Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8199 . 8200 . 8201 . 8202 . 8203 . 8204 . 8205 . 8206 . 8207 . 8208 . 8209 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:16
- Nahlásit

Crysa
no to není vůbec směšné, PZ pak neumí říct souvislou větu, natož souvětí, nečtou a neumí napsat ani esej na půl stránky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:17
- Nahlásit

jablunka
voleeee co to je, nechápu z toho nic, jen to, že půjdou do kina asi
jsem děsně stará
Dáška
Ono tělo stárne, ale v hlavičče je to pořád nastavené na stupeň "puberta"
přesně, přesně, jediný pes, který i psychicky šel se svým věkem, byl starý ovčák Axíček, ten umřel v 15, 5 letech, stonal až toho posledního půl roku, jinak byl celkem ok, ale hlava brala, že tělo už nezvládá tolik, takže bych řekla, že on nesl stárnutí vcelku dobře, u arga to je horší, někdy na něm vidím, že už to není úplně ono a jemu je to taky jasný, ale nechce zpomalit, povolit ... prostě je to magor na tohle, nedělá mu vyloženě dobře, že už fyzicky není 100% to co to bývalo

Dáška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:19
- Nahlásit

pawLINka
Jo, chodila jsem s ní do školy, moc jsme se nebavily, ale vím, že tam dělá - teda dělala. Takže jsi ji vyšoupla, jo? Je to tam dobrý? Naši seniorci vám skládají gázu víc nevím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:19
- Nahlásit

Ty vole, já se poseru. Vona pracuje vedle mě.

Dáška
A ty dojíždíš nebo jak?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:21
- Nahlásit

Dáška
moc jsme se nebavily
Hm, my taky ne.

Jako já dělám v sociálně aktivizačních službách pro rodiny s dětmi. Jsme terénní služba a máme hodně klientů (většinu) na Bořenovské. Je to trochu adrenalinová práce. Neplatiči a tak... My je jako aktivizujeme k tomu, aby platili.

Takže jsi ji vyšoupla, jo?
Tak trochu....

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:22
- Nahlásit

Že by ty vykvetlý krávy konečně pochopily a přestanou mě nasírat žebráním o pomoc polomrtvejm psům???

Dáška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:24
- Nahlásit

Eldoguero
Tak tak, chtěli by to, co dřív a špatně se jim chápe, že už to tak nejde proto jsme konzultovali s vetem ten coursing, ať běhá, i když to s ní může šlahnout. Zní to hnusně, ale umřela by aktivní a spokojená, než se válet nemocná na gauči

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:27
- Nahlásit

Dáška
Zní to hnusně, ale umřela by aktivní a spokojená, než se válet nemocná na gauči

Nezní. Mám tříletýho psa s blbým srdcem, JRT, tedy místo mozgu balonek, klacek a hlavně "udělat paničce radost". je u mámy na zahardě, páč v Pze se mu nedaří extra dobře. budem se učit stopičky, aby zaměstnal hlavu a měl motivaci, ale když jsem s ním venku a on chce házet klacek, tak hážu... mnohem míň, než kdysi, ale hážu a tahhle myšlenka mě občas napadne taky. že by to pro něj byla hezká smrt, s klacíkem v hubě, spokojenej...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:28
- Nahlásit

jbat
hele jsme ji nějak nasraly né

Dáška
souhlas naprosto - kolikrát si říkám, že snad bych ho radši nesla z louky až to s ním sekne ve výskoku, než se na něj dívat, jak pomalu schází ... a zrovna u něj

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:30
- Nahlásit

Eldoguero
hele jsme ji nějak nasraly né

doufám, že nafurt. takovouhle inzerci bych fakt zakázala a povinně bych ty psy dávala těm, co tady za ně tak brečej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:32
- Nahlásit

walker je dobrej,právě zahnal rozzuřeného vlka pohledem je lepší než ten jehožjméno atakdál....

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:36
- Nahlásit

kejtlin
je lepší než ten jehožjméno atakdál....

jako lepší než... než... Voldemort?????????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:38
- Nahlásit

jbat
jako lepší než... než... Voldemort?????????

myslela jsem rudíka no ale tak když chc eš tak i než voldemort

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:44
- Nahlásit

kejtlin
myslela jsem rudíka no ale tak když chc eš tak i než voldemort

Tak jako Rudek je určitě lepší než Voldek, to je jasný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:49
- Nahlásit

co to máte zas za kurefský téma vy debility??? nemyslim ted Rudka.-)))
s těma čoklama jako
vono je to na pitchu všecko bo dyš máte jen jednoho,nezbyde vám pak vůbec nic a to je STRAŠNÝ..
jináč sice zastávám názor co eldorádo a dáška,ale zas na druhou stranu jasně vim,že přestože to zastávám,dala bych cokoli včetně svýho vlastního času kdyby to šlo,abych to prodloužila jak jen by to šlo..nemyslím stav kdy pes v podstatě už má jen vegetativní funkce

dále ste je vedle zas pohoršili,vy zlobifky,zas to museli zamčít..

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:50
- Nahlásit

Kuvááá kréténi na poštěééé došel přeplatek za vodu áále na dědkovo jméno ta píp mi už 5let dává dědkovy důchody mám od soudu že jsem opatrovník jež může vyřizovat vše za dědka včetně podpisového práva a co myslíte???tapíp mi to odmítla vydat že mám jet někam do řidi a napsat vodu na sebe jenže už to bylo odeslaný tak takže to stejně zvostane na dědka takže to neuvidíme je to KRÁÁÁVÁÁÁ FIJALOVÁÁÁ

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:51
- Nahlásit

jbat
povinně bych ty psy dávala těm, co tady za ně tak brečej
jsem jí to tam chtěla napsat, proč si ho nevezme sama, když brečí, ale zamkla to
kejtlin
walker je dobrej,právě zahnal rozzuřeného vlka pohledem je lepší než ten jehožjméno atakdál....
však walker je jedinej, kterej tomujehožjménoatakdál může konkurovat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:51
- Nahlásit

danajasa
Tak si zavolej na vodárny, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
dále ste je vedle zas pohoršili,vy zlobifky,zas to museli zamčít

museli, no...

že přestože to zastávám,dala bych cokoli včetně svýho vlastního času kdyby to šlo,abych to prodloužila jak jen by to šlo..

to rozhodně. ale ono to jaksi nejde... je to na hovno.

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:55
- Nahlásit

pawLINka
Tak si zavolej na vodárny, ne
Huž sem volala mám počkat pět tejdnů až to pošta pošle zpátky jako nevyzvednuté a potom osobně jet do zlína a požádat o převedení na ůčet,následně mi zvedli zálohy za vodu proč protože nám vraceli Žiju v absurdistánu!!§§

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:55
- Nahlásit

ty woe, bejvalej mě zve na večeři nebo kafe nebo co budu chtít mám 1000 chutí jít a zeptat se ho co ho vede k jeho chování

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
jasně vim,že přestože to zastávám,dala bych cokoli včetně svýho vlastního času kdyby to šlo,abych to prodloužila jak jen by to šlo..nemyslím stav kdy pes v podstatě už má jen vegetativní funkce
však se to nevylučuje přece
dále ste je vedle zas pohoršili,vy zlobifky,zas to museli zamčít..
jsme moc zlobily, někdo nás bude asi muset potrestat
komu zavoláme?
danajasa
jdi přímo na vodárnu

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:57
- Nahlásit

kejtlin
ty woe, bejvalej mě zve na večeři nebo kafe nebo co budu chtít

Tak ať tě pozve na koupi bytu třeba...

Du, mějte se pipky.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:59
- Nahlásit

kejtlin
tak ho pozvy do Liberce do kina né

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 14:01
- Nahlásit

Eldoguero
proč do liberce?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 14:06
- Nahlásit

kejtlin
proč do liberce?
páč bé ejakulace jako dyš si eldorádo po 100letech vyrazí za kultůůůrou)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 14:07
- Nahlásit

Eldoguero
někdo nás bude asi muset potrestat
komu zavoláme?

i ty jedna,ty se nezdáš,ale esi myslíš aby nám rudko udělal bacy bacy tak to nám maruš asi rozbije huby.-)))

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 14:09
- Nahlásit

kejtlinEldoguero

tak ho pozvy do Liberce do kina né
Paní vy ste zlá Znáte ten vtip jak doběhne manžel domů a říká ženě-Miláčku za rohem nějaký blázen střílí do lidí,nechceš se tam jít podívat?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 14:09
- Nahlásit

JÁ SE TĚŠÍÍÍÍM TOLIK DO MLÍKOŠŮŮŮŮ jenže se nesmim těšit aby se něco neposralo, dycky to tak je

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 14:13
- Nahlásit

kejtlin
http://www.novinky.cz/krimi/23​9491-kvuli-nevybuch le-letecke-​pume-evakuuji-v-liberci-nakupn​i-centr um.html

Pro tohle

<< 1 ... 8199 . 8200 . 8201 . 8202 . 8203 . 8204 . 8205 . 8206 . 8207 . 8208 . 8209 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání