Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 945 . 946 . 947 . 948 . 949 . 950 . 951 . 952 . 953 . 954 . 955 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:15
- Nahlásit

davidkova renata

sem hledala smajlíka,jak telefonuješ a mícháš sekanou(jako třá dnerska)a voni ho nigde nemaj.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:17
- Nahlásit

davidkova renata
nakopala jsem jí těma vocvočkovanejma botama

tohle mám fakt rád, škoda že jsem to neviděl. Nedávno u Veta sestřička taky použila traverzu, to byla paráda, jak pak ty čoklové čuměj

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:21
- Nahlásit

davidkova renata
vocvočkovanejma botama
Ty si taky skinhed?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:25
- Nahlásit

Neessi
voni ho nigde nemaj.
Asi nevařej...třá erin bude vo nějakým vjedět
Gerda
Ty si taky skinhed
Nee,já su přece kinolok

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 16:11
- Nahlásit

davidkova renatacau velkokynologu,hajan je vykoupanej,to bylo dilo,vsude je to mokry,ja se musela cela prevlikat,od osmi nebyl venku a nevytahnu ho ani heverem,po tom vcerejsku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 16:40
- Nahlásit

Čau lidijové, co je novýho? Absolutně nemůžu číst těch dvacet stránek, nebo kolik jste toho zase dneska naflákali
Sem celej den bez piškotka, poněvadž malej blbej krtek překousal polovinu drátů A to byli pečlivě zalištované. Asi blbě . Blondýnka ráno zapla intronét a on nefungoval. Koukla jsem na počítač a ten tam stál. Monitor taky stál a dokonce svítil. Dráty odněkud někam vedly a bylo jich hodně. Furt jich je hodně Intronét nešel. Tak jsem zavolala nějakému šikovnému pánovi na outů a on říkal, že u něj intronét jde, takže závada bude na mém počítači. A dal mi číslo na jiného pána, co bude tak hodný a řekne mi co mám rozbité. Druhý hodný pán napřed říkal věci jako "koukněte do síťového nastavení...." a "zadejte comander".... Tak jsem ho sprdla, že mluví s blondýnou ať se jako vzpamatuje. Druhý hodný pán pravil "aha" a nadále vydával zcela přesné pokyny "zmáčkněte tohle a rozsvítí se vám takové okýnko. Je tam? ". Tomu už Blondýna rozuměla. Po půl hodině pán usoudil, že v počítači chyba není a že bude v modemu, nebo síťové kartě. Nařídil mi vzít modem a zapnout ho do jiného počítače. Zeptala jsem se kde mám vzít jiný počítač a nabídla mu, že modem můžu zapnout do čerpadla, nebo do ledničky. To nechtěl . Prohlásil, že mám sebrat piškotka a odvést ho do nemocnice, nebo rovnou zavolat pohřebáky. Odpoledne přijel Mášenek, rozebral piškotka, že jako zkusí vyměnit tu síťovou kartu. Přitom našel první překousaný drát. Ale přísahám, ty dráty jsem prohlížela a žádný kousnutý jsem neviděla. Pak se našlo ještě asi pět kousnutých drátů. Mášenek mě poslal na oční a cestou se mám prý stavit ve výkupu štěňat prodat toho pitomého krtka. Nevíte někdo kde je nejbližší výkup? Znám akorát výkup železa, tam jsem se stavovala a krtečka nechtějí

Jdu koupit ty nové dráty a večír už třeba zase budu mít intronét a cézetpsa Teď jsem se nabourala akorát do kavárny

želva
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 17:38
- Nahlásit

Benda
Gerda
cvoci a vobadva
a jinak - sindynka běhala za mnou, měla jenom oboječek,vodítko jsem jí nedala akrásně vám běhala vedle kolečka,lidi na nás vejrali,sindynka mě někdy i překvapila,jak se hezky drží kola,nepřeháněla mě,nezdržovala,pěkné to bylo,a zkusila jsem jí že kusíme i jak balo hodně lidí,jestli nebude blbnout a neblbla,furt hlavičku na mě natočenou a hezky u toho štěkala a mávála vocáskem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 18:27
- Nahlásit

želva
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 18:32
- Nahlásit

nemethova5
paní krásní NO

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 18:40
- Nahlásit

želvapani,to druhy se taky jmenuje sindy a je to chrt mixlej s ovcakem,ale taky tak poslusna jak hajan,tak koukam,ze cyklistika te chytla a te tvoji sindy taky,mas nejaky ty fota?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:02
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:18
- Nahlásit

Biluška
nabídla mu, že modem můžu zapnout do čerpadla, nebo do ledničky. To nechtěl

Bože člověk jim navrhne hned dvje náhradní alternatývy a voni se eště cukaj Chápu vaší situaci stran nemístných otázek a rad operátora,já jim asi předešla hned f úvodu dyš sem mu řekla ,že mi nejde ten intronét.Ani se neptal na barvu vlasů
. Nevíte někdo kde je nejbližší výkup? Znám akorát výkup železa
Zkuste výkup drahých kovů bo drahej krteček teda je
nemethova5
koukám jaro přišlo na Ostrafsko? aAe Hajanova prdel nás zas tak moc nezajímá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:25
- Nahlásit

davidkova renataon byl tehdy moc veselej,lital po byte a rochnal se mi v posteli,on mel radost,tak blbnul,hele rit nevidis,neni tam co videt,sam chlup,jo jaro prislo,to mas pravdu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:27
- Nahlásit

Biluška

Teď jsem se nabourala akorát do kavárny

Neměla byste už pani přestat konečně pít?? Páč trefit se do kavárny, to už chce hodně velkej kumšt

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:31
- Nahlásit

davidkova renata
Hajanova prdel nás zas tak moc nezajímá

třá na to hodí voko Nyný,ne!
Musím uvařit už teď na zejtřek,abych neměla na talíři kecy,že furt lítám někde s čubama a plotna zeje prázdnotou.Páč měli "akci ve slevě" na hovězí,tak sem vzala falešnou svíčkovou-místo za 220,-bylo kilo "jen" za 198,- a teď z toho dělám štěpánskou-teda ,né že bych neprovedla pokus o špikování,ale u pátý díry jsem s tím mrskla do papiňáku vod Tescomy,naházela zbytek ingrediencí a ať si to syčí samo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:32
- Nahlásit

davidkova renata

Dostanou brzo červenou kartu!To je stejný jako vedle žlutej banán!

pani - měla byste si něco nechat udělat s vočama. hrozí vám trošinku barvoslepota

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:35
- Nahlásit

PetraK
měla byste si něco nechat udělat s vočama. hrozí vám trošinku barvoslepota
jak jako????Dostali na jiný foře banán no tak tady dostanou červenou kartu aby měli změnu

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:36
- Nahlásit

nemethova5

pani,vy fakt toho Hajana koupete v bytě a šamponem?Já teda z ovčounů koupala jeno Rituš,když se mi vyválela v mršině,ale jinak jim vždycky stačil kartáč a vlhký hadr.Koupou se jinak sami v létě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:37
- Nahlásit

Neessi
jen" za 198
hm,to ale nejni moc dobrá sleva,dybys vynechala tu jedničku tak snad.
mrskla do papiňáku vod Tescomy,naházela zbytek ingrediencí a ať si to syčí samo.
Výbuch bude f pět !!!

Erin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:40
- Nahlásit

Biluška

Pak se našlo ještě asi pět kousnutých drátů. Mášenek mě poslal na oční a cestou se mám prý stavit ve výkupu štěňat prodat toho pitomého krtka

Jj každá sranda něco stojí...i ta "chovatelská"

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
Výbuch bude f pět !!!

v životě mi,kromě plynu,nic nevybouchlo-.teda určitě né papiňák.
Ta sleva se fakt vyplatila-já toho hovězího vzala 1,75 kg!,ale dva šikovný plátečky dostaly holky

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:41
- Nahlásit

Erin

no tohle tušit,že sem vlezeš,tak jsem se nepřiznala k tomu,jak flákám tu štěpánskou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:43
- Nahlásit

Erin
Jj každá sranda něco stojí...i ta "chovatelská
si to vydělá množením bezpapíráků ne?
Co dneska vaříš? A co céra,už se jí rozsvítilo??

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:46
- Nahlásit

davidkova renata

kde je želva? Zase vedle pjekně rozsvítila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:47
- Nahlásit

Neessipani koupu,sampon jsem si koupila za petset od LR,z aloe vera,no musela jsem ho vykoupat,uz smrdel jak cap,ja ho koupu jednou,max.dvakrat za rok,nejradeji na kremajde,pekne ve dvore,je tam primo natahla hadice na studenou a teplou vodou a je tam hlavne prostor pani,mame malej sprchac,tak ho tak dokonale nevydrbu.
davidkova renatapani zavidite co,ukazte fotku nyny,hele nam papinak bouchl a s kocourem jsme se navzajem objimali pod stolem,jsme meli angoraka matyho,on byl celej pes i me hlidal.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:53
- Nahlásit

davidkova renata

Dostali na jiný foře banán no tak tady dostanou červenou kartu aby měli změnu

mám tu banánů asi tři kila, kdybyste řekla, mohli to mít stejný, zase takhle je rozmazlovat teda!! Já nevim

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 20:02
- Nahlásit

Už mám intronét

Erin
Jj každá sranda něco stojí...i ta "chovatelská"
Ty dráty byli pod proudem, může být rád, že se mu nic nestalo. Pitomec malej. A taky byli zalištované, ale s lištama si hravě poradil, nejspíš nějak tušil, že tam jsou dráty

Musím vám říct, že v Krnově v centru běhá nádherný malý voříšek. Vypadá jako černá liška a je menší než náš kocour. Fakt čananý. Ale je toulavý a nedá se chytit Jsem ho naháněla asi půl hodiny, dokonce jsem zaběhla do zveráku pro nějaké hodně smradlavé žrádlo (protože mobil a klíče od auta evidentně nevoněly ) . Pán ze zveráku mi ho pomáhal chytat, ale vořešák je všemi mastmi mazaný a nedal se . Tak jsem volala na měšťáky, ať teda taky přijdou přiložit ruku k dílu. Měšťák mi sdělil, že oficiální stanovisko města je následující :" odchytávají se pouze psi agresivní. Jinak se nechávají být, protože útulek je přeplněný a psy není kam dávat". Řekla jsem mu, že se o psa postarám, ale musí mi ho chytit, že to bez foukačky nepůjde. Policajt velice nadšeně prohlásil, že tam za chvíli s kolegou pojedou, tak se teda po tom psovi koukne Asi budu muset trochu zprudit zastupitelstvo. Minimálně mi budou muset vysvětlit jak je možné, že krnovský útulek je přeplněný když majitelka všechny zájemce o psa vyhazuje se slovy "takového nemáme" a otevřeno je jednou za dva týdny v sobotu od jedenácti do dvou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 20:15
- Nahlásit

Biluška
Asi budu muset trochu zprudit zastupitelstvo. Minimálně mi budou muset vysvětlit jak je možné, že krnovský útulek je přeplněný když majitelka všechny zájemce o psa vyhazuje se slovy "takového nemáme" a otevřeno je jednou za dva týdny v sobotu od jedenácti do dvou
To prudte bo maj ze zákona povinnost postarat se vo věc i neagresívní

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 20:23
- Nahlásit

dobrý páteční večer
za mé služby se nic zvláštního nestalo, jen jeden pes štěkal na měsíc když nebyl vidět. Ten měsíc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 20:24
- Nahlásit

Benda
pane Váš pes nebyl vidět celej měsíc?

<< 1 ... 945 . 946 . 947 . 948 . 949 . 950 . 951 . 952 . 953 . 954 . 955 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání