| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
Lidi, dobrou, jdu do sprchy ... jsme dneska s mušem hráli bembinton a jsem z toho celé nějaké upocené a již déle to nesnesu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 22:44
- Nahlásit
laguna
myslíš tenhle?URL
jo to je on
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 22:51
- Nahlásit
Eldoguerotak to vidíš co ti táta zařídil za pjeknej polovojenskej tyjátr to by bylo aby smrděl někde fkyně dvě hodiny
Jsem z5 z Mlíkoš, jsem byla kouknout za Poděbradskejma a pjeknýý, až na to, žeKamínek nějak neustál odpolední venčení a sekání trávy, pak hodinový lítání se zrzavou vořechovnou Maňaskou a Mlíkoše vzal taknějak.. byjografycky - ležel a hleděl Pak z toho Kamínek vytuhnul úpa. Teď tu dožírá skelet, chystá se na hrtánek a myslím že bude tuhoškemping do rána božího
Ad ty vaše dyjety, krom pár brambor (smaženejch) k tomu kuřecímu prsu s tatarkou jsem jich taky moc neměla, velkej jogurt byl jen s vovocem a ty dva banány a čekuláda taky moc sacharidů neměly
Žencká bez prdele, jak tejden bez neděle
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
danajasa
prej by to tam srovnalo úpa celou Hyperku a ještě kus Liberce k tomu, kdyby to řachlo
jo jo jsem vyloženě klikař
laguna
je podezřívám, že to měli podplacený
Tinta76
když oni nás k ní nepustili, chtěla jsem na Haryho Pottera,ale neviděla jsem ten předposlední díl, tak to by bylo blbý a na Lidice jsem dnes fakt neměla (a nemám) náladu, to bych se z toho kina šla rovnou zastřelit někam nebo odpálit tu bombu rovnou
zoufalec jsem dost velkej, ale budu se držet a nevychlemtám to teda no
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
Crysa
to vidíš co ti táta zařídil za pjeknej polovojenskej tyjátr to by bylo aby smrděl někde fkyně dvě hodiny
ale houby, zrovna začal tak pěkně usínat a slečna ho kráva vzbudila
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 22:59
- Nahlásit
Kamínek připomíná březího fenka ušatého, myslím že jdeme spát
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 23:16
- Nahlásit
Crysa
Kamínek připomíná březího fenka ušatého
tatík jak viděl malou na fotce, kde byla nejspíše po papání, se mě zeptal, proč si beru těhotnou fenku dneska toho taky spořádala požehnaně, dneska vypadá jak balón
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 23:33 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerdi, je to dobrý, můžem i slatký a ještě zhubnout
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/diety-a-hubnuti/23724-vychytana-dieta-pri-ktere- muzete-sladke
hu, našla jsem matku fory před zrcadlem URL
a už jdu fakt spát
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 23:40
- Nahlásit
Crysa
hu, našla jsem matku fory před zrcadlem
ty fole fůůůůůj, takhle dopadne naše známá trojice - Makrelito, matka davídková a addidaska, pokud budou s tím pořád blbnout
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 23:58
- Nahlásit
Huž jébat visí? Jdu s ní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 06:30
- Nahlásit
fstávat a makat, odchází se na celodenní pochodové cvičení V zásadě to bude takový kratší trek, dětičky si vybrečely, že chtějí jít sedmdesát kiláků Si zase jednou protáhnu nožičky
Sem jim včera řekla, že půjdeme patnáct. A celý tábor udělal néééééééé. Tak sem řekla, OK, tak dvacet. A zase néééééééé. Tak pětadvacet? Néééééééééé....U sedmdesátky jim to konečně došlo a zavřeli zobáčky Kubíček byl velmi drzý a neustále se mu něco nelíbilo, takže tomu jsem slíbila, že při návratu, až se dostaneme do míst kde už to Mášenek zná necháme fšechny děcka Mášenkovi a já s Kubíčkem zrychlíme To mu pořád bylo málo, tak dostal slíbeno, že se pak projdeme ještě spolu za Lálinkou do Krnova do špitálu . Večer podám hlášení kde kdo odpadl a hlavně kde odpadl Kuba
Zvláštní hlášení pro Krysu - ti rodiče z Liberce Žumpadítě vzít nemůžou, protože jedou ještě kamsi, ale řeším další rodiče z Hradce Králové.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 06:35
- Nahlásit
Bolí mě v krku a jiné části těla a musím jít makat, tak mě dnes neserte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 07:39
- Nahlásit
čus fšicííí co chodíte do kyna a von je poplach a fšicííí co maj dole určo minimálně kyloooo
sem teda vlezla na tu váhu dyby šly dolu eště 3,v nejhorším 2,můžu zase chvíli žrát jako prasééé ..sem ochotna tolerovat 60 ,to je strop narozdíl vod adydasky páč nejsu úpa vopravdická modelka a taky sem skoro vo 20 let starší
crysa
no tak samosebou ta v zrcadle je tlustá jak vepř,vo tom žádná! vůbec se jí nedivim!
proč je hnusně a proč sem ráno zmokla deštníku nemaje??!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 07:41
- Nahlásit
Tralala tralala, včera jsem se nasrala.
Mno, snad bude dnešek lepšejší, i když to nevypadá zatím. Dnes se bude moc makat a čeká mě jedna velmi nepříjemná schůzka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 07:44
- Nahlásit
pawLINka
čeká mě jedna velmi nepříjemná schůzka.
nějakej nechuták v komysy jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 07:46
- Nahlásit
davidkova renata
Voe, kdyby to, tak to zmáknu levou zadní.
Todle je ale žencká. Děsná diktátorka, které se dnes musím postavit xichtem f xicht a říct si svoje a necouvnout před ní.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 07:49
- Nahlásit
Eldorádo
Ty voéé, ty se zařaď hned za danajasu coby vemeno fory.
Prý po 5 letech do kina a voni ho evakuujíííí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 07:51
- Nahlásit
pawLINka
Todle je ale žencká
no tak to je jasný páč naděje,že bé lezba je mizivá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:37
- Nahlásit
Nemáte někdo navíc popelnici?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:46
- Nahlásit
impact
Nemáte někdo navíc popelnici?
ti nestačí celá žumpa???
Zdar děcka.
Není mi jako úpa ok, jsem od šesti v práci a nějak to nejde uďát, to co jsem včera posrala...
Za to všechno vidim dvakrát, tím pádem mám vlastně dvakrát tolik práce!!!
Fuj, do tý vinotéky už nepudu, víno docela dobrý, ale ty následky...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:50
- Nahlásit
BiluškaZvláštní hlášení pro Krysu - ti rodiče z Liberce Žumpadítě vzít nemůžou, protože jedou ještě kamsi, ale řeším další rodiče z Hradce Králové.
díky díky za Dádu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:55
- Nahlásit
čau všici, byli tu dnes šéfové, už zase odjeli tak už jsem se mohla zase přezout a sundat " zbroj " , vetamix jim došel v pořádku, jen nemaj srce, tak jsem místo něj vzala slezinu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:56
- Nahlásit
kejtlin
tak jsem místo něj vzala slezinu
tak příjemné uklízení po psech hadicí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:56
- Nahlásit
jbat
ti nestačí celá žumpa???
Vole.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:58
- Nahlásit
impact
na co sceš popelnicu? ti ji ukradli? musíš k ní uvázat Máfa...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:00
- Nahlásit
jbat
Neee, upadlo jí dno. Mě ráno vzbudily hlasy popelářů pod oknem. Prej:
- Teď to postavím a bude to v prdeli úplně, uvidíš...
- No kurva, já to říkal, a je po ní.
No a bylo mě to hned jasný. Ona už na dně držela jen silou vůle. Tak mi ji kokoti postavili hore nohama, páč na víku drží a odjeli.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:01
- Nahlásit
impact
Tak mi ji kokoti postavili hore nohama, páč na víku drží a odjeli.
No tak ji tak naplň a uvidíme kdo z koho, až ji budou příště vysypávat...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:02
- Nahlásit
Crysa
Gerdi, je to dobrý, můžem i slatký a ještě zhubnout
tak to je jediná slušná dieta )) Ale to, co mi psala ta doktorka, bylo fakt účinný, i dobrý a nebyl u toho hlad, mohla sem si žrát jako pán, i když je jasný, že první dny, než se žaludek trošku srazil, byly kakastrofální, vůbec to nešlo zvládnout, chtěla mi dávat prášky na spaní, což jsem ale odmítla, to se rači najim i v noci. To před tim zrcadlem je fakt hnusný, to už bejt rači buřt než taková nebohá vychrtlina. Navíc ta holka v tom zrcadle, co je teda jakoby děsně nevzhledně tlustá, mi přijde moc hezká a akorátní. Ale vono je to fuk, stejnak stačí se cejtit dobře, zapnout vobleky, co čék má, moct si v klidu zavázat tkaničky, unýst svý tělo na výletech a nějakejch polosportech či co....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:03
- Nahlásit
jbat
Ty vole, to by bylo hustý.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:04
- Nahlásit