Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8721 . 8722 . 8723 . 8724 . 8725 . 8726 . 8727 . 8728 . 8729 . 8730 . 8731 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:02
- Nahlásit

Já jsem byla nakupovat, zase jsem tam nechala moc peněz a vůbec nic nemám, tak to fakt nechápu ))
Jinak jsem si vzala 29-30.9 dovolenou , budu mít od středy do neděle volno /samo, že čekám, že v úterý mi šéf řekne sorry, ale v září se nesmí brát dovolená nebo tak něco/ ale zatím to vypadá pěkně.
Jo a vyrazili mi kolegyni, chtějí aby si sama napsala dohodu, že musí odejít bo má 2 děti malinky - dvojčata a musí se jim věnovat a nevěnuje se dost své práci... Ta holka přespává v kanclu když jí nejede poslední metro tak jede až ranním a oni toto... Mazec

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:04
- Nahlásit

jablunka
Vařím,aby ste měli v Mrdicích žvanec,tak nepruď!!!

voeeeeee,jste hustý i bajkofka vyváří,nic nevařim..doma nikdy nevařim tu nic nemám,vezu bojofku,to je jídlo duševní až duchovní bych řekla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:05
- Nahlásit

Atusch
Ta holka přespává v kanclu když jí nejede poslední metro tak jede až ranním a oni toto... Mazec

Tak to snad ať si najde jinou práci radši...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:07
- Nahlásit

Tak už su zde téš, děcka, dnes byl nějak dramatický den, tož mě napadlo, že si dám jako první věc doma panáka. Takže sem si rači dala dva. Pak sem šla ven. A ted balim a dávám si dalšího. Musi si sbalit rychleji, než se stihnu ožrat. Je to zřejmě nějaká depréze, neboť sem si k tomu musela pustit i cédéčko pro večery s nejlepší kamarátkou...širly bejsy. Nejhorší na tom je, že zpívám. Máňa už utekla....Za chvíli sem na plech děcka.

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:09
- Nahlásit

Marush
vezu bojofku,to je jídlo duševní až duchovní bych řekla
A bude tam někdo po cestě strašit? Bojofky sem neměla ráda na táborech, nerada se lekám.

jablunka
Vařím,aby ste měli v Mrdicích žvanec,tak nepruď
Hm, tak to já nejedu a přesto sem se dneska překonala a vařila a dokonce i pekla. Ale nesmim to opakovat často, aby si na to drahá polovička moc nezvykla.

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:12
- Nahlásit

Venta
A bude tam někdo po cestě strašit? Bojofky sem neměla ráda na táborech, nerada se lekám.

to fakt nevim,jde tam hlavně vo inteligenci a důvtip a pak jednoduše se neztratit a nebát jít po tmě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:14
- Nahlásit

Marush
první a třetí bot bude problém

Atusch
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No nic jinýho ji nezbyde...

Venta
Člen
- Nahlásit

Gerda
Nejhorší na tom je, že zpívám. Máňa už utekla....
A zpíváš španělsky zase?
Na deprézi je nejlepší si sbalit a těšit se na hezký víkend, ne?

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:18
- Nahlásit

Marush
to fakt nevim,jde tam hlavně vo inteligenci a důvtip
No tak a co je na tom za bojofkovýho? To bych mohla řikat, že celá škola a všechny zkoušky byla bojofka.... no i když vlastně celkem i jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:18
- Nahlásit

Marush
jde tam hlavně vo inteligenci a důvtip
tak to sem v prdeli, to už je vyšší pravděpodobnost, že se neztratim.

Venta
je to daleko horší, chvílema česky, chvílema AJ, chvílema španělsky a nebojim se ani francouzsky...průser tě řikám.....nejhorší je, že jedinej alkohol doma je zubrovice...ze slovencka....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:19
- Nahlásit

Gerda
.nejhorší je, že jedinej alkohol doma je zubrovice...ze slovencka....

zubrovice je strašlivý zlo paní

datli
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:19
- Nahlásit

kde to zas mizí.Žehličkuju a půjdu naložit maso na tu bábovku.A buchťu až zítra.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:21
- Nahlásit

Atusch
prosím tě a co to je za práci, když má dvojčata a musí přespávat v kanclu, to musí mít super vejplatu, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:22
- Nahlásit

kejtlin
největší zlo, myslim, že už mi neni dobře.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:25
- Nahlásit

Gerda
béš skoro jistě vomitovat

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:25
- Nahlásit

Gerda
největší zlo, myslim, že už mi neni dobře

a zejtra se zas vožereš!

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:26
- Nahlásit

Gerda
nejhorší je, že jedinej alkohol doma je zubrovice...ze slovencka....
Co to je? Něco mi to řiká, ale nevybavuju si to už. My pili na Slovensku něco s koreňom, borovičku tušim.

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:26
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
hele já to moc nepobrala, bydlí na okraji prahy a má blba šéfa, když jí pozdě pošle práci zůstane dýl a po půlnoci nejede metro tak nemá jak se dostat dom. Je bez auta. A peníze na houby

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:28
- Nahlásit

Venta
doma je zubrovice
mám pocit že je to skoroslivovica ale bůch ví z čeho všeho se pálí akorát se do ní přidává tráva zubrovka(tak se jmenuje ta odrůda hezky voní a má takovou pacht mám ji na zahradě psi ju milujou)

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:30
- Nahlásit

Atusch
A peníze na houby
Pani naférovku co znamená v Práglu peníze na houby???Páč třá na moravě je běžná výplata věčiny žen 7až8tisíc HRUBÉHO!!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:32
- Nahlásit

Pakunobecny
No na férovku? má tak 13tis čistýho, a to má 4letý dvojčata doma tak díky dvoum dětem má o něco víc. V porovnání výdajů u vás a u nás si myslím, že je to na houby stejně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:38
- Nahlásit

Marush
a zejtra se zas vožereš!
s tim počítám, zejtra běžim pro citrusa, místo voběda. A taky vytisknout ty samaljopky na ty medajle. Vzala sem jich zase 30, deset od každýho místa. Chtěla sem vzít i hlavní cenu, plaketu hasiče, co vybíhá z plamenů, ale pak sem na ní zapomněla, neva, bude příště.

BARVA PRO VÍKEND V MRDICÍCH JE ČERNÁ ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:38
- Nahlásit

mám vzít sebou do mrdic ten olej lososák?

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:40
- Nahlásit

Gerda
BARVA PRO VÍKEND V MRDICÍCH JE ČERNÁ ))

oujééééééé

datli
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:43
- Nahlásit

co to znamená?Čím víc černé tím líp?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:46
- Nahlásit

datli
že na medajlích bude černej potisk ))))

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:47
- Nahlásit

Gerda
s tim počítám, zejtra běžim pro citrusa
Jako fernet citrus? ten mi přijde hnusnej, takovej umělej. Nejlepší je Gin s tonikem, kdybyste chtěly poradit

Pakunobecny
Páč třá na moravě je běžná výplata věčiny žen 7až8tisíc HRUBÉHO!!!!!
No tak to je drsný, to snad ani není živ. minimum, ne?

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:49
- Nahlásit

Atusch
má tak 13tis čistýho, a to má 4letý dvojčata doma tak díky dvoum dětem má o něco víc. V porovnání výdajů u vás a u nás si myslím, že je to na houby stejně.
Tak to má málo mám právě kámošku v Práglu říkala že jídlo máme tady na moravě dražší o dost ale nájmy zas sou malí třá za 2plus kk tady tak 7-8 táců tak ale na to musí bejt dva bo z 8hrubého nic že jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:51
- Nahlásit

Venta
Nejlepší je Gin s tonikem, kdybyste chtěly poradit
jo, to neni vůbec blbej nápad, nejlepší džin je safír bombaj, ale tonik mi moc nejede...šak ale co si budem řikat, jak čék začne, je už skoro fuk, v čem jede )))) Citrusa mám ráda, ten mi jde. Pak eště slivovičky a kalvádose různý, prostě ovocný chlasty. Nemůžu za boha víno. A pivu taky moc nedám. A visku nesnášim, po tý děsně blim. Eště morgánka, to jako jo, s limetou a k tomu flašku sodověnky.

<< 1 ... 8721 . 8722 . 8723 . 8724 . 8725 . 8726 . 8727 . 8728 . 8729 . 8730 . 8731 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání