Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tachyony a chápání prostoročasu
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
žanda
# Zasláno: 28 Čen 2005 13:21
- Nahlásit

Artemis....nezlob se, že píšu sem,ale nejsem nějak kamarád s PC a nejde se mi k tobě na stránky prostě se "zaevidovat".
Ted o víkendu jsi tam měl moc zajímavé lidičky- budeš tuto akci někdy opakovat?
To co jsem četla je velice zajímavé,ale přiznám se, že ne všemu rozumím....

Artemis
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 14:33
- Nahlásit

Také jsem tomu ještě celkově nepřišel na kloub, ale začínám s tím experimentovat u psů a výsledky se dostavili asi během tří hodin. Prostě nad tím žasnu. Báje jsem všil do obojku tachyonizovanou buňku a změnilo jí postoj k vnímání reality a donutilo jí to přehodnotit celkový postoj k životu. Sám na sobě pozoruji totéž, ale od deprimované fenky mi to přijde upřímnější a více tomu věřím. Možná jsem dostal do ruky dokonalý prostředek ke zlepšení mé práce při resocializacích nesebevědomých psů a celkovému posílení jejich psychiky a tím i imunity. S vnitřní energií pracuji u psů už dlouho, ale tohle mi otevřelo nový prostor k dalším možnostem, kdy to jde prostě "samo".

žanda
# Zasláno: 28 Čen 2005 14:42
- Nahlásit

...a opakování už u tebe nebude? Energie -podle mě na mého hafa funguje- ,když jsem se snažila ho uklidnit a byla jsem na to dobře připravená-a já bych se o tom ráda dozvěděla víc...zatím co jsem si zkusila- bylo lepší,ale je to spíš o tom letmém pochytání informací. Ráda bych to viděla na vlastní oči.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 14:46
- Nahlásit

Artemis
zeptám se úplně blbě-mělo by to vliv na regeneraci u unavených pracáků?
Pořád si myslím,že těm psům dáváme míň než by potřebovali....výkon a ladění na něj je věc jedna,ale regenerace je věc druhá a i když o regeneraci fyzickou je postaráno dobře,tak psychiku ovlivňuju jen procházkami se smečkou v lese,v zeleni,kde si jen hrají...ale i tam je držíme pod tlakem,aby neinterferovali s tam žijící zvěří...
Já jsem workaholik,lítám mezi dvěma pracovišti a dělám s dvěma až třema mladejma zvířatama současně,mám to teď od 6 měsíců po necelý dva roky,a pořád si hraju se základama a motivací...na podzim bych se dvěma chtěla vyjet Ligu NZŘ v ZM,šnůru závodů...na zkušenosti a rutinu před rozhodčím...
Nechci ty pesany uštvat,ale v těch základech už jsem u sbírání zkušeností prací v polymorfních podmínkách,a to je slušnej záhul...a obejít se to nedá,je to pak to "těžce na cvičišti lehce na bojišti"....

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 14:51
- Nahlásit

Artemis
teď od jara,co slez sníh,trénuju tak 5 dní ze sedmi,hlavně stopy,pořád je co,právě běží ten cyklus změn terénů a počasí,musí si to pesani projít celý,na těch základech z mládí pak budou stavět celý život...
Nevypadají naoko unaveně,to ne,ale když je člověk pečlivě analyzuje,začínají drobně šetřit energií a jsou drobně popudlivé,o fous víc než obvykle...dá se to vysvětlit hormonálně,blíží se hárání,ale dá se podezřívat i drobná přepracovanost...

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 15:23
- Nahlásit

Projevím se jako značný skeptik - ale jsou někde ověřené výzkumy, že to funguje a nebo je nutné "pouze" věřit?

Tchor
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 16:07 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

Terri
názor patologa-na psychotroniku pes nevěří,takže pokud by měla fungovat,zafungovala by...jedině že by psovod byl tak na zvíře fixovaný,že při hledání účinků by ho svou tenzí ovlivňoval...
sorry už mjsemmdoma a nevšimla jsem si,že je přihlášenej můj chlap-píše samozžřejmě SALI

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 16:11
- Nahlásit

já osobně nevěřím v nic,funguju na vědeckých poznatcích,ale taky nic nezavrhuju,pokud by to mělo druhému helfnout....a ladění psychiky balancuje na hranici vědy a víry...

Artemis
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 17:44
- Nahlásit

Sali
...mělo by to vliv na regeneraci u unavených pracáků?

Nejenom to, dokáže to dávat energii z nevyčerpatelného zdroje, který tu byl ještě dřív než cokoli jiného. Především to harmonizuje chaos a nevyrovnanost. Čekal jsem od toho "něco", ale dostal jsem mnohonásobně víc. Bája vůbec netušila, že má něco zabudovaného v obojku, jen se prostě jako skorovlk chová přirozeně a sama se přistihla, že je v dobré náladě a začíná být šťastná ze všeho, co tu je, ale bylo i před tím. V noci by mi měli dovézt další tyto tachyonové buňky, abych mohl porovnávat výsledky působení energie na nejrůznějších psech.
Dnes mi přivezli nového psa, u kterého na můj požadavek vyměnili kulku za uspávací střelu, tak chci vědět, jak dlouho bude trvat jeho adaptace z vědomí očekávané smrti. Dobře vím, jak dlouho to jednotlivým psům běžně trvalo se s tím vyrovnat. Tak jsem na to docela zvědavý. Kdyby to mělo vykompenzovat stres do roviny harmonie byť o jediný den, budu to považovat za výhru v loterii.

Terri
Projevím se jako značný skeptik - ale jsou někde ověřené výzkumy, že to funguje a nebo je nutné "pouze" věřit?

http://www.sedm-paprsku.cz/

Tachyonové pole: Energetické pole s vysokou hustotou. Toto energetické pole se skládá ze subatomických částic, které se nazývají tachyony, které nemají hmotnost, ale přesto zaplňují prostor. Tachyony se pohybují rychleji než světlo a mohou ve skutečnosti rychlost světla ovlivnit. Existence tohoto pole vysvětluje jevy, které byly záhadou pro vědce po staletí.

Wagner, David: Vynálezce tachyonizačního procesu a pionýr v rozvoji tachyonizačních výrobků. Pan Wagner chtěl pracovat na uzdravování Země a pomáhat lidstvu už jako dítě se svými prarodiči v Mexiku. V tomto úkolu pokračoval jednak vytvářením nástrojů, které přitahují a nasměrovávají energii známou jako tachyon neboli vesmírná životní energetická síla (tachyonizaceTM), a jednak vzdělávací činností. Jako zakladatel a ředitel společnosti Advanced Tachyon Technologies se přičinil o to, že tachyonizované nástroje jsou cenově dostupné a že se velmi rozšířily. Pan Wagner je také tvůrcem seminářů The Quality of One.

Anonymní
# Zasláno: 29 Čen 2005 09:04
- Nahlásit

Také jsem tomu nevěřila až tak moc. V podstatě jsem pro alternativní léčbu, bylinky, práci s meridiány apod., ale tohle bylo i na mě moc. To fyzikální vysvětlení energetického pole mě taky zrovna moc nebralo..... Ale vyslechla jsem si zkušenosti s tachyonizovaným materiálem a vzhledem k tomu, že můj pes byl zrovna pokousaný (na to, že můj pes se nikdy nebrání, je to už poněkolikáté) a vždycky ho to pořádně psychicky na několik dní rozhodí, dala jsem mu tachyonizovaný kamínek do obojku. Musím říct, že tentokrát se druhý den úplně srovnal a to i přesto, že já jsem moc v pohodě nebyla, takže nebyl mikdo, kdo by ho mohl nějak kladně psychicky ovlivnit.
Tolik moje prozatimní zkušenost s tachyony.
Lucie

žanda
# Zasláno: 29 Čen 2005 09:10
- Nahlásit

Kde se takový kamínek dá sehnat? Ráda bych uklidnila svého psa.........ale zda by to působilo je otázka.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 09:56
- Nahlásit

já osobně nevěřím v nic,funguju na vědeckých poznatcích,ale taky nic nezavrhuju

Sali
Něco Ti povím, trošku mimo téma. Trpím jednou zcela pouze a výlučně patologickou chorobou. Pod skalpel jsem s týmž problémem šla asi 9x a vždycky se to vrátilo. Jednou, když se to takhle vrátilo a MUDr. mě objednala na další operaci (jakože je to akutní a musí to být příští týden), tak jsem zašla k jakémusi panu léčiteli (specializoval se zejména na neplodnost žen a měl obrovské úspěchy - pracovnou vylepenou stovkami novorozeňátek a děkovné dopisy maminek a dětské botičky a plyšáčky). Tak jsem se mu svěřila se svou nemocí (ač s jeho oborem naprosto nesouvisí) a on použil prostě nějakou svou energii a schopnost a níž já nic nevím. Pak jsem došla do špitálu, že jdu teda na tu operaci. Ten nález, který tam byl a jeho "fotka" byla zanesená v mé kartě, byl prostě pryč. Úplně. A nikdy se to nevrátilo... Je mi 26 a poslední operace byla v 18 letech...

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 09:59
- Nahlásit

Je to zajímavé - ale pokud to funguje, tak bych o tom ráda četla v nějaké odborné literatuře. Bohužel "alternativní" léčba stále existuje jen v rámci tohoto slova, tj. je "opačná" ke klasické léčbě. Odborná veřejnost ji nevčleňuje ke klasické, ale opravdu spíš k pozadí či dokonce do opozice.
Tak co kdybyste někdo s větším množstvím psů a lidí provedli něco šíleného a pak o tom napsali článek ať to může využít větší množství lidiček a jejich psů??

Add skepticismus - hodně mi to totiž připomíná Pí-vodu a humbuk kolem toho (viz. energie) a všelijaké pyramidy...
Jinak ale osobně také věřím na věci mezi nebem a zemí, ovšem až po pořádném prověření

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 10:40
- Nahlásit

Terri
říkám že na nic NEVĚŘÍM...ale psychotroniku a biotroniku uznávám jako doplňkovou zjm.imunomodulační terapii při chronických zánětech a onkoproblematice...ve spolupráci s klasickou medicínou může udělat sakra hodně a sakra dobře...

Východní medicína v kombiunaci s moderní rehabilitací je ideální u chronických poruch muskuloskeletálního aparátu...

Ambulance bolesti využívají akupunkturu a akupresuru...

Sama jsem při psychických potížích při spondylopatii krční a bederní páteře-až panický strach z další ataky a s ní spojené bolestia vegetativních potíží zkusila jednou Seropram a jednou psychotronika,ten zabral na rozdíl od Seropramu okamžitě.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 10:41
- Nahlásit

Garfield
tak nějak,imunomodulace je hodně psychoghenní záležitost...někdo prostě musí umět "nastartovat" ty správné pochody...

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 10:48
- Nahlásit

Sali
Na něco mezi nebem a zemí věřím zcela bezpochyb. Neumím to popsat, nevím, čemu vlastně věřím a co je sugesce, ale z celého toho spektra léčitelů a předpovědí budoucnosti a využívání energií k mnoha jiným účelům mám svých 15 %, jímž bych věřit chtěla a tak tomu při objektivním pohledu trošku nadržuji Podobě jsem na tom i v otázce, zda-li existuje něco dalšího po smrti... Mluvím opět o energii...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 10:55
- Nahlásit

Garfield
já nevěřím ničemu a na nic...prostě jen nebráním se něco zkusit,bez skepse nebo očekávání,prostě tak nějak experimentátorsky-co to udělá-buď to fungovat bude nebo nebude...tohle ale neplatí u výcviku,kde se u některých metodik bojím poškození zvířete.Některé věci se totiž musí udělat opravdu úplně správně,nebo v jediném přesném momentě,jinak spáchají víc škody než užitku...ostnáč,elektrika,silný kontrast obecně...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 10:59
- Nahlásit

FiSt
hele mě ta fyzikální vysvětlení toho všeho připadají jako blbina...nejsem vůbec vzdělaná ve fyzice subatomických částic,ale vůbec se mi to nelíbí,výklad je takový pro mě pavědecký.
To ale pro mě neznamená,že žádná taková nebo nějaká taková energie neexistuje...nikdo nikdy nevysvětlil pro mě dostatečně odborně medicínsky principy východní medicíny,čákry,jejich energie,..... a stejně to funguje....

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:05
- Nahlásit

Sali
Je to o naději. Mě vadí přestava, že už všechno víme, všechno máme změřený, zvážený, zaškatulkovaný a nic nás nemůže překvapit. Všechno máme zaškatulkovaný v laboratořích a periodických tabulkách. Budu se cítit lépe, když budu žít ve víře, že víme úplný houby, že jsme malí blbí a směšní...

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:07
- Nahlásit

FiSt

Tak tohle už smrdí komercí a bussinesem.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:08
- Nahlásit

mám před sebou článek prim.Mudr. Mikuly,ředitele Lázeňské polikliniky Piešťany,který píše o tradiční indické a čínské medicíně v rehabilitaci po operacích hrudního koše a specifikuje důvody:nezbytnost řádné relaxace,sebekontroly a koncentrace pacienta,což klasickými evropskými postupy není jednodiuché docílit...takže se používají "nové a netradiční" metody,které jseou paradoxně již ověřeny 4000 let starou tradicí...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:10
- Nahlásit

FiSt
obyčejný byznys...hnusný upocený...vydělat se dá na všem...tohle je odvrácená stránka života.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:14
- Nahlásit

FiSt
implantovat to třeba do nálepky na telefon, nebo klíčenky a prodávat to ???
obyčejný sprostý byznys pro obyčejný sprostý dav,svůj k svému...o tomhle pravá alternativní medicína vůbec není......skutečná alternativní medicína je dar obdařeného trpícímu,v tom to je....lékař i léčitel plní svou práci a poslání současně....sice se za něco musíme jako lékaři uživit a medicína byznys je,nadstrandard je placená záležitost,ale když resuscituješ,nepřemýšlíš o penězích.

Evicka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:15
- Nahlásit

Garfield - super a absolutní souhlas. Občas si hrajeme na Bohy a přitom o jiných světech, které existují souběžně s našimi, o energiích a jiných věcech mezi nebem a zemí víme houby. Jenže přiznat si to... To je pro lidstvo absolutně nemy\slitelné. Jednou jsem sledovala při své "práci" věhlasného léčitele p. Paseku ze Svratouchu. Přijela k nim mamina s odrostlou dcerou s dětskou mozkovou obrnou + další vážná poškození mozku v oblasti nejen psychiky, ale i motoriky. Jak nádherně jí dokázal celkově uvolnit, zklidnit, prostě hleděla jsem skoro s otevřenou pusou, čeho jsou schopné lidské ruce a energie, kterou jsou schopny předat. Já těmto alternativám věřím.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:16
- Nahlásit

FiSt
za trest to společenství tachyonu nenasměruje nějaké "Tachyonové dělo
třeba jo,to víš,skalpelem se dá léčit,ukrotit chleba i zabíjet...záleží jen na rukou,co ho drží...

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:17
- Nahlásit

jak s tím může někdo dál pracovat a implantovat to třeba do nálepky na telefon, nebo klíčenky a prodávat to ???

Neboť to nemá váhu, je to rychlejší než světlo a menší než elektrony, nelze to vzít do pinzety vložit mezi dvě sklíčka a pod mikroskopem prohlídnout, zvážit, změřit a očuchat ani omakat. Takže ta "gelová srdíčka" v Tvém obrázku FiSte byla vyrobena tak, že někdo vzal igelitový obal ve tvaru srdce, nachytal do něj vzduch, zalil to červeným vonným gelem a zalepil.... Bůh suď, co všechno se tam takhle nachytalo...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:18
- Nahlásit

Evicka
Jak nádherně jí dokázal celkově uvolnit, zklidnit, prostě hleděla jsem skoro s otevřenou pusou, čeho jsou schopné lidské ruce a energie, kterou jsou schopny předat. Já těmto alternativám věřím.
já jim NEVĚŘÍM,protože NEMUSÍM,VÍM,že dobře udělaný od obdařených lidí prostě FUNGUJOU....

žanda
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:24
- Nahlásit

Taky stojím nohama na zemi a mnohé věci se mi zdají řekněme "zvláštní".
Ale jsou věci,které nepochopím a přesto fungují, proč by nemohlo toto.
V předchozím zaměstnání byl kolega, co měl postižené dítě nádorem...možná jste viděli -dávala nova kdysi- syna odvezl za thajským léčitelem- lékaři nedávali žádnou naději.

Dne je chlapečkovi už asi 13-15 let.......asi před dvěmi roky jsem s kolegou náhodou mluvila...kluk je v pořádku, nález žádný, sportuje.........pak že nejsou věci "nadpřirozené"...

Evicka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:26
- Nahlásit

To je věc každého a jeho osobního názoru. Proto nás tady taky ta debata občas tak baví, protože každý věříme něčemu jinému. Sali,já v některých věcech nejsem tak kategorický materialista a realista jako ty, ale to už přece víš.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:27
- Nahlásit

Sali
Jsem taky vůči absolutní většině lidí a činů skeptická, musím mít vážný podnět, abych se tím zabývala a začala věřit. Ale jedna věc je, když Ti někdo jezdí okolo hlavy rukou a lehce se dotýká prsty třeba zad a ty můžeš mít pocit, že cítíš teplo, nebo že to bolí míň, nebo že je Ti líp (míň stresu, míň strachu, míň nervozity). To je psychika stejně abstraktní a nezměřitelná jako tachyomi. Ale já uvedla příklad lékařského nálezu, který měl svůj název, velikost a byl zachytitelný ultrzvukem a byl biopticky odebrán... A za týden nebyl. Všichni jeho předešlý bratříčci zůstávaly na svých místecha rostly a rostly dokud je neufikly Tvý kolegové tím malým stříbrným nožíkem (rybičkou).

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání