Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8703 . 8704 . 8705 . 8706 . 8707 . 8708 . 8709 . 8710 . 8711 . 8712 . 8713 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 09:00
- Nahlásit

Čus bus!
Je dobrý začínat pracovní týden v kanclu až ve středu A v pátek už zas eplánuju dovču skrz Mrdice. Takovýto pracovní týden se mi dost líbí.
Do Mrdic vezmu rychlovarno konvicu, na mapě jsem koukala a blízko cvičáků je parík, kde by se dali dělat stopy. Takže doufám, že se mezi účastníky zájezdu najde nějaká teta šlapka pro Bajkonůrův trénink.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 09:08
- Nahlásit

Baico
Beřeš si volno, takže tam budeš už třá v poledne v pátek??

Musím se s Jimmiofkou nějak sehrát a vypadá to, že obě máme celkem volný den

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 09:11
- Nahlásit

Grin
Beřeš si volno, takže tam budeš už třá v poledne v pátek??
No to ne, dopoledne doma udělám víkendovej úklid a do Mrdic dorazím až tak na třetí hodinu.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 09:29
- Nahlásit

tak mi koncem měsícem prodlouží smlouvu na dobu neurčitou, vím to od kámošky účetní, měla bych se asi radovat, ale u nás to nic neznamená

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 09:34
- Nahlásit

Psíček
joo na tajnou

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 09:38 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Psíček
makrel
simteneruskdysmluvymstlacenkou

tak už víme, že tlačenka není makrelito
ta je totiž jelyto, tak vlastně ani nemůže být tlačenka, to je jasné

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 09:45
- Nahlásit

Psíček
stejně ti neodpovídá

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:00
- Nahlásit

Psíček
helevonatinadava
já ji nadávat můžu

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:08
- Nahlásit

Monty
jak jsi na to přišla?
Psíček
dík za upozornění

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:09
- Nahlásit

makrel
jen tak ty mě taky můžeš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:15
- Nahlásit

čus gdo vycucává????
lucynkastimdivnýmčíslemcochodíjakdobaletu
vohrádku nemám,ale vim že jí měla baysha,ale ta tu už dlouho nebyla,jedině jí zkusit cinknout,já tel nemám,možná gerdice..esi je to eště aktuální teda

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
co je vůbec s bayshou, nevíš?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:17
- Nahlásit

Zdar lidi, tak už máme doma tři háravky, Happu je na nerv, jelikož bydlí vedle jedný z nich. Beryl musím krmit odděleně od Beauty, se kterou jsou spolu v kotci, protože po ní při žrádle vyjíždí (od okamžiku, kdy je na krytí, jinak jsou v pohodě, prudí jen u žrádla). Argo je na nerv, jelikož má ty další dvě přímo před nosem. Bonnie začalo období hluchoty a klepající pacičky, spojené s občasným kulháním (nikdy se nepodařilo přijít na to proč vlastně kulhá a veterináři se vesměs všichni přiklánějí k názoru, že je to psychickýho rázu, protože jakmile se odhárá přestane okamžitě kulhat) No a na konec Kaly se rozhodla, že se bude hárat přímo na zkoušky, což je teda pěkně na prd. Měla jsem podezření už v pondělí na obranách, že to přijde, protože už to kousání nebylo ono a tak mi to bestie dnes ráno potvrdila.
Takže mám doma dva vymaštěný psy, se kterýma mám jít příští týden na zkoušku vážně uvažuju o tom, že to odpískám, Happu si dnes například odmítl lehnout
No a na závěr pochopitelně čekám až se rozhárá Beauty, už aby to bylo, ať to máme konečně za sebou.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:21 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
čus gdo vycucává????
Mě poměrně dost vycucává energii kolega, co jsem ho včera velzla na supervizi di Budějovic, protože ještě neprošel školením řidičů referentů. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby ten idiot věděl, kam přesně jedeme. On si nikam nepoznamenal přesnou adresu a jméno firmy. Takže před Budějovicema volal inspektorům, kam to vlastně jedeme a na adrese, kde byla obrovská kancelářská budova se spoustou firem, ta ani nevěděl tu firm, kam jedeme na kontrolu. Tomu se říká výborný pracovník!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:22
- Nahlásit

ZDUŘ

sem byla fčera v kině a narozdíl od eldorádů sem film viděla celej

Baico
a do Mrdic dorazím až tak na třetí hodinu.

jééé tak to bych taky jela dřívějc, sem myselala že fšichni pojedou až večer, pani mi psala že od 3můžem kdykoliv tak pojedem na tu 3??? to eště nebude snad tak ucpaná dálnice, přemejšlym essi mám jet po dálnici bo okreskama přes Kutnou horu a tak. kudy pojedeš??? Dřevino kudya se k vám líp jezdí???

Eldoguero
tak už máme doma tři háravky
no to ti nezávidím, ale furt si na tom líp jak já páč mě když háraj čupky tak ten debilní Mates doma vochdává co může, teda chtěl by, ale musim bejt furt ve střehu a jak moc něco vočuchává už ječim

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:23
- Nahlásit

Eldoguero
Takže mám doma dva vymaštěný psy, se kterýma mám jít příští týden na zkoušku
Litylity pani, tak kdyby náhodou, tak u nás je místo furt. I když nakonec nastupujeme s Bajkonůrem na ZPS 1.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:23
- Nahlásit

Baico
On si nikam nepoznamenal přesnou adresu a jméno firmy. Takže před Budějovicema volal
koukám že Budějice sou pro žumpu nějaký zakletý

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:25
- Nahlásit

davidkova renata
vohrádku nemám,ale vim že jí měla baysha,ale ta tu už dlouho nebyla,jedině jí zkusit cinknout,já tel nemám,možná gerdice..esi je to eště aktuální teda

bože můj,tu vohrádku od Bayshy mám jáááááááááááá a už jsem Lucince psala!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:26
- Nahlásit

Alexa
tak pojedem na tu 3???
určitě. Já si to chci užít, protože v neděli ráno musím prchnout velmi brzy do Zlosyně na kurzy.
kudy pojedeš???
Pojedu po dálnici, je to pro mě nejjednodušší cesta.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Monty
co je vůbec s bayshou, nevíš?
včera sem se ptala gerdy zrovna..řikala že jí dneska napíše esi nezapomene!
Marush
bože můj,tu vohrádku od Bayshy mám jáááááááááááá a už jsem Lucince psala!!!
ahááááááááááá .-)))))))))))))))) doufám žes jí to napsala pod každej její dotaz))
Baico
Takže před Budějovicema
zas ty budějky!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
zas ty budějky!
Hele, já vůbec nebloudila. To jen ten degen, co jsem mu dělala řidiče si prostě nezjistil základní info o kontrole, na kteou jedeme.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:34
- Nahlásit

Baico
na supervizi di Budějovic
a stavili jste se po cestě u Biluše na kafe? ¨
Alexa
sem byla fčera v kině a narozdíl od eldorádů sem film viděla celej

add háravky - psi vochcávaj jen venku, naštěstí nikoho z nich ještě nenapadlo označkovat si třeba lednici nebo tak, akorát je teda na prd, že se rozhodli teď - před zkouškama asi je zabiju nebo tak něco
Baico
joo vidíš to, já věděla, že jsem ti něco chtěla, prosím tě k vám na ty zkoušky nepřijedeme, máme v tu sobotu kousek od nás závody, ve kterých jediných je jako jedna z kategorií stopa, už loni jsem slíbila, že s čubou půjdu, pak jsem nakonec nešla, ale letos bych chtěla, takže se omlouvám, ale nepojedu
nemáte pak něco třeba koncem října nebo začátkem listopadu ještě?
Jo a můžeš mi prosím tě napsat na emila náležitostě od Faru? Děkuju

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:34
- Nahlásit

davidkova renata
včera sem se ptala gerdy zrovna..řikala že jí dneska napíše esi nezapomene!
to je dobře, já si totiž snad ani nepamatuju, kdy jsem ji tady naposledy viděla, ale už teda straaašně dlouho ne

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:40
- Nahlásit

Eldoguero
Jo a můžeš mi prosím tě napsat na emila náležitostě od Faru? Děkuju
Pošlu večer, nevím z hlavy číslo svojí průkazky ČKS.
a stavili jste se po cestě u Biluše na kafe?
vždyť píšu, že jsem nebloudila, do Bdějek jsme krásně trefila, ale v Bdějkách jsme nevěděla, kam dál

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:44
- Nahlásit

Baico
stačí do konce týdne, stejně mám zatím údaje jen od tří psů a dva z nich jsou moji
nebloudili jste jo, škoda, mohla bejt zase sranda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:45
- Nahlásit

Baico
hele co je u mělníka za chofku bšo? že to je ta dáma co sme se tudle vo ní bavili? kámošky dcera chdí s přítulem a ten se rozhod že si koupí pejska bšo se mu líbí ,je heskej,nikdy psa neměl,ale to neva..už maj zaplacenou zálohu..

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:47
- Nahlásit

Eldoguero
nebloudili jste jo, škoda, mohla bejt zase sranda
Tak příště, no
davidkova renata
hele co je u mělníka za chofku bšo? že to je ta dáma co sme se tudle vo ní bavili?
No ta dáma, o které jsme se bavili je přímo z Mělníka, pokud by to byla Nelahozeves, tak to je Karin a od tama bych se štěníka vůbec nebála. Název chovky nevíš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:50
- Nahlásit

Baico
chovka prý začíná od A..vrh je od L a je to ta dáma,ted mi volala jméno,takže bezva

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:56
- Nahlásit

davidkova renata
chovka prý začíná od A
To by sedělo.
vrh je od L
To je divný, protože teď by měla mít Q popřípadě R vrh.
takže bezva
No je to po tý vyplašený čubě. Nešlo by je přesvědčit, aby do toho nešli?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:59
- Nahlásit

Baico
To je divný, protože teď by měla mít Q popřípadě R vrh
mohlo dojít k informačnímu šumu,je to klidně možný
Nešlo by je přesvědčit, aby do toho nešli?
ne,nemám na to žádný vlif,ani kamarádka,s tou jsem to dnes probírala,je stejnýho názoru jako já poté co jsem řekla že asi tuším odkud vane vítr..sou to krásní mladí lidé a mají svá práva a názor a hlavně vůbec netušej vocogo a co je pesa jak funguje,tagže ne..navíc maj tu zálohu už složenou

<< 1 ... 8703 . 8704 . 8705 . 8706 . 8707 . 8708 . 8709 . 8710 . 8711 . 8712 . 8713 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání