Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:02
- Nahlásit

dobré ráno všem
já prosím někdy vztávám v 7,30 a někdy jdu spát v 7,00 a spím až do 13,00

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:06
- Nahlásit

Jdu učit Wandu běhat u kola. Když se do dvou hodin nevrátím tak Wanda vyhrála. Nadále prosím postupujte podle instrukcí vydaných při koupání Armana

želva
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:09
- Nahlásit

Biluška
ok,já si ale beru ten barák a zahradu ktomu,psy nechci ,ty si tam dám svoje a ještě nějaký

želva
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:34
- Nahlásit

isdpch
janika
doufám že jste rozebrali i mě?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:01
- Nahlásit

janika
a podařilo se vám zase želvu složit, aniž by přebývala nějaká součástka, když jste ji rozebrali?

želva
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:07
- Nahlásit

PetraK
cvoku

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:09
- Nahlásit

želva

cvoku

nevděk světem vládne!! Já se tady starám, aby byla celá a pohromadě, když z ní udělali puzzle a ona mě nazve dementem. Svět je prostě zkaženej

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:10
- Nahlásit

janika

moc tomu nevěřim, při demontáži a následném smontování vždycky něco zbyde

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:12
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, kdo fstali a jsou celí oteklí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:18
- Nahlásit

Mucholabka

a můžou krom toho oteknutí bejt i celí v xichtě červení?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:19
- Nahlásit

janika
tsss. budík taky šel a zbyl mi šroubeček

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:21
- Nahlásit

PetraK
Já jsem sice zelená, ale i červené berem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:22
- Nahlásit

želva
Jsem tady, takže žádný barák nedostaneš a chudáčky moje pejsánky z něho nevyštveš

Lidi řeknu vám, naučit tu kozu běhat spolehlivě u kola bude zázrak. Po pěti kilometrech teda pochopila, že když se bude cpát moc ke kolu tak jí přejedu nohy. Takže se cpe od kola do příkopy, to jsem jí taky zatrhla. Ve výsledku pochopila kde a jak má běžet. Teď budeme půl roku odbourávat vrhání se na psy za plotem, na veverky a na stopy srnek. Až zmáknem tohle začnu ji učit tahat. Pokud to vůbec někdy zmákne Cestou se mi servala s vlčákem Britem, kterej má plot asi takový jako my (takže žádný ). Brit se nechtěl rvát, chtěl se čuchat. Ale Gozéra se chtěla rvát. Naštěstí se jí nepovedlo sundat mě z kola, ale bylo to o fous. Stihla jsem zastavit, sundat ji z Brita, ztraverzovat, pokecat s paničkou o tom jak jsou malamuti blbí a šeltie krásné a domluvit výcvik Gozéry. Brit šel do kotce a já jezdila po cestě nahoru a dolů a traverzovala Gozéru dokud nepochopila, že bude šlapat vedle kola a na Brita se ani nepodívá. O půl hodiny později, cestou zpátky to pochopitelně zkusila znova. Jenže už byla unavená, tak neměla žádný drajf a nemusela jsem ani zastavit, stačilo zaječet "anisetamnedivejnebosiměnepřej"

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:28
- Nahlásit

janika
Ne, už přes týden chodím spát po půlnoci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:29
- Nahlásit

Mucholabka

zelená, červená .... abychom pak nevypadaly jako semafor??? aasi se k nám brzo přidá i Bilu, páč si pořídí silniční lišej v dohledný době, že jo?? Biluško

janika
potvora - dyk to řikám nevděk všade je nevděk

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:33
- Nahlásit

Biluška
Jo, před časem jsem to zkoušela s tosou, než jsem zjistila, že na to není vybavená fyzicky a hlavně ani psychicky, páč má na mě furt ten svůj íííípo pohled a místo na cestu mi čumí do xichtu, pak jde křivo přímo pod kolo.
S dalmatííínkem Fredem mě varovali, že nesnáší, ale absolutně nesnáší kolo. Tak jsem vzpupně vzala dalmatínka ke kolu, chvilku to šlo a pak mě chtěl zabít. Zpátky jsem šla tak, že jsem přivázala psa ke stromu, popběhla s kolem, vrátila se pro psa, toho přivázala o kus dál, vrátila se pro kolo, pak pro psa, toho přivázala-takže tam jsem jela pět minut, zpátky 30. A doma dostal kapky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:37
- Nahlásit

Mucholabka
kapičky do nosu??

Paní - já už Vám to psala na Zvířetníku u Diany,ale smekám. Ne pro ty kapičky, ale pro to, do čeho všeho jdete. Kvůli těm psům.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:40
- Nahlásit

PetraK
kapičky do nosu??
Do nosu a taky za uši a pak ještě traverzou...

smekám
hovno.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:41
- Nahlásit

Mucholabka

hovno nesmekám, to po mě prosím nechtějte, neb mám citlivý žaludek

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:42
- Nahlásit

Mucholabka
Akéla taky mívala tendence skákat na mě a snažit se mě ulovit, protože nemám co jezdit. Jednou mě shodila tak šikovně, že jsem si příště setsakra rozmyslela na kolo jenom pomyslet v Akélině přítomnosti Zlaté šeltice

PetraK
aasi se k nám brzo přidá i Bilu, páč si pořídí silniční lišej v dohledný době, že jo?? Biluško
Nic nebude, já jsem na svůj ksichtík opatrná, poněvadž jiný nemám V případě hrozící havárie pouštím vodítko a dívám se jak mi pes mizí v dálce. Pro lidi z vesnice jsme dneska byli skvělá atrakce a zpestření nudného dopoledne. Všichni důchodci (a ti jsou tady v každém baráku) vylezli ven, posedali si na ploty a schodiště a fandili nám. Já mezi nima projížděla s řevem "RUKA,RUKATIŘÍKÁM,TYKRÁVO,RUKA,LEVÁÁÁÁÁÁÁÁÁ" a prokládala jsem to "FUJJETOANISETAMNEDIVEJ" . Důchodci naoplátku volali "To je krásný pejsek, to je ten molomut, že jo?" a taky "paní Kotková, dávejte pozor, dyť vás někde zabije" a jeden děda patrně žil v představě, že jsme předvoj Závodu Míru a volal "hip,hip, do toho"

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:45
- Nahlásit

Biluška

Bilu a vyhrálas etapu????

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:54
- Nahlásit

Čus fšicí co skákaj kolem zasádrovaný nohy,zametaj fšude sádru a standartně nestíhaj........

Mucholabka
už přes týden chodím spát po půlnoci.
To já už dva roky,co se narodil Štěpán a fstávám f šest!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co jim schválně začal hárat pes, aby měli problémy na zkoušce!!!!! Všem, jimž pejsci papají kola, ruce, exkrementy a trousky, všem, co už snědli svou dobrou snídani, všem zeleným, červeným, oteklým i vodnatým hydrocefalům a také všem, co kupují rybí prsty u záchranky!
Dnes začala dělat kapičky! Eště jí to včera řikam - Marie, teď už prostě ten týden vydržíš, na tom se snad dohodnem, ne? Tak sem jí za trest dnes ráno umíčkovala tak, že se pak nemohla ani vykadit, jak se jí klepaly nohy. A ona se eště smála!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:06
- Nahlásit

Gerda

to že ste se dohodly, ještě neznamená, že dohoda platí

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:07
- Nahlásit

jablunka

To já už dva roky,co se narodil Štěpán a fstávám f šest!

a ještě žiješ? Já to vydržím tak týden a pak mi hrozí, že se umlátím, páč nevnímám správně prostor a všude narážím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:12
- Nahlásit

PetraK
Bilu a vyhrálas etapu????
Jasně, byla jsem první ve vedlejší vesnici i zpátky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:12
- Nahlásit

čus fšicííí voteklí,háravý,permanentně nevyspalí i ti cosi hrají na Závot míru
Biluška
paní Kotková, dávejte pozor, dyť vás někde zabije
Má pravdu,předsedo,má pravdu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:14
- Nahlásit

LIdíííííí, Buca má zas falešku, já to smolím...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:19
- Nahlásit

Biluška

jenom jestli by se Gozérová neměla brát jako doping. Nepovolenej . Pak bys o to vítězství taky mohla přijít. Bacha na to

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:19
- Nahlásit

PetraK
a ještě žiješ?
Spíš přežívám,nic jinýho mi nezbejvá!Až se jednou na Nově dozvíte,že se na východě čech pohybuje vobří zombí,aspoň béte vjedít gdo to je!

<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání