Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8208 . 8209 . 8210 . 8211 . 8212 . 8213 . 8214 . 8215 . 8216 . 8217 . 8218 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 20:56
- Nahlásit

Eldoguero
Zdar jsem tu a stále je den totálně na pikaču

jak to?

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 20:59
- Nahlásit

Alexasháněla tě Biluše
jj, už jsme spolu hovořily Díky

a proč tam teda nejedeš až teď????????? ještě jednou a pomaleji pro nás... emh,... pomalejší ?
Jako proč si nechávám vomokat boty? Pže by je tam natahal stejně znova a nebo tam nanosil i ty, který jsou ejště suchý

na ČT2 jsou Cimrmani - AKT

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:01
- Nahlásit

kejtlin
u nás chcalo skoro celé dopoledne asi do tří hodin

Eldoguero
copak?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa

nevim, mě to dietoložka povolila a nepočítalo se mi to do sacharidů, ani to sladidlo ani ta poděbradka

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:02
- Nahlásit

Crysa
jako do Mlíkošů, aby ho viděli když nespí anebo to bude jak s malodudu a |Murininejma vyprávěnkama na doboru noc jak jí doma kousala a nikdo jí nikdy neviděl jinak než spící

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:07
- Nahlásit

kejtlin
Monty
ále tak celkově, všechno se sere prostě a výhled taky nic moc
muš mě sere, ale to sem nepatří, venku je humus, ani se nemůžu jít odreagovat se psema, dnes jsem zjistila, že štěňatům prší do boudy tak jsem opravovala střechu ... no a tak celkově to stojí za prd

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:11
- Nahlásit

Alexajako do Mlíkošů, aby ho viděli když nespí
no však jsem ho dneska šetřila, do auta nakládala jak bujného oře, ještě po cestě zpíval áryje a tam? nezpíval ale zíval, vše zdlouhavě prohlížel, až z toho usnul a pak jen v přestávkách fungoval a to tak, že z "vysílení" usínal v zákusu

anebo to bude jak s malodudu a |Murininejma vyprávěnkama na doboru noc jak jí doma kousala a nikdo jí nikdy neviděl jinak než spící
to bude mnoho pravděpodobnější naštěstí ho už holky viděly jako statečného tůrystu

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:18
- Nahlásit

Brééj večír takže pro dyetářky s hvězdičkou jo-k večeříí mám nová zemáček čerstvě nakopán s másélken a lahůdkovou šalotkou jako hl.chod mám zapečenou cuketu nadívanou parikou kukuřičkou rajčátkem brokoličkou a šunčičkou vše omaženo s cibilkou na másle a sdržtěno vejci následně nacpáno do cuketky posypané gril.kořením a česnekem zapečíno se sýrkem příloha dva druhy salátku římského a lolobjondo(jako né dva lístky ale celý hláfky)v octíku cukérku a sůly včíl to sežeru a bastaEldoguero
štěňatům prší do boudy
Paní jak dlouho hodláte těm vekým bílím mastodontůn eště říkat štěnátka????

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:20
- Nahlásit

danajasa k večeříí mám ..
konečně někdo rozumnej

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:20
- Nahlásit

danajasa
Paní jak dlouho hodláte těm vekým bílím mastodontůn eště říkat štěnátka????

Eldoguero
kolik už jim je? 7 nebo 8 měsíců?

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:21
- Nahlásit

Čus ženy
Hlásím naávrat z Moravy, trošku se mi ten výlet protáhnul. Ale mám supervize skoro hotový, ještě mě čeká jedna příští týden.
Ale jsem uplně mrtvá, prní žadatel nám dával ochutnat od všeho co má, což mě málem zabilo už před polednem. Ale přežila jsem. Tož jsi du zapavat do vany, prosím o nějaké info, co se dnes důležitého událo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:27
- Nahlásit

danajasa
Paní jak dlouho hodláte těm vekým bílím mastodontůn eště říkat štěnátka
na furt, jsou to miminka a navíc jsou děsně malinká a roztomilá, kdo přijede do Mlíkoš nějaký malodoze jistě uvidí
Monty
7 jim je

Add Cimrman - běžná hřadová vlaška Zora - normálně mi ukápla slza při vzpomínce na naší ochočenou Zoru též jsme měli stejný vztah k naší Zoře po její smrti - lepší kousky jsme pojedli, horší zakopali

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:31
- Nahlásit

Eldoguero
hlavně žes na to přišla že jim tam prší a spravila to

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:36
- Nahlásit

kradu z FB:
Opalují se dva kluci na břehu rybníka a v tom jde okolo nádherná ženská, prostě sexbomba k nakousnutí.

Jeden z těch mládenců povidá:

"Ty vole, ta kdyby se topila, klidně bych pro ni skočil, vole."

A co čert nechtěl, za chvíli jde ta ženská plavat a nečekaně, za srdcervoucího křiku, zmizí pod hladinou.

Mladík neváhá ani vteřinu, skáče do vody a potápí se pod hladinu.

Za chvíli se skutečně vynoří s ženskou postavou v náručí.

Donese ji na pláž, položí na záda, masíruje hrudník, pak přistoupí k dýchání z úst do úst, na což se tak těšil.

Po chvíli se otočí na toho druhého a povídá:

"Ty vole, tý ženský nějak smrdí z huby."

A druhý na to:

"Se nediv, debile, tamta měla bikiny a tahle má brusle!"

impact
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
Máš sračkovou štafetu, jo? Lity, lity.
Já se včera mírně lízla a naštěstí dobrý.

Baico
Člen
- Nahlásit

Tak jdu spát. Dobrou

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:37
- Nahlásit

Baico dobrou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:49
- Nahlásit

kejtlin
hele pokusim se sehnat něco na to čarování, jako ňákou tu věc od tý osoby, abysme jí mohly na táboře očarovat. Hypík mě varovala, že by se mi z toho mohla zvrátit psychika do sebe, takže se s tim nebudem srat, uděláme čáry máry a honem vod toho

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:54
- Nahlásit

Dnes byl příšernej den, děsně práce, vůbec to nekončí, naopak se to rozjíždí, ale skončí to, než pojedu na dovču, tzn až se vrátí kolegyně. To je tak vždy. Mám i blbou náloadu, sem celkem utahaná, strašně na mě dnes mluvilo moc lidí, dokonce v jednu chvíli sem měla na uchu telefon se zadáním, na mejlu zadání, v icq požadavek z dtp, před stolem dva lidi dožadující se zadání a v tu chvíli pípalo upozornění, že už má začít schůzka. Trošku se mi chtělo brečet, ale telefon jsem položila, do icq napsala NEVIM, zkopírovala to do mejlu, obešla lidi u stolu a šla jsem na schůzku, abych zjistila, že nám šéf čéka, co tu schůzku měl s námi, odvedl do zasedačky řešit něco úplně jinýho. Tak sem si šla koupit bombóny na nervy. Teď sem venku zbila Máňu, bo sme se potkali s čubou, se kterou se nemaj rádi, vylezla zpoza kontejnéru, neviděla jsem jí, je taky černá, déšť, bez lamp, skočily do sebe, čůzy. Ale nic, ani bitka to nebyla, jen třívteřinová muchlanice. Dostaly na držku obě, každá od svý telefonující průvodkyně, a šly sme domki. Dnes je blbej den. A otec Sněžného kvítku hulí opium.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:57
- Nahlásit

Gerda
Dnes je blbej den

jo, je blbej den, i já mám dnes blbou náladu a to já mám skoro vždycky dobrou!

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:58
- Nahlásit

GerdaDnes byl příšernej den
litylity paní

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo, je blbej den, i já mám dnes blbou náladu a to já mám skoro vždycky dobrou!

začaruju tě aby ti upadla hlava!!!uuuuuuu,nebojim se černý magie,černá magier se bojí mě....jsem něco jako Chuck Norris!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:01
- Nahlásit

Marush
začaruju tě aby ti upadla hlava

to je dobrý! to použiju asi. Taky se nebojim, ale zblbnout bych mohla a ty obzvlášť!

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
to je dobrý! to použiju asi. Taky se nebojim, ale zblbnout bych mohla a ty obzvlášť!

jak zblbnout ty debilito? Leda hovno!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:05
- Nahlásit

Marush
no předstvuju si to tak, že by se to začarování třá povedlo a já bych tomu uvěřila, zkusila bych to zase a zase by se to povedlo, čili bych uvěřila, že mám nadpřirozené schopnosti a začala bych si různý píčoviny vykládat jako ňáký magický znamení, třá zprávy v televizi nebo chování lidí na ulici. Fantazie by se mi rozbunzírovala tak, že bych začla vidět věci, který nejsou a slyšet hlasy a tak..

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
čili bych uvěřila, že mám nadpřirozené schopnosti a začala bych si různý píčoviny vykládat jako ňáký magický znamení, třá zprávy v televizi nebo chování lidí na ulici. Fantazie by se mi rozbunzírovala tak, že bych začla vidět věci, který nejsou a slyšet hlasy a tak..

protože si debilita že jo,tomu bych neuvěřila vůbec...od začátku bych tomu nevěřila a kdyby se něco povedlo a já uvěřila,tak co no a,čarovala bych si,ale stejně je to kravina takže co....já to chci zkusit...aby někomu upadla hlava!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:09
- Nahlásit

Marush
zuzanarosakova
Ženy prosimvás, teď nebudu mít moc čas se tomu zavěnovat, ale jestli hlavně Adidas souhlasí s tim hrníčkem pro mlíkošskýho přecedu s fotkou a podpisem, zkuste vybrat nějakou fotku, která by na ten hrník šla, Maruš, jeslti by na ní domontovala ten podpis a celý jko vobrázek poslala Aleksandře, která by to frkla tomu hrnčímu muži na vyrobení - šlo-li by?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:10
- Nahlásit

Gerda
má bejt modelkofská nebo civilní ta fotka?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:11
- Nahlásit

Marush
aby někomu upadla hlava!

ale kdyby někomu fakt upadla hlava? chápeš, že by šel po ulici a najednou jeb a hlava na zemi, tak to bys tomu přece musela uvěřit, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:13
- Nahlásit

Jo a v telce dávaj příběhy divně zraněnejch lidích, pán měl v oku vrták, na kterej spadl, druhej měl v ksichtě tříkilovej nádor, pani má v hlavě červy, další propíchlej krk větví, pak tam bude asi zranění mečounem...všechno to přežili bez následků, asi nějaký tajemný příběhy nebo co....

dnes mě nějaký páni strašili v autě, furt ke mě najížděli a chichtali se, posunkovali na mě a furt jeli vedle mě, chtěla sem demonstrativně zatáhnou žaluzie, ale nemám je, tak sem se začala debilně usmívat a odbočila sem, i když sem měla jet rovně.

Jo a tu pani mečoun propích.

<< 1 ... 8208 . 8209 . 8210 . 8211 . 8212 . 8213 . 8214 . 8215 . 8216 . 8217 . 8218 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání