| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:23
- Nahlásit
Benda
Jinak jste hráli fakt dobře a ten konec, ta nervozita, nesmyslné dohrávání se mi nelíbilo
souhlasím s tebou,je dost golů,je to zajímavé,má to šmrnc a dá se na to koukat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:27
- Nahlásit
Biluška
já nevím, já jsem teď z doktora vytáhla o co jde. Brtník ještě všechno neví - s doktorem jsem mluvila já, volala jsem o výsledky, protože Brtník z práce volat nemůže, tak jsem volala já a on mi řekl tohle. Oni vůbec nepospíchají!! 13.5. jde znova na neurologii a kdybych to neproštouchla, tak k neurochirurgovi nepůjde 16.5. ale až bůhví kdy!!!! Kdy bude operace zatím vůbec nevím. A Brtník ani neví, že nic jinýho než operace není. Nemám zatím odvahu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:27
- Nahlásit
želva
jo jo je to 2:2 hlavně že to Bednář neodnesl kolenem, toho jsem se bál.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:29
- Nahlásit
želva
někdy klínďo pínďo, proč ne. Jen-my máme problém se psy samci. Páč Ešus se bojí a preventivně dělá ramena. Přeci jen ten pit a RR mu to dost politicky vysvětlili . Jak má pesan sražený nosík, tak jsme v koncích. Až na jednu výjimku. Na mopsíka. Tohodle jedinýho sraženýho čeníška Ešus oblibuje. Asi proto, že je tak jako malej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:33
- Nahlásit
PetraK
To je klasika. Taťka měl nádor na slinné žláze, vypadalo to na zhoubný nádor a na operaci ho objednali za tři měsíce Až začala máti řvát tak se najednou našel termín za týden. To je holt naše zdravotnictví. Ale neboj, když moc nespěchají tak to nebude tak horký, jinak by stresovali. Alespoň teda doufám
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:38
- Nahlásit
PetraK
ok,vzala bych sindy,ta je vykastrovaná
Benda
mohu tě ujistit,že klidně bych KV dala 2 + 10 minut
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:38
- Nahlásit
Biluška
já vím, taky si říkám. Ale nervy mám vyřízený už teď a to jsme na startu. Ach jo.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:40
- Nahlásit
Benda
a slavisti zase breci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:41
- Nahlásit
želva
vím, že máš hafů víc - co máš "na skladě"? Třebas by to tak velký problém nebyl. On Ešus jen hučí a pak si jde po svým. Někdy si i nakonec hrajou, ale spíš se rozejdou každý po svém jako třeba s Badíkem, což je náš RR terapeut - kouká na Ešusa proč hlučí a myslí si něco vo idiotech
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:42
- Nahlásit
argosek
plácnu se přes hubu i prsty ale právem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:43
- Nahlásit
Benda
že jsem nemusel cvičit na spartakiádě jako voják
no taks mohl cvičit jako Žížkovská žena, ne? S šátkem a nebo s kouželama
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:46
- Nahlásit
PetraK
co máš "na skladě"?
mám Dastíka - 6 let,No s něčím,celočerný
mám sindynku - kříženec čeho nevím - 3 roky stará,kastrovaná
víc toho nemám
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:50
- Nahlásit
PetraK
no taks mohl cvičit jako Žížkovská žena,
no spíš jako otylý fotřík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:51
- Nahlásit
želva
no tak ešlivá není Dastík požírač dementních potrhlých psích jedincůa je to rozumný pes, tak proč ho nechávat doma? A pak však existujou košíky a tak pro klid se můžou hoši případně obeznámit s košíkem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:52
- Nahlásit
Benda
no vono by se to kolikrát mezi těma Žižkovskejma ženama možná i schovalo a nebylo by poznat kdo je žena a kdo fotřík
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:00
- Nahlásit
PetraK
stejně to ale byla doba, červené trenky a bílý nátělník a ty strašné modré bombardáky pedro a kofola
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:07
- Nahlásit
Benda
červené trenky a bílý nátělník
tak proto jsi slávista
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:10
- Nahlásit
Benda
pedro a kofola, nojoooo, zbyla už jen ta kofola . Místo Pedra je Airvajvz a bombarďáky už se nenosej, páč se chodí na vostro
P.S. zapomněl jsi na Sevak a plátkový žvejky od Velimky
želva
tak proto jsi slávista . No ale já nosila ty modrý a slávista sem taky, tak jak to vysvětlit?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:12
- Nahlásit
želva
prdlajs sem byl ČLTKáista ale pak mě vzali do slávie.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:14
- Nahlásit
PetraK
tak jak to vysvětlit?
no kdybys byla spartan tak je to taky jasný,ale takle? tak to nevím
no jestli ty nemáš modrou krev a jestli ty nejsi ten spartan
jdu venčit a pak hupky hupky do postýlky
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:15
- Nahlásit
PetraK
P.S. zapomněl jsi na Sevak a plátkový žvejky od Velimky
za to může ten němec co se ke mně nastěhoval, hold jsme už v tý evropě. To za starých časů modrých bombardáků nebylo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:25
- Nahlásit
želva
Modrou krev mám, ale Spardáá nevolám. To nikdá. I když jsem doma za undergrounda, páč jsou Spardálisti v převaze a furt se do mě navážej.
Benda
To za starých časů modrých bombardáků nebylo, halt modrý bombarďáky, byly modrý bombarďáky.
Jdu taky do peří, jinak ráno nevstanu. Máme doma křipku, tak je všechno venčení jen na mě a to ráno -to je pro mě trest
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:33
- Nahlásit
PetraK
Jdu taky do peří, jinak ráno nevstanu
ale nakonec vstaneš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:38
- Nahlásit
Benda
no vstanu - ale ... nemůžu votočit hlavu . Tak já teda zejtra pojedu do Pelhřimova.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:45
- Nahlásit
PetraK
Tak já teda zejtra pojedu do Pelhřimova.
a vem sebou švestky ze zahrádky a hlavní je načasování. Takové "už je čas" neprojde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:48
- Nahlásit
Benda
copak vo to, že neprojde "už je čas", ale jestli nepůjdu spát, tak neprojdu zítra já. Dveřma. Jak sem unavená, nikam se nevejdu a do všeho narážím. Hlavně do futer a švestky, kde teď vzít švestky když nejsem Maruška vod 12 měsícůch? Leda ty co pije Rudolf, co chodívá na golf???
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:54
- Nahlásit
PetraK
amatére, globus je tu pro nás
janika
čau barový povaleči
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 23:03
- Nahlásit
janika
válet sudy nebo válet se ?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 23:13
- Nahlásit
janika
co ty?
hrůza, válím se rád ale poslední dobou se budím i v sobotu a neděli v 8h a dříve a poté už neusnu. Ti teda řeknu tohodle jsem se nikdy nechtěl dožít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 07:38
- Nahlásit
Fstávat a cvičit. A neflákat se. Kdo se fláká může mi přijít pomoc sázet cibuli, nebo alespoň hlídat ty blbečky, aby mi ji pořád nevyhrabávali
Benda
i v sobotu a neděli v 8h a dříve a poté už neusnu.
Nestěžuj si, já se budím v sedm. A jsou tací, co o půl čtvrté
|