Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro FAJKU - tábor
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:53
- Nahlásit

a Prokop byl dobrej, ikdyž my jsme ho měli asi jen na supl, jako učitele si ho nijak výrazně nepamatuju, ovšem řvoucího na chodbách ano
No na supl byl dobrej a srandovní, ale já ho měla i za třídního 2 roky a to se s náma teda nemazal. Jak vidím to jeho řvaní je celkem pověstný

a u Mastníkové jsme měla automaticky jedničku, protože jsem chodila do hudebky no to zas musela bej nějaká protekce nebo cooooo
Já chodila zpívat na vítání občánků a doma nechtěli tu pětku za ty noty vůbec pochopit a do dneška ji mám od maminy každou chvíli na talíři Prej jak můžu zpívat dyž neumím noty...

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:57
- Nahlásit

Fajka
Prej jak můžu zpívat dyž neumím noty...
máš se ohánět tím, že Pavarotti taky neuměl noty a kam to dotáhl
dneska mizim, nemam tu vedení tak jdu domů dřív, díky za pokec a těším se zase zatím tady ahoj!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:59
- Nahlásit

Janiii
Pavarotti taky neuměl noty a kam to dotáhl

Jo jo díky i tobě skorosousedko ahoooj

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:14
- Nahlásit

Fajka
doufám že se hned dozvím, až to proberete s přítelem
a po nocích se můžem učit ty noty

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:32
- Nahlásit

Janiii
po nocích se můžem učit ty noty
jako na táboře? jooo to určitě a pojedem domů rovnou, že sme se zbláznili

Hele du na to jináč, žádná porada nebude, mám vyplněnou přihlášku, zítra pošlu prašulky a pro přítele to bude překvápko No kdo by odolal romantickému prodloženému víkendu v přírodě ve dvou s chlupáčem že
Že tam bude další smečka 50 lidí a psů, bude výcvik třikrát denně a drezůra.... no booože nooooo to je přece detail néééé

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:26
- Nahlásit

Fajka
pro přítele to bude překvápko No kdo by odolal romantickému prodloženému víkendu v přírodě ve dvou s chlupáčem že

a když se bude cukat, řekni mu, že z terasy jídely je úžasný pohled na hrad Pecka ... cikády řvou, kytky smrděj ....
a nikdo nás nevyhodí, myslíš, že kdo tráví dobrovolně volné dny mezi 50 psy a dalšíma cvokama, může bejt "normální" ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 09:46
- Nahlásit

že z terasy jídely je úžasný pohled na hrad Pecka ... cikády řvou, kytky smrděj ....

nikdo nás nevyhodí, myslíš, že kdo tráví dobrovolně volné dny mezi 50 psy a dalšíma cvokama, může bejt "normální
Já už se za normální nepovažuju dááávno takže asi na táboře zapadnu do davu

Ještě mám dotaz na tu přihlášku mám nalepit originál ústřižek tý složenky nebo kopii?

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:01
- Nahlásit

Fajka
já nevim - já to platila převodem z účtu a k přihlášce jsem přiložila potvrzení o úhradě. ale jinak bych přilepila ústřižek a doma bych si nechala kopii
Já už se za normální nepovažuju dááávno
naopak, my jsme naprosto normální, a kdo nás nechápe, je divnej, přece

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:08
- Nahlásit

naopak, my jsme naprosto normální, a kdo nás nechápe, je divnej, přece
a jooo přeci pravda pravda

A můžu to teda taky poslat převodem? Já to vyplňování složenek nějak moc nemusim

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:14
- Nahlásit

Fajka
já myslim že určitě - jestli ti chodí mailem potvrzení o platbě, tak si to vytiskni, přicvakni k přihlášce a je to
už se moc těším na další novou bezva dušičku do kolektivu

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:19
- Nahlásit

Janiii
Jo jo pošlu to převodem, je to jednodušší

už se moc těším na další novou bezva dušičku do kolektivu
se na vás taky moooc těším
A podrbej za mě Bernii

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 19:26
- Nahlásit

Fajka
ahoooj, prosím tě jestli jsi ještě neposlala přihlášku a chceš jet, tak to udělej, oficiálně je vyhlášen stop stav na přihlášky ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 19:54
- Nahlásit

Janiii
Ahoooj, ty si hodná, dík za upozornění, já měla teď dva dny v práci dost blázinec, tak sem se nedostala na poštu. Ale zítra ráno to posílám čestný pionýrský protože určitě chceme jet.
Páníček o tom už ví a světe div se ani nebrblal
Takže určitě jedém

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:31
- Nahlásit

Fajka
super!!! moc se těším a zítra to určitě pošli
já mam v práci klid, protože šéfové se mi dovolujou, tak stíhám i postranní aktivity
a páníček super, když nebrblal - ale přiznejme si, ono by to brblání stejně nepomohlo co?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:37
- Nahlásit

Janiii
Jo jo pošlu to 100%, jdu k doktoru kolem pošty

já mam v práci klid, protože šéfové se mi dovolujou
tak to ti závidím, u nás si šéfové nedovolujou nikdy

ale přiznejme si, ono by to brblání stejně nepomohlo co
neeeee

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:45
- Nahlásit

Fajka
kde to děláš že máš tak aktivní vedení??? to u nás naštěstí v zimě hory a v létě i několik dovolených... a my makáme jak vzteklý
ale v létě si to vyberu! týden tábor, pak týden v práci a pak týden rakousko - alpy - ve složení 13 lidí 10 psů

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:52
- Nahlásit

Janiii
kde to děláš že máš tak aktivní vedení
no jo no, když my děláme s přítelem na sebe takže vlastně to vedení sme my

Tak to aspoň doháním o víkendech a svátcích a letos se přítel nestačí divit jak plánuju ale už si zvyká

ale v létě si to vyberu! týden tábor, pak týden v práci a pak týden rakousko - alpy - ve složení 13 lidí 10 psů
no tak to je pěknej program to věřím

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:56
- Nahlásit

no jo no, když my děláme s přítelem na sebe takže vlastně to vedení sme my
no tak to jóóó, to je jiná
jen plánuj, plánuj, já taky plánuju
nakoukla jsem zvědavě k vám na téma k akitám a koukala jsem že se chystáte na hrad - vřele doporučuju Berni na sebe strhla veškerou pozornost japonských turistů a když jsem ji nechala stát samotnou vedle hradní stráže bála jsem se že mi ji sbalej do japonskýho autobusu a před sv. Vítem se na nás vrhla jakási anglicky hovořící paní která v tu ránu zapomněla na nějakýho Víta a začala ve foťáku lovit fotky její berňačky, pořád vykřikovala jaká je Berni lovely a nice a beautiful a fotila si ji s japonskou horlivostí její poslední slova byly, že děkuje děkuje, že bude mít díky nám úžasné vzpomínky na Prahu

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 21:06
- Nahlásit

Janiii
nakoukla jsem zvědavě k vám na téma k akitám a koukala jsem že se chystáte na hrad - vřele doporučuju
jo jo na pondělí máme vymyšlenej celodenní program a samou kultůru tak se moc těším

Koukám že z tý Prahy máš taky dobrý zážitky
My když byli napodzim s Roxi v pražský ZOO tak se tam zas na nás lepili samý rusové a fotili se s našima čubama a vykřikovali
što eto takája krasývaja sabáka
Sme tam byli taky dost za atrakci ) stačilo mít jen klobouk a vybírat

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 21:27
- Nahlásit

Fajka
Koukám že z tý Prahy máš taky dobrý zážitky
já mam pocit že mam zážitky, kamkoliv vlezu asi to něajk přitahuju nebo co ...
jdu chrnět, vymrzla jsem na prochajdě, ani vana nepomohla ... dobrou noc a podrbej krasývaja sabáka

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 21:50
- Nahlásit

já mam pocit že mam zážitky, kamkoliv vlezu
já poslední dobou takýýý
Dobrou dobrou

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:23
- Nahlásit

Janiii
Tak zaplaceno a odesláno
Zaplaceno přece jen složenkou, protože Ebanka za potvrzený plaťák chce 70 Káčé (ale nemusím ale nemusím) když si na tu reklamu vzpomenu, tak se mi otvírá kudla v kapse

Tož sa na vás mooooooc těšíííímeeeee

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:35
- Nahlásit

Fajka
super!!!
v sobotu budem u taťky, ale bohužel nebudem mít čas přijedem někdy dopoledne, a odpoledne musíme k tetě, rodinná návštěva a taky musíme do Semil za babičkou do nemocnice ... a v neděli už zas jedeme k mamině do Hradce, dopoledne ale budem na vás mávat na kopec!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:41
- Nahlásit

Janiii
ale budem na vás mávat na kopec
Červeným kapesníčkem prosím, aby to bylo vidět

To je v pohodě to neřéééš, já psala že až budeš mít čas tak třeba příště

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:44
- Nahlásit

Fajka
kapesníček klidně, hele ale když někdy před obědem nastažíš uši, možná uslyšíš z dálky kvílení - to přijíždíme k baráku a Berni už vidí taťku v okně .... a Hauuuuuuuu baf hauuuuuuuuu akce "vidle v zádech" začíná

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:46
- Nahlásit

Janiii
koukám, že ste taky střelená rodinka k pohledání

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:51
- Nahlásit

Fajka
my??? my jsme normální, přece

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:53
- Nahlásit

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:59
- Nahlásit

Fajka
on tě ten smích přejde až uslyšíš kvílení na živo
když jsme byli u kamarádky asi 40km od nás, tak jsme přijeli k nim před dům, míra zatroubil aby nám lenka otevřela vrata a berni uviděla montíka, monty uviděl Berni a začal koncert :-O Berni začala kvílet alá vidle v zádech, monty začal výt u plotu " hauuuuuuuuuuu paničko ženská je tady!!!" my jsme mysleli že v autě ohluchnem, ale nemohli jsme ven protože vrata zavřený ... nakonec se povedlo, a v tom přišla lenky maminka, že byla někde u sousedky, asi v druhý půjce vesnice, a co to bylo za řev, že to bylo slyšet snad i za lesem a to se jen naši drahoušové vítali

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:03
- Nahlásit

Janiii
by ste měli všem v okolí rozdávat špunty do uší aby nepřišli k ouhoně
Tedá jestli tvoje Berni kvílí, tak Fajka zase temně vrčí
To sem zvědavá jak jim to bude spolu ladit až prubnem nějakou tu drezůro - vychajduu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání