Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8199 . 8200 . 8201 . 8202 . 8203 . 8204 . 8205 . 8206 . 8207 . 8208 . 8209 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:42 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Dáška
Venčení na houby, pač jedna lítá a druhá se vleče.
no právě, a tak budu mít život přizpůsobený podle nich, prostě všechny ve stejným tempu.
Už je to asi jedno, jestli budu mát třá za 11 let dvě seniorky nebo tři, ne?
A westíci jsou aktivní do dlouhého věku, chovatelka má kámošku a ta má 15letého a je to čipera a nikdo by mu těch 15 let netipoval

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:43
- Nahlásit

Dáška
Cha chá, než ta střecha odletěla, tak jsem tama chvilinku předtím s kolegyní šla.
Dělám v Charitě. Kousek od náměstí.

Tebe jsem tady dloooouho neviděla.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:44
- Nahlásit

Monty
hele mě takhle napadlo několik psů arga, když byl malej a celej život je to s ním vůči psům hooodně na hraně a to jako mladej byl úplně v pohodě
pawLINka
ale vždyť já nekrmím jen svalovinou, většinou stejně krmím granulema, maso dostávají štěňata, mladý, a občas teda všichni to jo, ale,že bych krmila jen čistým svalem to fakt nechrozí
jsem psala, že jim to dávám syrový s kostí přece
Na cvičáku krmí většinou všichni granulema, nebo mají svůj zdroj masa a ten nepustí a neřeknou, nebo krmí masem jen přes zimu. Ale v pohodě já zkusím to co mi nabídla známá, vezmu si to s kámoškou na půl a uvidíme jak to vypadá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:45
- Nahlásit

Dáška
já chodím většinou se všema najednou i se seniorama, ti jdou pomaleji a stejně děláme přestávky a ostatní si lítají kde chtějí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:48
- Nahlásit

Monty
Dáška
Hm a našemu argovi bude 11 (na molossa celkem dost) a už se 8 let chová furt stejně jako pako Mu říkám: "Debile, nelítej už jak splašenej, nejsi žádnej mladík, jednou takhle poběžíš a škrábne to s tebou ... " a on na to: "Klíííííííííd paničko, jsem přece Velký pan Dozák, nesmrtelný, nezničitelný, neporazitelný ..."
Je to fakt pako - zlatý, moje, bláznivý

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:49
- Nahlásit

Eldoguero
je to jak na sviňu, když ti skvěle socializovaného psa někdo posere Monty byl kamarád i s dogama, než se to posralo
možná to šlo nějak napravit, ale to víš, ve třinácti jsem ještě tolik zkušeností neměla

Dáška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:50
- Nahlásit

pawLINka
No neke, já dělám v centru pro seniory, můžem si mávat z okna málem

Tebe jsem tady dloooouho neviděla.
Makám jak šroub přece

MontyUž je to asi jedno, jestli budu mát třá za 11 let dvě seniorky nebo tři, ne? No právě, si nevybereš, co je lepší...

kejtlin
Jo, to já taky, ve městě je mám na flexinách, mladá táhne dopředu a Molís brzdí, tím získávám ideální rychlost

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:53
- Nahlásit

Monty já sama bych to prostě neudělala, měla jsem kluky dva roky od sebe a loni mě to mocně vzalo.. ani u jednoho jsem to nečekala a jediný štěstí, že se to dalo finančně zvládnout, i když ještě letos jedu od vejplaty k vejplatě a nemám krom kontokorentu nic bokem (stavebka a spořící věci nepočítám).
Navíc třá taková věc, jak se chceš každý venovat jednotlivě když budou tři aktivky v plný síle? Pořád je teda budeš vlíkat spolu, takže sebereš všem třem tu šanci si třeba užít byť jen blbej půlden jen s tebou jako jednotlivec? Mám teď čtyři, měla jsem ještě loni šest a dalo se to fakt hodně s vodřenejma uchama a s plnym nasazením a jen díky tomu, že k tomu mám práci takovou, která mi to dovoluje, jít s každym na hodinu sólo..
Toť můj názor, klidně si jich kup ale deset naráz pokud je to to po čem toužíš a jsi přesvědčená že i tak jim dáš vše, co si myslíš, že zasloužej a jim patří.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:55
- Nahlásit

Eldoguero
takový byl i Monťas, než ho chytly ty ledviny, ikdyž už jsem věděla, že je má nemocné, tak pořád blbl jak pako, jeho stav se zhoršil až tak měsíc -měsíc a půl než jsem ho musela nechat utratit, kdyby neměl nemocné ledviny, tak lítá do 15, tomu věřím, vet říkal, jak mu prohlížel klouby, že je má jako mladít, a měl výbornou kondičku

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:57 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

lidi,asi sem hodně stará,ale tohle nepobírám

dívka x......tk zítra nám to doufám vyjde už se těším..bude prdéél..mucáQ....Lowuju théé..!!!!...♥ ;) :-*

dívka y.....Já takíí tvle se poserem 3D váá .. =D Jůů musíme se podívat po Afině --> ńůńů .. Milujů .. théé ♥

x.......jjj tjn se posereme.. * se tě budu držžéét..<né kecém musím být statečna holčička..! ;)....♥ jj určo kouknéém...! :-* tutu Nunu... ;)..mucáááQ..

y....... Tvle musíme si objednat Dvojsedačku .. ♥ MůůcQ ..

x..... nojo..tvléé.. .....mucáákkQ...

y.... Jó no .. tvlé Těšing .. MůůcQ .. DOUFÁM ŽE TO VÝDE ..
jj já táký..joo doufáákm že joo..;)...♥ mucáákQ......

To se domlouvají na kině......doufám,že tam bouchne ta puma.

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

jablunka
fuj co to je?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:59
- Nahlásit

Monty
on nebyl socializovaný co se lidí a prostředí týká, ale se psema vyrostl do toho půl roku, když jsme si ho brali, takže byl fakt úplně v pohodě, ale jednou to byl jezevčík, pak NO, dalmatin, jeden vořech ho chodil prudit ke krámu, kde jsem ho uvazovala, než jsem si nakoupila vždycky, prostě stále dokola, majitelé těch psů nic, páč já měla/mám toho bojovýho čokla, že jo
prostě třá majiteli NO přišlo úpa normální, že mi jeho dementní neovladatelný pes vlítnul do Arga na 8 měsících a narval ho košíkem přímo do huby, krve jak z vola pochopitelně, měl kliku, že mu nevarazil zuby můj muš čokla chytil a odvedl ho chlapovi, kterej prostě ani nekvák - degen prostě
a takhle to bylo se prakticky se všema ...

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:00
- Nahlásit

Crysa
jo jasně, je to tvůj názor, já prostě neumím žít byť jen na hodinu s jednou nebo druhou, prostě vždycky a za každé situace spolu - jsem divná možná, ale mám to tak

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:01
- Nahlásit

makrel
fuj co to je?
já nevím,ale přijde mi to jak mimozemský jazyk ....ovšem je to konverzace dvou 16 ti letých děvčat

jbat
Člen
- Nahlásit

jablunka
lidi,asi sem hodně stará,ale tohle nepobír

když pominu osobní averzi k těmhle pičinkám, tak tohle jednak že nepřečtu a druhak nechápu. jsem asi taky stará. )))))

pawLINka
Člen
- Nahlásit

DáškaNo neke, já dělám v centru pro seniory, můžem si mávat z okna málem
To si děláš kozi! Dyk děláme vedle sebe prakticky. Se poserůůůů.

A co přesně děláš?

Dáška
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
"Debile, nelítej už jak splašenej, nejsi žádnej mladík, jednou takhle poběžíš a škrábne to s tebou ... " a on na to: "Klíííííííííd paničko, jsem přece Velký pan Dozák, nesmrtelný, nezničitelný, neporazitelný ..."
Jo, to máme doma taky, vydrží sprintovat s Enolou kolečka 5 minut, pohoda klídek, akorát pak se z toho vydýchává, oči vyvalené... Ale ať lítá, když ji to baví necháváme ji i běhat coursing... Ono tělo stárne, ale v hlavičče je to pořád nastavené na stupeň "puberta"

makrel
Člen
- Nahlásit

jablunka
nenávidím to, možná i proto, že učím jazyky tak mám na takové komolení alergiii

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:04
- Nahlásit

makrel
nenávidím to, možná i proto, že učím jazyky tak mám na takové komolení alergiii
Jazyky neučím,ale je mi z toho celkem zle....ono je to totiž celkem dost běžně používané,v dnešní době.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:04
- Nahlásit

Monty
já se obávám, že u arga to bude podobné, klouby má ok, srdce taky, tak celkově je ok, ale jednou to přijde a myslím, že to bude ráz na ráz u něj, ale podle mě je to mnohem lepší, než když se pes trápí půl roku, rok i dýl třá s rakem a tak

Dáška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:05
- Nahlásit

pawLINka
zdar sousede dělám instuktora sociální péče, prostě aktivizace a terapie... a co ty tam děláš? Včera sem jela okolo na kole hele to znáš Mirku Lajčíkovou, žejo?

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:06
- Nahlásit

Eldoguero
taky si myslím

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:06
- Nahlásit

jablunka
a co to jako je?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:09
- Nahlásit

jablunka
jbat
asi sem taky stará

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:09
- Nahlásit

makrel
nenávidím to

Tak nějak. Mám češtinu docela ráda, žumpí komolení mě neirituje, ale toto teda hrozivě...

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:11
- Nahlásit

jablunka

a kdes to vzala simtě???

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:12
- Nahlásit

jablunka
boha jeho, ještě, že jsem tak nikdy nepsala

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:14
- Nahlásit

jbata kdes to vzala simtě???
asi našla konverzaci Gerdy a Davítkojc
MucQ

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:14
- Nahlásit

jbat
a kdes to vzala simtě???
Na FB....to je opravdu konverzace dvou děvčat a jednu z nich znám.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:15
- Nahlásit

Dáška
No, ta už tady nepracuje. Neprodloužili jí smlouvu. Půl roku jsme dělali pod ní, byla má šéfová. Teď jsem nastoupila na její místo.

Ty jsi s ní chodila do školy?

<< 1 ... 8199 . 8200 . 8201 . 8202 . 8203 . 8204 . 8205 . 8206 . 8207 . 8208 . 8209 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání