Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tachyony a chápání prostoročasu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:32
- Nahlásit

žanda
imunomodulace je věc...

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:33
- Nahlásit

..tam těch -y, -ý mám nějak moc ne? Mužský rod životný mi nic neříká... Předešlý bratříčci... Bože!

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:33
- Nahlásit

Garfield
a bioptická diagnosa?

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:34
- Nahlásit

Sali
hmhmhm, já už si to nepamatuji "papilomatosis laryngis?"

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:38
- Nahlásit

Dovolím si zde ocitovat závěr zmiňovaného článku:
"školy tradiční východní medicíny využívají různá dechová,relaxační,meditační i fyzická cvičení,která slouží k navození NEUROVEGETATIVNÍ ROVNOVÁHY ORGANISMU,posílení vůle,sebeovládání a důslednosti,a to z hlediska životního stylu i vlastního osobitého přínosu ke zpešení zdravotního stavu"

Myslím že tohle pojetí z pera evropského lékaře není pobuřující ani zavánějící šarlatánstvím,a tak nějak si to představuju ve všem....

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:39
- Nahlásit

Garfield
ahááááááá,tak to jo,to jde regredovat imunitou....to je snad pokaždý papilomavirová záležitost,stejně jako na genitálu,jako bradavice.....na to funguje sugesce a krásně je odhojíš....

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:42
- Nahlásit

FiSt
podívej se jsi ještě mladej a černobílej....všechno,co může pomoct,a udělá se dobře a bez postranních komerčních úmyslů,je vítaný....fakt snad ani netušíš,jak strašně důležitá je vnitřní pohoda organismu,který bojuje s nějakým průserem...cokoliv co se dá přidat k lege artis medicíně a nemůže ublížit,se přidat dá...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:44
- Nahlásit

já si nehraju na moderní pavědecký kecy o vesmírných energiích a serepetičkách s tou nachytanou energií...podle mě je všechno v lidech,jejich mozcích a rukách...a psychika a její ladění je fyzikálně neměřitelný.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:49
- Nahlásit

Sali
Nevím, nevím. Kdyby má imunita a sugesce něco dokázala, neměla bych dnes 9x rozřezaný krk od ucha k uchu, nemusela bych zvažovat "slavíka" a nemusela bych používat roky téměř znakovou řeč... Jsem profláklý pacient od Dětské nemocnice, přes sv. Annu až po Masarykův onkologický ústav v Brně a nikde mi nepomohli... Nic proti medicíně, vůbec ne. Ale ten pán mi udělal v životě malinko čáru přes rozpočet, v tom dobrém slova smyslu.

Denisa
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:03
- Nahlásit

...mně třeba zatím úplně stačí, že mě pozitivní energií nabíjí moje psice a aktivity co s ní dělám, a psici zatím netřeba nabíjet, ta je nabitá až je přebitá...
když se tak nějak rozumně propujuje vše co může pomoct, tak to beru... ale já zas vidím věci třeba z pohledu psychologie, psych. osobnosti, toho vrozeného a získaného... každý nějak inklinuje k tomu svému, každý musí něčemu věřit, hlavní je když to něco funguje, jak a proč není pro mě až tak důležitý...

Artemis
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:10
- Nahlásit

Mám další poznatky ze svých experimentů, tak vám napíšu to, co jsem napsal na své stránky:
Vím, že tachyon je jen hypotetická částice. Studuji to od té doby, co jsem zjistil, že lze nějakým "kouzelným diskem" nebo buňkou změnit podvědomí psa. Kdybych si tu potajmu nedělal své experimenty, v životě by mě nikdo nedonutil věřit něčemu, co čem mi povídá.
Nepatřím k těm, jež věří každé blbině a kdekomu, naopak bořím hlavou zdi a dělám si vše po svém. Prostě jen nedokáži odporovat tomu, že pomocí buňky všité do obojku psa, se tento stal imunní proti negativním emocím. Nevím proč a chci tomu přijít na kloub. To, co cítím na sobě, je pro mne jen druhořadé. Zblbnutí mysli dokážu u lidí i já sám také, na to stačí fanatické vnuknutí myšlenky pro další zpracování. Lidově tomu říkáme "valit šrouby do hlavy". Ovšem fenka, na které dělám už rok, mám u ní mizerné výsledky, dělá velice pomalé pokroky, jelikož trpí deprivačním syndromem a nás "má všechny na háku" a ta stejná fenka po třech hodinách působení "čehosi" všitého do obojku mi udělá převrat ve svém jednání skoro o sto osmdesát stupňů, to je tedy nářez. Je mi jedno, jestli za to mohou imaginární tachyony nebo sám Pán Bůh, pro mne je důležité, že něco takového funguje a sám se na to můžu vlastní psychikou napojit. Všiml jsem si, že máme od té doby jiný, na rozdíl od zbytku smečky, odlišný (jakoby vnitřní) jazyk a způsob komunikace. Když se jí podívám do očí, už neuhýbá, jako ještě předevčírem, ale jakoby si mne čte a sám z toho mám dokonale euforický pocit. Podotýkám, že mám jen Silica disk za monitorem a na noc jej dávám pod úroveň těla do dráhy čaker. Buňku v kapse zatím nenosím. Co je zvláštní, vždy se mi výše zmiňovaná fenka Bája bála podívat do očí a hrozně ji nějaký přímý pohled děsil, tak nakonec prchla do své nory pod naší maringotkou, ale teď můj pohled téměř vyhledává a cítím, že je při tom šťastná nebo z toho má stejný pocit jako já. Nikdo mi nedokáže realisticky vysvětlit o co se tu jedná, proto mi nezbývá než věřit tomu, že za to může zmiňovaná "imaginární" tachyonová energie. Indiáni s tímto mimosmyslovým vnímáním pracují po staletí a vůbec jim to nepřipadá zvláštní. Dokonce se za to i upalovalo na hranici, tak proč řešit jak a proč? Prostě to funguje, sám jsem si to zkusil, "sáhl jsem si na to" a pro mne je to vstup do další etapy poznání, kterou chci jen využít při své práci s pejsky.
V době, kdy jsem prošel klinickou smrtí a vrátil jsem se zpátky, jsem se na svět kolem sebe začal také dívat úplně jinak a to, co jsem tehdy zažil mi nikdo na fyzikálně-vědecké úrovni nedokáže vysvětlit.
Šarlatánům nevěřím, šamanům však ano.
Rudolf Desenský -Artemis

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:14
- Nahlásit

Sali
podle mě je všechno v lidech,jejich mozcích a rukách...a psychika a její ladění je fyzikálně neměřitelný.

Ano, pravda je někde uprostřed. Vzhledem k mé diagnóze měl být a byl můj hlas nenávratně v pr..zdaku. Dlouhá léta jsem jen šeptala (a to jsem nesměla být nachlazená). Trpěla těžkými komplexy, zamindrákovaný děcko, pubertální holka i dospělej člověk až na půdu. Nenáviděla jsem sama sebe a nechtěla chodit mezi lidi. A pak mi někdo řekl, že mě v noci ze sna slyšel mluvit. Normálním lidskočlověčím dívčím hlasem. Skoro jsem se urazila, že to je docela blbá sranda. Pak mi to řekl zase někdo jiný a já si začala hrát s vlastní psychikou a podvědomím. Dnes mě mrzí, že jsem nešla do Superstar, asi by Vlastík neměl co jíst.

Artemis
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:22
- Nahlásit

P.S.:tachionizovaná buňka je jen jakousi anténou pro směrování zmíněné energie, nikoli předmět, ve které je tato energie držena. Buňky, se dají koupit, bohužel je vyrábějí jen v jediném místě na této planetě, jelikož se tím zabývá sám pan David Wagner a prodává se to v "tvrdé měně", proto je to tak drahé, ale věřte nebo nevěřte, funguje to. Osobně mám v úmyslu tím řešit nerovnováhu psychiky psů u mne na převýchově.
Pokud chcete, mohu vám dát číslo na učednici pana Wagnera, jež žije tady v ČR a dnes je momentálně v Praze.

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:26
- Nahlásit

Docela jsem se touhle diskusí pobavila.
Neříkám, že nevěřím na něco, co existuje mimo naše chápání, ale mám tedy radši něco reálnějšího. Nicméně jsem se zeptala na názor kvalifikovaného člověka, kterému jsem dala odkaz, co sem dal Artemis http://www.sedm-paprsku.cz/ .
Bylo mi sděleno, že ty pavědecké kecy na tomto webu jsou opravdu velmi pavědecké, abych ho citovala - blbosti
Jinak jsem našla i vzorec na hmotnost tachyonu v klidovém stavu: http://www.scienceworld.cz/sw.nsf/0/A4250A52FED65F2BC1256E9700489B8E?O penDocument&cast=1
Jinak nejsem nijak proti, ať to klidně lidé zkoušejí, třeba bych to taky vyzkoušela, kdybych si už jinak nevěděla rady. Ale vadí mi, když někdo napíše hroooozně "chytré" žvásty, aby zblbnul lidi.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:31
- Nahlásit

Šarlatánům nevěřím, šamanům však ano
pod to se podepíšu s tím drobným rozdílem,že neřeknu "věřím",ale "předpokládám,že to dokážou,mají na to a dobře udělaný to fakt funguje,je mi jedno proč,ale funguje to a to je to hlavní".

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:33
- Nahlásit

Artemis
ad p.Wagner-čoveče já bych se radši držela těch 4000 let starých tradic Indie číny,i s tejich východním vysvětlením,třeba pro evropana nepochopitelným,ale nezavánějícím komercí....stejně je to všechno o nějakém společném jmenovateli principu čchin,"energie"...

žanda
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:36
- Nahlásit

CHodila jsemnějakou dobu k léčitelce....pak jsem tam vzala známého,který na tyhle věci nevěří a šel tam jen proto,abych mu dala "pokoj". Jenže já tu paní léčitelku znám již pár let a mě pomohla....a jelikož také souhlasím viz výše šamani-tak na mě energie léčitelky funguje...známý byl přesvědčen že ne....a léčitelka mi pak říkala, že jeho tělo se vyloženě bránilo....věřím jí. Jak říkám,znám jí mnoho let.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:37
- Nahlásit

Garfield
ten pán mi udělal v životě malinko čáru přes rozpočet, v tom dobrém slova smyslu.
a já si začala hrát s vlastní psychikou a podvědomím
ale o tom to je...někdo prostě má ten dar ovlivnit zdánlivě neovlivnitelné,i na slušnou distanc...psychika není fyzikálně měřitelná,pod mikroskop jí nedám,a co dovede psychika s imunitou a imunita s intracelulárnémi viry,vím dost dobře....
Buď ráda,žes našla člověka,co to dokázal nastartovat.

Artemis
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:37
- Nahlásit

Mel
Také si čtu i kritiku na názory o tachyonech, jen vím jedno. Ne na všechno se dá sáhnout, uložit do zkumavky nebo napsat vzorec, přesto to je. Jak už jsem napsal, je mi jedno, zda za to, co se děje může Pán Bůh nebo imaginární tachyon, důležitý je výsledek.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:41
- Nahlásit

Sali
Buď ráda,žes našla člověka,co to dokázal nastartovat.

...se ví, že jooo!

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:49
- Nahlásit

Artemis
Já s tím plně souhlasím. Já osobně jsem se s takovými věcmi nesetkala, ale když někdo tvrdí, že mu třeba léčitel "odstranil" nádor, tak tomu prostě věřím. Prostě když by mi nepomohla klasická medicína, tak se obrátím na tu alternativní.
A taky existuje něco jako placebo efekt (tím samozřejmě nemyslím ten nádor)
Já spíš reagovala na ten web. Prostě mě děsně rozčiluje, když někdo, aby něco propagoval, vymyslí "odborné" formulace a vlastně tak dělá z lidí blbce.

Anonymní
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:50
- Nahlásit

Nicméně jsem se zeptala na názor kvalifikovaného člověka, ....
Bylo mi sděleno, že ty pavědecké kecy na tomto webu jsou opravdu velmi pavědecké, abych ho citovala - blbosti

Kdo to je "kvalifikovaný člověk"?

Šarlatánům nevěřím, šamanům však ano

Tak s tímhle také souhlasím

je nazev pro fiktivni castici

Taky bych řekla, že je to jen takové teoretické bádání se snahou to nějak vědecky podložit matematickými vzorci a definicemi. Na druhou stranu tak nějak věřím, že ne všechno se dá dokázat a spočítat a že opravdu ty věci mezi nebem a zemí existují. Takže se nebudu tolik zabývat různými odkazy a články a dám raději přednost vyzkoušení si toho na vlastní kůži.
Vypadá to, že kamínek, který jsem dala svému psovi do obojku, asi opravdu funguje. Takže kdyby byla možnost a nebýt té finanční stránky, určitě bych něco z těch tachyonizovaných produktů vyzkoušela i na sobě a na své psychice (docela by to bylo potřeba) a pak je dál posuzovala.
Ze zkušenosti vím, že energie a energetické dráhy se dají ovlivnit a pomohou tam, kde si nevěděli rady lékaři, takže proč ne tohle?
Lucie

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:52 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Artemis
Teorie strun a existence suprarychlých částic je pro mě oborově tak vzálená,že se vůbec neodvážím k ní říct slovo...abych nevypadala jako Škrhola a nebyla následně za vola.

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:52
- Nahlásit

FiSt
Vzorec fajn, ale pořád je to čistě v rovině teoretické fyziky

jj, ale aspoň je vidět, že se tím zabývají lidi, kteří o fyzice něco vědí, takže to sice může bejt kravina, ale taky nemusí.

Artemis
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:53
- Nahlásit

Mel
mě děsně rozčiluje, když někdo, aby něco propagoval, vymyslí "odborné" formulace a vlastně tak dělá z lidí blbce.

S tím s tebou souhlasím. Stejně jako zde začínali léčitelé-šarlatáni a pokoutní mastičkáři, lidé je brzy odhalili a měli útrum. To samé bude v případě těch tachyonů. Nejřív start poznání, potom se toho chytí komerčně smýšlející budižkničemové a nakonec se to ustálí do té podoby jako je to teď s čínskou medicínou - v prospěch lidí.

žanda
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:54
- Nahlásit

ona láska-pokud nebereš MC na druhou-taky nemá vzorec a taky existuje))

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:56
- Nahlásit

Artemis
mě osobně by spíš zajímalo,stejně jak Vás,jak využít principy alternativní medicíny v hundesportu.
Jak ovlivnit wellfare sporťáka ještě jinak než tím,že do maximální možné pohody dostanu nějakým způsobem sebe a pak teprv s ním začnu dělat....

Artemis
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:57
- Nahlásit

žanda
ona láska-pokud nebereš MC na druhou-taky nemá vzorec a taky existuje

naprostý souhlas. I když to už také někdo po dlouhých letech bádání změřil chemií v těle.

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:57
- Nahlásit

Anonymní Lucie
Kvalifikovaný člověk je pro mě člověk, který tenhle obor vystudoval (myslím, že se jednalo o fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou na ČVUT) a taky pak pár let pracoval v oboru.

Artemis
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 12:59
- Nahlásit

Sali
Jde to. Stav se, probereme to. To je na delší povídání ...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání