| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:39
- Nahlásit
Alexa
Crysa
No jo, s navigací je to prostě větší sranda a víc kochání po cestě Já to mám nudný, když jedu do ČB, tak jedu úplně nudně přes Příbram a nebo max. přes Benešov a jsem tam za 2 hodiny... a to je vejlet naprd. Prostě někteří si to uměj užít naplno narozdíl ode mně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:40
- Nahlásit
Crysa
pěkné stránky
no tak napsat email zvládnu a text ve wordu, já myslela, že je to složité, když si to každý nechává aktualizovat atd.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:43
- Nahlásit
Crysa
no, ja pro jistotu dosla naplnit vsechny sudy vodou, pac az se nekde skaci stozar, tak bude zas trvat 3 dni, nez to najdou a opravi, nejsme totiz "priorotni oblast". A vodu pro kone potrebuju.
Venta
ja ji ani nezapinam, stejnak nikdy neverim tem jejich radam, holky, kdyz byly mensi, tak kolikrat povzlykavaly, ze jim toho pana bylo lito, ze na nej uplne seru
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:44
- Nahlásit
Alexato já dělám že si najdu trasu na mapě v seznamu
tak já končím u tohodle bodu a pak si tisknu jen místa, kde mám pocit, že bych mohla bloudit a jezdím podle čísel silnic. Projela jsem na pohodu i Polsko k Biluši, Prudnikem jsem projela i podle miniaturky na mapce, vzhledem k orientaci silnice k řece a trati.. čísla silnic tam jsem lovila průběžně, páč na mapy.cz nebyly vypsaný, ale věděla jsme na co mám jet a ty stěžení body byly značený vč. čísla hl. silnice a tak pak už jsem jela jen na čísla, když už jsem vydedukovala čísla. Horší je pak bloudění v okruhu 2-3km od cílovýho bodu. Tedy kroužím někde těsně kolem až dokroužím. Ale dojela jsem zatím vždycky a všude
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:51
- Nahlásit
Montyno tak napsat email zvládnu a text ve wordu, já myslela, že je to složité, když si to každý nechává aktualizovat atd.
tak je právě rozdíl, když ti to aktualizuje někdo v HTML kodu, nebo když tam máš to prostředí redakčního systému, tedy blbuvzdorný jak e-stránky, tedy máš tam panel s těma kravinkama jako tučný, kurzíva, podškrtnutý, zákl. typy písem, tlačítko pro vložení obrázku jak tady, tlačítko pro vložení odkazu jak tady..
V tom html se musej vkládat ručně ty znaky, co ti i tady naskáčou okolo textu - ten bordel v hranatejch závorkách, takže pak musíš hlídat, esli kurzívu máš ukončenou správym znakem i správnym začatou a tak. Takže pak ti to raději aktualizuje někdo, kdo to stvořil, bo jinak bys jako běžný čék ječela, že si nebude vypisovat všechny html příkazy a po sobě kontrolovala kde je zas chyba, že to nemá ten formát textu jakej chceš..
redakční systém (což jsou i e-stranky) právě nabízej ten komfort, že jen něco přetáhneš myší a zmačkneš tlačítko odvozený od wordu a je hotovo.
Jen ty redakční ti voblíknou do tebou dodanýho, nebo někým vytvořenýho designu, že pak nemáš stránky stejný jako tuna dalších lidí. Navíc si můžeš i u toho tix.cz nebo podobnejch zaplatit doménu vlastní, buď domena.cz nebo domena.com nebo třá domena.tix.cz
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:55 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Crysa
no tak já vod tý doby co jsem jela podle mapy z kamenice nad nebo pod lipou a u každý vodbočky jsem musela zastavit abych zjistila essi mám jet na horní dolní bo dolní horní páč žádnej vzdálenější bod tam nebyl a chvílema sem přemejšlela kdy vjedu někomu do dvora jezdím jedině s navigací páč ta mě zatím vždycky vymotala
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:07
- Nahlásit
Alexa a u každý vodbočky jsem musela zastavit abych zjistila essi mám jet na horní dolní
na to jsou právě supr ty čísla silnic, bo ty, sice nenápadně, ale jsou snad všude, i na každym mostku je máš zakomponovaný jako první číselný údaj na černý cedulce s bílym písmem. Další čísla už pak je kilometr a číslo mostku.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:11
- Nahlásit
a už jsem vás tu zas zarazila jak větry, jdu umejt okna, přestěhovat domů kytky, bo hlásej už rano mrazejky. Tak můžete vesele psát, Crysa jde pobíhat pryč
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:12
- Nahlásit
Zdar, dnes se mnou nějak nemluví net, signál úplně na prd, venku hnus, naštěstí už aspoň neprší. Co tady novýho?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:14
- Nahlásit
Sem se zase nasrala s pošťačkou Máme včilka novou, od začátku září. Ta stará sem chodila celou dobu bez problémů, nová se bojí pejsků Zejména Bagety, bo Bageta je velká, štěká a poskakuje Podotýkám, že za branou, schránka je na bráně z venkovní strany. Pošťačka se dožaduje, abych schránku dala jinam. Nemám kam a ani se mi nechce. Se neposeru z toho, že ona se bojí psů. Já se taky bojím motorek a nikdo je kvůli mě nezakáže. Prý Bageta ten plot přeskočí (ha ha, má dva metry a Geta poskakuje tak půl metru nad zemí, k vrcholu se ani nepřiblíží), nebo ho probourá (tak Bramborák by to asi zvládnul, to jo, ale pes tím pletivem zaručeně neprojde ). Jsem jí oznámila, že je to jenom pes, nikoliv vlkodlak, ona se zcela vážně zeptala jestli si z ní dělám srandu a odjela Tak včil nevím co tím myslela. Že by jako nevěřila, že je Geta pes? U Lilátka bych se nedivila, ale u Bakule?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
Co tady novýho?
já ti nevim snad se plánuje nějakej výlet do dukovan,povede to kejtlin s marunou,ale nevim esi pojedu..
Biluška
Tak včil nevím co tím myslela
že už nepříde ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:19
- Nahlásit
davidkova renata
že už nepříde
To mi vůbec neva, beztak sem tahá akorát samý účty a upomínky Ať si je strčí klidně do pérdele
Hele, essi chceš zhubnout tak máš prý dříf fstávat
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/244882-chcete-by t-stihlejsi-a-stastnejsi-vstavejte-drive.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:23
- Nahlásit
Biluška
tak máš prý dříf fstávat
aha to zas nějakej debilní vjedec kerej má howno co na práci a eště potřebuje vyrazit z kohosi nějaký grant na výskum esi mu je půl 4 málo,tak at se staví,můžem vo tom pohovořit Krom toho by se ty jelyta měly dohodnout páč tudle jinej vjedec zas řikal,že esi chcem zhubnout,mušíme spát minimálně 8 hodin a taky je jasný že dyš špym..nejim,tedy hubnu pokud fstanu f poledne,těško toho stačim sníst víc než dyš fstanu ve 4 žejo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
no jo, nejíš, ale taky nespotřebováváš kalóryje. Ty sfině ti pak nalezou do skříně a tam přešívaj to oblečení,aby bylo menší
a eště potřebuje vyrazit z kohosi nějaký grant na výskum
To je ofšem výborný nápad. Poďme taky vyrazit nějaký grant, budeme zkoumat třá jak dlouho vydrží čék maksimálně spát, jaký to má vlif na hubnutí, pleť, délku vlasů a nevím co fšechno. Zkoumat to budem pochopitelně na sobě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin s marunou neberte, pojedete do Dukovan a skončíte v Užgorodě
Biluška
pošťačky celkově jsou dost krávy, znám jednu, která je schodou okolností taky pejskař a tak pojala za svý "převychovat" řvoucí pejsky za plotama já být majitelem toho psa a vidět jí, jak mi krmí přes plot čokla, event. ho poveluje, tak ji na místě zastřelím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 13:21
- Nahlásit
Tomáš děkuje za další přání k narozkám.
Dneska je divnej den. nic mě neba... Ještě, že jdu ve 3 dom a přijede Bubulínek a Nelinka. To bé hezky strávený zbytek dňa. Zásobu vínečka mám, tak dobrý.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:03
- Nahlásit
pawLINka
taky gratulíruju Tomáškovi, je moc hezký pejsek
all
propadla se nám plotýnka u sporáku , úplně dovnitř
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 15:50 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
heleďte paka páč ste se ani v jednom tématu nevyjádřily k medajlím tak bude prt, tak si pak nestěžujte že jste chtěly za bojofku medajly jo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 15:53
- Nahlásit
Alexapak nestěžujte že jste chtěly za bojofku medajly jo
kup kulatý sušenky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 15:55
- Nahlásit
Takže nenažraný kůň přezdívaný Žíravina opět boduje Jsem uvařila psům játra, nasypala do nich ovesné vločky (do té vody od jater, jsou to hnusné, rozmočené, játrama páchnoucí ovesné vločky smíchané s játrama, aby bylo jasno ) a dala to chladnout ven. A co dělá koníček, žíbátko moje lostomiloučké? Ano, žere psům večeři Jako vyjde mě dost draho essi budu muset koňovi taky kupovat vetamiks
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:01
- Nahlásit
Biluška
Mýmu koni chutnaly granule zátěžovky a k pití pivo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:03
- Nahlásit
Venta
granule žere normálně. Koňské i psí. Kdyby se dostal k jiným sežere je nepochybně taky K pivu se zatím nedostal
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:04
- Nahlásit
Crysa
a co ty furt nepojedeš?????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:06
- Nahlásit
Biluška
ti řikám kup ten ohradník bo nakonec sežere i vás
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:08
- Nahlásit
Biluška
Já myslim, že tím ohradníkem bys ušetřila hodně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:12
- Nahlásit
Alexaa co ty furt nepojedeš?????
ne ((((( páč bych jela v pátek tam, nad ránem zpět rovnou do práce a pak zas servaná jak borůf vyspat tam a navíc jsou naši pryč, že krmím jejich Maňasku a kočky takže jet do Mrdic dvakrát přespat a ani s váma nepokecat je trochu vo h**u ((((
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:14
- Nahlásit
Alexa
ti řikám kup ten ohradník bo nakonec sežere i vás
Doufám, že mi pak Gerda aspoň napíše nějaký pjekný epitaf
Je fakt, že minule se hloubavým pohledem díval na Mijenu co se povalovala na schodech. Essi se Mia ztratí nebudu ji ani hledat, ale budu čekat jestli se v kobylincích objeví bílé chlupy
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:16
- Nahlásit
děcka, my tu žumpu nikdy nerozbijem
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:19
- Nahlásit
Biluška
Essi se Mia ztratí nebudu ji ani hledat, ale budu čekat jestli se v kobylincích objeví bílé chlupy
twe na co (koho) ty furt nemyslíš
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:43
- Nahlásit
Jdu se projet vozem a někde vystoupíme na prochajdu a na houby je krásný suníčko teď. Se tu mějte, xichtí
|