| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:03
- Nahlásit
davidkova renata
sou to krásní mladí lidé a mají svá práva a názor a hlavně vůbec netušej vocogo a co je pesa jak funguje
Tak třeba budou mít štěstí.
todle je maminka
A todle tatínek
Tatínek je ten pes, co byl na tom tartovým obranáři.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:04
- Nahlásit
Baico
Tak příště, no
Domluveno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:08
- Nahlásit
to mi včera poradil manža od chovatelky
myslíte, že to zvládnu??? asi ne, já tomu vůbec nerozumím
http://www.jakpsatweb.cz/frontpage/
http://www.jakpsatweb.cz/
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:16
- Nahlásit
Monty
nezvládneš.
lol a už jdu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:17
- Nahlásit
makrel
hmmm, díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:26
- Nahlásit
Nazdar, nemám na vás čas, Bajša nezvedá telefén, asi se ztratila nebo zlboudila a tak.
Co se Mrdic tejče, my jedem s Atuší a jejim dovolením po mojí práci, doufám, že uteču nějak brzo, doufám, že aji Adidasové pojedou s námi později...anebo je to vlastně asi jedno, stejnak se ztratíme, bo Atuše už tu bloudivku chytla taky. Nebudu s sebou brát asi nic moc, nějaký jídlo na cestu, až budeme v těch lesích, abysme nechcípli hlady, než rpo nás dojede vrtulník.
Je tu Crys? že se mi jako moc líbí ten nápad s tou dovolenou, že si jí teda po 9/10 vezmu a budem spolu jezdit stopovat a cvičit a smrdět hárafkou na cvičáku.
jiank Maryje ještě nehárá, zatím je to dobré. Ale protivná je jako deset háravek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:28
- Nahlásit
Baico
Tatínek je ten pes, co byl na tom tartovým obranáři.
tak leda by se čupka potatila.. bo ten zas tak špatnej bejt nemůže..uvidíme řek slepej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:36
- Nahlásit
děte všichni na tajnou - dík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:43
- Nahlásit
Eldoguero
děte všichni na tajnou
i psíček? .-)))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:45
- Nahlásit
Eldoguero
děte všichni na tajnou - dík
v práci nemůžu,ledaže by jsi mo to hodila do mailu.
davidkova renata
bo ten zas tak špatnej bejt nemůže
No to ne, jen neni moc hezkej.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:00
- Nahlásit
davidkova renata
i psíček?
ten hlavně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:03
- Nahlásit
Baico
jen neni moc hezkej.
to ne ta čuba je eště horší.mě se tydle typy vůbec nelíběj.
Monty
ten hlavně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:08
- Nahlásit
Monty
davidkova renata
ten hlavně
ten už tam přece dávno je
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
to ne ta čuba je eště horší.mě se tydle typy vůbec nelíběj.
Také to není uplně můj šálek kávy,čas od času s eoběví krátkosrstej bělouš, který se mi líbí. Třeba tuten
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
houby, jsem pitomá, tak krátkosrstej tarťák je děděček. Tatínek je dlouhosrstej.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:27
- Nahlásit
Baico
a ten můj se ti nelíbí? Je taky krátkosrstá, akorát neumím vložit obrázek, můžu jen odkaz na stránky chovatelky, od které mám borderu a má tam moje fotky
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:28
- Nahlásit
Baico
davidkova renata
chovka prý začíná od A..vrh je od L
Hele, tak to budete mít společný známý s některejma lidma?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:31
- Nahlásit
Baico
mě se z krátkovlasejch líbí jenom Grineček krz ty velký uši, krátkovlasý čuby už vůbec ne, jedině dlouhovlasej bílej. Neni Taienka ta malinká čubica, co byla s Lemonkou v Prokopáku? Nebo Grineček je Taien? Nějakýho taiena prostě známe, že jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:32
- Nahlásit
Eninka
a ten můj se ti nelíbí?
Jediná krátkosrstá fenka, kteá se mi jakž takž líbí, je Chantal Taien, ale to je zase defakto kříženece s německým ovčákem, takže zase nic. Většina krátkosrstejch fenek je prostě ušatá chrtice a to se mi nelíbí.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:35
- Nahlásit
Baico
http://www.fromlilachouse.cz/index.php?str=fotogal erie.inc&adr=fotogalerie/odchovy/odchov_A/majitele /angel/&nadpis=&od=0
tak na ni koukni, ani trošku???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:35
- Nahlásit
Gerda
Nějakýho taiena prostě známe, že jo?
Neznáme, Grineček je Acabo Czech a ta pidi fenka je La Blankpapilio.
Venta
Hele, tak to budete mít společný známý s některejma lidma?
Možný to je. Rozhodně znám chovatelku od Smajlíka, ta aktivně canisterapeutí a přijde mi dost rozumná, aby s naší společno známou zpřetrhala kontakty.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:37
- Nahlásit
Eninka
ani trošku???
Prostě se mi krátkosrstí bělouši nelíbí, opravd málokdy mě nějaký krátkosrstý zaujme.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:42
- Nahlásit
Baico
tak to neva, a koukla jsi na ni aspoň?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:52
- Nahlásit
Baico
a přijde mi dost rozumná, aby s naší společno známou zpřetrhala kontakty.
Hm, tak to by měla teda.
Mně se teda líbila na závodech jedna fena podle mě spíš krátkosrstá, ale nevim, jestli úplně. Ale nerozumim tomu vůbec, spíš to beru kus od kusu, jak ten pes vypadá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:58
- Nahlásit
brý den, vrátili jsme se z prochajdy s čupakou....byla vcelku poslušná, jelikož jsem měla napečený pamlsky co voněj jak škvarky,ani je neplivala
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:59
- Nahlásit
GerdaJe tu Crys? že se mi jako moc líbí ten nápad s tou dovolenou, že si jí teda po 9/10 vezmu a budem spolu jezdit stopovat a cvičit a smrdět hárafkou na cvičáku.
jiank Maryje ještě nehárá, zatím je to dobré. Ale protivná je jako deset háravek.
Crysa už tu je, právě doobědvala u kompu čerstvou Tescokrmi
Tak ju, můžem cvičit a čuchat a vejletit a pokud se ti tu bude chtít i byvakovat přes noc, tak se můžem chodit večer i vyplavit s Bajkovou do bazéna a tak Já budu mít tři tejdny dofči, jen soboty mám zapláclý zkouškama a závodem, kde sámo můžeš taky bejt a dofču mám od 10.9.2011 od 8:00 hodin, to mi v práci všechno upadne z roky a pojedu domůůů a podívám se do práce zas až v listopádě
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
hele ty známý co nevědí kde má pes konec a kde začátek,nechtěli by jedno z tědle štěňátek?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 13:03
- Nahlásit
Marush
nechtěli by jedno z tědle štěňátek
asi ne..
du ven je tam hásky snat nepotkáme nějakýho vepříka.-)))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 13:04
- Nahlásit
Gerda
Co se Mrdic tejče, my jedem s Atuší a jejim dovolením po mojí práci, doufám, že uteču nějak brzo, doufám, že aji Adidasové pojedou s námi později...anebo je to vlastně asi jedno, stejnak se ztratíme, bo Atuše už tu bloudivku chytla taky. Nebudu s sebou brát asi nic moc, nějaký jídlo na cestu, až budeme v těch lesích, abysme nechcípli hlady, než rpo nás dojede vrtulník.
já jedu za Adydasom taky ztratíme se a popřípadě můžu ještě do někoho z vás nabourat...pokud se bém nudit!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 13:05
- Nahlásit
davidkova renata
asi ne..
to je škoda...azijatů nejni nikdy dost
|