| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:34
- Nahlásit
Mucholabka
hezká dianka,jak se jí ted daří?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:39
- Nahlásit
nějak se to tu zatahuje a já myslela že někam vyrazím se psema
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:40
- Nahlásit
želva
Tož taková housena to je, furt funí a chrní.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:41
- Nahlásit
Mucholabka
ale zaplat pánbůh za ní u tebe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:51
- Nahlásit
Mucholabka
Dianka je tankistka, ne? Tady vypadá, že jí pučej minimálně 4 nový nožičky...to sou asi náhradní díly pro dalmatínky bez noh.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
jablunka
jenom jestli s tou jateční pistolí taky umíš přesně psát?? Aby to moc nebolelo, to Tvoje podepisování
Mucholabka - brr,tchýně v domě, není pro mě. To je moje heslo. tedy takováhle tchýně. Aby mi někdo lozil po hnízdě, to by bylo hodně zle. Ale že máte moc hezkou tu housenku paní, moc hezkou.
Gerda tak ono už by to bylo jedno jestli Ch před a nebo D po .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:46
- Nahlásit
Biluška má kouzelnou trupku, já kouzelnou pračku, nemůžu najít povlak na polštář. Ach jo, a takový hezkýýýý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:47
- Nahlásit
Mucholabka
tak se prosím koukni, jestli tam nejsou i moje ponožky. Dík.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:55
- Nahlásit
PetraK
Pračka vždycky krade levé ponožky, to je všeobecně známo už od doby seriálu Ren a Stimpy. Tyto levé ponožky se shromažďují na planetě levých ponožek, kde smrdí a smrdí....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:55
- Nahlásit
Mucholabka
nemůžu najít povlak na polštář
To maj trpajzlíci Mě taky furt kradou. Teď zrovna černý tepláky na agi
PetraK
Tvoje ponožky jsou u mě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
Gerda
kde smrdí a smrdí.... až z toho maj trphajzlíci potíže
Biluška
vyměním Tvoje tepláky na agi za svoje ponožkyyyy!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:08
- Nahlásit
PetraKBiluškaGerda
A která z vás má ten můj povlak?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:09
- Nahlásit
Mucholabka
Jesi si to Ren a Stimpy popletli, měl by být na planetě ztracených levých ponožek a smrdět a smrdět....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:12
- Nahlásit
Mucholabka
běž za chůvou ta ví víc než jááá a nebo potom Nadbůch by mohl vědět
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:24
- Nahlásit
Óóó Velký, přináším Ti oběti v podobě nožičky z dalmatííínka a pověz mi prosím, ó Všemocný, kde je můj povlak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:29
- Nahlásit
Mucholabka
Tvůj povlak je ... v *iti vzkazuje prej Všemocný Nemocný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:31
- Nahlásit
Gerda
Tyto levé ponožky se shromažďují na planetě levých ponožek, kde smrdí a smrdí....
