Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8721 . 8722 . 8723 . 8724 . 8725 . 8726 . 8727 . 8728 . 8729 . 8730 . 8731 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:59
- Nahlásit

pomalu valím domů, snad mě to malé kníráčátko přivítá bez kulhání

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:01
- Nahlásit

Adiddaska

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:01
- Nahlásit

Monty
No jestli už vážíš 38 kilo , tak bysis mohla udělat dobře a slupnout 2 nebo 3 lístky od salátu , ale pak bysis měla jít aspoň na hodinku zaběhat nebo máknout do fitka

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:14
- Nahlásit

agáta12 tak až nahodíš dredy tak dej vědět, to si nesmym nechat ujít

Adiddaska

Biluška
tak příjemné bloudění krajem středočeským a vemte si nabitý mobily, ať vás pak nemusej hledat termovizí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:15
- Nahlásit

Crysa
pojd´ prosím na fb potřebuju se na něco zeptat

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:23
- Nahlásit

Adiddaska
a kolektiv
Tak vyzrálé dílo snad ani nemůže být prvotina .
Vynikajícně vyobrazené psychologické profily postav , vymalované reálie obydlí , cestovních prostředků, krajiny a ranče , kterým nemůže konkurovat ani písmomalíř Alois Jirásek.
Strhující příběh , který nekončí happyendem a autoři ponechávají fantazii čtenářů pracovat . Nemám přirovnání k žádnému autoru ať už mrtvému nebo žijícímu . Ti mrtví ať jsou rádi , že jsou mrtví , protože by si jistojistě hodili špagát a ty ještě živé lze jen politovat . Nová literatúra patří Adidasce a kol. !
V zastoupení třeba Rejžka

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:34
- Nahlásit

Ťšus co je novýho?

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:39
- Nahlásit

jako koukám že si tady na psu komis pro čistotu témat jede celkem velký akce zavírání a votevírání témat, mazáníčko atd....hmmm,cool

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:40
- Nahlásit

agáta12
38 vážně nemám a z dvou nebo tří salátku bych chcípla a nedělám nic, jen procházkuju s holkama, no dneska ani to nebudu

ale vypadá to, že malá nekulhá, raději se nebudu radovat, jdeme jen na čůrání ven a uvidí se, každopádně ikdyby nekulhala, tak jí dneska ještě nebudu raději zatěžovat, když ráno ještě kulhala

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:02
- Nahlásit

Zdůř. Luxusní tforba. Fakt dílo století. Kdy to bude vydáno knižně???

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:08
- Nahlásit

tak malá vypadá, že nekulhá sice se mi zdá, že tak divně chodí, ale nekulhá, zítra už zkusíme prochajdu po práci

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:13
- Nahlásit

adiddaska

booombaaa!!! nebyly náhodou předešlé díly??? )))

kinta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:19
- Nahlásit

Adiddaska

Monty

Lucie Kratochvílová
nebyly náhodou předešlé díly???

Já myslím, že bude pokračování spíš ..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:29
- Nahlásit

ted´ mě apadlo, je hodně drzý poprosit ty policajty co na to přijedou aby mi vyměnili kolo?

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:33
- Nahlásit

hm, tak jsem se radovala předčasně, kulhá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:35
- Nahlásit

Monty
jestli je to naraženina tak to bolí dlouho

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:38
- Nahlásit

pro ty co jedou do Mrdic

co si mám zabalit do Mrdiccccccccc,jsem bezradnic!

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:40
- Nahlásit

kejtlin je hodně drzý poprosit ty policajty co na to přijedou aby mi vyměnili kolo?
tak kdybys byla křehoučká blondýnečka s nalakovenejma nehtíčkama, tak tomu i věřím, že by ti pomohli. Takhle, s tvým véčkem na zádech a prvním dojmem statné ženy, co každé ráno zvedá kavkazandu na jedný ruce do dvou metrů jako rozcvičku, ti max. poraděj a časem daj flastr, až jim řekneš, že nemáš asi hever a funkční rezervu a jezdíš s tím

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:41
- Nahlásit

Marush
co si mám zabalit do Mrdiccccccccc,jsem bezradnic!
taky teplé prádlo s vlasem dovnitř.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:41
- Nahlásit

Du venčit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:48
- Nahlásit

ty voe vona to semka fakt dala
strašný,příšerný,děsný ste stádo kraf nebeskejch a uš vám nikdy nic neřeknu..ani nenaznačim rači..na štábu bé poplach f kovářský uličce..je to pravda,neni to pravda,tot otáska..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:49
- Nahlásit

Crysa
auto měl brácha a hever asi dal do garáže a sakra tam není světlo...... ono tam fakt neni, když je poprosím moc pěkně tak mě nepošlou do hajzlu ne? rezervní kola mám 4 taky v garáži to vše připravím předem

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:50
- Nahlásit

davidkova renata
strašný,příšerný,děsný ste stádo kraf nebeskejch a uš vám nikdy nic neřeknu..ani nenaznačim rači..na štábu bé poplach f kovářský uličce..je to pravda,neni to pravda,tot otáska..

Buheheheheheh a o čem mluvíš? O tý povídce,to je sajnsfikšn, ne? I když....kdo ví

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:56
- Nahlásit

Psíček
byla dnes tlačenka na tajný símtě?

Jo, byla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 18:07
- Nahlásit

Marush
to je sajnsfikšn, ne? I když....kdo ví
no právě...gdo ví někerý vjeci sou pravdivý ted de vo to kerý
ale dílko je to fakt příšerný,mohly byste se přihlásit na Puškinůf památník esi to eště egzystuje))))

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 18:08
- Nahlásit

tak a z malé je knírač, je skoro otrimovaná, teď jsme si daly pauzu, ti otrimovaní westíci (první trimování) vypadají fakt jako knírači, já chci zpátky svojí chlupatou Fejtici

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 18:22
- Nahlásit

davidkova renata
mohly byste se přihlásit na Puškinůf památník

Myslíš Elišku Kutnohorskou a Adalberta Kolínskýho? Jo mohli by asik někde zasvítit třá vznikne i song..a pak se s nim pojede na festival politický písně do Vladivostoku

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 18:29
- Nahlásit

Děcka vytváří se nám tu taková situace skoro až, že vůbec nevim, v kolik zejtra vyjedem. Kdyby to byl nějake extra masakr a vysmrděla bych tu do moc dlouho, přijedu za vám v sobotu ráno. DOufám, že se tak nestane, ale raději ať víte tuto alternativu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 18:30
- Nahlásit

Marush
Jo mohli by asik někde zasvítit
no třá f Kostnici by to mohlo bejt
pak se s nim pojede na festival politický písně do Vladivostoku
ty vado že bysme s jarinem zas nafštívili spřátelené soudruhy ?? nako furt nás zvou,posledně to bylo hustý,šampáno teklo proudem a po kavyjáru sem uklouzla f koupelně dyš sem se šla přepudrovat...eště že tam byl náhodou jeden soudruch co mi s tim pomoch... heská náfštěva to byla,možná to večer řeknu jarinovi aby to domluvil u šéfa pragokoncertu,ten mu de na ruku,jarin pro něj cosi dělal onehdá

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 18:37
- Nahlásit

davidkova renata
po kavyjáru sem uklouzla f koupelně

po kavyjáru?

já nevim tos nemusela prozrazovat takový detajle....

http://diskuse.doktorka.cz/piss-kaviar/

<< 1 ... 8721 . 8722 . 8723 . 8724 . 8725 . 8726 . 8727 . 8728 . 8729 . 8730 . 8731 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání