| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:35
- Nahlásit
nemethova5
kdybyste paní nosila botky na sucháč, mohl ten nebohý hlodavec ještě žít
davidkova renata
Je zvláštní, že u nás v Řepích a i na chalupě je brabců plno. Esli vono to něco neznamená ???
želva
tak dvacka by mě teda rozhodit neměla, to je fakt. Já mám takovou soukromou akcičku pro OS Podbrdsko - kočko a semo-tamo psí depozitum. Spíš nakupuju provijant a tak a sháním třeba hadry na podestýlky potřebný při odchytu nebo převozu k veterináři a tak. V práci už jsem profláklá, paní uklízečky mi sami od sebe skladujou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:39
- Nahlásit
janika
dneska máš extrémně vtipnou náladu
to je takový moje - abych se rovnou nezbláznila.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:43
- Nahlásit
PetraK
no tak podrbrdsko jsem poznala púřed rokem,když jsem pomáhala na Sen zvířat ve Vinoři,měli tam kočky a jednoho špice myslím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:44
- Nahlásit
janika
no co s takovým vrabcem - no co, když už nic jinýho, uděláš z něj španělskýho ptáčka nebo moravskýho brabce, ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:46
- Nahlásit
lidi mejte se jdu ven na vylet a pak vecer budu koupat hajana,asi na netu nebudu,pač budu u kamosky,asi si zajdem na neco dobryho,tak pa,pa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:47
- Nahlásit
želva
jo jo, oni jsou hlavně kočkový i když svého času měla Bára psů taky celkem dost. Já se tam chytila drápkem v momentě, kdy byli jednu chvíli zavalený koťaty v zoufalým stavu. Jela jsem tehdy k paní Černé poprvé, vořvala jsem to strašně no a už tam jezdím nepravidelně-pravidelně, jak stíhám dát něco dohromady.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:47
- Nahlásit
moje nové heslo zní:
potřebujete se zbavit psa? dejte ho želvě ,zbaví vás psa během minutky,má stále otevřené okno
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:49
- Nahlásit
PetraK
heled a co bys potřebovala? zkusím to sehnad,řeknu v okolí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
želva
kdo vyskočil???
Hodí se staré mikiny, ložní prádlo, ručníky a tak. Ale hele, tohle mi v pohodě běží, spíš si myslím, říkala Sarax, že by se něco podobnýho mohlo uchystat pro útulek v Maršovicích-jako se dělalo pro Kralupy, tak to nechat spíš možná pro ně? Tam jsou na tom asi taky prachmizerně. Co myslíš?
janika
papiňák nebrat, papiňákůch bojim, občas to dělá bum!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:00
- Nahlásit
janika
a pojistnou gumu.
jakobys nevěděla, že guma je matroš velmi nespolehlivý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:02
- Nahlásit
PetraK
říkala Sarax, že by se něco podobnýho mohlo uchystat pro útulek v Maršovicích
Mám v kufru auta pytel s dekama, pytlíček granulí a pastu Rekonvalescent, kolegové dodávaj pomalu, až to budete chtít odvézt, řekněte, myslim, že do Maršovic trefim...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:03
- Nahlásit
isdpch
seš ty vůbec žencká, matyka tě baví, teď tohle
Ti řikám, že s tim horoskopem udělala chybu někde Janika, je totiž ve třináctým znamení s ascendentem ve zlomku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
já zatím nemám nic dalšího, nevím v jakém časovém horizontu o tom Sarax mluvila, to se musí vyzjistiti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:09
- Nahlásit
isdpch
To nabírá ten její, dyš mu přesně řekne, kolik toho má dát, bo von možná nevííííííííííí Janiko promiň, bylo to ode mě vošklivý!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:14
- Nahlásit
janika
spočteš, jak je to velký, nastavýš ventilkem jakej to bude mít tlak, aby to jaksi neexplodovalo, když je to jako teda natlakovaný a můžeš jít třá štrikovat
Myslim, že papiňák je ryze mužský pracovní nástroj. Takže místo štrikování by moch jít třá kopat základy pro novou garáž.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:17
- Nahlásit
janika
Ty ostatní nepoužívám. ani ve škole
a jaks to dělala s vysvědčením? Zmizík???
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:21
- Nahlásit
kdo vyskočil???
PetraK
no hlídala jsem tady psa janiky,no a on během vteřiny byl na topení a málem mi skočil z vokna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:23
- Nahlásit
želva
fuj, jestli to není v přízemí, tak je to na žinfárkt
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:38
- Nahlásit
PetraK
3 patro
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:44
- Nahlásit
janika
papinak v rukach zeny slouzi vzdy ku prospechu veci
Jako zbraň bodná? Sečná? Vržná?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 17:03
- Nahlásit
Čus fšicíííí ,odmítám to tady číst,bo jste toho namastili tolik,že bych u toho musela ležet tejden.
Sem se nachystala na stopy a na cvičák. Takže jen jsem měla zabalíno,tak začlo lejt a pak mi volali figurantí,že je dneska trénink v Bělý p.Bezdězem( 35 km)-tak to se mi teda nechce.Tak jsem čubinám dala každý kilo hovězího i s žebrama,aby měly činnost a nikam nejedu.Čubiny budou po mase prdět a já si jdu číst.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 17:04
- Nahlásit
janika
spis jako nastroj k uspokojeni jedne z onech 4 oblasti
Somálsko? ))))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 17:37
- Nahlásit
Neessi
tak ať nezmrzneš při větrání, má bejt zas zima.
hlavně bych asi neměla kouřit,abysme nevybouhli-ale třá budou chtít spát venku.
Za týden přijede Bordžínkovo maminka -Charlie,půjdeme jí fandit na výběrák.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 18:48
- Nahlásit
čauky jen procházím
Biluškooooooooo
po návratu domu jsem dostal k večeři rajskou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:12
- Nahlásit
janika
že guma je matroš velmi nespolehlivý
no ta v papiňáku je spolehlivé
No pani,tak to vám lehce vyvrátim bo moje úhlavní kamarádka se ondá jala vařit slepicu f papínově hrnci a co byste myslela??!!No správně...eksplodoval Slepica byla zřejmě z drajvovýho chovu bo měla rozptyl asi jako íránská zbran hromadnýho ničení Zase jako měli f kuchyni na stěnách zajímavej vzorek,takovej jako kubistickej ,ale teda nic moc...sem dost konzervatívní a tydle avantgadrní směry mě nic neřikaj.Závěr a poučení z krizovýho vobdobí : papiňák něgdy bouchne!!!!!!!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:17
- Nahlásit
Už jsem tady a jdu udělat video, ať vidíte, jak jsou Fred s Bucou fajně drajvoví.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
: papiňák něgdy bouchne!!!!!!!!!!
a následně bych připojila že pak se musí malovat celičká kuchyně paní...nic moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:25
- Nahlásit
sarax
následně bych připojila že pak se musí malovat celičká kuchyně paní
no napřed ale mušíte ze stěn dostat tu slepicu ,která je tam do zdi vlisovaná jak někerý smolaři po výbuchu atomofky v Hirošimě
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:27
- Nahlásit
davidkova renata
,která je tam do zdi vlisovaná jak někerý smolaři po výbuchu atomofky v Hirošimě
jistě...my to voškrábali tenkrát i s vomítkou a umyli jarem.,..a kupovali nový plexi do digestoře
výživná historka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:28
- Nahlásit
OKAMŽITĚ POMOC, OKAMŽITĚ POMOC A HILFE A SOS A POMAGÍTĚ
Čokl si uříznul skorem nohu, teď mu jí šijou a mě už asi vodvezou!! Vůbec nevím, co pak bude následovat.
|