| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:49
- Nahlásit
makrel
Ronny v plné rychlosti napálil do Fejtice
ale před tím se zase Ronny srazil se Šanny - hlavama, ječel jak šílený a přivíral oko, Eva měla strach, aby třeba otřes mozku a šanny tekla ze zubů trochu krev
davidkova renata
no já se bohužel taky smála vedle jako
kde vedle???
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
Marush
já myslim ten příběh vy víte jakej
No a tak kdo a kde to zveřejníte teda???? Víte jak by si kolemjdoucí taky rádi početli (teda spíš početly)
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:50
- Nahlásit
Monty
jako malý Roneček? co mu hrabalo?
no asi na tajné, ne?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:51
- Nahlásit
Gerda
co použijem na fáborky v mrdicích na bojofku,nemáš nějakej krepák,nebo co se nejlíp osvědčilo na noc na stromy...připadáš mi jako správný skaut, řekni
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:52
- Nahlásit
makrel
já myslím taky ten co myslíte vy..ale zamyslela bych se nad tím, s kým se to tady bvíme
tak to zas jo
Venta
No a tak kdo a kde to zveřejníte teda???? Víte jak by si kolemjdoucí taky rádi početli (teda spíš početly
voe tak to zkopčete,my nemáme čas,děláme bojofku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:52
- Nahlásit
makrel
jo malý, to víš, Eva ho pořád rozmazlovala po tom co se mu to stalo, malá si s ním chtěla hrát, on se rozutíkal a vrazili do sebe
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:56
- Nahlásit
makrel
ale zamyslela bych se nad tím, s kým se to tady bvíme
no to je děs vopravdu
Venta
No a tak kdo a kde to zveřejníte teda
marjána má autorský práva.-)))
Marush
co použijem na fáborky v mrdicích na bojofku,nemáš nějakej krepák
můžeš si počit ty mý tanga co mám kolem krku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:58
- Nahlásit
makrel
a jim se to stalo tak, že někdo hodil balónek, oni oba tam utíkali a nějak se hlavama srazili
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 19:59
- Nahlásit
Monty
ach jo, tak snad zítra bude dobrá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:01
- Nahlásit
makrel
v to pevně doufám, pokud by i zítra kulhala, tak by jsme šly asi na vetku, přece je maličká a ve vývinu, tak abych něco nepodcenila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:13
- Nahlásit
ježiš maso musim naložit, no zejtra večer až dojedu z hokny bo je zmrzlý.hlavně že jsem koupila jehly, piercingy a chlast maso tedy taky ale dala do mrazáku a finito
Monty
to bude dobrý
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:15
- Nahlásit
kejtlin
hlavně že jsem koupila jehly, piercingy a chlast
Huž to živě vidím maso špízovaný na jehlách a pírs na dně flašky jak magický voko to zas bé v álejích nablito
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:18
- Nahlásit
Myslete na chudaky kolemjdoucí (tj momentalne jako me),, co maj tu moc si tu obcas neco precist (pokud maj tak 2h volnyho casu na 1 stranku), ale nemaj tu moc a silu neco napsat, a hlavne - nemaj ABSOLUTLY sanci se dostat do tajny.. tak esli je to jenom trochu mozny, umožňete jim taky se zasmat a zamyslet
(Volove, jenom todle sem psala asi hodinu!)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:18
- Nahlásit
kejtlin
kde chceš piercing???
díky, no snad jo, nesla to statečně, ani nepípla, ale na tu nohu nenašlápla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:23
- Nahlásit
Monty
kde chceš piercing???
obočí
má to oteklý?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:25
- Nahlásit
kejtlin
no kdyby do nosu, tak ať to nemáš jako cedník v tom chlastu když tak budeš moc dát pierc do více míst do toho obočí, kdyby to nevyšlo
myslím, že ne - neměla a teď spí, tak jí nechci budit, ale až půjdeme venčit, tak na to kounu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:27
- Nahlásit
Monty
nos už mám, uši taky, pak jazyk a pupík, ještě chybí to obočí....
tak to snad bude dobrý, to ji nebud´
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:28
- Nahlásit
Kouknete
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:28
- Nahlásit
Marush
Lepčí než krepáky sou značkovací spreje - takový ty, co s nima čmáraj třeba plynaři nebo Biluše
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:30
- Nahlásit
kejtlin
nos mám taky, jazyk a pupík jsem měla taky a pak jsem měla pod spodním rtem, ale ten jsem si musela kvůli práci sundat
nebudu jí budit ale spí bobek déle než obvykle, jindy by už byla vzhůru
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:31
- Nahlásit
leyenda
Bojím , co to je ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:34
- Nahlásit
Lepčí než krepáky sou značkovací spreje - takový ty, co s nima čmáraj třeba plynaři nebo Biluše
jo jo, krepáky v noci nejsou vůbec vidět. Spreje jsou mnohem lepší, ale logicky musí mít světlou barvu. úplně nejvíc se osvědčil žlutý. Bílý jsem nepoužívala páč ho používají lesníci, tak aby nedošlo k omylu a nevykáceli mi stromy kolem trati, nebo tak něco
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:36
- Nahlásit
leyenda
co to je ťuťuťu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:36
- Nahlásit
Biluška
agáta12
tstststst sem dneska v lídlu koupila hřbitovní svíčky a cestu budeme mít značenou světýlkama
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:38
- Nahlásit
leyenda
šiš co to je??? že se ti to vylíhlo na těch místech co ti tam pes nechtěl chodit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:39
- Nahlásit
to je nějaká vopička maličká, že jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:39
- Nahlásit
Alexa
ti nechci brát iluze, ale budete muset jít hodně rychle, ty svíčky ve sklince většinou po chvilce chcípnou Leda bys je nechala normoš volně a to je zase dost riskantní, že je někdo shodí a něco podpálí.
Jestli tam někde máte armu tak skoč tam a kup takové světélkovací tyčinky. Se zlomí a pak vydrží svítit cca jednu noc. Jsou vidět hodně daleko a jsou bezpečné. A strašidelné
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:41
- Nahlásit
Biluška
Jestli tam někde máte armu tak skoč tam a kup takové světélkovací tyčinky. Se zlomí a pak vydrží svítit cca jednu noc. Jsou vidět hodně daleko a jsou bezpečné. A strašidelné
tos mi nemohla říct před tím než sem koupila ty hřbitovní
těch mám doma krabici
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:43
- Nahlásit
BiluškaJestli tam někde máte armu tak skoč tam a kup takové světélkovací tyčinky. Se zlomí a pak vydrží svítit cca jednu noc. Jsou vidět hodně daleko a jsou bezpečné. A strašidelné
už to vidím, v neděli zprávy na netu a v telce "u Mrdic přistál v noci bojový letoun, uprostřed výraznými světly vyznačené přistávací dráhy měly kynoložky piknik u cesty"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 20:44
- Nahlásit
Alexa
a dát je do zavařovaček půllitrovejch by mohly vydržet, ale musely by bejt otevřený, ta zavařovačka by rupnout snad ani neměla
|