Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro FAJKU - tábor
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
tak to určitě, záhul to bude pro psa, ale myslim, že dost i pro páníčka
no to jo to je jasný ale hele my tam budeme na fajkýše dva, tudíš když bude panička KO nastoupí pánešek

a běžně doma taky asi těžko cvičí dopoledne i odpoledne
no to mám právě docela strach aby to zvládla, protože je zvyklá přes týden celý dopoledne a kus odpoledne hajinkat odpočívat a spinkat

jo a koukej si připravit převlek čarodějnice!
No já o tom uvažuju ale páníček řikal, že jsem čarodějnice dost velká že můžu jít i tak

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:05
- Nahlásit

my jsme na Berni taky dva, od doby co jezdíme na tábory máme rozdělené funkce - Míra venčí (ráno, večer, občas přes den, pokud se necvičí, třeba v létě), a já cvičím
je zvyklá přes týden celý dopoledne a kus odpoledne hajinkat odpočívat a spinkat
hele, to přece každej pes. proto tam těm lidem neustále x krát denně opakujem, po cvičení dojděte se psem do lesa, ať se vyvenčí, zavřete ho do chatky, a nechte ho spát!! klidně spěte s ním, to je fuk, ale ten pes si potřebuje odpočinout, ikdyž na to nevypadá ... a stejně se vždycky najde někdo, kdo vláčí celej den psa s sebou - čeká na páníčka u terasy než se naobědvá, jde s ním k umývárkám, atd. ... a pak se diví, že pes odmítá vylézt 3.den z chatky
ale jinak je pravda, že po návratu z tábora pes kamarádky prospí dva dny o Berni nemluvim, ta byla vždycky jiná ...
jo a ty čarodějnice, no nemusíš si šít kostým, ale doufám, že se přidáš do společného veselí, my to tam jako spoluorganizátoři vždycky s jednou výcvikářkou rozjedem, nabalíme se do dek (erárních, v chatce ), natupírujem vlasy, přelakujem, zmalujem se na černo, koště z umývárky a tradááááá kdo jiný by měl jít příkladem než ten kdo to vymyslel že?
jen s tím tupírováním už vim že opatrně, první ročník jsem to udělala fakt kvalitně a druhej den jsem s takovou palicí makovicí šla málem na zkoušky protože se to nějake nedalo rozčesat

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:11
- Nahlásit

Janiii
proto tam těm lidem neustále x krát denně opakujem, po cvičení dojděte se psem do lesa, ať se vyvenčí, zavřete ho do chatky, a nechte ho spát!! klidně spěte s ním, to je fuk, ale ten pes si potřebuje odpočinout, ikdyž na to nevypadá ...
No to je moje řeč!!!! Tak hele začíná se mi ten váš přístup líbit čím dál víc protože na tom prvním táboře co jsem byla jsem byla naopak buzerovaná za to že pes chrápe v chatce zatímco v době volna jsme ještě mohli trénovat a vylepšovat to co nám nejde

ale doufám, že se přidáš do společného veselí, my to tam jako spoluorganizátoři vždycky s jednou výcvikářkou rozjedem, no tak přece nezůstanu pozadu žeáááno
Něco už vymyslííím

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:17
- Nahlásit

no lidi mají prostě občas pocit, že když jsou se psem na "dovolený" musej prošmejdit celej den, a pak se diví, že pes je úplně KO. právě jim některejm nedochází, že pro psa je to najednou něco jinýho, než že celý dopoledne proválí v bytě nebo na dvorku ...
Tak hele začíná se mi ten váš přístup líbit čím dál víc no tak doufám, že to vydrží a že vaši důvěru nezklameme
asi začnu stříhat metr, už se nemůžu dočkat

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:20
- Nahlásit

dál víc no tak doufám, že to vydrží a že vaši důvěru nezklameme no tak zatím co píšeš teda určitě neee

asi začnu stříhat metr, už se nemůžu dočkat
Jo jo nápodobně ještě jsem přemýšlela že u nás bude docela problém se ztratit v davu a že budem jako dost na očích
tož budeme muset maximálně sekat dobrotu aby jsme neudělali akitkám ostudu

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:24
- Nahlásit

u nás bude docela problém se ztratit v davu a že budem jako dost na očích
vy na očích, my na uších nás v davu berňáků taky nikdo nepřehlédne, čím to asi bude?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání