Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
jindra 22
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 17:36
- Nahlásit

Sízra Milanová

Třeba chtěli zamachrovat, že znají možnosti Photoshopu.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 17:45 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Opravdu by mne zajímalo, jak může policie z anonymního emailu ověřit totožnost osoby, která TO podává. Totéž u telefonické komunikace.

A pokud jsem správě četla, tak fotka není důkaz, ale zcela evidentně to týrání je. Jen je potřeba je zavolat, až bude pes za oknem. Jinak tam jaksi nemají co řešit.

To už jste tak uvaření z toho vedra, že věříte na podání TO z tepla domova od pičítače?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 17:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Sízra Milanová
Pomáhat a chránit v praxi...
Prostě vlastní aktivitu vyvinout nechtějí, to je jasné. Výmluvy. Čili je třeba postupovat dle nich, no. TO přes podatelnu, do protokolu nebo doporučeně poštou.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 18:08
- Nahlásit

Gi a smečka
To už jste tak uvaření z toho vedra, že věříte na podání TO z tepla domova od pičítače?

je to smutný že to ještě nejde podávat mailem...když už jsou elektronický podpisy atd...policajti jsou zaostalci jako vždy...stejně tak smutný jako to, že tě zajímá jen to jak si tu zachytračit, místo toho, že tady jde o to, že tohle někdo dělá psovi....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 18:17
- Nahlásit

Sízra Milanová
Možná by to šlo přes datovou schránku nebo s tím elektronickým podpisem. Jenže to obvykle fyzická nepodnikající osoba nemá a dokonce ani podnikající každá ne. Právnické osoby ji mají povinně, takže taková by to podat mohla. Ale už vidím např. Telefónicu, jak podává TO kvůli psovi .
Už jsem uvažovala o datové schránce pro sebe, abych tohle měla jednoduché. Ale na něčem jsem se zasekla - myslím, že to dělalo nějaké chyby a pak to taky chtěli docela výrazně zpoplatnit.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 18:21
- Nahlásit

Vlčáčková

a to si fotila ty? To je někde u vás,tohle netradiční venčení?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 18:21
- Nahlásit

Sízra Milanová
Ne, to je v Benešově. Holky už to řeší, tak věřím, že to dotáhnou do konce.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 18:26
- Nahlásit

Vlčáčková
Ne, to je v Benešově. Holky už to řeší, tak věřím, že to dotáhnou do konce

aha,aha...držim palce!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 18:28
- Nahlásit

Sízra Milanová
Já taky.
Musím účtovat, zatím pa.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 18:59
- Nahlásit

Sízra Milanová
je to smutný že to ještě nejde podávat mailem..
Smutný bude, až budeme s*át mejlem.

že tě zajímá jen to jak si tu zachytračit, místo toho, že tady jde o to, že tohle někdo dělá psovi....
Opět tvoje brilantní dedukce nebo máš věšteckou kouli?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 17:01
- Nahlásit

našla jsem na FB ohledně psa za oknem,kopčim..
KONEČNĚ ODEZVA Z POLICIE V BENEŠOVĚ, KAM JSEM PSALA O POMOC !!!
MLUVILA JSEM S POLICIÍ ! NA ZÁKLADĚ MÉHO PODNĚTU JELI BENEŠOVŠTÍ STRÁŽNÍCI NA MÍSTO A ZASTIHLI MAJITELE DOMA. POUČILI HO O TOM, ŽE TAKTO NESMÍ SE PSEM ZACHÁZET. POLICIE SE PŘESVĚDČILA, ŽE JE PEJSEK V POŘÁDKU A NAŘÍDILA MAJITELŮM, ŽE NESMÍ PSA V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ DÁVAT NA OKNENNÍ PARAPET. JEDNÁ SE O BÍLOU RODINU, NORMÁLNÍ LIDÉ, PRÝ SLUŠN...Í. MAJITEL TO VYSTĚTLIL TÍM, ŽE PSÍK VELMI RÁD SEDÁVÁ NA OKNĚ, PRÝ SI TAM VŽDY VYSKOČÍ SÁM A MAJITEL MĚL STRACH, ABY PSÍK NESPADL, TAK MU TAM DAL JAKO ZÁBRANU TU SÍŤ..V MOMENTĚ KDY BYLA POŘÍZENA TATO FOTOGRAFIE BYLO OKNO ZAKLAPNUTO OMYLEM, ZAVŘELO SE PRÝ PRŮVANEM ))) POLICE NAŘÍDILA ZLIKVIDOVAT SÍT A PSA JIŽ NA OKNO NEPOUŠTĚT S TÍM, ŽE POKUD TOTO MAJITEL NESPLNÍ BUDE POKUTOVÁN. MAJITEL PŘISLÍBIL, ŽE TAK UČINÍ. POLICIE V BENEŠOVĚ BYLA VELMI MILÁ, STRÁŽNÍK OCHOTNÝ A SÁM MI SLÍBIL, ŽE HLÍDKA TO BUDE MONITOROVAT OBČAS NA OKNO JUKNOU KDYŽ BUDOU PROJÍŽDĚT NA HLÍDCE, ZDA MAJITEL SPLNIL CO MU BYLO ULOŽENO ZE STRANY POLICIE ))) POKUD BY SE PSÍK ZNOVU OBJEVIL NA OKNĚ BUDE MAJITEL SANKCIONOVÁN PŘÍPADNĚ PAK POTAŽMO OBVINĚN Z ÚMYSLNÉHO OHROŽENÍ ZVÍŘETE )))
STRÁŽNÍK SE KTERÝM JSEM MLUVILA ALE ŘÍKAL, ŽE PSÍK JE VELMI DOBŘE ŽIVENÝ A KE SVÝM MAJITELŮM SE VELMI LÍSAL..)) MAJITEL PRÝ SE CHYTIL ZA NOS A SLÍBIL PSÍKA UŽ NA OKNO NEPOUŠTĚT !!! Zobrazit více

jindra 22
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:48
- Nahlásit

Hm, i to je možné. Ale i tak, cvoci.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 14:53
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/275960-v-ostrave-nasli -zubozeneho-psa-voditko-mel-prirostle-ke-krku.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 19:35
- Nahlásit

Maďarsko. Tohle udělal majitel svému psovi:

V ráně je asi 70 červů a neví se, jestli to pes přežije.

romcca
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:25
- Nahlásit

strašné nechápu kde se v lidech bere taková bezcitnost a zloba ((

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:29
- Nahlásit

Teď k tomu došla událost a může se přispět na vyléčení: http://www.facebook.com/events/280441082068958/280 561712056895/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:18
- Nahlásit

však pro humusy se nemusí chodit ani moc daleko , stačí si na čézetu všimnout toho co se rozeběhlo ohledně bordery od Eninky. Vždycky jsem myslela, že "do mrtvých se nekope". Leč to bychom nesměli být v malém českém národě, kde empatii , jen těžko hledat(pravda i ta se trochu nečekaně našla), zato škodolibé radosti a malosti se v lidech najde vždycky dost.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:25
- Nahlásit

PetraK
Máš pravdu. Navíc vůbec netuší, co před tímto rozhodnutím absolvovala, prostě se to bere, že nedělala nic. Fertig, je jasno.

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:34
- Nahlásit

PetraK
však pro humusy se nemusí chodit ani moc daleko , stačí si na čézetu všimnout

Stačí si cézetu všimnout. Tečka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:35
- Nahlásit

Vlčáčková
jbat

každej kterýho baví sypat komukoliv /bez ohledu na sympatie a antipatie/ sůl do otevřený rány je pro mě sadistický hovado bez špetky inteligence.
Jakýkoliv rozmatlávání toho stejně nevyřeší nic, jde jen o vlastní exhibici a možnost si "kopnout". Opravdu vypovídající.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 14:06
- Nahlásit

PetraK

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 14:23
- Nahlásit

Nehodlám se k uvedenému víc vyjadřovat, koneckonců moje vesměs souhlasný vyjádření si jistě mohlo už místní osazenstvo přečíst, ale i tentokrát musím napsat, že s PetraK "vyjímečně" souhlasím Velmi vypovídající. Skoro až spadající do tohoto tématu ...

Vlčáčková
ad fotka - co to hovado neskutečný vedlo k tomu, aby to psovi udělal?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 14:29
- Nahlásit

Eldoguero

to nevím jestli si rozumíme, protože... vy jste si v počátku zasolili taky.

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 14:43
- Nahlásit

PetraKvy jste si v počátku zasolili taky. Myslíš jako,že každý dobrý skutek,bude po zásluze potrestán Nicméně se zbytkem s tebou naprosto souhlasím
i když od tý soli tu byl Jindra docela mi chybí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 14:44
- Nahlásit

Eldoguero
ale i tentokrát musím napsat, že s PetraK "vyjímečně" souhlasím Velmi vypovídající. Skoro až spadající do tohoto tématu ...

A největší radost z toho měla vaše vrchní zapšklost, která neváhala pod maskou dobroty postnout Terku na darovací psy, aby co nejvíc Eninku sundala přede všemi tady...a nežinýrovala se tetelit radostí jako malé děcko nad tím, že ani "Eninky kámošky" jí dobře se psem neporadily....jak dospělé a neegoistické chování vypovídající o obří lásce ke psům...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 14:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

danajasa

Myslíš jako

ne to opravdu nemyslím, protože jen tupo by to viděl takhle.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:02
- Nahlásit

PetraK
Hmmm, tak to jsem myslela, že čteš líp, ok tak v tom případě si nerozumíme, jako často před tím.
Sízra Milanová
Bohužel nerozumím řeči tvého kmene. Já někam něco postovala? O Eninčiných problémech se psy se zde ví dost dlouho, myslím, že i k tomu jsem se, když to bylo aktuální, jasně vyjádřila a jestli si dobře vzpomínám, jedno z mých doporučení bylo - dát "vysírače" včas pryč, pokud není schopná ho oddělit.
V zásadě se ale nedivím tvýmu globalizování.
postnout Terku na darovací psy
Mno, pokud něco dám na veřejný internetový stránky, pak můžu očekávat, že se veřejnost o tom dozví, notabene pokud to dám na stránky, který zde najdeš téměř v každým vlákně ... Nevím no nevidím na tom nic nenormálního. Myslím, že pokud Eninka chtěla, aby toto zůstalo "tajné" pak to neměla věšet na net, ale obrátit se třeba na Dostála nebo co já vim na koho. Toť můj názor.
jak dospělé a neegoistické chování vypovídající o obří lásce ke psům...
Opět nějak nerozumím, mám to chápat tak, že můj souhlas s tím, že Eninka dává pryč psa, který jí dělá doma rozbroje (ač si myslím, že to mohla a měla řešit dřív a lépe, event. se k tomuto rozhodnout mnohem dřív než po roce problémů) je špatně a vypovídá o tom, že jsem nedospělá, sobecká a nemám ráda psy ...
Aha ... tak to taky ledacos vypovídá.
Nic, raději jdu.
Perte se a žerte se dál klidně, když vás to baví

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:07
- Nahlásit

Eldoguero
ad fotka - co to hovado neskutečný vedlo k tomu, aby to psovi udělal?
Netuším, to tam nebylo. Pejska už ošetřil veterinář, paradoxně prý ti červi zatím pomohli, jinak by pejsek zemřel na zánět.
Hajzlovi bych udělala totéž a k tomu bych mu usekla i pracky, aby příště nemohl udělat podobnou prasárnu. Údajně to byl majitel toho pejska.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eldoguero

tak to jsem myslela, že čteš líp

no, to jsem bohužel četla, myslím zase já, dost dobře. ale to neva, můj názor je, že každej, bez rozdílu, kdo si v takový chvíli škodolibě zasolí je to, co jsem napsala. Nejsem člověk bez emocí, ale nedovedu si představit, že bych bývala jakýmkoliv způsobem zasolila i bokem kolegyni s kterou jsme měly tvrdý problémy a tragicky jí zemřel syn s alkoholem v krvi v autě. ale někdo to má prostě jinak.

že můj souhlas s tím,

ne o tohle opravdu nešlo, šlo o to cos rádobyvtipně psala dál. V takový chvíli, kdy je člověk totál na zemi, mi to přijde opravdu víc než vhodné. Také jako lidské. Nicméně budiž ti útěchou, žes v tom nebyla vůbec sama.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:10
- Nahlásit

PetraK
ne to opravdu nemyslím, protože jen tupo by to viděl takhle.
Souhlas naprostý. Na svatouškovské pomahače tohoto druhu jsem už vážně za svůj život alergická.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání