| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:33
- Nahlásit
Eldoguero
prosím tě pošli mi emila s těma náležitostma na zkoušky joo
Myslím na vás, jen jsem se včera nedostala k mailu. Ale myslím, že to bude jen výlet. Farouš ztratil pracovní knížku a snaží se mě přesvědčit,že on se narodil, aby zdobil svět a rozhodně nehodlá cvičit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:35
- Nahlásit
kejtlin
nejezdi po ráfku, zničíš si celý kolo a kdoví co ještě, to si raději rezervu od někoho půjč, přehoď, zajeď zalepit a dofouknout a vrať - otázka hodiny, max dvou (podle toho jak daleko máš servis a jak tam jsou rychlí)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:38
- Nahlásit
Baico
zmlať ho
stačí mi jméno, číslo zápisu, tet. č. event. číslo čipu a pak už jen tvoje náležitostě (jméno, adresa, číslo průkazky, a ze který jsi ZKO) jestli nemá Faru výkonostku, tak mu ji může rozhodčí vystavit na místě (teda v případě, že ji nedostáváte s PP jako třá NO, ale šlo by to i tak myslím)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:38
- Nahlásit
kejtlin
počkej teď tomu nerozumím, tys ráno vyjela od baráku a zjistilas že máš píchlý kolo????
jak píše eldorádo na ráfku rozhodně nejezdi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:39
- Nahlásit
Eldoguero
já mám rezervní 4 kola-letní, ale přehodit kolo prostě neumím, mám servis asi 3 km v lobkovicích, leda dofučet to a zaject tam na tom píchlým
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:42
- Nahlásit
kejtlin
kolo přehodíš, na tom nic není, máš hever?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:42
- Nahlásit
Alexa
večer jsem přijela dom, postavila a auto před barák a šla vyvenčit-pustit psy, asi po 20 min jsem je zavřela a zajela do dvora a ráno jsem tam zjistila molitan a píchlý kolo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:43
- Nahlásit
kejtlin
kdyby nebyla tak malá, tak bych třeba dva - tři dny počkala...
ale jí to jakoby na pohmat vůbec nebolí, ale kulhá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:44
- Nahlásit
Eldoguero
jestli nemá Faru výkonostku
Nepotřebujeme, zkoušky se nám píšou přímo do rodokmenu.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:44
- Nahlásit
kejtlin
To ti v práci někdo nevymění pneu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:45
- Nahlásit
Eldoguero
hever no nevím jestli mám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:48
- Nahlásit
Atusch
a kdo asi???? a rezervu mám píchlou doma a auto mám taky doma
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:49
- Nahlásit
kejtlin
Aha já myslela, že jsi to zjistila v práci. No tak to je na pytel...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:52
- Nahlásit
Atusch
bohužel ne, pneuservis je odtud asi 100 metrů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:53
- Nahlásit
kejtlin
tak to jsi mohla klidně píchnout cestou- moje vlastní čerstvá zkušenost, v sobotu sem dojela na cvičák a během odpo mi Franta povídá víš že máš píchlý kolo??? a měl pravdu, takže sem to někde cestou píchla - v servisu řekli že sem muslea najet na nějaký pletivo nebo tak něco páč tam byl 1 hřebík a spoustu malinkatejch ditek, museli mi tam dát duši, jako že by na tě někdo číhal aby ve chvíli kdy deš pustit psy ti tam honem přitloukal molitan se šroubkama se mi zdá dost přitažený za vlasy, neříkám že lidi nejsou svině a klidně by ti tu díru do pnojmatiky udělali, ale rozhodně ne tímdle způsobem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:54
- Nahlásit
Alexa
jo a auto politý vyjetým motorovým olejem se taky asi polilo samo, prostě u baráku to ještě nebylo, když jsem dojela domů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:57
- Nahlásit
co děláte vy debility? .-)))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:06
- Nahlásit
no asi počkám do zítřka a uvidím, kdyby to zítra neměla ok, tak radši půjdeme
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:16
- Nahlásit
Baico
nám taky, ale výkonostky máme jako bonus
kejtlin
šmarjá to bys ale měla mít, hever a klíč na kola, technicky je to fakt jednoduchý, pokud teda nemáš utažený šrouby do mrtva, ale určitě máš někoho v okolí, kdo ti vymění kolo ne, je to činnost na několik minut
Monty
co je tomu nebohému zvířeti?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:21
- Nahlásit
Eldoguero
ne nemám nikoho v okolí, klíče na kola mám dva to vím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:26
- Nahlásit
Eldoguero
srazila je s nasvaleným JTR, který běžel v docela velké ryclosti
kulhá bobek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:29
- Nahlásit
Monty
jestli na tu nohu došlápne, nebolí ji to na pohmat a všechny klouby jsou normálně ohebný tak nestresuj, nech ji pár dní v klidu a bude to f pohodě.
bonc
nezoufej paní kolegyně já ti fšechno povyprávím
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:31 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
kejtlin
tak já nevim, prostě to zkus vyměnit sama, fakt na tom nic není
Monty
nech jí v klidu, pokud bude kulhat nadále, nebo se to bude zhoršovat, jdi na veterinu, ale zatím bych z toho kovbojku nedělala, štěňata jsou gumová, určitě se jen narazila a teď ji to trochu bolí, to zase přejde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:35
- Nahlásit
Kolo si umim vyměnit i já, hlásim. Postavim auto na rovinu, dám hever kousek za přední kolo, když chci měnit přední kolo, rumpluju, zvednu ho tak, aby se mi manipulovalo dobře s tim uvolněnym kolem, sundam puklici, povolim 4 šrouby, sundám kolo, nasadim rezervu, strašně moc dotáhnu, ale aby mi to nespadlo z heveru, narazim puklici, jedu pomalu do servisu, aby mi kolo dotáhli pořádně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:37
- Nahlásit
Biluška
jo nohu jsem ji celou ošahala, jako zkoušela do stran a v pohodě, ani necekla
Když ona je drsoň, ikdyž spadla do toho kanálu, tak jen pípla jak padala a pak nic
Eldoguero
tak dík holky za uklidnění, snad to bude OK
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:39 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Gerda
když pominu že se k tomu kolu ani neohnu skrz záda, tak zarumpluju jen jednou a pochčiju se bolestí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:39
- Nahlásit
Gerda
Postavim auto na rovinu, dám hever kousek za přední kolo, když chci měnit přední kolo, rumpluju, zvednu ho tak, aby se mi manipulovalo dobře s tim uvolněnym
začátek máš špatněš nejdřív sundáš puklici povolíš šrouby a pak teprf heveruješ atd... mám to v živé paměti když to dělal v sobotu Mášenek na mým autě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:42
- Nahlásit
nic no zkusim zejtra souseda jestli není na dozoru na stavbě jinak nemám šanci
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:44
- Nahlásit
tak už jí dneska alespoň dotrimuju, když budeme dřepět doma
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:57
- Nahlásit
Alexanejdřív sundáš puklici povolíš šrouby a pak teprf heveruješ atd...
máš pravdu přecedo, prvně se o kus otočky šrouby povolej ještě na zemi, aby si pak čék při houpnutí nohou na klíč nesrazil auto ze heveru, nebo mu u staršího modelu neprojel hever do prahu (to taky znám u svejch bývalech autí..) a pak viz Gerdin popis, s tím že na heveru po výměně dotahnu co nejvíc rukama, po spuštění nasadím klíč a ještě na to hópnu svejma kilama A měnim to už skoro po slepu, teda u svejch, kde jsem si jistá, kam mám dát hever, u cizejch se mocinky bojím, abych jim nepromáčkla prahy nebo nezkurvila něco tam dole, jako dole na autě.
|