| Autor |
Zpráva |
naits
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 13:33
- Nahlásit
Odkud je ta fotka??? Dá se to zjistit?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 14:01
- Nahlásit
naits
Před pár týdny kolovala po facebooku ve všemožných skupinách i jednotlivcích.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 14:35
- Nahlásit
naits
to vypadá na nějakou Asii, tak to bude nějakej tamní zástupce, nevíte, jestli se k tomu nějak postavil Heineken jako celkově?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 14:52
- Nahlásit
Adiddaska
Mám za to, že jim snad přímo tuhle (nebo velmi podobnou) fotku někdo posílal, aspoň podle toho co jsem četla na FB. ALe zatím o žádný reakci nevím. Vzhledem k tomu, kolik toho bylo už je to nedohledatelný, takže se nemůžu ani nikoho konkrétního zeptat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 15:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
naits
já našla jen tuto zmínečku
V dubnu tohoto roku se musela očišťovat pivovarní společnost Heineken, jejíž reklamní poutače se objevily na snímcích, které byly pořízeny během psích zápasů v Mongolsku.
edit: odstranila jsem zdroj, páč pytlajda sem dala přesnější informaci
|
Pytlajda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 16:13
- Nahlásit
Tady na FB je k tomu přímo prohlášení https://www.facebook.com/heineken/app_280969485324 020
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 16:52
- Nahlásit
Pytlajda
Dík za dohledání. Doufejme, že je to pravda. I když nadnesenost některých formulací, jako kdyby pivovar chtěl pomalu spasit svět, mi přišla dost nepravděpodobná.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 19:06
- Nahlásit
Vlčáčková
tak trochu to přehnali s tou emotivností, že budou prověřovat, co se děje v každym klubu, kde se čepuje heineken, ale věřila bych tomu, že by si nelajsli sponzorovat přímo dogfighty...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:19
- Nahlásit
Teďka ve zprávách na Primě bylo, že exekutor ženské z domu odvezl totálně všechno, prostě vyklidil barák i s hadrama apod. a kromě toho odvezl i její psy. Jeden pes je kardiak a má i jiné zdravotní potíže a on jí nechce říct, kde ti psi jsou, nemůže je ani vidět (už je to cca měsíc). Prostě prasárna na ultimum . Zajímalo by mě, co z toho má, za kolik asi tak ty dva psy prodá v dražbě, hajzl*k jeden.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:23
- Nahlásit
Eninka
Nebyla to ta, která navíc ani sama nedlužila? Jen někomu ručila?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:26
- Nahlásit
Vlčáčková
jojo, byla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:30
- Nahlásit
Eninka
Tak to už jsem viděla. Údajně ten věřitel sám na ty psy upozornil a trval na zabavení. Urazila bych jim palici oběma, hajzlům, ale tomu věřiteli teda bolestivým způsobem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:34
- Nahlásit
Vlčáčková
Údajně ten věřitel sám na ty psy upozornil a trval na zabavení
neexistuje, aby věřitel diktoval exekutorovi, co má zabavit, natož na tom trval, všechno měl v rukou ten exe a že je to hovado není pochyt. Já být na jejím místě, vezmu basebolku a jdu za ním, a to myslím vážně.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:00
- Nahlásit
Eninka
Ale prý to tak bylo. Ať na to má nárok nebo ne. Dobytek jsou oba dva.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:01
- Nahlásit
Vlčáčková
já vím, já to napsala právě proto, že udělali svinstvo
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:09
- Nahlásit
Eninka
neexistuje, aby věřitel diktoval exekutorovi, co má zabavit, natož na tom trval
...Podle Exekutorské komory zabavují exekutoři psy jen zřídka. "Byl přítomen i věřitel a on sám vznesl nárok na to, že psi mají být zabaveni. Jelikož se jednalo o nárok zákonný, exekutor tomuto návrhu vyhověl," uvedla Petra Báčová, mluvčí Exekutorské komory...
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/175680-ex ekutor-majitelce-zabavil-i-psy-mohou-jit-do-drazby /
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:21
- Nahlásit
ale ten exekutor přesto nemusel vyhovět, to že měl nárok je věc jedna, ale i kdyby na tom trval, a exekutor to nezabavil, tak si nedovedu představit, jak by to ten věřitel chtěl udělat. Setkala jsem se s x exekucema v rámci toho, co zabavit a co ne a jakožto za stranu věřitele, a to šlo opravdu o věci doslova, nám nebylo vyhověno, takže i kdybych se na hlavu postavila, ty věci nezabavil prostě.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:28
- Nahlásit
Eninka
já vím, já to napsala právě proto, že udělali svinstvo
Asi jim to tak nepřipadalo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:32
- Nahlásit
Vlčáčková
ale připadalo, akorát tohle zavání event. vydíráním, protože ten vykonavatel moc dobře ví, že díky tomu dostane co potřebuje, když jde o psy, pokud je dá do dražby, tak je ti jasný, že za ně od těch, kteří je budou chtít zpátky dostane daleko víc, než když je bude nabízet nevím komu. Všichni to ví, to se prostě ví, ale jelikož exekuce obecně jsou jedna z největších zlodějin, které stát posvětil vůči obyčejným lidem, tak zde morálka bohužel nehraje žádnou roli. Zlodějina v tom smyslu, že exekutoři dělají věci, že kdybych to semka napsala, tak mě vypnou.
|
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:34 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eninka
...já jen citovala vyjádření mluvčí Exekutorské komory...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:37
- Nahlásit
jo, já vím...akorát exekutorská komora moc dobře ví, že jejich členové dělají hrozný a protizákonný věci a totálně to ignoruje.
Je to nejhorší zvůle v tomto státě. Např. jako advokát si nemůžeš dovolit jít ani opilá po ulici, to myslím vážně, nevěřila bys, kvůli jakým blbostem jsou vůči advokátům kárný řízení. Exekutoři oficiálně okrádají lidi a každé toto kárné řízení skončí víš jak? Ani nechtěj. Kdybych neměla mnoho konkrétních informací, nenapsala bych to, věř mi.
|
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:49 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eninka
Věřím ti to... Jasně, že dluhy se mají platit, ale když se z 20 korun dluhu stane 40.000,- nebo se dějou podobný mafiánský praktiky viz. zabavení psů... etický asi jako únos dítěte... je to hnus...
Mimochodem, nedávno chtěli žalovat bloggera, kterej si vymyslel, že slepci zabavili psa...
http://ekcr.cz/1/aktuality-pro-media/518-exekutors ka-komora-zvazuje-podani-zaloby-na-bloggera-02-02- 2012?w=
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:00
- Nahlásit
přísahám, že exekutorská komora moc dobře ví, co dělají někteří exekutoři a přesto nezasáhne. Jedna exekutorka zpronevěřovala peníze věřitelů - miliony, a další dva roky dělala dál to samé. Komora o tom věděla a nepozastavila jí činnost a ona si vesele dál nechávala prachy. Např. exekutor vydobyde peníze a nedá je věřitelovi třeba rok, prostě je úročil pro sebe.
A o konkursech radši pomlčím...to si vybereš firmu, která má majetek - nemovitost - a když se rozhodneš, že jej chceš, tak jej dostaneš. Stačí fakt málo, ale zase - mlčím. Nebo, obrátila se na mě paní, co dopravní podnik chtěl tisíce za údajnou jízdu kdysi načerno. Bylo to dávno promlčený a já tam volala a víš co mi řekli? Že to sice promlčený je, ale že oni to prodají takové inkasní společnosti, že ta to z ní dostane způsobem, že si servítky brát nebude. Tak jsem jim tam poslala takovej líbesbríf, že dali pokoj. Akorát nejhorší je, že plno lidí to zaplatí, i ty tisíce, protože mají strach, že z toho bude ještě víc tisíců a na advokáta nemají, nebo nechtějí ještě platit advokáta. Proto všem těmto lidem pomáhám jenom za "díky", protože nesnáším bezpráví a tyto způsoby okrádání nevinejch lidí.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:04
- Nahlásit
když se z 20 korun dluhu stane 40.000
jo, to je běžný, protože např. zaplatíš dopravnímu podniku pokutu, ta je na složence, ale ne to jízdné těch 20 Kč, no a za to jízdné tě zažalujou a je to těch 40 tis nakonec. Ale žaluje tě někdo jinej, někdo, kdo tu pohledávku "koupil" a vyzná se. A hnedle máš náklady zastupování, náklady soudního řízení, náklady exekuce. To vše je předem daný, domluvený...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 07:28
- Nahlásit
Eninka
Zajímalo by mě, co z toho má, za kolik asi tak ty dva psy prodá v dražbě, hajzl*k jeden.
Neprodá, o to ani nejde. Jedná se o citové vydírání dlužníka. Takové metody normálně používá organizovaný zločin. Až tak daleko naše "demokracie" již dospěla. Co bude dál?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 08:53
- Nahlásit
jindra 22
Neprodá, o to ani nejde. Jedná se o citové vydírání dlužníka
přesně tak....
Až tak daleko naše "demokracie" již dospěla. Co bude dál?
dál bude to, že se budou sdírat z kůže obyčejný lidi tak dlouho, až nebude co. Nejhorší na tom je, že parazitují na těch "nejslabších", na těch, kteří se neumí bránit, anebo se nechají lehce podvést. Např. nebankovní půjčky...člověk potřebuje "pár korun" a společnost mu to "zamítne", za cca dva dny mu nabídne jiná nebankovní společnost půjčku a daleko vyšší částku, než byla ta zamítnutá (samozřejmě na základě info té první společnosti), a jediná drobnost je, že jim "stačí" zástavní právo třeba na byt...dál nemusím pokračovat, že jo.
Ve smlouvě je tzv. rozhodčí doložka, což znamená, že jakýkoliv spor rozhoduje nikoliv soud, ale jakýkoliv člověk (předem určený zpravidla), no a pak se opozdíš se splátkou, firma má ujednáno, že může odstoupit pro porušení smlouvy a zplatní celou půjčku a je to. atd atd.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 10:55
- Nahlásit
Typický příklad: http://www.novinky.cz/domaci/269335-ctenari-zachra nili-starenku-od-exekuce-poslali-pres-milion-korun .html
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 12:16 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Eninka
O tom, co píšeš vím, Eninko. Jsou toho plné noviny, jenže ne každému člověku pánbůh nadělil a tak lidé stále znovu padají do dluhových pastí. "Nikdo tě nebude vodit za ručičku. Jsi svéprávný, tak co? Že jsi hloupý? Tvůj problém! Reklamuj to u rodičů."
Kapitalismus je bezohlednější, než vlčí smečka. I vlk má totiž víc sociálního cítění, než někteří lidé. A když se těmto ponechají volné ruce, pak se děje, co se děje. Proč jim zákonodárci ty hrabivé pařáty nesvážou? Otázka, na kterou známe smutnou odpověď.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 12:22
- Nahlásit
jindra 22
už zas jedeš?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 12:24 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Vlčáčková
Já ten odkaz radši ani nekomentuju, Vlčáčková. Jen mě tak napadá, že tenhle systém po tom všem, co o něm víme, může nadále obhajovat jen asociál.
přidávám také jeden výstižný odkaz:
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/269186-daruj -ledvinu-kup-si-ipad-na-cernem-trhu-se-provadi-tis ice-transplantaci.html
|