| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 08:21
- Nahlásit
Biluška
páč se mi koníček stal prací . Nebo se mi práce stala koníčkem?
to bych taky chtěla ještě někdy zažít , od dob, co jsem dělala zootechnika se mi to nestalo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 08:51
- Nahlásit
Crysa
je debyl, to nemá cenu komentovat ani. )))))))))))))))))))
Děcká, mám bydlení, je mi teda trochu blbě, páč jsme to rovnou i zapili a pak jsme s Tobym usli v tramvaji domů... )))) ale nepřejeli jsme.
Kolegyně mi dneska ráno říká "Jitko, chlastat v úterý? Ty jsi hovado."
Musím souhlasit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 08:56
- Nahlásit
Čus frndiny, Crysa je strašná, u horoskopu sem umřela už úplně )))))
Strašnej den, děsně sem zaspala, vstávám každej den ve třičtvrtě na šest, dnes sem si nějak zase podivně zamáčkla ten podělanej dotykovej telefén, takže mě vzbusdila máma ve třičtvrtě na osum telefénem, kde má jako psa. Děcka, během dvaceti minut sem se vykopala z domku šílenou rychlostí, ani psa nevyvenčila, máma řekla, že s ní teda půjde i ráno, za čož jí mohutně děkuji, pak sem jela jako prase hnusný v audině, samá myška, nátlak, tůrování, prostě jako prase, stihla sem tu puslední parkovací místo a teď se za boha nemůžu probudit. Dokonce je mi nějak blbě a nemám hlad...asi známka panku....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 09:01
- Nahlásit
Eldoguero
jo liščata dvě - jedno já a jedno muš, jsou děsně očklivý, malý a vzteklý
takže máš štěnec po věduskovi? My akorát přijeli do tý dobříše, když začal cvičit Brit Věduskovej, moc pěkně mu to šlo...mě se od nich líbila ta malá fenka, asi Brenda...nepamatuju si jméno tý druhý, ta byla snad ještě menší než Brenda, ale rychlá jak sviňa a měla ty zuby vyndaný, páč to malinové dělaj, jesi to ti vaši nedělaj, tak sou rozbitý a měli byste je vrátit, měly by se jim vysouvat pysky nahoru a obnažovat špičáky, když je ten pes třá děsně uběhanej )) Uměj to všichni, eště nevíme, jesi to uměj fenkiii z tůně. Vemete je na tábor?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:06
- Nahlásit
zdar lidi
Kámoš se před chvílí znova narodil,tohle jim na dálnici vlítlo do čelního skla.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:10
- Nahlásit
jablunka
Kámoš se před chvílí znova narodil,tohle jim na dálnici vlítlo do čelního skla.
Ty vole...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
jablunka
!!!!!Ty vole!!!!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:15
- Nahlásit
GerdaBrit Věduskovej, moc pěkně mu to šlo...mě se od nich líbila ta malá fenka, asi Brenda...nepamatuju si jméno tý druhý, ta byla snad ještě menší než Brenda
Brenda a Boule, ale nejsou příbuzný Britovo, pže Brit je votchof a tydle jsou na chof a hlavně na cvičení, ale votjinud.
jablunkatohle jim na dálnici vlítlo do čelního skla.
tak to je mazec..
Gerdau horoskopu sem umřela už úplně )))))
já právě taky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:17
- Nahlásit
Crysa
Brenda a Boule
joooooo Boule vlastně, ale Brenda je ta menší, že? Tak ta se mi moc líbí. Brit je přece jen mohutnější a jinej, že by asi ani z takovejch fen nešel, nebo šel??? Ten horoskop mě zabil, to je fakt jeden z nejlepších vtipů za poslední dobu : ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:17
- Nahlásit
jablunka
co je kurva na těch obráskách?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:18
- Nahlásit
jbat
rozbitý přední sklo na autě a zdemolovanej poklop z kuatý popelnice, co by jim při průletu přednim sklem uřízl hlavu....strašný.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:19
- Nahlásit
Gerda
aha. a jak se to dostalo na to sklo jako? někdo to vrhnul nebo co???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:20
- Nahlásit
Atusch
Gerda
Crysa
jbat
Tý vole,klika jako prase a to má jeho anděl strážnej za sebou už čtvrteční zápich,páč to zase málem doma vyhořeli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:25
- Nahlásit
jablunka
ty woe síla
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:33
- Nahlásit
zdarec holky
potrebuju poradit, bo jsem desne nasrana. Tady na sidlu je jeden krasnej ovcak, moc hezkej pes, ale naprosto nevychovanej. Kluk co ho ma ho vodi bud na flexine nebo ho pousti. Problem je, ze nesnasi Skubyho, skuby mu nikdy nic neudelal on si psu nevsima a nikdy se predtim nevideli. Proste kdyz milej vlcak spatri skubyho leti pres cele sidliste. nevim jestli by ho pokousal, ale zrejme jo, bo jak k nam vcera prilit ztrhla jsem skubyho za sebe a jemu sklapla huba naprazdno. Kazdopadne vlcak prileti k nam rve jak debil, ja psa za sebou, otacim se a prede mnou cvaka jeho huba. Zatim nikdy nekous ani me ani psa, ale jista si nejsem. Jak mam psa za sebou netroufne si preze me, ale snazi se o to. Ten kreten kluk je nekde v prdeli a trva mu desne dlouho nez dobehne. Popravde uz me to nebavi stalo se to nekolikrat. Nevim jestli hafan chce vylozene utocit nebo z toho ma jen desnou prcu, ale uprimne je mi to jedno nestojim o to.
co mam delat? skuby je starej a fakt ma to srdce blby, kdyz do nej takovy hovado kousne muze umrit jen z leknuti. Kluk moc nerozumi cesky, ale uz jsem mu rikala, ze jestli se to jeste jednou stane volam policajty. Vcera jsem u sebe nemela mobil jinak bych zavolala, ale co udelaj prd. Ale mzna by se aspon kluk lek a fakt ho na voditku vodil.
Uvazuju, ze koupim peprak, ale nevim jestli kdyz striknu na toho kretena a budu po vetru nedostanu zasah i ja a skuby. Fakt nevim co delat, ten pes je velkej a vubec neposloucha.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
Uvazuju, ze koupim peprak, ale nevim jestli kdyz striknu na toho kretena a budu po vetru nedostanu zasah i ja a skuby. Fakt nevim co delat, ten pes je velkej a vubec neposloucha.
Kup ho. Myslím, že je to dobrá obrana, ten chlapec si příště rozmyslí, jestli večer na veterině, nebo pes na vodítku. Já tagle ne Barrandově zcela regulérně ten pepřák vytáhla na pittku, co za tmy přicválala a jala se bosnit na Tobyho, najednou přilítla panička, nestihla jsem ho použít, ale ona si už pak bacha dávala...
S tím větrem to nebude tak hrozný, pes je níž než ty, měla bys být v relativním bezpečí, ale hlavně trocha slz může zachránit tvýho pséka, že jo...
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:52
- Nahlásit
Tak nenašla jsem nasrané a tak to odnesete tady.
Mám v autě vořecha.
Na dost rušné místní křižovatce ho nabral pan Havel z Dukelské ulice ve Stříbře, se svým krásným bílým autem psa.
Ten tímto okamžikem zřejmě přišel o majitele, protože kdo by ošetřoval zraněného čokla, žejo.
Veterinář dal první pomoc, psa mám v autě před krámem a čekám na úřad až si ho veme do záchytného kotce.
Na zadní nohy se nepostaví, čůrá krev a na hlavě má taky ránu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
to je ten od toho vietnamce? když jsem ho tam minule viděla, jsem si řikala, že ho asi brzo sežere a vono ne? taky bych koupila ten pepřák! a kdyby se to opakovalo, zavolala bych cajty, že napadl tebe.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:56
- Nahlásit
agáta12
a co mu je? Vet neřekl prognozu??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:01
- Nahlásit
agáta12
veterinář by si ho nenechal v nemocnici? Aby šel do kotce záchytnýho až po ošetření?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:01
- Nahlásit
jbat
Kdyz me je ho i trochu lito, nejradsi bych opeprakovala toho kluka, ale asi se neda nic delat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:02 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
[b]zuzanarosakova[/b]
to je ten od toho vietnamce? když jsem ho tam minule viděla, jsem si řikala, že ho asi brzo sežere a vono ne? taky bych koupila ten pepřák! a kdyby se to opakovalo, zavolala bych cajty, že napadl tebe.
Jo to je von
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
ze koupim peprak,
osobně bych pepřák nevolila ,chápu tě,ale znám případ kdy hysterickej kretén střík boxíkovi do xichtu pepřák páč se šel jen podivat na jeho zmrda a po dlouhým léčení boxík oslepl..to mi přijde zbytečný teda vůči psu..taky nevim jaks větrem a tak..Bojíš se toho psa nebo psů obecně? páč já bych prostě volila tvrdej protiútok,na férovku bych ho vzala vodítkem,klackem,nohou,klíčema ..někdy stačí jen razantně vykročit a ječet,bejt prostě přesvědčivá..mě by jeho chování nasralo tak by mi to nečinilo problém,naprosto souhlasim,že to dělat nebude prostě!policajti a pod sou ti zcela na hovno,to je ti snad jasný..prostě na něj nastup eště víc než von na tebe..pokud na to máš teda..
agáta12
Na zadní nohy se nepostaví, čůrá krev a na hlavě má taky ránu.
do piče!!!!!!!!!!!! to je moje noční můra
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:08
- Nahlásit
davidkova renata
páč já bych prostě volila tvrdej protiútok
no jasně, ale nezapomeň, že lucynkasčíslem si musí dávat pozor taky na sebe...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
po dlouhým léčení boxík oslepl..
já spíš myslela ten pepřák ukázat majiteli, že jako eště jednou a stříkne to na něj, aby se majitel lekl.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:12
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
jasně, ale nezapomeň, že lucynkasčíslem si musí dávat pozor taky na sebe...
přesně, každej neni taková semetryka jak ty, že se tě bojej fšichni psi z vokolí
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:18
- Nahlásit
Tady u nás na vsi je to jako na vsi
Pes prý je nějakého probléma a místní vet není až tak moc zařízenej na takovýhle úrazy. Jezdí se odtud normálka do Plzně nebo do Marjánek.
Utratit ho nechtěj , kdyby se problém rozhod dělat problémy.
No , nějakej hodně hnusnej smajlík !
Večer asi zajdu k ochráncům a pomahačům podat tretní oznámení na na toho co ho přejel a nechal ho tam.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
osobně bych pepřák nevolila ,chápu tě,ale znám případ kdy hysterickej kretén střík boxíkovi do xichtu pepřák páč se šel jen podivat na jeho zmrda a po dlouhým léčení boxík oslepl..to mi přijde zbytečný teda vůči psu..taky nevim jaks větrem a tak..Bojíš se toho psa nebo psů obecně? páč já bych prostě volila tvrdej protiútok,na férovku bych ho vzala vodítkem,klackem,nohou,klíčema ..někdy stačí jen razantně vykročit a ječet,bejt prostě přesvědčivá..mě by jeho chování nasralo tak by mi to nečinilo problém,naprosto souhlasim,že to dělat nebude prostě!policajti a pod sou ti zcela na hovno,to je ti snad jasný..prostě na něj nastup eště víc než von na tebe..pokud na to máš teda..
No me je ho taky s tim peprakem lito, ale rvala sem na nej strasne, ale mela jsem pocit, ze z toho ma prcu akorat a rval jeste vic. Klacek jsem po ruce nemela a mela bych asi strach, ze to uz si pak fakt kousne.
psu se obecne nebojim, ale popravde nerada bych, aby takovy hovado me na ulici povalilo, to bych si uz s nim neporadila, nejvic se bojim, ze ublizi skubymu.
ja na nej dupala a rvala at vypadne, ale on nic ma z toho prdel. Bolej me hlasivky jeste ted.
Policajty jsem myslela hlavne kvuli tomu chlapovi, by se treba polekal a fakt ho nepoustel nebo ho bral vybehat nekam pryc. Jako chapu, ze takovej pes potrebuje litat, ale on ho ma naprosto nezvladnutyho.
zuzanarosakova
nevim jestli by ten chlap vubec pochopil co to je, ten peprak, on je to nakej cinan a nerozumi moc cesky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
přesně, každej neni taková semetryka jak ty, že se tě bojej fšichni psi z vokolí
no spíš mluvim o tom, že lucynkasčíslem má přece jen trošku menší možnost nakopávat cizího velkýho psa, nebo na něj tvrdě nakračovat, páč kdyby jí kous, může jí udělat bebíčko špatně hojitelný...Takže i přes odhodlání může uškodit spíš sobě, pročež seřvat kluka na tři doby a když to nepomůže, nechat ho seřvat policajtama, proč ne.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:24
- Nahlásit
agáta12
a to ti vet neřekl ani třá. je potřeba udělat toto a toto, ale já to neumum nebo nemám na to vercajk?! kdybys s nim chtěla jet někam na kliniku, tak ti přispěju kdyžtak..
|