů právě teorie a využívání tachyonizovaných materiálů a to nejen k léčení, tak bych v tomto případě vůbec nemluvila nejen o šarlatánství ale snad ani o šamanismu i když zde se styčné body najdou.
Souhlasím s tím, že publikované zjednodušení předpokládaného teoretického základu je pro náš způsob chápání, daný druhem předchozího vzdělání, poněkud nešťastné a možná je to dáno i jinak dobrým překladem. Přeci jen se tak stavbou různé jazyky, jako jsou čeština a angličtina, na chápání něčeho tak překvapujícího, jako je současná kvantová fyzika, při překladu negativně podepíší a záleží nejen na překladateli, ale i na čtenáři, zda a jak je vnitřní význam pochopen.
Polemizovala bych nad významem termínu „kvalifikovaný člověk“. Možná právě předchozí vzdělání na ČVUT, zejména v dřívější době, je překážkou pro ochotu myslet i trochu jinak.
Jinak Vás mohu ujistit, že komerce je až to poslední, co je užíváním tachyonizovaných produktů sledováno, ale to neznamená, že by neměly existovat propagační materiály. Tach.produkty nejsou tak úplně volně prodejné, rozhodně ne všechny.
Těmito produkty přiváděná energie není nikým modulována, čímž je odstraněno nebezpečí nevhodnosti pro konkrétní „závadu“ – nerovnováhu. A to je také ten rozdíl, oproti ostatním způsobům dodávání energie (s výjimkou kvalitních biopotravin). Ostatní energetické terapie pracují s konkrétními (nebo nekonkrétními) frekvencemi a je na terapeutovi, aby zvolil frekvenci vhodnou pro ten který problém, dobu a množství dodávání energie, aby vyrovnáním jedné nerovnováhy nebyla ustavena nerovnováha jiná. Tachyonizovanými produkty převáděná energie je na svém vstupu do SOEP (subtilní organizující energetické pole) konkrétního prostředí, organizmu, orgánu, buňky apod. bezfrekvenční a teprve jedinečnými vzorci SOEP je převáděna na potřebné frekvence a využitelné množství je limitováno právě „inteligencí“ směřující jen k harmonii a ne k „překývnutí“ na druhou stranu vyrovnávací změny.
Já sama jsem na kurzu ještě nebyla a k pochopení jsem se propracovala hlavně na základě publikovaných informací, ale ty jsem poctivě shromáždila v dost úctyhodném množství, roztřídila, doplnila informacemi ze souvisejících oborů a přeskládala „po svém“ do nově vytvořených struktur své mysli. Kdybych nejprve neokusila, že to funguje, kdybych neměla předpřípravu z oborů technických, biologických i psychologických, kdyby mne předchozí praxe nenaučila samostatně kompilovat poznatky z různých oborů a samostatně domýšlet nové spojitosti, jistě bych patřila i v tomto oboru ke skeptikům. Je právem každého ptát se, ale odpověď musí hledat zejména u sebe.
Organismus cíleně ovlivňovaný tachyonovou terapií, zejména tou intenzivní, která zde v této diskusi není zmiňována, se nemusí trpně vyrovnávat se svou současnou limitací, ale mnohdy může svou dosavadní limitaci o mnoho posunout k ideálnímu stavu. Samozřejmě se mnoho dá docílit i jinými metodami a využití terapie či harmonizace energií zprostředkovanou tachyonovou anténou je jednou z možností, které máme, jen mi ta možnost připadá poněkud více univerzální a účinná.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2005 17:06
- Nahlásit
JanaTop
Organismus cíleně ovlivňovaný tachyonovou terapií, zejména tou intenzivní, která zde v této diskusi není zmiňována, se nemusí trpně vyrovnávat se svou současnou limitací, ale mnohdy může svou dosavadní limitaci o mnoho posunout k ideálnímu stavu. Samozřejmě se mnoho dá docílit i jinými metodami a využití terapie či harmonizace energií zprostředkovanou tachyonovou anténou je jednou z možností, které máme, jen mi ta možnost připadá poněkud více univerzální a účinná.
Máte v tomhle jistě pravdu,zatím ještě musím říct "pokud to opravdu takhle funguje",protože informace mám zatím jen velmi veeelmi letmé a povrchní,a jako lékař se v kvantové fyzice nevyznám vůbec.Znechutila mě ta laická komerční presentace.
využívání "energie z prostředí" se táhne historií lidstava jako červená niť ,o tom vůbec nepochybuju,že se s něčím skutečně pracovalo...
Pořád je mi v tuhle chvíli ale bližší východní tradice,protože výsledek přichází přes úsilí vyvýjené daným jedincem...je tom takový si poctivě odpracovaný
Nicméně pro zvířata je toto jistě dost jedinečná forma vyladění a harmonisace....
|
JanaTop
|
# Zasláno: 3 Čec 2005 23:54
- Nahlásit
Odpověď pro Sali
přes úsilí vyvíjené daným jedincem
Souhlasím s tím, že je obvykle lepší, když si na té harmonizaci člověk zapracuje, ale jsou tu lidé a situace, kdy to prostě je nad jejich síly i kdyby se snažili jak chtěli. A je to zase o mé vlastní zkušenosti. Protože na tréninku „sebezvládání“ pracuji již více let, myslela jsem si, nyní vím že naivně, že takovouto berličku nepotřebuji, že já to přece vždycky zvládnu, když vím jak, atd. No a to bylo to nesprávně. Sundalo mne to z hrušky tak dokonale, že jsem se skoro přestala hýbat a přemýšlela o posledních věcech. Naštěstí jsem byla ještě schopná přijmout alespoň impulzy, že zrovna toto je má cesta k nápravě dost dlouho nedefinovatelného stavu. Mohu Vás ujistit, že jsem se nebyla schopná soustředit na nic, že jsem měla velmi silný útlum duševních schopností, že jsem byla téměř úplně bez energie a když se doplnila, tak okamžitě mizela a kdyby mi před tím někdo vypravoval, že se mi toto může stát, tak bych nevěřila. No poučení přišlo a nebylo zrovna příjemné, ale určitě užitečné. Po pravdě jsem si to trochu způsobila i sama tím, že po prvním ošetření, na které jsem šla bez většího uvažování, jsem nebrala dost vážně vyzvání terapeutky, že je třeba ošetření zopakovat, protože jsem si mezitím vyhledala a zběžně přečetla právě tu komerční prezentaci na internetu a můj první postoj byl „tak to ne“. Teprve později jsem se do toho pohroužila hlouběji a dobrala se ke schopnosti hledat, nalézt a přijmout vysvětlení. A také jsem se při osobních kontaktech přesvědčila, že z těch lidí, se kterými jsem se setkala (třeba jen přes internet) nikdo nebere ten obchod jako hlavní, ale jako hlavní se jim jeví využití mimořádné schopnosti tachyonizovaných produktů pro pomoc lidem (případně zvířatům). A to považuji za dobré. A pak, s psychikou se při ošetření TLC bars pracuje také a právě práce s psychikou účinek zmnohonásobuje a urychluje. Ale právě na zvířatech lze poznat, že to funguje i na ryze fyzické úrovni. Mimochodem, má to „vedlejší účinek“ pro lidi – zduchovnění života (formu si každý vybere), já tomu říkám, že mne to na stará kolena vychovává.
Doporučuji vyzkoušet i jako zdravá(ý), zlepšuje to myšlení, intuici, vcítění, zjemňuje to vnímání smyslové i mimosmyslové, … ovšem nikdo Vás k tomu nemůže nutit, je to jen na Vás. Dají se vybrat produkty s vícenásobnou možností způsobu použití a pokud je nezničíte či neztratíte, tak fungují na stálo (produkty k polykání samozřejmě po čase dojdou).
Pokud si budete chtít vyslechnout nějakou oficiální přednášku, doporučím Vám termín a místo, kde zrovna bude někdo přednášet, je po republice více možností. Ale to by bylo možná lepší e-mailem. Mohla bych Vám i přeposlat materiály z internetu, ale to si každý může nalézt a stáhnout sám. Chce to jen vyvinout tu trochu úsilí. Zdravím.
|
Mary
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2005 09:03 - Změnil/a: Mary
- Nahlásit
JanaTop
Vaše povídání mě velmi zaujalo. Přiznám se, že tuto diskuzi sleduji trošku povrchně (mohu na net jen v práci). Musím říct, že konečně napsal někdo (kromě Artemise) něco konkrétního a srozumitelného. Natolik mě Vaše povídání zaujalo, že se pokusím na internetu vyhledat více informaci. Díky
|