| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:06
- Nahlásit
Tak jsme vyčuchaní fšichní, vlkošedi dobrý, zrzatá byla první úsek na facku, lítala tam jak když ztratila klíče, vopčanku i mobila naráz, zmatek největší. Jako fakt netuším co se jí zas hrálo za scénky v hlavě. Prostě na úseku revírovala, chvíli po větru ze stopy, pak zas proti větru na stopu a radši ještě přes a zas zpět, do pachovýho mraku a zas přes stopu do čistýho. Možná jsem měla Kamínkovo prokrmenou moc blízko a nafoukávalo jí to zbytky vůní od už zvednutý Kamínkovo stopy, páč druhej jela jak fretka že mě hnáty šňůrou pálila a třetí šla na plnou desítku v tahu a neuhnula ani o píďu.
Pak jsem taky ještě nakoupila volej a filtr do autí a nový svíčky, ale ne ty na bojofku, ale do auta. Jo a taky Tempo.. už mám auto doma 3,5 roku a ještě jsem se nedostala k tomu, že bych ho vzala celý Tempem a odrbala dočista dočista. Ale budu muset ještě před zimou, teda měla bych.. asi.. nejdýl na jaře.. uuáááá jak to nenávidím na takovejch velkejch plochááách Tempovat..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:18
- Nahlásit
děcka, ale i tak mám na pikaču den
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:29
- Nahlásit
Crysa
já auta zásadně nemeju, řídím se heslem, že špína především ho drží pohromadě, ale stejným heslem se bohužel neřídí muš a tak občas umeje i moje auto, ale teď vlastně zrovna né, páč žádný normální auto nemám, fordík je polomrtvý a půjde do věčných lovišť a doufám, že velmi, velmi brzy bude nahrazen jinou šunkou
Monty
jak to?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:38
- Nahlásit
Monty
Tak ji nohu normálně namaž nějakým protinaraženinovým gelem,mastí.Fastum,voltaren,dolgit....super je ve spreji Diky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:38 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
plánuju trasu, už jí mám skoro hotovou a pak zjístím, že jsem zapomněla na na tři kl. musím to celé překopat a znovu lidem volat, že se to mění jsem strašná trupka a moje kámoška, co mi chodí venčit holky je na tom zdravotně hodně blbě
fakt už chci mít ten posraný den za sebou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:38
- Nahlásit
Crysa
Alexa
Máte pravdu, samozřejmě, nejdřív povolím na zemi, abych na heveru už jenom ladně povolovala a nerumplovala. Musim si tu posloupnost pamatovat líp )) A taky je pravda, že strach, že mi hever projede prahem, mám ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:40
- Nahlásit
Eldoguerojá auta zásadně nemeju
já jednou za dlouhou dobu to ošpláchnu, nejlépe za vícedenního deště, kdy je to odmáčený, že to oběhnu smetákem celý auto, což je operace tak na dvě minuty, rozšmudlám to na takou mlhovinu v celý ploše a nechám déšť to spláchnout. Při hodně silnym pocitu viny vůči autu to rozšudlám smetákem namočemyn v mydlinkový vodě
Jinak kdysi na hlídání jsem myla auta častěji, z venčí teda, tam i v rámci třá víkendový 24ky jsem to klidně tempem šudlala, páč čokle jsem tam měla na volno, stíhali jsme u toho házet balonkem a tak.
Scudlika jsem ještě pořádně neumyla, pominu-li že dostává buď k našemu výročí koupě (jaro) nebo k vánocům kupon do myčky na šimrání na bříšku, téééda, co to kecám, vystříkámí podběhů a umytí povozku a pak horkej vosk.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:43
- Nahlásit
Crysa
ty mu dopřáváš teda
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:45
- Nahlásit
Gerda
A taky je pravda, že strach, že mi hever projede prahem, mám
No tim spíš si to zapamatuješ, že musíš povolit předem, jinak máš po prahu. Mně projel prahem kdysi taky, ale to jsem to teda i měla povolený, ale holt auto už se rozpadalo. No a když to pak pořádně zas utáhneš, tak ani nemusíš jet do servisu. Měnila jsem už hodněkrát a eště mi kolo neupadlo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:49
- Nahlásit
Děcká,já sem nastydla na cvičáku.Auuuu,našla jsem mohérové trencle,co brávám na lyže.Hryžou jak sviňa,ale hřejou.Lemtám urologickej čaj a jakésik brusinkové kuličky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:54
- Nahlásit
datli
tak na to najdi nějaké homeo, ne? A hodně pij. Hodně moc.
A ostatní nepyšte, jedu dřít
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:02
- Nahlásit
Biluška
tak uročaj navařen a mercurius corozivus vytažen.Kdybys viděla,jak to tu doma vypadá.Máme momentálně akutní stádia-Sára škráblé oko-Euphrasia,Mig-Aurum a Phosphorus,Filip Dulcamaru a argentum,Klára Siliceu a argentum.Rudolf s tím švihnul,že to odmítá dávkovat,bo to domotal,ech.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:05
- Nahlásit
Jé jsem ráda, že Gerda umí měnit kolo, neb já to neumím. Cesta do Mrdic bude ok. Zrovna jsem včera byla v myčce a dofouknout kola. A řešila sem, že jestli píchnu jsem v pr... je dobře, že vím, že nejsme. Jen nevím jak se bude měnit auto plný čoklů.
Jinak bude tam nějaký malopes na zlobení? Mám brát Sirku???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:09
- Nahlásit
Atusch
Beru Vita a Dýzla a Alexa určitě Sisinu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:12
- Nahlásit
Atusch
beru jezefce
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:13
- Nahlásit
kejtlin
beru jezefce
Tak to kecáš! toho beru já!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:17
- Nahlásit
jablunka
Tak to kecáš!toho beru já!
to je pravda, není jezevec jako jezevec
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:18
- Nahlásit
jablunka
kejtlin
beru jezefce
Tak to kecáš!toho beru já!
Já myslela, že se o něj budete dělit, ne? Psaly jste v souvislosti s ním něco o píchání
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:18
- Nahlásit
kejtlin
to je pravda, není jezevec jako jezevec
s tím rozhodně souhlasím.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:22
- Nahlásit
Venta
Psaly jste v souvislosti s ním něco o píchání
no žejo a teď se budou dohadovat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:23
- Nahlásit
Venta
Já myslela, že se o něj budete dělit, ne? Psaly jste v souvislosti s ním něco o píchání
nebuď laskavje impertinentní! vo Jezefce se nedělím.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:25
- Nahlásit
Tak to zase celý víkend prořve , to bude fajn
Ok on se sice bude zase kamuflovat pod tůje aby nemusel do auta, ale narvu ho tam a pojede taky zmetek.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:25
- Nahlásit
Biluška
Milá Libo-došlo k nejhoršímu a děti,respektive Filip přestal dodržovat pravidla a dohody.Nechodí například se psem na vodítku,jeho venčení je způsobem šup šup,ať jsem brzo doma u počítače.Věčně se s Klárou dohadují,kdo uklidí nadílku po psovi.Ale hlavně ve škole se dost zhoršil.
Má první a zároveň poslední výstrahu-jestli se nevzpamatuje,odvezeme k vám Miga na zpět.Prostě sliby,chyby a já si naivně myslela,že Mig bude dostatečnou motivací být uvědomělejší a rozumnější kluk.Tak se nediv,až ti u branky zastaví naše auto.
Lenka a za zády mi stojí a čte Filip-aby viděl,že to není jen tak plácání do větru!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:26
- Nahlásit
Tyjo, na vedlejší diskuzi jsem se dočetla, že moderátorovo svaté právo je vymazat jakýkoliv příspěvek, kterýmu on nerozumí...to jsou věci teda
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:27
- Nahlásit
datli
Ach jo, je smutné, když se děti nechtějí starat o zvířátko, které tolik, chtěly. Chudák pejsek teda.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:28
- Nahlásit
datli
a kolik je dětem?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:28
- Nahlásit
Venta
Tyjo, na vedlejší diskuzi jsem se dočetla, že moderátorovo svaté právo je vymazat jakýkoliv příspěvek, kterýmu on nerozumí...to jsou věci teda
Njn,nová doba....taky sem to četla.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:29
- Nahlásit
Za chvílu jdu z práce domůůůůůůů. Džupííííííííííí.
Se jedu ostříhat, ať jsem na sobotní svajbu hezká.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:29
- Nahlásit
jablunka
Njn,nová doba....taky sem to četla
Začíná to tu trochu modrat....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:33
- Nahlásit
pawLINka
Se jedu ostříhat, ať jsem na sobotní svajbu hezká.
Já jdu ke kadeřnici dneska v šest večer a ještě sem se nerozhodla,jestli nepůjdu zase úplně na krátko,nebo to jen nechám sestříhat.
Venta
Začíná to tu trochu modrat....
Nevím jestli modrat,kažopádně to tu začíná smrdět.....né v žumpje,tady je to jasný .....ale celkově.
|