| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:47
- Nahlásit
agáta12
já nemůžu dělat hlavně noční, mě nefungá ledvina ted´ dokonce našli močovinu v krvi nebo co a ten střídavej režim je prostě špatnej, za 4 roky už to organismus nedává
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:53
- Nahlásit
kejtlin
Na pracák můžeš i když dáš výpověď sama. Je jedno z jakého důvodu. Myslím, že tě akorát nesmí vyhodit zaměstnavatel za porušení prac. kázně -jako alkohol na pracovišti a tak. Každopádně Mášenek dával výpověď sám a na pracák ho normálně vzali. Ale počítej s tím, že podporu máš první tři měsíce 70% platu, potom další tři 50% a pak šlus, už ani halíř. Můžeš požádat na sociálce o doplacení do živ. minima, ale jelikož bydlíš v jednom baráku s dědou tak vás budou počítat jako spolužíjící osoby. Čili započítají tvoji podporu, dědův důchod a na sociálku už vám to vůbec nemusí vyjít.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:54
- Nahlásit
Biluška
na sociálku to nevyjde bo má děda asi 14 000 důchod
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:58
- Nahlásit
kejtlin
Tak to fakt nevyjde. V tom případě počítej s tím, že dostaneš 70% svého platu a víc ani šlus.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:02
- Nahlásit
gde je ta blbá mařena????????????????????????
ty vole já tě zabiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aš budou kástrovat velkoguse(rozhodně bych do toho šla,stejně na to dojde,Jarda minulej tejden musel nechat kastrovat toho služebního NO ve 4 letech),at vemou i tebe jako bonus ty náno,třá tě to trochu zklidní a my si votfrknem!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:03
- Nahlásit
kejtlin a není lepší bez pracáku si něco prostě rovnou najít? když teď už nevycházíš finančně, jak píšeš.. tak i kdyby měsíc za 70% mzdy, tak je to o 30% víc v piči tvými slovy...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:05
- Nahlásit
Marush
rodiče chtěj dát vykastrovat autobuse velkoguse,bo se mu zvětšuje prostata....myslim že je to dobrej nápad...co myslíte?
osobně si myslím, že jestli fakt začíná mít problémy s prostatou tak jo. Atík, o kterým jsme problémy s prostatou netušili, tak ze dne na den se nemohl vyvenčit, na veterině říkali zvětšená prostata + tedy cysta a okamžitě ještě ten den musel pod kudlu. Tak si myslím, že pokud tam už problém je, tak raději dřív než pozdě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:05
- Nahlásit
Crysa
a myslíš že 3 roky nehledám???? jenže když už se dostanu i do užšího výběru tak mi sdělí s líbezným úsměvem, že mi je 32 a nemám děti a hned jak nastoupím tak otěhotním a takovýho zaměstnance nepotřebují a jsem v naprostý píči, protože nevysvětlíš, že ne
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:10
- Nahlásit
jdu venčit ještě Ferdu a dneska, ač jinak moc nepič, tak si asi naleju.. nějaké duševní rozpoložení na mě leze, které je rozpustné v alkoholu, tak budu rozpouštět
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:15
- Nahlásit
Chcete se poblejt?
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/285 446_171184552951549_136427856427219_352749_3319173 _n.jpg
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:17
- Nahlásit
impact
ty si!!!!!!!! to víš, že sem to otevřela, už to nikdy neudělám!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:18
- Nahlásit
impact
ty debilní pako co to sem do piče dáváš???????????? nestačil ti ten ovčoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co to kurva jako má bejt??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:19
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
já to neotevřela, ale není to ten pit s napůl odříznutou hlavou co je na fb?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:21
- Nahlásit
kejtlin
pit to neni ale je to dost podobný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
nebo nevím essi to nebyl třá amstaf, je tam z profilu a odspoda má napůl odříznutou hlavu, bohužel to nejde nasdílet...........
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:24
- Nahlásit
tak nic už jsem to viděla na fb tam se to zobrazilo celý ale není to ten pit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:27
- Nahlásit
kejtlin
ty di taky do prdele kuli tobě sem to viděla už taky celý
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
došel ti mejlík?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:31
- Nahlásit
Marush
došel ti mejlík?
bohužel uš sem ti poděkovala jak tady o stranu s5 tak emilem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:37
- Nahlásit
davidkova renata
bohužel uš sem ti poděkovala jak tady o stranu s5 tak emilem
výborně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:38
- Nahlásit
Marush
ýborně
no páč sem trošku rozhozená,obě verze jsem uvěřejnila na xichtbůku v našej skupině aby každej viděl jaký seš hovado! .-)))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:40
- Nahlásit
davidkova renata
vole si to dala na fb do czpsa,dyk tam je milion cizáků...do večera to má na stole rudko
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:40
- Nahlásit
Jsem vás šetřila a dala to sem ten jako odkaz.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:44
- Nahlásit
Marush
vole si to dala na fb do czpsa,dyk tam je milion cizáků...do večera to má na stole rudko
jo? )))
já myslela že sme tam jen my )))) dyk je to skupina né? mám to smáznout? bestak nevim jak,ale je to tak výborný že se mi moc nechce,todle by měla vejít do dějin.-))))))
impact
dala to sem ten jako odkaz.
moc ti děkujem!!!! ty vole gdes to vzala???????? vodkad to je?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
no páč sem trošku rozhozená,obě verze jsem uvěřejnila na xichtbůku v našej skupině aby každej viděl jaký seš hovado! .-)))
ty seš hovado dyk na konci je mý jméno,no to mě poser....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
je tam kdokoli kdo se přidá....že je fandou czpsa....myslim že už tomá rudko doma...no nevim jak toto dopadne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:49
- Nahlásit
Marush
jéééžiš tak já to zkusim zrušit,ale nevim jak )) jak jako přidat? dyk by ho musel někdo z nás s chválit a přidat ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:51
- Nahlásit
Marush
taxem to smázla ale sem votrávená ti řeknu takový svježí dílko ..ale voni jim to stejně přišlo na emilka tak je to fuk asi
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:52
- Nahlásit
davidkova renata
tys to zmázla ty srabko,jo? hehe
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 18:54
- Nahlásit
impact
Chcete se poblejt?
Eště že předem upozorníš Neotevřu to radši.
zuzanarosakova
Rambík zas bude vilně nalepenej na Vendule a vona ho kousne
No no, dneska se snažila a dělala jim oběma zajíce a voni skoro nic. Ale děkujeme za procházku, rádi zas půjdeme
|