Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8253 . 8254 . 8255 . 8256 . 8257 . 8258 . 8259 . 8260 . 8261 . 8262 . 8263 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:25
- Nahlásit

Gerda
zuzanarosakova
ale hovno,vy důry,na to zas člověk nemusí bejt čak norys,stačí bejt zdravě nasranej..to by bylo lepčí dyby majiteli ukázala rovnou repliku devítky)) to by asi zabralo víc))
agáta12
podat tretní oznámení
to di!!! chudák čokl..dovíš se co se s nim stane?

all
děcka prej esi sou drahý bezpečnostní dvéře do bytu,nevim jaký číslo zabezpečení,co by aji s montáží a dopravou a tak vyšly na cca 10,5tis...prej to dávaj aji na splátky..máte přehled??

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:25
- Nahlásit

lucYnka XIII
Klacek jsem po ruce nemela a mela bych asi strach, ze to uz si pak fakt kousne.
to si zrovna myslim, že tim klackem by sis ho líp udržela od sebe. A možná taky, kdybys ho pořádně přetáhla, že by snad dostal rozum spíš než jeho retard páneček.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:28
- Nahlásit

lucYnka XIII
nevim jestli by ten chlap vubec pochopil co to je, ten peprak, on je to nakej cinan a nerozumi moc cesky

tak si nos na procházku košík a až ho potkáš, ukaž mu ho, a že to jako tady musí ten pes mít nebo POLICIE přijede a psa mu veme. To by pochopit mohl, ne?

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
děcka prej esi sou drahý bezpečnostní dvéře do bytu,nevim jaký číslo zabezpečení,co by aji s montáží a dopravou a tak vyšly na cca 10,5tis...prej to dávaj aji na splátky..máte přehled??
teď nám je montovali do bytů všech v družstvu, máme nějaký nexty za 27 litrů, tak to vycházelo na každej byt, na splátky si myslim, že by to dávat měli, určitě bych si je pozvala, aby voměřili futra, zkontrolovali, jestli sou vylitý betonem, jestli jsou natolik křivý, že do nich ty dvéře vůbec nepásnou...my měli tak křivý futra, že je dělali každýmu na míru, každýho oměřovali a kontrolovalai a každej měl svoje vlastní míry na dvířka. Ty dvéře sou tak drahý, že věřim, že to maj na splátky. Bezpečnostní třídu zjistim.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
ale mela jsem pocit, ze z toho ma prcu akorat a rval jeste vic. Klacek jsem po ruce nemela a mela bych asi strach, ze to uz si pak fakt kousne.
psu se obecne nebojim, ale popravde nerada bych, aby takovy hovado me na ulici povalilo, to bych si uz s nim neporadila, nejvic se bojim, ze ublizi skubymu.
ja na nej dupala a rvala at vypadne, ale on nic ma z toho prdel. Bolej me hlasivky jeste ted

hm..tak to asi budeš muset použít silnější kalibr,no..pokud pepřák, nestříkej mu to do vočí,ten pes nemůže za to,že má pána hovado a dávej bacha na svýho psa bo ten voblak se asi může šířit..taky můžeš použít paralyzér,ale ten je dost drahej,cca litr

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
hele Maruš jednou dostala od rodičů 10tis na bezpečnostní dveře, na nějaký konkrétní, co stály asik 9 něco, takže určo existujou, se jí zeptej. Vim to proto, že ty love probendila a byl z toho děsnej škandál dveře do dnes nemá

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:31
- Nahlásit

davidkova renata

Hele,fšimla sis těch co máme my???Tak aji s dopravou mě vyšly na 10 500,- + 4500,- komplet montáž,u nás byl dost problém,že původní dveře byly nějakej atip úzkej........kupovali sme je v OBI a sou to trezórový dvéře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:33
- Nahlásit

Gerda
, máme nějaký nexty za 27 litrů
no na to se jim sousedka vysere)))se včera ptala esi nemám ponětí,což nemám..tady visela cedule,že jako budou dělat akci,tedle tejden to prej obcházeli kdo chce,nějakej čék vodvedle že si je dá a vyjde to prej na těch 10,7 s něčim,..asi novej zámek a štít a nevim co eště..vona chce normální nový dveře,trošku bezpečný jinak nic bo ty původní by vylomil aji chudokrevnej brabec..to vim bo je mám.-))) na splátky to právě nabízeli..von prej řikal,že to je na tydle futra..pokud chčeš můžeš si objednat aji futra,ale to ani omylem..prostě namontujou a dopravěj je..tak nevim právě esi je to levný nebo drahý nebo normální

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
No já myslím, že by to policajti ani moc neřešili, dokud by nekousl tebe. Mně jednou pes kousl, když jsem ho sundavala ze svýho, ale já blbec tehdy nešla ani k doktorovi ani na policii...což jsem měla, když sem pak viděla přístup páníčků. No ale aspo%n zaplatili účet na veterinu.
Ale mohla bys zkusit to nahlásit na policii i tak, stěžovat si, že tě pes vždycky ohrožuje a že se ho bojíš. Třeba by ho aspo%n šli zkontrolovat... a třeba ho ten člověk nemá ani přihlášenýho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
Vim to proto, že ty love probendila a byl z toho děsnej škandál dveře do dnes nemá

dobře mařkááááá ))
zuzanarosakova
jablunka
takže se dá říct,že by za 10,5 byly celkem levný jo??

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.next.cz/cs/ke-stazeni/

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
No jestli za ty prachy stojí.....my kupovali ty nejlevnější a byla celkem darda doprava,ale za 10,5 se mi to zdá echtgold levný se vším fšudy....a to my ještě měli montáž za hubičku,páč nám to dělali sousedi zednický.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:38
- Nahlásit

davidkova renata

jojo, si myslim, že levnější se už asik neseženou nebo možná ňáká náhražka, co se jen jak bezpečnostní tváří

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:45
- Nahlásit

jablunka
zuzanarosakova

nevim je to tadle firma
http://www.zabezpecenibytu.cz/
nějaká akce prej bo co
Gerda
hele to vona by nechtěla asi jednak nevidim ceník a dvanak sou to takový ty zapuštěný do podlahy,to asi né

agáta12
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:46
- Nahlásit

Eldoguero
kejtlin
Ježiši děvčata, vy si ty slizouny kupujete ????

Proč sem nevložíte přání : ci šneka velkýho hned teď !
A teta Agát vám splní cecka přání do 5 dnů !!!!
Takhle vyhazovat prachy !

Kdo touží žít s a milovat šneka slizkýho - okamžitě se přihlašte -
vemu vám je na tábor ať tam máte ským skotačit a cvičít !

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:52
- Nahlásit

agáta12
stál 20kč

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:58
- Nahlásit

agáta12
Pani, znáte bokséry z Tajpanu?

davidkova renata
ceníky jsou právě ty odkazy, co sem ti posílala ))))) Zapuštěný do podlahy nejsou, ale vrtá se do futer a vyjížděj takový tyčky z dveří do stěn...ale je u toho docela nutný mít furta vylitý betonem.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:59
- Nahlásit

nedočítám blbečcíí, jsem busy jako vždy

agáta12
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:00
- Nahlásit

kejtlin
No dyť jo škoda jednoho krabicáku néééé !
Takový prachy - takhle moc neušetříš !!
Gerda
Jasně , kdo by je neznal

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:07
- Nahlásit

agáta12
No dyť jo škoda jednoho krabicáku néééé !

fůůůj krabicák nepiju jen z něj dělám svařák

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:12
- Nahlásit

agáta12
Jasně , kdo by je neznal
a jsou fajní?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:15
- Nahlásit

proč chčije jak kráva?????????????????????????,

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:22
- Nahlásit

davidkova renata
tuná nechčije zatím.. ale určitě bude jen co vyrazíme na vycházku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:33
- Nahlásit

děckááááá chytá mě panyka stran odjezdu a pobytu vítegde..hele gdo mi může pučit baterkúúúúúúúúú???? vůbec žádnou nemám..je mi tak blbě že nemám ani baterku

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
mi je taky blbje a bublá mi v břuchu z těch malých porciček.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

all

hele když vyplňuju přihlášku na ty rybníky, jakou mám zaškrtnout velikost? Velký? a co je to velikost standard?

jbat
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
hele gdo mi může pučit baterkúúúúúúúúú???? vůbec žádnou nemám..je mi tak blbě že nemám ani baterku

Já můžu vytáhnout dvě tužkový z jednoho strojku, co mám na nočním stolku...

Myslím budík samosebou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:42
- Nahlásit

mám úplně malou baterku, beru ji sebou mám jen jednu ale

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:45 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

bembeni vám chčí? chachachachacháááááááá u nás slunká jak v létě!! a nedam!
lucinkyčíslový pséka bysem velmi moc bacila ňákym klackem, popř. pokud by to šlo tak ho nejdřív ukázala majiteli, myslim že i chlapec čínská pochopí... osobně by samozřejmě nastoupily mateřský city a tudíž zatemnění mozku a protiútok, ale chápu že když si na sebe čék musí dávat většího majzla tak přemejšlí jinak..
musim jít zas dřít, to je zlé todleto, to je zlé

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:45
- Nahlásit

zuzanarosakovahele když vyplňuju přihlášku na ty rybníky, jakou mám zaškrtnout velikost? Velký? a co je to velikost standard?

já u malin zaškrtla standart, bo nemáme velikostních rázů v plemeni ale je to jedno, klidně škrtni i velký..

<< 1 ... 8253 . 8254 . 8255 . 8256 . 8257 . 8258 . 8259 . 8260 . 8261 . 8262 . 8263 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání