| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:38
- Nahlásit
Ahoooj, tak abysme nedělaly OT všude možně
děkuju za vzkaz na webu, a hele, ten tábor by byl myslím v pohodě. nejezdí jen berňáčci, sice to pořádáme pod záštitou Klubu, ale koho vezmem je na nás - už s námi byl ridgeback, tibetské dogy, jezevčík většinou je to tak, že chce přijet někdo s berňákem a jeho kamarád má jiné plemeno a chtějí jet spolu. takže myslím, že bysme vás klidně vzali, ať si taky užijete a Fajka může vytáhnout paničku na hrad Pecka - to je taky do kopce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 11:36
- Nahlásit
Janiii
Ahojkýýýý díky za informace. Fajka má dva berňáčky, který opravdu může, tak třeba by si našla další kamarády-kluky na hraní a s holkama je to horší no , ale to potřebujem pořádně natrénovat.
Ve mě to hlodá čím dál víc Akorát už mám spoustu akcí naplánovaných a nevím jak mi to bude sedět termínově Až bude jasný termín toho víkendového srazu, tak mi dej prosím vědět. Kdyby se nám to s ničím nekřížilo a Fajka nehárala, tak by jsme se zůčastnili
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 11:38
- Nahlásit
Fajka
jestli myslíš ten jarní prodloužený víkend, tak na ten už se posílají přihlášky, to bys musela pospíšit je to 30.4.-4.5. (středa večer až neděle z toho čtvrtek je státní svátek, takže dovolená jen na pátek). Pojeeeeeď, s holkama ji uhlídáš a třeba si najde další super kamarády a ještě se třeba i něco přiučíte
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 11:39
- Nahlásit
Fajka
mimochodem, a odkud jsou ti berňáčtí kluci???? vím že na čížkovicích mají (snad ještě?) dvě bernácké holky, a na maršovicích žije Abášek - o jiných nevím??? a v Proseči n.N. je teď "štěně" od mamči, Akim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 11:46
- Nahlásit
Janiii
Týjo, tak to abych se rozmyslela co nejdřív, že jo
Tak ty dvě holky známe a moc nemusíme protože na Fajku moc štěkaj za plotem a sou dvě Ten namaršovicích... to je ten vzadu u tý krásný roubený chaloupky? Já vlastně ani nevím jak se jmenuje tak všem berňákům říkám Ben
A druhej je když, se jde Kozinou tam jak bydlí mladí Ondovi, tak ty maj taky berňáčka.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:00
- Nahlásit
Fajka
no jasněěě, vzadu u roubenky, to je Abášek - taky takovej atlet, jako Berni
sakra a na "příbuzný" jsem zapomněla - Ondovým řikám teto a strejdo (jezdili jsme s nima na dovolené), a Lenka mají Beníka, no joooooooo sakra ta paměť.
no a rozmysli se co nejdřv, pokoje už budou asi obsazené, ale chatek je tam dost, spíš bude stop stav kvůli počtu psů, než kvůli obsazenému místu ....
co chceš ještě vědět, abych tě přesvědčila?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:11
- Nahlásit
Janiii
Tak Abášek je hrozně milej a vždycky je celej natěšenej že by si i pohrál. Akorát já vzdycky chodím až večer, že už není nikdo venku koho by se dalo zeptat jestli je necháme pohrát tělo na tělo
sakra a na "příbuzný" jsem zapomněla - Ondovým řikám teto a strejdo (jezdili jsme s nima na dovolené), a Lenka mají Beníka, no joooooooo
tak to je dobrý zapomenout na příbuzný
Já bych stejně radši do chatičky než do pokoje No řekni mi ještě po kolika psech se v těch chatičkách vegetuje? My by sme museli bejt určitě s nějakým hodným psím klukem, protože Fajka je taková trošku potvůrka
A eště potřebuju vědět estli by ste nás neposlali štandopéde dom, kdyby tam jako tak nějak vyváděla Ona jako ze začátku dělá vždycky humbuk ale pak se uklidní. Akorát že to někdy vypadá, že je jak utržená od řetězu ale fakt nejní
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:19
- Nahlásit
Fajka
no oni to nejsou pokrevní příbuzní, tak to se snad promine
u Abáška jsme si byli pohrát ještě když jsem neměla Berni ale bydlela jsem u našich a měli jsme Bonečku.
a co se týká chatiček, pokud přímo nepojedeš s někým, tak budeš v chatičce sama s Fajkou - a abys měla klid, tak to můžeš i připsat na přihlášku, že s někým dalším byste se v chatičce asi nesnesly přítel by nejel?
a štěndopédo bysme jely obě, protože berni kromě toho že je hyperaktivní, tak je uječená a uštěkaná - když vidí psa vyvádí jakobysme ji nabodávali na vidle a natahovali na skřipec takže to ber tak, že na Berni jsou zvyklí, zvyknou si i na vás
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:28
- Nahlásit
Janiii
no oni to nejsou pokrevní příbuzní, tak to se snad promine
Hlavně asi nečtou CZ psa tak je to jedno
přítel by nejel no kdyby mohl tak by jel na tom táboře co sem byla tak tam směl jen psovod a nikdo další Ale takhle by to bylo super rodinná akce
a štěndopédo bysme jely obě, protože berni kromě toho že je hyperaktivní, tak je uječená a uštěkaná
Jé teda holka, teď si mě uklidnila, že se snad fakt i přihlásím
Tak od nás je to kousek, může tam i přítel, vlkodlaky tolerujete potřebuju jen jeden den dovolený......
Herdek kde je nějakej zápor ???
Já se snad fakt musím přihlásit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
Fajka
Herdek kde je nějakej zápor ???
Já se snad fakt musím přihlásit
no hurááá, konečně rozumná řeč
hele, zápory, fakt o žádným nevim občas je počasí nevyzpytatelný, ale dá se to vydržet, slavíme tam čarodějnice, bomba, děláme soutěže pro psy, já myslim, že se tam fakt bavíme a děláme to tak, aby se lidi rádi vraceli - a vrací Pecku letos pořádáme potřetí, a léto bude taky třetí, ikdyžletos poprvé v jiném místě, u Mácháče ...
ale jestli tě ještě něco napadá, klidně se ptej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:39
- Nahlásit
Janiii
U Mácháče? A kdy tam jezdíme každej rok
Napadá mě už je jak je to s jídlem, jestli musím tahat všechno sebou a klohnit a nebo se tam dá stravovat?
A pak sem se chtěla ještě zeptat co všechno se tam bude dít, jako že asi poslušnost ta je jasná. Nás by hodně bavilo asi stopování. A nebo by mě hodně zajímalo něco jako kurz vystavování ....To bude taky?
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:45
- Nahlásit
hele výcvikáče se sojkama jsou fakt jako senzační .-))) sami jezdíme s hovawartama už několik let ) letos jedem po 2 letý pauze .-)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:55
- Nahlásit
ajunka
hele výcvikáče se sojkama já se ještě moc neorientuju bo sem laik ... Sojky sou gdo ???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:58
- Nahlásit
ajunka
ahoj, tohle je ten druhej berňáckej tábor, ale proti Sojkám samozřejmě nic nemam
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:01
- Nahlásit
Fajka
s jídlem si nedělej starosti, je to s plnou penzí jak na jaře, tak v létě.
mrkni ještě na web tábora na podrobnosti, abys věděla cenu atd. ...
jinak plán na jaro - čarodějnice ve středu večer, pak každý ráno podle zájmu stopy (v 6h.), od osmi snídaně, od devíti výcvik ve skupinách, v půl jedný bejvá oběd, ode dvou bývá nácvik ve výstavním kruhu, pak výcvik, a obrany pro zájemce ... a když je počasí, tak nějaký soutěže ještě pak ... a táborák, a veselo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:06
- Nahlásit
Janiii
A gde sou ty zápory už jako?????
Tak já hodím večer řeč s přítelem a snad teda nebude proti a pošlu tu příhlášku noooo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:08
- Nahlásit
Fajka
A gde sou ty zápory už jako?????
no musíš jet, abys případně nějaký našla ale doufám, že nenajdeš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:19
- Nahlásit
Janiii
Já mám jeden zápor jistej, když Fajka hodí zpátečku, že se jí to či ono nechce ale na to už sem si skoro zvykla
Ale jak to celý popisuješ mi to zní víííce než dobřééé
a stejnak sem na nějakou více-denní akci chtěla... tak proč nezkusit tu s váma
No a když můžeme jet oba páníčci tak je to super
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:22
- Nahlásit
Fajka
tím jsi mě překvapila, že mohl jet jen psovod - co to bylo za přísnost sim tě? to bylo v tom Jablonném jak jsem četla u tebe na webu?
Já mám jeden zápor jistej, když Fajka hodí zpátečku, že se jí to či ono nechce
já zas mam zápor, že berni se naopak chce a úplně všechno, a zpátečky mam tendence házet já Stopy jí moc nebavěj, protože u toho musí jít pomalu ale jinak agility, tanec se psem, obrany, do všeho hrrrrrrrr - blázen
jediný kdy berni stávkuje, když se připravujem na zkoušky - to se jí nechce nic ikdyby kolem ní lítalo hovězí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:29
- Nahlásit
Janiii
Jablonném jak jsem četla u tebe na webu jojo...přísnost nad přísnost Jestli někdy dáme tu prochajdů tak ti řeknu víc ...
ale jinak agility, tanec se psem, obrany, do všeho hrrrrrrrr
tak tohle zatím nechytá zase Fajku asi to bude tím že to je to přírodní (primitivní ) plemeno... anebo možná je to tím že nebyla příležitost do pořádně vyzkoušet.
Ale stopování si myslím že nám půjde a nějakej trénink poslušnosti nám příjde jen k duhu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:32
- Nahlásit
Fajka
tak poslušnosti budete mít na táboře habakůůůk a obrany taky můžete vyzkoušet :ů) stopy taky, tak uvidíš co vás chytne. tanec si doma jen tak blbnu s berni sama, a agility jsme jednou vyzkoušely na cvičáku, super, jenže trénujou v blbej čas, nemam jak se tam dostat ... ale bavilo by nás to obě, a berni by se vylítala
asi to bude tím že to je to přírodní (primitivní ) plemeno...
Berni přírodní plemeno není, ale ten primitiveček mě občas napadne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:50
- Nahlásit
Fajka
psala jsem mamce, jestli vás zná, a hele, je možný že tě moje maminka učila na Krásné ve školce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:53
- Nahlásit
Janiii
Si piš Já myslím že nás zná určitě a ze školky asi taky
Já sem ročník 76
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:55
- Nahlásit
Fajka
mamča učila na Krásné od února 82, tak nevím ale asi s tebou měla tu čest
ona tam už nebydlí, naši jsou rozvedení - ale zná vás a chválila hafíka, jaká je to krasavice
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:02
- Nahlásit
Janiii
Jé že děkujem za pochvalu a zdravíme maminkuuu
tak nevím ale asi s tebou měla tu čest já myslím že určitě když si jí pamatuju
ona tam už nebydlí, naši jsou rozvedení - ale zná vás Jo jo od vidění jí znám taky a víš že sem si na ní jednou vzpoměla, že už sem jí dlouho neviděla
Sranda je že já si myslím pamatuju i tebe ze školy... chodila si na Pěnčín? Do zelený nebo do žlutý??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:07
- Nahlásit
Fajka
ahaa, ty si ji pamatuješ, tak to jooooo mamina tam nebydlí už dobré tři možná 4 roky? je teď u HK, ale na táboře se uvidíte
Sranda je že já si myslím pamatuju i tebe ze školy...
fíhá, že by? no chodila jsem na Pěnčín, do zelený, pak jsem šla na víceletej gympl - to by sis mě musela pamatovat jako prcka ... mam ráchu, ten je ročník 80, já jsem 83 ...
to je super, když si někdo pamatuje ještě žlutou a zelenou do žlutý jsme chodily jen na "nápravák" na tělocvik
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:14
- Nahlásit
Janiii
mamina tam nebydlí už dobré tři možná 4 roky no jo dyť jste kolem nás jezdívali autem a teď poslední dobou nic tak mě tak napadlo jestli tady ještě jste
pak jsem šla na víceletej gympl - to by sis mě musela pamatovat jako prcka ... mam ráchu, ten je ročník 80, já jsem 83 ... jojo pamatuju si vás oba idyž jen jako menší děti
Já prolezla jak zelenou "univerzitou" tak žlutou boooože to byla doba nejlepší byl chemická učebna ve žlutý tam si čék mohl dělat co chtěl, protože na něj nebylo skoro vidět
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:20
- Nahlásit
Fajka
kdo tě učil???? my měli paní učitelku Liškovou, pak jmenovkyni Pavlatovou a pak jsme měli už směs - Divinovou, Mastníkovou (její hudebky byly nezapomenutelný ), na angličtinu byla Tomsová, tu nevim jeslti tys ještě stihle, ta tam byla poměrně nová, brácha ji měl za třídní a pak tu noooo, teď si nevzpomenu jak se jmenovala ... ze Bzí, matikářka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
No jejda paní učitelka Pavlatová to byla moje nejmilejší nejoblíbenější učitelka
Liškovou sem myslím neměla, ale Divinová a Mašková (ta učila ruštinu) byly obě moje třídní. Je a Mastníkovááááá mi dala kouli ve zpěvu za to že se mi pletly noty
Tomsová ? to mi nic neříká, já sem měla v osmičce ještě ruštinu ... to byl rok 89 a pak až teprv byla ta anglina .... ja jiščo gavarila parusky
Matykářka ze Bzí.... myslíš Štěpánovou na ní mám taky moc dobrý vzpomínky a trauma z dětství Protože ona mi tu matematiku tím svým ječákem zprotivila na celej život
A Prokopa pamatuješ? Měl přírodopis a chemii. Ten taky uměl pěkně zahulákat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:47
- Nahlásit
Fajka
jó, Štěpánová my ji měli myslim jen rok, pak jsem zmizla na "vyšší dívčí" ale matika mě nikdy nechytla a ona za to asi nemůže a Prokop byl dobrej, ikdyž my jsme ho měli asi jen na supl, jako učitele si ho nijak výrazně nepamatuju, ovšem řvoucího na chodbách ano
vidiš, a u Mastníkové jsme měla automaticky jedničku, protože jsem chodila do hudebky takže jsem prostě automaticky všechno uměla, ikdyž jsem ve skutečnosti neměla páru, o čem je řeč
|