| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 22:16
- Nahlásit
Adiddaska
kejtlin
jak řikali že mu dávaj psy ti co jejich děti maj alergie nebo ti co už na pejska nemaj dost času..tzv.zmrdi...tak viděli co jim s pejsek dělal,jejich zasraný svědomí ať zhoří v pekle
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 22:18
- Nahlásit
pawLINka
Jaké velikosti tam jsou kola náhodou nevíš? Máme na Mareu fungláče, tak ať vím, jestli to bude pasovat
tak to vůůůůůůůůůůůbec nevim...nic o autech nevim bohužel...ale ani prd
todle je to co jsme měla...jestli je to o kterym uvažuješ:
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 00:14
- Nahlásit
Crysa
koukám na ten tvůj odkaz na voucher na Slevopedii na to přezutí auta a dala bych si pozor u větičky Důležité : Voucher můžete využít pouze při nákupu služeb nebo náhradních dílů nad 5 000Kč včetně DPH.
Jdu dělat špym a špym. Pá
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 02:09
- Nahlásit
Simvas, nemate nekdo z prazaku nepouzivanou ohradku na stenata? Potrebovala bych pujcit pro kotata cca na mesic. jsem jim jako vyrobila z pletiva, ale po par hodinach je dost zrejmy, ze to nevydrzi Ne moc velkou, nevejde se mi sem velka. Jsem slysela, ze Marus ma. Ma? D
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 06:18
- Nahlásit
uáááá,breé ráno.špym!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 06:53
- Nahlásit
fstávat a makat, uš podruhý dneska Poprvé jsem fstanula ve tři čtyřicetpět Fe čtyři čtyřicet sem to zalomila a fčil fstávám podruhé. Je to bubý nápad, příště už zůstanu vzhůru, to druhý fstávání za to nestojí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:00
- Nahlásit
Biluška
proč si vstávala na dvakrát?
all
sem v hokně, už aby byl pátek, stačí čtvrtek večer a pátek Mrdice
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:08
- Nahlásit
kejtlin
bo sem musela Mášena hodit do Krnova na vlak.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:10
- Nahlásit
Makejte, máme zpoždění!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:15
- Nahlásit
Marush
Asi jo, já nevím. Ještě jsem ho ani neviděla, jen se nám naskytla možnost. Vím jen, že je z roku 2001.
A mělas nafťák?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:18
- Nahlásit
jedu kanystřit, nigdo nedrásejte
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:21
- Nahlásit
bré ráno, je tady střed pracovního týdne a příští táden státní sváteček
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:24
- Nahlásit
Monty
příští táden státní sváteček
A čtvrtek pátek ředitelský volno, heč.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:24
- Nahlásit
Biluška
bo sem musela Mášena hodit do Krnova na vlak.
tak to je krutý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:27
- Nahlásit
impact
tsss, to se někdo má
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:28
- Nahlásit
Ježiš jaké volna zas? žádné nejsou!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:34
- Nahlásit
Biluškajedu kanystřit
to je jako bys jela s kanystrama do polska na levnější benál
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:39
- Nahlásit
Dobre rano
Psovi po tech citronech nic neni, bud jsou teda citrony jako vino nebo to nebylo nadmerne mnozstvi , akorat mel zlutej bobek.
Jedem branit. Po skoro 3 mesicich
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:40
- Nahlásit
brej den
pawLINka
A mělas nafťák
najn, benzíňák
lucYnka XIII
psala jsem ti na fb zprávu ohledně tý ohrádky
all
lidi co to trávení..Impact píše že nkdo měl před barákem namočený granule v něčem..dva lidi...co to je,to někdo tráví psy po celý republice nebo co,už je to prej všude i tady v Horoměřicích
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:00 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Marush
nkdo měl před barákem namočený granule v něčem
Cože co je to za prase? Je k tomu někde nějaký článek?
Aha už to čtu, zpráva z for, no i tak předám dál.
Carmen v Horoměřicích zdrhá a obchází staveniště a dojídá tam svačiny po dělnících. Tak asi budu muset upozornit známou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:17
- Nahlásit
děcka mě se dneska nic nechce domů bych šla, to jo, jsem nějak blbě spala, jsem se pořád budila a teď mám kruhy pod očima snad už dneska u nás nebude pršet, abychom šly s holkma na prochajdu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:29 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Atusch
Cože co je to za prase? Je k tomu někde nějaký článek?
Aha už to čtu, zpráva z for, no i tak předám dál.
Carmen v Horoměřicích zdrhá a obchází staveniště a dojídá tam svačiny po dělnících. Tak asi budu muset upozornit známou.
je to všude právě ...Nyxa chodí jen na vodítku nebo na stopce,takže doufám že bych to stihla kdyby něco žrala,ona teda venku moc po něčem k žrádlu ani naštěstí nejde...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:35
- Nahlásit
Já nechci tu debilní zimu zase. V práci máme už teď 18 stupňů.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:41
- Nahlásit
pawLINka
V práci máme už teď 18 stupňů
v klidu to my máme doma ted, už je tam chladno i mě, holt revizák přijde za tejden no , v práci máme běžně kolem 16 stupňů, bo ten přímotop co tu máme-jen ten přímotop sice ohřeje vzduch, ale ne zdi, takže když jezdí řidiči a třikrát otevřeš okno, a venku je gtřeba -15 což je běžně v zimě tak je tady kolem 6 stupňů běžně, pak se to ohřeje, ty otevřeš okno......těch aut je třeba za den 50-60 a na každý auto počítej dvakrát otevření okna-při vjezdu a při vyřizování papírů při odjezdu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:42
- Nahlásit
Marush
ona teda venku moc po něčem k žrádlu ani naštěstí nejde...
Tak on Áres v tom běhu to moc uplně taky nestíhá, ale kdyby se zastavil a něco našel tak to vdechne hned, protože to viděl první. Asi ho zmlátím a vysvětlím mu, že ze země se nic nesbírá... Jen nevím jak to dořeším pak na stopě.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:46
- Nahlásit
AtuschJen nevím jak to dořeším pak na stopě.
přejdeš na vlečky kde dáváš pamlsky a žrádlo bude z krabiček, který mu utevřeš, nebo mu dáš za předmět z kapsy.
Ale tam to ten pes pochopí, je to rituál před tou stopou a pes není blbé a vidí cedulku, vidí stopovačku, je tam povel..
na venek bych asi určitě košovala, teď když je chladněji tak klidně i ty lehoučký plastový koše co maj menčejší mezírky mezi těma šprušličkama.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:51
- Nahlásit
pawLINka
a mě je dneska horko, už tady topí, sranda je, že v zimě je tady teplo a v létě pokud nejsou vyloženě hice, tak je tu zima
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:53
- Nahlásit
AD MRDICE
Další ze série dotazů na pokračování:
V kolik tam tak pojedete a v kolik čekáte že už tam někdo bude???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:57
- Nahlásit
Monty
My tady máme zimu i v létě, což mi neva. Ale va mi, že je tady neskutečná kosa i v zimě.
Děcka, asi su debyl. Chtěla jsem si zalogovat kešky, co jsme posbírali v nedělu, ale nemůžu je najít. Netuchám, ve kterých prdelách někde u Ostravy nebo gde to bylo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:58
- Nahlásit
pawLINka
my tu máme v létě tak kolem 50 stupňů vedra, je to na chcípnutí
|