Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 945 . 946 . 947 . 948 . 949 . 950 . 951 . 952 . 953 . 954 . 955 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:15
- Nahlásit

janika

vadí mi i to maso, požitek nepožitek, fur je to kref. Upír jsem teda v minulým životě dozajista nebyla

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:28
- Nahlásit

janika

já byla a jsem největší idiot na světě. Na to se nemusím ptát . Nee, od Nessi to nemám, nechtěla jsem otravovat.

Tož já jdu do peří - budu spát na jedno ucho a voko, tak ať z toho aspoň trochu něco mám.

želva
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 07:48
- Nahlásit

dobré ráno všem
PetraK
jsem ráda že je to dobrý
Mucholabka
pěkný,hlavně jak jsou u kola,ale jako dobrý,já bych k tomu ještě nemohla mít kameru v ruce adávat pozor na cestu a na psy

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:15
- Nahlásit

želva

taky jsem si říkala, jak to Mucholabka vokoučovala? a bez toho, že si pořídïla silniční lišej! I když vlastně to mohl režížér nakonec vystřihnou takovej záběr, takže co my víme ?

Já sem vyřízená jak žádost, páč jsem celoü noc poslouchala, esli se něco nedělo. Pochopitelně, že nedělo,čokl spal, jen 2x jsem ho slyšela něco si blemcat, tak jsem houkla a bylo ticho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:30
- Nahlásit

janika

no někdo si toho plašaního černýho petra halt vyfasovat musí. Tak jsem to byla já, aby to nevodnes někdo jinej . Jo a to jste mě ještě nikdo neviděl na tom poli!! A pak doma, když jsem tahala křipkovýho Brtníka s dudlí u nosu z postele, aby nás vodvezl na veterinu! TO by měli natočit! Na tom by se dal vytřískat kapitál!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:42
- Nahlásit

Čus fšicí podřezaný,unavený,Ti co se můžou válet a i ti co jako já a Davídková furt nestíhaj.......

PetraK
Hele,já bych se nad tím dlouze zamyslela,páč to nejni samo sebou!Buď chtěl Ešus zapůsobit na Mucholabky třínohýho dalmatínka,nebo se sám fik z nešťasný lásky!

Mucholabka
Moc pjekný vídejko!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:46
- Nahlásit

jablunka

nebo se sám fik z nešťasný lásky! - to by musel bejt podřezanej každej den aspoň 3x. Spíš to vidím buď na tu inšpiraci u Mucholabky a nebo.... víte to,že se říká, že pánbůh trestá do tří dnů, jo? Tak, že jsem se jako Mucholabce smála, tak to zmáknul mnohem dříf. Takže fšicí kdo jsme se tu bavili na účet třínohýho dalmatínka bychom si měli dávat pozor!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:47
- Nahlásit

PetraK
Takže fšicí kdo jsme se tu bavili na účet třínohýho dalmatínka bychom si měli dávat pozor!
Tak to můžu bejt f klidu........i gdyž při mojem počtu psů se něco brzo vobjeví i bez posmívání!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:17
- Nahlásit

jablunka

Tož se teda můžete s klidným svědomím i posmívat!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:41
- Nahlásit

čus fšicííí s raněnejma čoklama,ti co taky nestíhaj,ti co tu eště nejsou a ten zbytek
PetraK
Tak jaká byla noc?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:45
- Nahlásit

davidkova renata

skorem jako ta první!!!

Sem vyřízená jak žádost, vypadám jako Kája nebo jako Jablunka , račte si pani vybrat. Ešus byl hodnej, jen asi dvakrát jsem musela houknout, páč si cosi blemcal. Jinak spal - na rozdíl ode mne jako špalek.Fšichni tady spali jako ti špalci, enem já magor ne. Teď tu sedim, čekám až se máma vrátí od zubaře (když už tak už- chytil jí v noci zub či co, tak nemohla přijít!). Asi koupim šéfovi něco dobrýho, když je na mě tak hodnej a nechal mě doma. takový se hned tak neroděj.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:12
- Nahlásit

Dobré ráno lidé krásní,
co nemoc vám rve zuby z dásní!
Nikdy nemůžete býti šťastní,
vlasové vy mastní!

Co ste to tu zas naplácali? Kdo je raněnej? Čí čokl je zraněnej?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:15
- Nahlásit

davidkova renatadobry den pani,vcera bylo super hogo-fogo,sice zadny koupani nebylo,bo jsme pritahli az v deset,tak budu dnes hajana koupat,jinak pivo bylo vynikajici a jidlo taky,super se sedelo a kecalo,hajan doted chrape,pak sem dam nejaky foto.
PetraKpani,uz je pes v poho,jsem cetla ty horory!takhle si od kamosky fena strajchla kloub,taky ji to sili,mela sice jen ctyri stehy,ale ta svina si to do vecera vykousala.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:15
- Nahlásit

Dobré ráno
Gerda
nemáš verzi na vlasové s lupy ? a s prvními šedivými vlasy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:17
- Nahlásit

Gerdaje zdravim pani,co marka?hajan je tuhej,trosku se nam vylet zvrtl na hooodne dlouho.a pekne rymujes po ranu,co balkon,uz je tam ten tepich?jo a radostna novina,hajanovy ten hematom trochu splaskl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:17
- Nahlásit

Benda
nemáš verzi na vlasové s lupy
prosim tě,ty neznáš het ent šouldrs??Žádné lupy již nigdy více

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:23
- Nahlásit

Gerda

ty kýble krve a tuny vyhřezlý flákoty byly u nás. . Asi aby se pořád něco dělo

a mimochodem - včera jsem díky tomu maratonu měla vlasy mastný a šťastná jsem večer býla, když pes dovalil domů skorem po svejch. Tak to Vaše veršování pani trochu pokulhává. Asi jako můj čokl teď s pytlikem na noze.

nemethova5 tak ten bod s vykousáním stehů jsem zatím úspěšně překročili, doufám že i nadále udržíme bez ztráty kytičky. A koukám, že i u vás to vypadá o fous lépe!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:24
- Nahlásit

nemethova5
radostna novina,hajanovy ten hematom trochu splaskl.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:24
- Nahlásit

janika
jenže Geeeer má k tomu vhodnej ksicht

davidkova renata
sem chtěl rým ne šampon

ps: dle mého názoru se ten chat na blesku objeví teprve až ve 12h kdy bude aktivní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:26
- Nahlásit

Benda
dle mého názoru se ten chat na blesku objeví teprve až ve 12h kdy bude aktivní.
ahá....a to mám pak klííknout na ten vodkaz vod Dejavu ?
sem chtěl rým ne šampon
Rýmem lupy nezastrašíš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:27
- Nahlásit

PetraKno pani ani nemluvte,ja myslela na nejhorsi,vite jak to je,ze takova boule se muze zvrhnout za vselicos,taky jsem panikar,hajan si stehy taky nehlodal,to jsem u davala moji starou nocni kosilku,to byl erotickej teda.mel na brichu pres osmdesat stehu,od hrudniku po ritni otvor,nas vet je klasa,jsem se ho ptala,jestli chodil na rucni prace na vysivani,tak se smal,jinak od kamosky fena je svina,ta to vyhryze hned,at to ma kdekoliv,tak jsem rada ze vasemu psovy uz je taky lip.

želva
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:28
- Nahlásit

jak se vede? ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉliška má termít porodu v neděli,tak jsem zvědavá,furt by jenom žrala .... ale ani kamarádkas i nejni jistá zdali tam něco má
janika
Gerda
jestli někam jdete,tak jdu taky,ale do hokeje musím bejt zas zpátky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:29
- Nahlásit

davidkova renatapani ani nemluvte,vcera bylo fakt super,jo jinak dovolena mi zustava,pojedou palici i v nedeli,maji plny mrazaky,bo jim nejaky chytrak ten pocitac ouplne na tu pec rozesr.l,tak bod pro me.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:29
- Nahlásit

davidkova renata
můžeš kliknout na tu fotku a kouknout jak vypadá ve větším
jinak odhaduji že ano.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:30
- Nahlásit

želva
má termít porodu v neděli,tak jsem zvědavá,furt by jenom žrala ....
ty voe,mušim zjistit gdy mám termín porodu...

rosnička
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:30
- Nahlásit

Téda, Muškolapko,
Ty máš ale chááááskýýý vídejko!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:32
- Nahlásit

PetraK
Pani, teď sem si to dočetla, dyť ten váš ešus chce mermomocí k muchlabkovejm, tak jí ho dej, ať máš klid. Jenom nevim, jesi ho veme, dyš bere jen dalmatínky a ričbeky.

nemethova5
jo a radostna novina,hajanovy ten hematom trochu splaskl.
A na tu veterinu jdete, nebo ne? Je to tea určitě hematom? V každym případě je to super, bo dyby to bylo něco jinýho, tak se to nezmenšuje, že jo?

Benda
nemáš verzi na vlasové s lupy ? a s prvními šedivými vlasy
Mám:
Šťastie tvé, otec starý, veď nie si hlúpi,
príde, kým zmiznú všetky tvé lupy.
Belovlasý otecko kráča s iskrou v oku,
kráča isto, nosík zapcháva, veď ide v stoku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:33
- Nahlásit

nemethova5

tomu rozumím, taky bych se bála. Když měl můj první pes bulku, tak to byl čardáš, co jsem předvedla. Nebylo to zhoubný, šlo to ven raz dva. U vás to taky bude f poho, když se to zmenšuje. Tož hurá!!!!
davidkova renata
Benda

Rýmem lupy nezastrašíš - a co rumem?? To by nešlo? Mně fčera ten hadžvaňskej celkem pomohl. Sice abych se postavila na nohy, ale když si to poradilo se mnou, tak aby to nezmáklo lupy!

želva
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:33
- Nahlásit

a jdu si předělat kolo abysme mohli jezdit se psema,sindy taky ráda běhá

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

esli bere Mucholabka ridžbegy, tak to je f poho. Voni si ho s ním vobčas i pletou Ešusa jednoho. a když byl malinkatej, tak se jeden dědoušek ptal, jestli je to pitbůlek. Tak jsem řekla, že nee, ale že to skorem trefil, páč je to pitvůlek . Takže to by k Mucholabkovejm i pasoval, ne?

a pani - stálo by to vydat ty veržíky. Jako Máchův Máj, nebo tak nějak. Tady je škoda, když zapadnou

<< 1 ... 945 . 946 . 947 . 948 . 949 . 950 . 951 . 952 . 953 . 954 . 955 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání