Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8253 . 8254 . 8255 . 8256 . 8257 . 8258 . 8259 . 8260 . 8261 . 8262 . 8263 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:38
- Nahlásit

davidkova renata
já s tebou mluvím, ale málo, bo mám hlad a musím dyjetit

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:39
- Nahlásit

davidkova renata
začíná to bejt podobný jak na blůčku))

hele tak na ať seš tu jako doma

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:41
- Nahlásit

jinak 5 hodin žumpy na jedný stránce už je fakt podezřelý, asi žumpa vyhije ještě před svým Grand finale na stránce 8999

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:42
- Nahlásit

žeru lečo, až dožeru odgestím do obříství a následně do kněževse

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:44
- Nahlásit

makrel

Hele výborný na dietu je guaretová polifka od Mudr Staňkové, prodává se lékarnně. Zrovna jí žeru. Má děsně málo kalorií a zasytí. A když máš chuť na sladký tak maj tyčinku a je strašně dobrá a nemá žádný SACHARIDY!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
a není to nějaká umělina umělá? už se mi podařilo odbourat pečivo, dneska jsem měla 3 plátky křehkého chleba a trochu kuskusu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:46
- Nahlásit

makrel

No decánko umělý to bude, ale je to moc dobrý, uplně jak tyčinka Delli, ale nemá sacharidy. A ta polifka uplně v poho, jak třá hrášková v pytliku

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
makrel
Neštvěte mě, zrovna se odhodlávám k nějakýmu salátu a vy tu řešíte zas jídlo. Já mám hlad i bez toho.

zuzanarosakova
že to může něco znamenat? Třá že má něčeho nedostatek?? Třá špíny??
Asi moc uklízíš a moc ty čokly meješ

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:49
- Nahlásit

Venta
šak si dej ten salát.nejlépe hlávkový samotný

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:49
- Nahlásit

Venta

Asi moc uklízíš
tak ten byl dobrej!

Du vysušit toho kreténa, aby mohl dovnitř!

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:50
- Nahlásit

makrel
a není to nějaká umělina umělá?
Tak gůgluju a je to tady, podle mě umělý jak normální polívky asi:
Složení:
Hrášek (18,9%), sušený glukózový sirup, mléčná bílkovina, modifikovaný škrob, sojová bílkovina, inulin, krutony (pšeničná mouka, hydrogenovaný rostlinný olej, sůl, kvasnicový extrakt), hydrogenovaný kokosový tuk , sojový olej, sůl, koncentrát minerálních látek, látky zvýrazňující chuť (L- glutaman sodný, inosinan sodný, guanylan sodný), maltodextrin, špenát, protispékavé látky (fosforečnan vápenatý, oxid křemičitý), guarová guma, xantanová guma, kvasnicový extrakt, hydrolyzovaná sojová bílkovina, cibulový prášek, sojový lecitin, sušená zelenina (mrkev, petržel, celer pórek), sacharóza, vitaminový koncentrát, sušená petržel.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:51
- Nahlásit

Venta
už jsem to taky našl ovšem vidím tam jeden zásadní problém. a to cibulový prášek. cibulu nepozřu

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:53 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

makrel
šak si dej ten salát.nejlépe hlávkový samotný
Já mám koupenej míchanej, jsou tam nějaký listy a i trochu mrkve. Jen čekám, kdy na něj budu mít chuť a furt nic.

vidím tam jeden zásadní problém
Já vidím spíš problém v ceně

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele jak to může bejt bez sacharidů když je tam glzkozovej sirup a škrob??????

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:58 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

Alexa
A krutony (mouka)

Hele a když už to tu rozebíráme, tak to má asi 850 kJ jedna porce, to mi přijde na polívku tak nějak normálně a nebo spíš i víc, ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:01
- Nahlásit

Jo adydas, to ty schválně, abychon nezhubli a bylas hubená jen ty, že?

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:07
- Nahlásit

zdravím
prosím o vejcuc který mi stejně nikdo nedá
Malá si upravila kousek stěny je to šikulka ale mají to holky u pelechu, tak jim to malá trochu vylepšila

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:26
- Nahlásit

Furt sem ještě v pekle a mám hlad jako kanackej vlk, mám tu srašně málo jídla a už tu choděj uklízečky...zase sem tu sama!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
myslíte že to může něco znamenat
myslim, že určitě!akorát nevim co..
guaretová polifka od Mudr Staňkové, prodává se lékarnně
sem na ní kdysi mslně číhala,ale stojí tolik,že moje lakota mi to nedovolila,anvíc myslim,že bé hnusná..uš vot pohledu nevypadá vábně.-((
A když máš chuť na sladký tak maj tyčinku
hm,to mi jednou poradila můdr..taxem jí koupila a dyš sem přišla k sobě poté co mi řekli kolik stojí,sežrala sem jí na 2 kousnutí a co ?? a hovno! abych měla dost musela bych jich sníst tak 10 počítám

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:28
- Nahlásit

Gerda
paní, vy trčíte ještě v práci???

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
moje lakota mi to nedovolila
Moje chudoba mi to právě taky nedovolí

Gerda
a už tu choděj uklízečky...zase sem tu sama!!!!!!!!!!!
No takže tam nejsi sama, ne?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:34
- Nahlásit

davidkova renata

Šiš tak nesmíš žrát jak to hovado! polifka stojej 3 asik 180 korun, takže na den máš jednu polifku - 60kc, jednu tyčinku - 40kč a třá jabko 5kč, takže to je naprostej cajk

Alexa
nějaký minimum sacharidů tam asi je, ale dietoložka mi řekla, že si za to mám počítat 10dkg bílkoviny a 10dkg zeleniny, sacharid žádnej, takže cajk

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:36
- Nahlásit

makrel

Ta cibule tam neni vůbec cejtit a ta polifka je moc dobrá, mně teda chutná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
Šiš tak nesmíš žrát jak to hovado
dyš já to jinak neumim právě žeru strašně moc,i tu zeleninu ,vim jistě že by mi to prostě nestačilo,bych nedělala nic jinýho než furt myslela na žrádlo a to mi neba ,to dělám uš ted natoš pak

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
na den máš jednu polifku - 60kc, jednu tyčinku - 40kč a třá jabko 5kč,
No tak to je málo, to si radši budu dál sypat vlákninu do jogurtu a večer se nutit do těch hnusnejch salátů, to vyjde asi nastejno.
.... a manžel mě pěkně irituje teda, teď sežral celej hermelín, několik krajíců k tomu, pivo a teď načíná ňákou bonboniéru

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:41
- Nahlásit

davidkova renata

U tý polifky se musí hodně pít a ono se ti to v žalludku roztáhne. Prostě ta polifka je místo jednoho plnohodnotnýho jídla. Maruš jednou jedla tejden třikrát denně tydlec produkty ( to ta dietoložka dává na rozjezd, než začneš těch 5dkg sacharidu atd..) a zhubla 7kilo! Za tejden!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:43
- Nahlásit

Venta

načíná ňákou bonboniéru

To bych mu netolerovala teda! hele co zejtra? My pidem tak kolem 13:30-14:00 zas k tomu rybníčku jak minule

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
a zhubla 7kilo! Za tejden!!

sedum kylo jako f sarajevu!!
ono se ti to v žalludku roztáhne
no nevim,sem zkoušela různý tydlety roztažitelný věci jako vláknina a nabobtnávací sráče a nikdy nic
3krát denně je málo ne? nebo se cpala eště něčim jiným? to bych zdechla myslim se svejma 4 ůklidama

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:46
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele co zejtra?
zrovna sem ti psala mail. No tak jestli jdete určitě v tuhle dobu, tak maximálně vezmu i děcko a buď nás vezmete a nebo ne

Maruš jednou jedla tejden třikrát denně tydlec produkty ( to ta dietoložka dává na rozjezd, než začneš těch 5dkg sacharidu atd..) a zhubla 7kilo! Za tejden!!
Začínám bejt z toho lehce nalomená. Může se to i v březosti, nevíš?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 19:48
- Nahlásit

Jste strašně rozežrané, polifku pochopim, ale to japko?????!!!!! Bože, to by snad slušnej čék neudělal, ne???? )))))))

Už to mám skoro hotové, dnes jsem chtěla dát pěstí jedné kolegyni, co má málo práce, nakráčela zvesela, začala mluvit, i když viděla, že celá brunátná něco píšu, začala po mě chtít věci, které si kolegové z jinýho oddělení způsobili sami svou blbostí. Moc lítalo kolibříčků, moc, na všechny strany, jak se ta lavina spustila, už to jelo, tak teď už sem veselejší, páč sem to nakonec stihla, ovšem s tim, že sem zrušila dnes Atuši a nedorazil včas tam, kam sem měla. Děcka, žiju jen v práci, nemám jiného života. Je to smutné, ale až se příště narodim, budu buď mořskej orel na opuštěném útesu, nebo baobab někde v poušti zapíchlej, co se do něj nebude nikdo srát.

<< 1 ... 8253 . 8254 . 8255 . 8256 . 8257 . 8258 . 8259 . 8260 . 8261 . 8262 . 8263 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání