| Autor |
Zpráva |
agáta12
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:04
- Nahlásit
Biluška
Tedy , to sem koukala, tak snad je vše OK, držím palce.
A ten vůl - tedy valach si už hrob vykopal?
28 X denně byste mu taky mohli vyprávět , jak jezdí koníci z Polska na výlety do Itálie - a jaká ňam ňam šunčička se pak vrací k severu.
Gerda
Závodit budu v So i v Ne , ale nevim jak si co vylosuju.
Bude překvápko,
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:05
- Nahlásit
Baico
Žumpu v její psané podobě by málokterý chlap zvládnul
No jo no, chlapi hovno vydržej taky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:06
- Nahlásit
agáta12
Zdravím i pjecedu, sice ho neznám, ale skládat funkce v nasrání je blbost!
Hele ono se to k tomu schylovalo poměrně dlouho. To jen na venek to vypadá, že to bylo velmi náhlé rozhodnutí. Ale v Michalovi tohle rozhodnutí zrálo už dost dlouho, minimálně posledního půl roku.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:13
- Nahlásit
ALL
Byli jsme se víkendit !
Kamarádi si pořídili kempíček - tedy ty ubytka pro psolidi se rozmáhají -
A my jsme se měli moc dobře,
Vůbec jsem netušila, že kousek od Prahy je takovejhle rájíček.
http://www.javorovaskala.com/
a tady jsou na fejsu
http://www.facebook.com/profile.php?id=10000003034 8402&ref=brem#!/pages/Rekrea%C4%8Dn%C3%AD-st%C5%99 edisko-JAVOROV%C3%81-SK%C3%81LA-Kynologick%C3%A9-c entrum-ST%C5%98%C3%8DBR%C5%87%C3%81K/2176439549253 89?sk=wall&filter=1
Jen jedinej zádrhel - rybníček , kterej je cca 400 metrů od základny jsme hledali asi 5 - 6 kiláčků.
Ale pokoupáníčko bylo boží.
A vaří taky very gůt
A potýlky netlačí
A psi tam můžou
Tak a teď si jim tam musím napsat o prachy za reklamu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:15
- Nahlásit
agáta12
http://www.javorovaskala.com/
no to ale vypadá hodně dobře!!!!! to vidím na nějaký žumpamýtink, co, ženy????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:19
- Nahlásit
jbato vidím na nějaký žumpamýtink, co, ženy????
za 11 dní na jeden pětidenní vyrážíme
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:20
- Nahlásit
Crysa
za 11 dní na jeden pětidenní vyrážíme
No a?? )))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:22
- Nahlásit
Rybníky jedu, akorát už nevím které psy jsem si přihlásila.
agáta12
A ten vůl - tedy valach si už hrob vykopal?
28 X denně byste mu taky mohli vyprávět , jak jezdí koníci z Polska na výlety do Itálie - a jaká ňam ňam šunčička se pak vrací k severu.
To si nevykopal, ale slušně na tom zapracoval. Opět, asi po stomilionté se vyboural z ohrady. Mášenek šel, zavřel ho, spravil ohradu...nedošel ani domů a slyší jak mu za zády praská ohrada a utíká z ní kůň. Šel pro něho a kůň se pustil kopytama do něj. Stihnul uhnout teda. Přiběhli pro mě děcka. Musím říct, že jsem byla velmi velmi velmi moc nasraná páč jsem si právě lehla, že v rámci poledního klidu dospím rušnou noc. Takže jsem se zase oblíkla, obula kanady, vzala lonžovací bič....a udělali jsme s koníčkem velké rodeo Myslím, že ani Baron netušil jak dlouho vydrží cválat na lonži . Několikrát se pokusil otočit a pustit se do mě kopytama, ale nikdy to neklaplo. I když zpocená jsem byla skoro stejně jako on, to uhýbání a uskakování dá fušku Z mých velkopovelů "kurvacotoděláštyhajzleneserměamakejrychleji" bude mít pozdvižení zase celá vesnice
Ale makal . Po půlhodině už byl skoro hodný, tak jsem mu povolila hodinku na pastvě. Včil prší tak je zavřený, ale pak mám v plánu ještě povozit celý Gulak. Hezky v tempu samozřejmě, já mu ty roupy z hlavy vyženu A když ne tak z něho holt bude ta šunka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:26
- Nahlásit
Biluška
Takže jsem se zase oblíkla, obula kanady, vzala lonžovací bič....a udělali jsme s koníčkem velké rodeo
Správně, pani.
Pak doporučuju essi krmíš ovsem nebo granulema, tak snížit dáfky.
Buď má moc energie, nebo nedostatek vitamínu H. A hliník, jak známo, se doplňuje lopatou mezi oči.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:34
- Nahlásit
jbat
Pak doporučuju essi krmíš ovsem nebo granulema, tak snížit dáfky.
Nekrmím, teď je čistě jenom na trávě. K tomu dávám mrkev, jabka, chleba a tak, ale jenom coby pamlsky. Řekněme jeden kousek obden.
O vybití energie se mu ochotně postarám a o doplnění vitamínu H taky, přece u mě nebude strádat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:35
- Nahlásit
Biluška
o doplnění vitamínu H taky, přece u mě nebude strádat
no dyk by to bylo tohleto týrání, že jo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:39
- Nahlásit
jbat
no dyk by to bylo tohleto týrání, že jo...
No jasně, ještě by mě někdo zase nahlásil a musela bych to zdůvodňovat, tomu raději předejdu
přestalo pršet, jdu vyhnat pézetka na parkur, to zase budu mít nervy
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:55
- Nahlásit
Biluška já teda když jsem prvně zahlídla Bořivoje, tak mi teda moc hucula nepřipomínal, znám teda jen takový:
on je spíš jak chlaďas
ale v zápřahu mu to bude slušet jako těm chlaďasům na vobrázku celkově práce mu bude mooooc slušet, hlavně když píšeš co ten parchant vymejšlí.
Ještě mě napadá, to je Bořivojůf první Gulag? esli třá nemá quičící děti spojený s nějakejma zážitkama, .. vim jak kvičí jedno žumpí děcko a představa že mě jich za prdelí celej den kvičí šestnáct, asi bych byla taky v dysgomfortu..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:05
- Nahlásit
Biluška
jestli můžu trochu poradit, tak než ho případně zapřáhneš do vozejku tak ho prožeň na lonži, spíš víc než míň aby ti nerozmlátil vozejk a nezabil ty lidi v něm, stejně první jízdy budou jen člověk na zemi coby vodič si nikdo neriskne dokud kůň neumí ve voze aby si sednul ani já s radkem a to nemáme moc pud sebezáchovy.....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:09
- Nahlásit
Biluška
http://www.konicci.cz/clanky/vozatajstvi-73/ no to máte co dělat teda jak píšou v tom prvním článku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:10
- Nahlásit
kejtlin aby ti nerozmlátil vozejk a nezabil ty lidi v něm, stejně první jízdy budou jen člověk na zemi coby vodič
na jízdárně jsme prvně házeli za rozporku gumu od traktoru, o tu se nemá jak zmrzačit ani když zpanikaří a začne zdrhat nebo do ní couvat. Až když chodili s traktorovkou na opratích vedeni bokem a uměli zastavení a pomalý rozchod, tak teprve šli před lehkou káru a prvně si ještě někdo sedal za chomout s připnutejma klasika otěžema.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:11
- Nahlásit
Jak jste přišly na to, že ho Biluše bude zapřahat???????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:14 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
jbatJak jste přišly na to, že ho Biluše bude zapřahat???????
protože to psala i že dneska chce jít pro pluh a chomout a tak
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_8412.html#3
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:16
- Nahlásit
Crysa
protože to psala i že dneska chce jít pro pluh a chomout a tak
jééééžiš, já jsme fakt mimo úplně, to se nedá dočítat totok!!!!!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:22
- Nahlásit
Tak ste mě zas přesvěčili,že se koní bojím oprávněně,je to moc velký.Páč když táta dělal v hřebčíně tak sem tam chodila moc kusů koní moc povah někerý fakt zlý chlapy sem obdivovala jak to zmáknou i když byli občas fakt na hranici klobouk dolů.Já sem právě párkrát zažila ty ech zlopověstné a od tý doby mám velkorespekt až skoro strach páč vím co ten kolos dokáže dyž se nasere do splašena(jako pohladím vodvedu nakrmím plyšový nozdérka,ale tím to hasne dál ni krok)
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:26
- Nahlásit
danajasa
Tak ste mě zas přesvěčili,že se koní bojím oprávněně,je to moc velký.Páč když táta dělal v hřebčíně tak sem tam chodila moc kusů koní moc povah někerý fakt zlý
Koně jako psi - žádnej se nerodí zlej. Akorát hřebci po Tlumačovským Porterovi jsou trochu kreténi od přírody.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:29
- Nahlásit
danajasaale to máš stejný jak u psů, taky ti zmetek urve děcku půlku xichtu a pokouše půl rodiny. Všechno je to o tom to zvíře poznat, vnímat, znát pokudmožno co nejvíc z jeho historie pokud to nemáš od mala a stejně jako u psa, dostatečně zaměstnat minimálně hlavu když ne celý zvíře. I jorkšírek dokáže terorizovat rodinu. Škoda je násobně menší na lidskym zdraví ale v případě jorkšířího útoku když do tak malýho zmetka jednou dobře kopneš, máš max. vzorek na tapetě. U koně se ti tohle nepovede, ale zase úrazy koněma (nepočítám pády) jsou mnohonásobně méně pravděpodobný a méně častý.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:34
- Nahlásit
Crysa
ale zase úrazy koněma (nepočítám pády) jsou mnohonásobně méně pravděpodobný a méně častý.
to máš jako havárie letadla a auta. aut je mnohem víc a řídí je mnohem míň vzdělaný člověk, než letadlo. zase když už spadne letadlo, jsou následky mnohem horší, no.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:39
- Nahlásit
jbat
Tlumačovským Porterovi jsou trochu kreténi
Já měla nejvěčí psycho z klysnou jménem sedmička co byla velká jak stodola a všichni říkali že je děsná sfin to mi došlo v okamžiku kdy sem se držela vohláfky asik metr nad zemí vyseje na lebce obrkně jenž se vzepjal páč nechtěla jít dom
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:44
- Nahlásit
danajasa
kdy sem se držela vohláfky asik metr nad zemí vyseje na lebce obrkně jenž se vzepjal páč nechtěla jít dom
to je vcelku běžnej úkaz, proto se vynalezly vazáky. jako s koňma to není úplně brnkačka, kor když poznaj, že je člověk lama, ale je to krásná práce a jak zjišťuju, tak narozdíl od cvičáků jsou tam lidi o dost přímější... (zase když už se tam najde zmrd, tak velkozmrd, ale ten většinouv normálním kolektivu moc dlouho nevydrží )
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 16:50 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zdar lemurý!
Teda chvilu tu nejsu a tady se jako rozdávaj funkce, jo?
Lálince držím palec, ať je brzo doma.
Máfovi fšecko nejlepčí k narozkám!
Hlásám, že sme dnes byly na báječném výletě se Zitou - majitelkou Bajšiny poloségry. Teda na to, že je tuším tři tejdny po porodu, je vcelku dost v pohodě. Měla jsem co dělat, abych jí do kopců a skal stačila. Malá je pohodářka, hoví si v šátku a nevzbudí ji ani lovecká píšťalka. A poprvé jsem byla svědkem přebalování a kojení v lese. Na jehličí Bajša se nenechala Zitinýma čubama zahanbit a po krátkém váhání aportovala míčky z vody. Byl to fajn vejlet.
Jak se jinak máte, trupký? A od gdy do gdy sou ty Mlíkoše - od pondělka do soboty???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 17:07
- Nahlásit
Koukám, máte na těch cvičákách pjeknej bordel.
Jako to v žumpím lendu nebude, na to zapomeňte..
Tam každej dostane traverzou hnet u vstupu a bé klid.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 17:09 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
zjišťuju, tak narozdíl od cvičáků jsou tam lidi o dost přímější...
jbat
Páč tam de doslova vo hubu a přídemi že dělat s koněm chce daleko víc lásky ke zvířatům eště mě napadá,že věčina těch co tam sou má hnojárnu za komoušu a ta se dělala eném z lásky ke koním s mega vejdělkem jak dnes tam nikdo nepočítal prostě jo sou tam ti lidi vo fou kolegiálnější(nepočítám třá madary co jezdily do tlumáku na výměné poučné pobyty ti to skonma uměli ale dnes by je zavřeli za tejrání během15min co by to někdo skouk) a eště mě děsně dojal borec z Mexika byl sráááášně hééézký a měl mexický svoje sedlo a ty famfrlíny ho začly drbat,že to sedlo nesmí mít kdyby kůn skočil tak se zabije a von na to"můj kůn nebýt debil,když vidět překážka on ju obejde"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 17:13
- Nahlásit
danajasa
Gdo je tvůj fotřík? Že makal v Tlampačově?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 17:23
- Nahlásit
impact
Gdo je tvůj fotřík?
V Napajedlích,ale už umřel.V Tlampačově bydlím,ale tam moc ke koním nechodím chodili sme dyž sem byla malá ted du akorát když je tam dražba páč to je moc pěkný a maj ty doplnkový programy a to bejvá fakt mega dobrý http://www.photo-pankova.cz/index.php?cat=134
|