| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:44
- Nahlásit
jbat
ajo já sem stihla taky asi prvních pět příspěvků, škoda dokdy ste v tom jeli?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:44
- Nahlásit
Alexa
akorát mě sere, že když jsem se chystala vložit velmi hodnotný příspěvek KDO JSOU ONI tak byla diskuze fuč
no to je ale taky strašný, svobody projevu šla do prdele, viď? cítíš se taky potlačená? já moc.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:45
- Nahlásit
davidkova renata
zdena šla min. týden do práce,zatim to jakž takž jde,uvidíme jak časem
už jaks to psala prvně, tak se tě chci zeptat jak to zvládá, ale to víš alchajmr působí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:47
- Nahlásit
Baysha
dokdy ste v tom jeli?
chvilku jenom, ale stihly jsme dvě strany.
Teď ale vážně - proč nám to smázli, když nějak extra velké množství sprostých slov tam nebylo, OT to taky nebylo, to nemůže nikdo tvrdit (btw mi nesmázli foru o antikoncepci, že jo...) a myslím, že i ti blbější (květinky) pochopily, že je to legrace??? Že by admini používali ostnáče už od dvouch měsíců.....???? ))))))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:50
- Nahlásit
jbat
leda ze strachu, že se najde nějakej eště blbější kolemjdoucí, u kterýho vůbec nedojde k UŽ...
šak víš, něco jak na blůčku se nesmí pro jistotu ani vyslovit slovo "elektrika"
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:50
- Nahlásit
jbat
svobody projevu šla do prdele, viď? cítíš se taky potlačená?
velmi, ale na druhou stranu když sem nemohla být při tom v osmdesátýmdevátým tak aspoň teď
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:51
- Nahlásit
Baysha
leda ze strachu, že se najde nějakej eště blbější kolemjdoucí, u kterýho vůbec nedojde k UŽ...
No a to je můj problém? Myslíš, že žumpu kolemjdoucí chápou...? Tří traverzy, pareliho lopaty a tak dále?
Spíš někdo neměl dost smyslu pro humor, nebo jsme fakt šláply na kuří oko.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:52
- Nahlásit
Alexa
když sem nemohla být při tom v osmdesátýmdevátým tak aspoň teď
no ty vole, revoluce!!!! to mi nenapadlo!!!!!!! dáme si sametovku!!!! ale musí se dohestit Maruna, aby nám do nový fory hned na začátek prskla z jůtůbu Píseň pro Martu. jinak nemůže nová fora začínat si myslím....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:53
- Nahlásit
Brýtro, taky nevim, co je zakázaná fora, ale jesi se menovala MucíQ, tak se nedivim, že je zakázaná )))))))
Asi sem si vykloubila v noci hubu, bolí mě až do ucha, nemůžu žvejkat, bolí mě zívat, můžu otevřít hubu jen na hrnek s kafem. Rozhodně vim, že nesnim rohlík. Mám banán a nektarinku. Nesnášim ovoce. Teda někdy jako jo, al nesmí mě do něj nikdo nutit. A do zeleniny taky ne. Bléééééé. Jedná normální zelenina je dušená mrkef, plněný papriky, rukola má štěstí, že je dobrá i syrová, okurka taky, ale nesmí bejt v šopskym salátě, to je snad nehnusnější zeleninový jídlo, co znám. Jednou sem se po něm otrávila a málem sem umřela. Jo a eště celer v polífce.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:54
- Nahlásit
jbat
http://www.youtube.com/watch?v=L8_a7zoKv-0&feature =related
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:55 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
jbat
Teď ale vážně - proč nám to smázli
tak třá MucQ je ale vopravdu uš těžkej kalibr ... i na mě ... a ty to dáš ještě do nadpisu, víš jak blbje to vypadalo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:56
- Nahlásit
Gerda
Brýtro, taky nevim, co je zakázaná fora, ale jesi se menovala MucíQ, tak se nedivim, že je zakázaná
menovala se Pro Marunku Lawískovou MucíQ Kvjetinkovou Rosákovou. nevím, co je na tom divnýho.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:58
- Nahlásit
Baysha
nejde mi tu jůtůb, ale essi je to kryl či kubiška, je to v pořádku.
Tinta76
tak třá MucQ je ale vopravdu uš těžkej kalibr
myslíš, že tohle bylo to nejhorší, jo? no tak pak máme co dohánět.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:00
- Nahlásit
jbat
Pro Marunku Lawískovou MucíQ Kvjetinkovou Rosákovou.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:00
- Nahlásit
jbat
jo, Modlitba pro Martu v původním znění z roku 68
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:02
- Nahlásit
Baysha
jo, Modlitba pro Martu v původním znění z roku 68
dobrá volba. Marunka se jela nechat nastříkat na hnědo, večer tedy spustíme revoluci!!!! buďte u toho, bratři a sestry, klíče a vuvzely s sebou!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:02
- Nahlásit
jbat
myslíš, že tohle bylo to nejhorší, jo?
no to rozhodně, a kdybys tam narvala ještě srdíčta a hvjezdičty, tak bych tu foru nestihla přečíst ani já
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:03
- Nahlásit
jbat
a proč se furt stříká, když to stejně zase sleze dolů???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:04
- Nahlásit
jbat
hele vono je klidně možný že to smáz bud jeden z moderátorů,páč esi ste si dělaly kozi z EO,tak na to je podlední dobou dost háklivej ,anebo esi víta..admin..von je teda docela rozumnej a si bych ho zbytečně nedráždila,přijde mi to zbytečný vzhledm k tomu že vůbec neprudí.osobně sázim spíš na variantu č. 1
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:04
- Nahlásit
Tinta76
no to rozhodně, a kdybys tam narvala ještě srdíčta a hvjezdičty, tak bych tu foru nestihla přečíst ani já
počki večír. Twe a moderátoři a admini budou mít pohotovost...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:07
- Nahlásit
davidkova renata
anebo esi víta..admin..von je teda docela rozumnej a
Jako jak jsme psala, málo co je místy víc OT než žumpa, ale např. moje téma o antikoncepci nikomu nevadilo. myslím, že von asi ne a kdyby jo, tak by třá napsal, že se jako dobře nevyspal a nepřišlo mu to vtipný.
bohužel rovněž sázím na variantu jedna, kor po mém dotazu na věk psa atd.... ale to by bylo teda hodně smutný...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:10
- Nahlásit
jbatdavidkova renata
však třeba někdo přijde a řekne, že se s náma vůbec nebaví a nechce bavit a proč to smazal, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:10
- Nahlásit
makrel
však třeba někdo přijde a řekne, že se s náma vůbec nebaví a nechce bavit
debilééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:12
- Nahlásit
jbat
ale to by bylo teda hodně smutný...
bohužel to je smutný už dýl a vůbec tomu nerozumim,ale co už..
tak to probírejte v žumpě,stejnak to čte každej )
makrel
však třeba někdo přijde a řekne, že se s náma vůbec nebaví a nechce bavit a proč to smazal, ne?
ajooo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:16
- Nahlásit
makrel
))))))))))))))))))))))))))
davidkova renata
tak to probírejte v žumpě,stejnak to čte každej
to není vono. chtěly jsme vlastní kynologickou foru, radit si vzájemně a tak. nás nedostanou.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:34
- Nahlásit
jbat
Marush
prosím, až se zase rozhodnete založit nějaké velkokynologické téma, tak to neděljte, když jsem celý den v terénu. Samozřejmě, že to nestihla a moc mě to mrzí, protože jsem mohla přispějt svými velkokynologickými zkušenostmi. Já a Gerda, protže jen naše jména jsou zmíněna pod tím velko odborným článkem v Psích kusech
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:37
- Nahlásit
Baico
prosím, až se zase rozhodnete založit nějaké velkokynologické téma, tak to neděljte, když jsem celý den v terénu. Samozřejmě, že to nestihla a moc mě to mrzí, protože jsem mohla přispějt svými velkokynologickými zkušenostmi.
Pani, večer si dáme repeté, tak se neflákejte po Moravě a přijďte s klíčema.
Jinak jako zrovna vám to mohlo pomoct, myslím, že ostnáč s elektrikou by vám moh v tom mňoukání dost pomoct...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:37
- Nahlásit
Baico
jen naše jména jsou zmíněna pod tím velko odborným článkem v Psích kusech
pod jakým článkem? Nevim nic.....proč nevím nic, když sem zřejmě někde zviditelněná???? Bajkofkooooo kde sme opublikovaný? Kde?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:39
- Nahlásit
Gerda
poslední psí kusy ty trotle, seš tam jako autor článku a Baico jako fotograf.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:43
- Nahlásit
Gerda
Pani, ten domek mi teda pučíte simvás? Pojedete dneska jak jste říkala?
|