a kudyma se tam jede bo já už skoro žádný levý nemám a nechce se mi kuli tomu kupovat další nový páry
PetraK
běž za chůvou ta ví víc než jááá
Jsou v dobrých rukou krále Miroslava ,jako ty fusky asi...nebo vo čom je tu řeč,nestíhám
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:31
- Nahlásit
Řekněte fšem, že jdu taky na kolo, s Freďákem a Bucou, a buď zabiju já Freda, nebo on mě, tak abyste vědělii vo co gou, když se nevrátím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
chůdě král Miroslav, jestli se k němu ty fusky dostaly dřív, než je ta blbá pračka stačila vyprat . Ale vlastně u Míry by měl být ten Mucholabčin povlak, fusky má Biluška a já mám její tepláky
jinak - s ponožkama kup všechny stejný a pak můžeš párovat do alelujá. nebo resp. do tý doby než je všechny přestěhuješ k Bilušce nebo na tu planetu jak psala Gerda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:36
- Nahlásit
Mucholabka
Mucholabka chce asi taky vyhrát etapovej závod. Rovnou celej! Držím co můžu, ať z Tebe neudělá Fridrich puzzle jako včera udělali v hospodě ze Želvy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:42
- Nahlásit
PetraK
kup všechny stejný
No to já dělám!Někerý mám teda z doby kdy bylo děcku asi 5 let tagže ho ta jedna trochu tlačí,ale co už... Ale stejně mizej ,mušim si dát na Biluši majzla ,je schopná si založit vedlejší činnost Prodej levých ponožek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
Jasně, dělej to jak píše PetraK. Kup u ťamanů pět párů absolutně stejných ponožek za 15,-Káčé. Postupně roztrhej, nebo poztrácej. Příští týden kup dalších pět párů
Mucholabka
Nepočítej s tím, že se ti budem skládat na věnec. Všechno zdražilo, věnce taky. Ale natrhám ti narcisy na zahradě. Obětuju těch pár posledních co Arman ještě nesežral
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:46
- Nahlásit
Gerdacaute pani,to bude mit marka krasne jmeno,pani mate pravdu,staci jak je jeden kastrovanej,hele hajanovy ten otok porad nesplaskl,budu muset na veterinu,buh-vi,jestli to je vubec otok. marka hara?tak to budou ty sparavny stenata,klidny poddajny.
davidkova renatadobry den pani,uz mate monitor spravenej?za chvilu vam poslu ten odkaz na tu DOSU,jo?nemam odvahu zajit na tu veterinu,ach jo!dnes hajan bude mit koupaci den a vcera mi v robote kolem plotu smejdil zlodej,ale mel smulu,pac hajan je akcni,tak rikam hajanovy,at pocka az tam vleze,pak si muze zakousat jak na ringac,ackoliv s tim rozdilem,ze dotycnej ringac mit nebude,jestli vubec z neho neco zbyde a covece nebyl to spoluobcan tmavy pleti!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
je schopná si založit vedlejší činnost Prodej levých ponožek
No a co mám dělat když tu vedlejší činnost prostě mít musím? Tak nezáviď a prodávej pravý
A vůbec, nebudu je prodávat, budu je za tučné výkupné vracet původním majitelům
20,- za bílou, 25,- za barevnou a 28,-za fusekli se vzorkem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:48
- Nahlásit
Biluškadobry den pani,jedete na vystavu do ostravy,vystavovat,nebo se jen podivat???hele arman jeste zije?bo narcisy jsou jedovaty,pani to mate do chovne linije,odolnost organismu proti jedum!
Mucholabkaproc ses nestavila???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:55
- Nahlásit
nemethova5
Žije, poněvadž jedovaté jsou jenom cibulky. Ty nežere. On chodí narciskům ukusovat hlavičky. Stonky nechává, jenom květ ukousne a pohodí vedle
Do Ostravy nejedu, na můj vkus je tam moc lidí, moc narváno. Tam nejezdím. Ale budu držet palce Muchoš a Darině.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:55
- Nahlásit
nemethova5
hajanovy ten otok porad nesplaskl,budu muset na veterinu,buh-vi,jestli to je vubec otok
No pani, ale to mazejte na veterinu!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:58
- Nahlásit
nemethova5
nemam odvahu zajit na tu veterinu,ach jo
no to nic neřeší ale...beztak tam nakonec pudeš.Tak di hned čím dýl to budeš vokládat tim dýl se budeš nervovat a stresovat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:58
- Nahlásit
Gerdapani pujdu az v utery,stejne tam musim jit,protoze hajan zere karsivan,to je to geriatrikum,tak musi na prohlidku,me z toho psa fakt jednou jebne.
Biluškaaha pano tak to jo,s darcou jsme domluveny,pry ji mam prijit fandit,tak jsem zvedava,nevim,jestli budu mit volnou nedeli,sla bych se podivat i na muchos,ten nas kret.n me krouhnul o celou dovolenou se na to fakt vyse.u.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:00
- Nahlásit
nemethova5
ty voe,no to sou voni,mušim sem dát foto at to lidijové viděj!
|