| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:06
- Nahlásit
Crysa
tak příjemné uklízení po psech hadicí
mě po ní neserou, nedávám ji samotnou, jen ji přidávám k ostatnímu masu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:11
- Nahlásit
nazdar blázni
hele dejte mi semka odkaz na falco či jak se ten masovej opchod menuje, asi bych zkusila vod nich vobjednat díkydíkydíkydíkydíkydíky
a páč se teda blíží ten Cacit a dosud neni transparent tak jak teda?????????????????????????????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:20
- Nahlásit
Alexa
mám ještě jeden nápad, pro mlíkošskýho přecedu, aby nám dál vycházel vstříc a měli sme velkou pohodu, ale musí s tim souhasit Adidaska. Mohli bychom mu udělat hrníček s nějakou adidasčí fotkou, Maruna by do tý fotky namontovala podpis, Adidaska by to přecedoj věnovala jako tábornickej dar, přeceda by měl vlastnoručně darovanej podepsanej hrnek, takže když se mu líbilo, že Adidaska zmínila Mlíkoše v časáku, mohl by se teď chlubit, že mu aji jako zdatnému přecedoj věnovala aji hrnek s podpisem a fotkou, pročež by byl oblouzněn a potěšen a tak...sama by si vybrala fotku, kterou bychom tam dali, takže když s tim bude souhlasit, uděláme hrnek aji přecedoj?
Transparent ještě nemáme, heslo musíme pořešit, co navrhujete? Já už nápady měla. )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:25
- Nahlásit
Gerda
Alexa
našemu přecedoj hrnek s adidaskou je super nápat, uvidíme co k tomu řekne adidaska.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:33
- Nahlásit
Gerda
http://www.vistaprint.cz/personalizovane-hrnky.asp x?dr=1&rd=3&GP=7%2f20%2f2011+3%3a32%3a46+AM&GPS=16 03533217&GNF=1&GPLSID=
Tady maj teď hrnky jen za poštovný...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:38
- Nahlásit
kejtlin
našemu přecedoj hrnek s adidaskou je super nápat, uvidíme co k tomu řekne adidaska
no právě, kdyby souhlasila, dala tam nějakou tu krásnou, jak jich má tři prdele na FB, Maru by k tomu domontovala podpis, mohlo by to přecedu citově obměkčit pro další mlíkošský akce, páč tam chcem na nějakej mýtynk dotáhnout aji taťku Magijona ))))
jbat
Tady maj teď hrnky jen za poštovný...
Aleksandra na to má hrnkovýho kamaráda, řešíme Aleksandrou, páč to má pořešený aji časově a blízko domku ))
Jo a děcka, vy ste si toho vůbec asi nevšimli, páč dyš píšem my s Crysem, nikdo už si nepovídá, šickni mlčijou, ale jak sem našla na catgangu tu kabelku s tim nápisem něco jako ...teď si mě opravdu ale opravdu nasral...tu bysme měli po táboře pořídit do foroty maruně k narozkám. Možná i kejtlině...to by asi mělo bejt pro obě ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:40
- Nahlásit
Gerda
Jo a děcka, vy ste si toho vůbec asi nevšimli, páč dyš píšem my s Crysem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:45
- Nahlásit
Gerda
teď si mě opravdu ale opravdu nasral...tu bysme měli po táboře pořídit do foroty maruně k narozkám. Možná i kejtlině
jbat
ty ses nepověsila??
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:53
- Nahlásit
davidkova renataty ses nepověsila??
budem to muset na táboře udělat za ní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:00
- Nahlásit
Crysa
to je skutečně hrozné..co si čék neudělá..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:03
- Nahlásit
Crysa
stejnak potřebuješ hledat ty vobješence...když jí zavěsíme v čt, v pátek večer už můžete hledat smraďocha...pokud počasí nám dopřeje buď slunko prudké, či vedro s deštěm...ale aby se pak v důsledku odmočení neutrhla....na zemi to nemá cenu, to najde mrtvolu každej. To by se nepočítalo jako výcvikovej úspěch.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:05
- Nahlásit
Pro Maruš a Kejtlin:
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:05
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Crysa
Vy zasraní hajzlové!!!!!!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:06
- Nahlásit
Pověšte ho vejš, ať se houpá, pověšte ho vejš, ať má dost!
davidkova renata
to je skutečně hrozné..co si čék neudělá.. jj, doba se mění..
Gerda
když jí zavěsíme v čt, v pátek večer už můžete hledat smraďocha...pokud počasí nám dopřeje buď slunko prudké, či vedro s deštěm...ale aby se pak v důsledku odmočení neutrhla....
tak pod ní rovnou vykopem hrop, kdyby jsme jí nenašli, ať to vypadá jako jasná sebevražda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:11
- Nahlásit
Crysa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:18
- Nahlásit
jbat
Vy zasraní hajzlové!!!!!!!!!!
taky tě máme rády )
Crysa
kdyby jsme jí nenašli, ať to vypadá jako jasná sebevražda
je velmi pravděpodobné že jí nenajdem nenajdem nikdy nic ..jedině zámek nelahozeves,ten najdem dycky i přesto že ho vůbec nehledáme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
pošli mi tu pozvánku ty jelýtko!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
je velmi pravděpodobné že jí nenajdem
páč mě vy svině ani nebéte hledat!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:21
- Nahlásit
davidkova renataje velmi pravděpodobné že jí nenajdem nenajdem nikdy nic ..jedině zámek nelahozeves,ten najdem dycky i přesto že ho vůbec nehledáme
tak nesmíme vybrat strom, u zámku Nelahozeves
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:23
- Nahlásit
jbat
Crysa
tak nesmíme vybrat strom, u zámku Nelahozeves
todle je klíčová info,mušíme na to myslet abysme zas neudělali nějakou botu
akorát bych ráda podotkla,že zámek nelahozeves je prostě FŠUDE kde se my vyskytujem..čili dyš jí pověsíme na šumavě,na co myslíš že po cca 15 minutách jízdy narazíme??????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
čili dyš jí pověsíme na šumavě,na co myslíš že po cca 15 minutách jízdy narazíme??????
Ve vašem případě na ceduli Welcome to Great Britain vole.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:27
- Nahlásit
Dobré ráno, zase se ztrácíte a věšíte??
Jsem velmi rozčílená z toho hnusu venku, blbě mi v tom schne prádlo. To mě fakt nebaví, dneska vyjímečně bych fakt potřebovala trošinku sluníčka. Aspoň malinko a né toto. A má být takhle divně ještě asi 10 dní! Kdo za to může? Je to proto, že jsem si vzala jeden den dovolený na tento týden??? Humus. Jsem zvědavá jak bude v srpnu.... Zařiďte to někdo...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:29
- Nahlásit
jbat
Po štarycítce nesmíte stejně hrát na schofku bo vás nikdo nebé hledat.Ale myslím,že včecí psy na barfu vás najdou a donesou do tábora kde vás pak někdo zas složí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:29 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
hrnek s adidaskou pro přecedu je bezva nápad
možná gdyby adidaska zmínila zloves v časáku tak by tam na nás nebyli nasraný
hele falco už sem si našla, ale berete vod nich někdo????? nemůžu ani ve zboží ani v ceníku najít jak je velký balení páč z textu: MJ/počet v bal. 1ks/6ks fakt netušim kolik že kilo má ten jeden kus, páč essi teda kilo tak je to voproti vetamixu docela levný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:30
- Nahlásit
jbat
Ve vašem případě na ceduli Welcome to Great Britain vole.
máš recht,hledat tě nebudem bo seš svině ))
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
eště že nevim co je tam napsaný
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
danajasa
že včecí psy na barfu vás najdou a donesou do tábora kde vás pak někdo zas složí
jo jo, složí mě na hromádku a do pytle a skončím v Labi nebo co to tam teče...
Po štarycítce nesmíte stejně hrát na schofku bo vás nikdo nebé hledat
jéžiš, ale však mně ještě není štyricet, ani třicet dokonce! ale stejnak mě nikdo nehledá... asi to nebé o věku...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:31
- Nahlásit
Alexa
hele ceník má venta,k temu je třeba nějaký heslo tušim abys tam zadala,možná si ho někdo bé pamatovat z holek,bylo to něco jako zbozi a nějaký číslo..měla jsem od něj cosi a bylo to velmi pěkné musim říct
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:33
- Nahlásit
Alexa
hele falco už sem si našla
Bere Pawlínka počkej až se ukáže. Já musím do terénu mám náký nedobytný pohledáfky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 10:33
- Nahlásit
davidkova renata
heslo mám pawlinka ho psala, ale z textu: MJ/počet v bal. 1ks/6ks fakt netušim kolik že kilo má ten jeden kus,n ale už sem u něčeho našla kila a třá držky maj kg za 22,- a to je vo 10 káčé levnější jak vetamix
|