| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 00:21
- Nahlásit
Eldoguero
Mirek Dušín
to je buzík, já volim Losnu!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 06:53
- Nahlásit
Fstááávat, fstááávat lemuřice lemuřácký!!!!!
Bilu, pls, pošli mě to číslo nebo na číslo v mailu jaxem ti psala poslední
Hezký den ďoučatááááá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:19
- Nahlásit
toš sem vstrala, vykopla psy ven, dočetla vás, psy zavřela a jdu spát dál, protože chčí od včera odvečera a velmi mocně stále
zuzanarosakova
jj rychle začarujem a dem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:24
- Nahlásit
Marush
JAKO MY UŽ NEMÁME SVOJI VELKOKYNOLOGICKOU TÉMU???????
To jakože blitky Psíčka adminovi nevaděj, ale naše téma jo?????
Hm, tak na to mám jedinou odpověď.
Cítím se jak Kubišová...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:29
- Nahlásit
Čus bus!
Jsem opět v kanclu. Jsem docela ráda, že prší, nebudu muset večer zlívat těch milijoun máminých truhlíků.
Doufám, že i dnes nebudou drnčet telefony, neb musím zpracovat ty 3 supervize a ještě jsem objevila na stol námitky Nesnáším papírování!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:30
- Nahlásit
Booože, jedu si teď Kryla...
Byl hrozný tento stát
když musel jsi se dívat
jak zakázali psát
a zakázali zpívat
a bylo jim to málo
Poručili dětem
modlit se jak si přálo
veličenstvo Kat
Cítím se velmi zakázaně...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:31
- Nahlásit
zdar fšici!
Nevíte, gdy má kurňa přestat pršet??? A gdo smazal nejlepší tému cz-psa??? Asi se taky začnu učit čarovat, jinač to nevidím...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:34
- Nahlásit
Baysha
Nevíte, gdy má kurňa přestat pršet???
Nevím, ale co vím je, že medardonlájn je úplně na hovno!!! nevychází mu to už měsíc.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:37 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
jbat
jo, sem na něj dycky spolíhala a taky mě poslední dobou totálně vypek asi je zavirovanej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:46
- Nahlásit
Baysha
asi je zavirovanej
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:56
- Nahlásit
mě Medardi nejvíc nasrali minulý týden, jak byla ta brutální buřina - podle nich se měla Práglu s velkou rezervou vyhnout, tak sem vyrazila s Bajšou ven k autobusu přítulovi naproti a nechala sem otevřená okna... než sem doběhla domů, měli sme v pokoji potopu, napršelo přes balkón (šířka přes metr, shora krytý) dokonce až na postel, která je další metr a půl od balkónovejch dveří
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:08
- Nahlásit
Jakojsem nasraná nejvíc. v krku mě furt bolí a zakázanou fóru jsem vůbec neviděla. připadám si jako osoba na okraji skupiny, neboli přehlížená
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:11
- Nahlásit
makrel
vydrž, zakázaná fora se bude šířit undergroundem v podobě cyklostylovaných kopijí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:11
- Nahlásit
To je den!
Vetamix mě nasral na nejvyšší míru, v krku mě bolí, že nemůžu polykat neb mám pocit, že mám mandle větší než dírku do krku, v práci je moc práce, nic se mi nechce a vrchol je, že jsem si včera koupila víno a ani jsem ho nestihla ochutnat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:12
- Nahlásit
Jinak dobré ráno.
A mám dotaz - co je zakázaná fóra???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:13
- Nahlásit
pawLINka
taky mám ty mandle. podezírám někoho, že nám je schválně přičaroval.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:17
- Nahlásit
makrel
podezírám někoho, že nám je schválně přičaroval.
Tak jim přičarujeme na oplátku něco jinýho. Pár tipů bych měla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:20
- Nahlásit
čili okamžitě az mi něgdo sdělí z čeho je zde pozdvižení na fsi...kdo kde kdy komu CO smazal???????????????? furt akorát naznačujete a to je celý
je tu zuzanarosákojc??
potřebuju dyjetní poradenctví!inhet
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:27
- Nahlásit
Dobrý den celý den
tyvoe, tak já patřim k vyvolenym kolemjdoucím, jo? páč jsem to smazaný téma stihla přečíst, jak nadpis a tak asi prvních pjet příspěfkůch
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:29 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
davidkova renata
hele já sem fčera jen prolítla, tagže toho taky vím sotva půlku, ale f kostce:
kdo: to právě nikdo neví
kde: tady na cz-psu
kdy: někdy večer
komu: Maruši s jébatkou
co: vysoce kynekologicky hodnotnou foru s názvem "pro Marush MucíQ Lawískovou Rosákovou" nebo tak ňák to bylo bohužel sem fakt jen prolítla s tím, že to dočtu dneska - nedočtu tagže čekám na tu cyklostylovanou verzi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:29
- Nahlásit
Tinta76
jsem to smazaný téma stihla přečíst
ježiš a vy mě jako nemůžete říct co tam bylo?????????????????????????? nebo ste jako navedený nebo domluvený nebo co kurva?!
jo a zdena šla min. týden do práce ,zatim to jakž takž jde,uvidíme jak časem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:30
- Nahlásit
Baysha
hééééééééj, já to ci vidět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:31
- Nahlásit
Baysha
vysoce kynekologicky hodnotnou foru
do hajzlu,pak máme mít s těma čoklama na place nějaký výsledky!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:31
- Nahlásit
makáte dámy? Já eště ne, včil jsem fstala . Budiž mi omluvou, že jsem šla spát v době gdy normálně fstávám Gulak je velmi vyčerpávající Doufám, že pézetka budou spát nejmíň do oběda
Fčil řeším dost velký problém. V sobotu jedu na výstavu do Košic a vypadla mi kámoška co měla jet se mnou a dělat druhou řidičku . Myslíte, že dokážu být celý den vzhůru s Gulakem (v deset mají večerku, čili tak v jedenáct se mi většinou podaří skutečně dosáhnout toho, že jsou zalehlí. Pochopitelně nespí, ale aspoň jsou zalehlí ), o půlnoci sednout do auta, řídit sedm hodin do Košic, odvystavovat, sednout do auta, řídit sedm hodin domů a podle map.cz být asi v jedenáct večer doma? Já mám totiž takové nejasné tušení, že to asi nedokážu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:34
- Nahlásit
davidkova renata
Ty woe, byla to vysoce kynologicky hodnotná fóra, na které se probíralo essi se ostnáč a elektrika má dát už tříměsíčnímu štěněti, nebo essi radši dřív, aby se něco neprošvihlo . Pak se tam taky odkládaly blbé štěňata do útulku. Ale chápej, jenom ty blbé co si s nima ani ta elektrika nedokázala poradit a byli prostě úplně na guwno.
No a bacha, jisté Kvjetince UŽ na druhé straně došlo, že to bude asi sranda
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:34 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
davidkova renata
ježiš a vy mě jako nemůžete říct co tam bylo?????????????????????????? nebo ste jako navedený nebo domluvený nebo co kurva?!
to je nedefinovatelný, nebo teda vlastně to definovatelný je 3,14čoviny
edit: aha, tak vono se to rozjelo, takže vlastně taky vim prt, dyš jsem četla jenom to málo
o a zdena šla min. týden do práce,zatim to jakž takž jde,uvidíme jak časem
vím, vím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:37
- Nahlásit
Biluška
se ostnáč a elektrika má dát už tříměsíčnímu štěněti, nebo essi radši dřív, aby se něco
Omyl!!!!! Ptala jsem se Marunky, zda dává elektriku i štěňatům, nebo essi ji používá až tak od tří měsíců...
davidkova renata
Mě nenapadlo, že nám to fakt smáznou, tak ji nemám nakopírovanou. Můžu ale klidně založit zase novou.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:40
- Nahlásit
Biluška
jaké Kvjetince, gde???
ad Košice: to je tak na mikrospánek a auto v pangejtu v lepším případě...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:42
- Nahlásit
Baysha
jaké Kvjetince, gde???
No napsala nám "Fuj, to nemyslíte vážně!!! " nebo něco takovýho, načež Marunka ji ujistila, že o psech nežertuje a já ji ujistila, ž epokud říká ostnáčí fuj, tak je asi málo kynologicky vzdělaná. pak se ještě párkrát pohoršilo a pak napsala, že UŽ jí to asi došlo, čímž slovo UŽ dostalo nový rozměr.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:43
- Nahlásit
mír s vámi lidé dobří
jsem velmi ráda že jsem byla včera při tom když se tvořily dějiny, že jsem si tu úžasnou diskuzi celou mohla přečíst, akorát mě sere, že když jsem se chystala vložit velmi hodnotný příspěvek KDO JSOU ONI tak byla diskuze fuč
|