| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:28
- Nahlásit
Alexa
Je to velikostně cca jak kilovka z Vetamixu.
Musíš ale objednat celý ten karton 6 ks. Takže cca 6 kg (nevážila jsem to, ale je to zhruba stejná velikost).
no teď přídeš, teď gdyxž už sem skoro fšecko zjistila
Máš se ptát gdyž tady jsem, to dá rozum, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:31
- Nahlásit
pawLINka
Musíš ale objednat celý ten karton 6 ks. Takže cca 6 kg (nevážila jsem to, ale je to zhruba stejná velikost).
to je mi jasný, ale teda teď sem dávala dohromady objednávku a docela toho mám dost a jsem na nějakejch 15stofkách, už sem psala kámošce essi se nechce přidat. Hele bralas od nich tu mořskou rybu celou???? ta je cenově dost zajímavá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:34
- Nahlásit
Add falco vs. vetamix - včera jsem otevřela dvě dvoukilovky hovězího s droby od vetamixu a lidi takovej smrad navíc teda, když jsem to uvařila, zjistila jsem, že z dvou kil není ani kilo vařenýho takže jsem šla rozmražovat honem honem ještě jednu štangli, páč by měli malodogy málo
Na druhou stranu musím říct, že tohle se mi ještě u vetamixu nestalo. Nevím jak Falco teď, ale muš tam před pár lety dělal, takže vím, jak to tam vypadalo, jak to tam chodilo, z čeho byly konzervy, paštiky pro psy ... atd. atd. nemám proto k tomu moc důvěry, akorát bych teda řekla, že za posledních pár let zrekonstruovali firmu, renovovali a tak, tudíž je možný, že teď už jsou jejich výrobky i jedlý
Jako konkrétní zkušenost s tím kdo máte?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:36
- Nahlásit
Eldoguero
dobře, no tak chovatelka má tři fenky
jedno mimi (Sophi) už mám po Berdi - nejstarší fenečka
druhé mimi (Faith) od Aury - prostřední
a chtěla bych příští rok ještě jedno po té nejmladší
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
Eldoguero
Jako konkrétní zkušenost s tím kdo máte?
já brala několik let vetamix, teď sem měla zdroj kuřat a hovězího, tak sem vetamix cca půl roku nebrala, ale mám strach vod nich vzít protože si na to lidi dost stěžujou, tak jsem myslela že zkusím to falco co zase chválej
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
Alexa
Já když jsem objednávala, tak mi to vyšlo cca na 140 kg masa plus nějaký těstoviny.
Rybu celou jsem brala ve velkým, pač je luxusní. Fakt celý ryby. Někdy jsou třeba zlomený v půlce nebo tak. Ale jsou parádní. Lososový kosti se můžou jít zahrabat.
A vem si hlavně třá stehna - jsou to většinou celý "druhý půlky kuřat", prostě celý zadky. A fakt krásný.
A ještě jsem byla nadšená z těch štanglí s popraskanými obaly. Je to za pár kaček.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
Je to za pár kaček.
no to jo, ale pak se nedostanu ani na těch 1500 doufám že kámoška se přidá páč 140kg nenarvu ani do novýho mrazáku, u kterýho mi naši už zabrali 3 šuplíky ňákou přiblblou zeleninou
edit: mohla bys mi změřit jak dlouhý jsou ty salámy????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
nech bejt, zas mě muš nasere (a to von mě nasere 100% ) já se seberu a vodjedu na víkend pryč tak to vezmu cestou kolem jabloňůch
OK,sme domluvený.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
Vetamix už neberu. Buď něco nebylo nebo to prostě nevyložili (a tchýně to zaplatila) nebo je protivnej řidič nebo je to zelený (jak minule). No prostě už ne.
Falco maso nesmrdělo, nebylo zelené, komunikace super (den předem dají vědět kdy přibližně dorazí)... Prostě paráda.
Jo, ještě když srovnám třá ty celý kuřata nebo třeba stehna a křídla z vetamixu a falca, tak se to snad ani srovnávat nedá. Vetamix oslizlý většinou, někdy až fakt smradlavý a Falco krásný kuřata tak na nedělní oběd.
Jako chápu, že se občas stane, že něco prostě nevoní. To neřeším, ale u Vetamixu toho bylo už moc najednou a vlastně furt něco. Navíc i komunikace s nimi začala docela váznout, co máme novou operátorku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:44
- Nahlásit
Alexa
Jé, to bych nemohla, pač teď mám jen Vetamixa (doufám, že naposled). Ale tipuju, že je to stejně dlouhý jak ten Vetamix.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:45
- Nahlásit
Monty
chtěla bych příští rok ještě jedno po té nejmladší
a proč ne tentokrát pejska pro změnu ne
Alexa
já měla taky kuřata za naprosto super cenu, ale taky už nejsou, beru vetamix od známý za velkoobchodní ceny, pro mě je to dobrý v tom, že vzhledem k tomu, že mi odešel velkej mrazák nemám kam složit větší množství masa, tudíž vždycky vezmu jen pár štanglí a další týden si zas zajedu pro další, mám to kousek, ale tahle zásilka teda ... fakt humus od pohledu dobrý, nic zelenýho, mazlavýho to ne, ale smrad děsnej a když jsem to uvařila, tak o to větší pochopitelně, ve štangli víc vody než masa a to mě vadí víc než smrad teda
jaký mají v tom falcu podmínky odběru?
Já mám teď nabídku na hovězí (svalovinu) za cca 40 kč kilo mají i vepřový asi za 30, tak přemýšlím spíš o tomhle
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:48
- Nahlásit
Eldoguero
A proč jim to maso vaříš?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:50
- Nahlásit
jablunka
OK,sme domluvený.
tak dobře
jo mimochodem poblíž jakýho záchytnýho bodu bydlíš vůbec?
pawLINka
aha, díky za info mě se to právě s vetamixem ještě nestalo, ale slyšela jsem už na něj teď dost nadávat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:52
- Nahlásit
pawLINka
někdy vařím, někdy ne, ale mletý většinou vařím a dávám s rýží, když je to v kuse, tak jim to fláknu celý - třá kuře, skelet, maso s kostí a tak
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:53
- Nahlásit
Eldoguero
Já jsem byla taky dřív spokojená. Občas něco nevonělo, ale neřešila jsem to. Minule mi ale dovezli úplně zelený maso. Pro 11 kg měli dneska přijet a vzít si zpět, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Jinak teda mě sere, že jak to bylo povolený, tak bylo krásně vidět, co je zelený, ale teď jak je to zamražený, tak to moc vidět nejde. Tak doufám, že pak nebudu nemile překvapená až některý štangle rozmrazím.
U Falca mě štve, že nemůžu objednat sama, ale že se musí skládat víc lidí. S tím mám pak práce a navíc nejsou někteří schopní si to u nás vyzvednout, a pak to mají rozmražený...
Těch 50 - 60 kg objednáme s klidem i sami...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:55
- Nahlásit
jééééééééééééééé
http://www.novinky.cz/koktejl/239518-nebojacna-civ ava-zahnala-zlodeje-s-puskou.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:57
- Nahlásit
Eldoguero
jo mimochodem poblíž jakýho záchytnýho bodu bydlíš vůbec?
Csssss,bydlím ve velkoměstě Vilémov u Golčova Jeníkova. Sme uprostřed na trase Praha-Brno.
Co se týká Vetamixu.......dneska sem rozdělala poslední tři balíky stehen,co sem měla krmit aš večer a psi je museli sežrat hned,páč i já,která nejsem cimprlich,sem se málem zeblila.Tím s Vetamixem končím ,ale sem v řiti páč falko fšechno do mrožáku nenarvu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:00
- Nahlásit
Pražácíííííííííííííííí neříkal někdo že v Kunraticích???? maj falco za dobrý ceny??????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:01
- Nahlásit
jablunka
.Tím s Vetamixem končím
Jsem ráda, že nejsem sama. Jako že to není jen můj výmysl, že jde kvalita velmi dolů...
Tak jedině si taky musíš najít lidi v okolí, kdo by bral. Já jsem ukecala na maso dost lidí v okolí (co mají vrčáky na hlídání a žrali Tesco granule, co mají vořechy na dvoře atd.).
Jen je s tím pak hodně práce - objednávka, rozdělování, počítání peněz...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:04
- Nahlásit
pawLINka
zkusím asi to hovězí za 40, vezmeme to s kámoškou napůl, páč jsem teď bez toho mrožáku a uvidím, jak to vypadá, asi bych vzala i nějaký vepřový jestli to teda nebude bůček
to falco bych nedala, nemám to kde uskladnit, leda až v zimě, to ho nechám normoš venku, když teda mrzne no
jablunka
ááá tak to pardon, to víš mi z vidlákova jsme zvyklí udávat nejbližší záchytné body, páč jména vesnic a někdy i měst v okolí nikdo nezná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:05
- Nahlásit
crysa
hele prodej teho vlčáka do práce a pořid si totok!
http://www.novinky.cz/koktejl/239518-nebojacna-civ ava-zahnala-zlodeje-s-puskou.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:07
- Nahlásit
Eldoguero
no pokud budou holky zdravé, nic se mi nevysere a nevyhodí mě z práce, tak JOOO
ale asi zase holčičku, westíci psi jsou dost agresivní, alespoň co potkáváme, Sophi je zlatá, malá je ještě malá, ale vypadá, že bude taky v poho. Monty byl na psy super, ale pak mi ho několikrát pokousali a napadli psi, že moje nádherná socializace byla v prdeli. Nechal se pokousat od jorka, chápeš to? Pak už ho dorazil kříženec pitbula, kde jsem mezi ně strkala ruce, aby z toho nevyvázl špatně a jedno velké štěně NO na něj hodně nešikovně skočilo a pak už si kámoše moc dobře vybíral
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:10
- Nahlásit
Eldoguero
Jenže krmit svalovinou není zrovna dobré zase... Béš muset nakoupit i jiný věci.
A na cvičáku třeba nikdo masem nekrmí?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:26
- Nahlásit
pawLINka
Jsem ráda, že nejsem sama. Jako že to není jen můj výmysl, že jde kvalita velmi dolů...
No,poslední dodávka byla hodně zoufalá.....telecí samá blána,minimum masa,hovězí a hovězí srdce vůbec nepřivezli,většina štanglí prasklá a po rozmražení samá voda a minimium masa,kuřata a kuřecí stehna smradlavý snad bez vyjímky.jediný co bylo v pohodě,bylo vemeno a škvarky.
ak jedině si taky musíš najít lidi v okolí, kdo by bral. Já jsem ukecala na maso dost lidí v okolí
To bude celkem dost problém,páč tady si všichni klepou na hlavu,že si nechávám pro psy vozit maso,sme tím divný v okolí 20 km. Když nám sem zaváželi Vetamix poprvý,bylo to v zimě,mrzlo,den předtím,nám dovezli uhlí a lidi se ptali,jestli si děláme zásoby pro sebe.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:28
- Nahlásit
Monty a uneseš to až jim bude 11, 12, 13 let, pro žádný mládě doma místo nebude a budeš koukat, jak ti postupně odcházej a budeš tím mít zkurvený třá tři čtyry roky po sobě, pže prostě to tak chodí, že jednou odejdou?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:31 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Crysa
Monty
budeš tím mít zkurvený třá tři čtyry roky po sobě, pže prostě to tak chodí, že jednou odejdou?
Jj,když máš doma víc seniorů,nebo nemocnejch psů,tak ti to může celkem dost rozhodit sandál a věř,že vím o čem mluvím.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:35
- Nahlásit
Crysa
tak jasně, že se budu muset připravit na to, že mi všechny zestárnou jakoby najednou, ale já jsem ten typ člověka, že když bylo třeba Montymu špatně, tak jsem s malou prostě na dlouhou procházku nešla, hráli jsme si doma a blbli, ale nikdy jsem je nebrala odděleně, Monty a Soph byli taky věkově úplně někde jinde - byli o deset let a malá mu vůbec nevadila, než začal mít ty problémy s ledvinama tak zvládal úplně vše, říct mu, že je to psí důchodce, tak by mě hnal
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:35
- Nahlásit
Monty
Crysa
jablunka
Jj,když máš doma víc seniorů,nebo nemocnejch psů,tak ti to může celkem dost rozhodit sandál a věř,že vím o čem mluvím.
i já
[b][all/b]
skydala sem si celou pracovní košili rajčetem
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:38
- Nahlásit
Zdravím župmu
pawLINka
Kde ty děláš v Holešově? Sem tehdá četla, že na tebe chtěla spadnout střecha, tak sem se chtěla optat
Crysa
jablunka
Ono je to blbý tak i tak... Buď budou postupně odcházet nebo jak to máme my - jedna seniorka a jedna pětiletá. S mladou jezdíme běhat, teď na dogtrek a babča je furt někde odložená. Venčení na houby, pač jedna lítá a druhá se vleče. Je to blbý, kdyby tu tak byly do třiceti v dobrým stavu
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:41 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Monty
Jojo, u nás to bylo taky tak donedávna, starší stíhala všecko i po mrtvičce, jenže teď jsme ji vzali na dovču a už je hodně poznat, že potřebuje šetřit a mladá by nám zbořila barák já bych chtěla, abychom byli pořád při všem všichni, na trek jedem letos jen na tento jeden a stejně mě to mrzí, že Molís bude sedět doma.
|