Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tachyony a chápání prostoročasu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:00
- Nahlásit

žanda
co kecáš,to je jasně definovaný působení endorfinů a enkefalinů na cílovou mozkovou tkáň,to není fyzilka ale biochemie...a startuje přes HLA kompatibilitu v páru...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:01
- Nahlásit

Mel
Mel
Kvalifikovaný člověk je pro mě člověk, který tenhle obor vystudoval (myslím, že se jednalo o fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou na ČVUT) a taky pak pár let pracoval v oboru
pro mě taky.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:03
- Nahlásit

Artemis
Stavíme se s Tchořem jak to jen půjde,ale nějak nestíháme život...spíš než o víkendu bych to viděla reálný v tejdnu....podle práce...ono je léto,čas dovolených,a mě se o ní může jen zdát....proč je člověk na vedoucím postu nepostradatelný????? A soukromý podnikatel? Dovolená je cizí slovo....

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:03
- Nahlásit

Svou a štěkovi psychickou stránku zatím neřeším, je nám dobře, tak jak jsme (zdraví, milující a milovaní a máme práci...), ale až někdo z vás objeví kamínek, který vyléčí Vlkošedovi hrozivou a strašidelnou DKK, upeču Vám bábovku, pozvu na kafe a svezu na ihákovi

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:05
- Nahlásit

FiSt
zásah,aoe takhle to dneska v byznysu chodí se vším,a jen vzdělání umožní odfiltrovat bláboly od použitelna....

Anonymní
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:06
- Nahlásit

Kvalifikovaný člověk je pro mě člověk, který tenhle obor vystudoval (myslím, že se jednalo o fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou na ČVUT) a taky pak pár let pracoval v oboru.
Mel, díky. Tak to by pro mě také byl kvalifikovaný člověk.
Lucie

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:07
- Nahlásit

Garfield
na to není kamínek,ale oboustranná totální endoprotéza...tvůj problém se psemje u člověka problém hrazený ze standardního zdravotního pojištění i s lázněmi....

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:07
- Nahlásit

Artemis
No, nejhorší je ta komerce. Člověk prostě žasne, na čem všem se dá vydělat a hlavně, že jim to dost lidí baští.

FiSt
Využít se dá prostě všechno . A fyzika, to je obor, který má v oblibě opravdu málokdo, takže je na čem stavět (a tu učebnici pro ZŠ si už taky nikdo nepamatuje)

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:08
- Nahlásit

Garfield
akorát si připrav prachy odpovídající nový Oktávce,protože mám dojem,že by tu endoportézu museli dělat na zakázku.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:09
- Nahlásit

Garfield
Rehabilitaci u psa si už pak uděláš sama,hlavně plavat.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:15
- Nahlásit

Sali
...hm, takže já jsem jsem začala Alavisem a končím tím plaváním. A kvalitním krmením a vhodnou prací psa v kombincei s pošetřením kyčlí... Takže čekám stále na ten kamínek, nebo výhru ve sportce.

žanda
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:16
- Nahlásit

Sali-ale nejde o to jak se startuje)) ale o vzorec)

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:18
- Nahlásit

Sali
...nebo kdyby Ti na "pracovním stole" zůstala nějaká bezprizorní endoprotéza... tak Ti ho tam přivezu..., koupím novou neotupenou rybičku (vystřelovací)... vemu tu bábovku...kafe...od veta si půjčím anestetikum... A je to vyřešený!

Artemis
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:23
- Nahlásit

Garfield
já jsem jsem začala Alavisem

Lepší než Alavis se mi osvědčil u psů s DKK Bomazeal. Zařídil s panem Zavadilem, aby ho sem zase začali dovážet. viz. http://shop.internetshopping.cz/index.php?node=715&id=292

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:32
- Nahlásit

žanda
vzorec má láska chemický,ne fyzikální...ale proboha nechtěj po mě ho napsat.... já mám biochemku za tři s odřenejma zádama ai ušima,možná tak ještě vitamím C...

žanda
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:34
- Nahlásit

sali- v klidu) nechci......vzorec sem nebo tam)

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:35
- Nahlásit

Sali
já mám biochemku za tři s odřenejma zádama ai ušima

...tak zvažuju, jestli Ti toho Garfielda mám svěřit...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:50
- Nahlásit

Garfield
radši ne

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:51
- Nahlásit

Garfield
že se tak blbě zeptám-z jaký krve ten pesan je? On má 4/4 nebo jak?

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:52
- Nahlásit

[img]zkouším, co to je (jak malý děcko)[/img]

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:54
- Nahlásit

Sali
Já nevím, on se mi dal k narozeninám. Pořizoval ho člověk, který o psech nic neví. Je to štěk z lontu na inzerát v Inzert-Expressu. Byl ze tří štěňat, zlá vzteklá maminka zavřená v kotci, páníček naprostý nezájem o to kam a proč štěně jde ani k němu nic neřekl. Jen čendžnul očkovák za peníze...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:56
- Nahlásit

Garfield
ach jo....

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 13:56
- Nahlásit

Sali
Jo dle výborného veta (fakt dobrej na DKK) by měl prý 5/5 kdyby mohl. Poprvé zchromnul v 6 měsících (to jsem ještě netušila, že mu něco je). Nezvedá packu když čurá, nedají se mu sebemíň roztáhnout zadní od sebe (ani při hře, ani při hygieně či hledání klíšťat). Jinak je ale už dlouho OK.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 14:05
- Nahlásit

Garfield
to je zralý na totálku,až naběhne artrosa.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 14:08
- Nahlásit

Sali
Kdo psům rozumí pozná na něm podle postoje, sedání i chůze, že má DKK. Jinak je strašně veselej, vitální, neunavitelnej. Nebojí se žádného pohybu ani hry s ostatními psy, ale musím ho korigovat a hlídat. V tom půl roce byl snad celý týden, kdy po delší procházce lehl a už nemohl vstát. Pak jsem nastoupila s mega dávkama Alavisu, začala jej šetřit a začala pracovat na osvalení pánve a musím to zaklepat... zatím jako jo. Ale já si nedělám iluze a nepočítám s ním na 10, budu ráda za 3 roky života.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 19:47 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Sali - odpovídám na cca 1. str
Jenže akupunktura a akupresura je prostě chtě nechtě dokázaná. A pokud je něco psychogenní tak tam působí sugesce a spoustu jiných, běžně vysvětlitelných jevů. A zde je imunitní systém jak dělaný žejo.
Biotronika a psychotronika - to už je nabíledni, už jen vzhledem k tomu, kolik to přitahuje podvodníků. A navíc je to trochu něco jiného, než východní medicína - vůči které nemám nejmenších výhrad.
V tom článku ze sedmi paprsků bylo něco o tom, že to terapeuti využívají v biofeedbacku a nebo v hypnoterapii. No tak to teda fakt nevím..

Víš, u nás je skupinka lidiček, kteří dávají šílený prachy za léčitele. Záleží samozřejmě kvůli čemu, ale tu je to čistě psychogenní. A oni místo aby na sobě makali a nebo šli za nějakým dobrým psychologem, tak jdou za ním, strčí mu do kapsy tisícovku, on s nimi udělá seanci a oni jsou spokojeni, ŽE JIM POMOHL.
Lidem se nechce na sobě pracovat - chtějí aby to udělal někdo jiný za ně. To je také druhá stránka věci.

A psychosomatika a holistický pohled na zdraví je starý tisíce let. Bohužel pak to převálcovaly viry a bakterie spolu s Flemingem. Což bylo správné. Teď se to ale musí vrátit.

Nedočetla jsem se v tom článku, jak ty tachyony do těch buněk apod. dostávají. A to je to co mně zajímá.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 19:50
- Nahlásit

Garfield
Máš toho za sebou hodně...
Ale stejně z Tvého popisu mám pocit, že tu je psychosomatika jako vyšitá...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 21:55
- Nahlásit

Terri
ale asi nijak...jak můžeš někam dostat čistě hypotetickou částici? Jedině tím,že tam čistě matematicky musí být přítomna,pokud je hypoteticky přítomna ve všem a všude...

Jestli jsem to pochopila,mají to být "zesilovače" nebo "usměrňovače" pro působení těch suprarychlých částic,takže nikdo je nikam "nedostával,nechytal" ... to je krásná ukázka toho,jak se na jakémkoli fyzikálním objevu reálném či čistě teoretickém hned naparazituje konzumní sféra...

Bůh ví co tam skutečně působí,protože sugesce u psa je věc ošidná a fakt asi jen opravdu zkušený "psychotronik" dokáže se psem pracovat jako s člověkem...

Já bych se na poli nikoli klasické medicíny rozhodně neorientovala na nějaké komerční aplikace vědeckých vynálezů,ale na cestu východní tradiční medicíny vycházející z ovlivnění neurovegetativního systému vlastním cíleným úsilím....je to taky dost psychogenní,ale "vydřený vlasním úsilím",ruku v ruce s tím jde kondice,psychika,pohled na svět,....

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 21:57
- Nahlásit

Terri
já ani ten článek o sedmi paprscích nečetla,šla jsem rovnou po vyhledávači na TACHYON...zajímá mě ta částice,ne její komerční aplikace.

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:17
- Nahlásit

Sali
pochopila,mají to být "zesilovače" nebo "usměrňovače
Ale to by je někdo nějak musel udělat - jasně, že právě v tom asi bude to tajemství, ale čistě vědecky..
No možná (nebo spíš určitě) mi na to kapacita nestačí
rovnou po vyhledávači na TACHYON
Nápodobně, přečetla jsem si toho víc, a teď sháním info po spolubojovnících

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání