Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8181 . 8182 . 8183 . 8184 . 8185 . 8186 . 8187 . 8188 . 8189 . 8190 . 8191 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:03
- Nahlásit

čus babizny. Tak napřed hlášení ze špitálu - fšechno v normě, ale pustit domů ji nechtějí, prý ji budou eště pozorovat Lála je tam dost zoufalá, byť jsem jí nanosila mraky knížek a gde čeho. Blbý je, že je na pokoji akorát s nějakým miminem, asi tak ročním Mimino se neustále dožaduje pouštění pohádek takže se spolu dívají na Krtečka, Rákosníčka a Žofku ředitelku zó. Lála by se radši dívala na upíra Edvorda a tak, ale nemá šanci to ukecat, mimino děsně řve

HLášení z Gulaku hlavně pro Crysu a Dádu.
Verču už doma nečekejte, Mášenek ji dneska zabil, včil si kope hrop a večer ji zaživa pohřbíme . Salmu pošlu domů jako přílohu v mejlu. K obědu byl totiž jakýsi kompot. Angreštový, nebo co. Nemám tucha, sem ho neviděla . Díťata si ho velmi promtně rozebrali a jaksi zapoměli na své diktátory. Mě to neva, bych to stejně nejedla, ale Mášenek chtěl. Takže byl dost nakrknutý a zakázal fšem o kompotu mluvit, aby mu to nepřipomínali. Asi tak minutku byl klid a pak, do té ztichlé jídelny kde jenom klapali příbory Verča zafuněla a prohlásila "uf, už nemůžu, sem přežraná tím angreštem" . Jak říkám, teoreticky už je mrtvá, prakticky si kope jámu pod jeřabinou, mezi Megynkou a Rozárkou

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:08
- Nahlásit

BiluškaJak říkám, teoreticky už je mrtvá, prakticky si kope jámu pod jeřabinou, mezi Megynkou a Rozárkou

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:17
- Nahlásit

Eldoguero
A dobrý bylo, že sme tam navozili kafe a čaje, a jelikož sme si i nadále vozili svoje, mohli v klidu pít ty od nás, nebo je lidem prodávat za dvacku, pročež na tom stejnak mohli vydělat.....na čarodkách, kam jsme byli pozváni, jsme se zdrželi asi 15 minut, potom bangod jednoho člena pokousal Trikse, takže jsme celý večer strávili na veterině v Kralupech...tušim...takže za 200 Kč, což byla platba za nákup jídla, jsme jim neujedli než jeden plátek masa a dva kelímky limonády (každá s Maky sme měly jeden a pak sme jely domů).

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:24
- Nahlásit

Gerdacelý večer strávili na veterině v Kralupech...tušim...takže za 200 Kč, což byla platba za nákup jídla, jsme jim neujedli než jeden plátek masa a dva kelímky limonády
tomu se říká výlet za všechny prachy..

je normální sežrat litr zmrzliny od včerejšího večíra? Je jí teda litr, ale půl kila, je strašně nadejchaná a gréémová a vanilková s nějakym chlastem.. žeru to z misky na polífku, polífkovou žblící, teda tď už tou polífkovou žící vyškrabuju tu vaničku..

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:25
- Nahlásit

Crysa
paní vy nevíte, že se tu drží dyjety? tak laskavě neprovokujte se zmrzlinou!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:27
- Nahlásit

jbat
zájmu kolemjdoucích bych volila druhou variantu
kašlu na kolemjdoucí jedu
Gerda
a voni vás tam nechtěj za těchto podmínek klidně přije´dte k nám, páč, jak známo, vydělávat se musí všude a na všem

Jedu zdar

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:27
- Nahlásit

Gerda
dobrý bylo, že sme tam navozili kafe a čaje, a jelikož sme si i nadále vozili svoje, mohli v klidu pít ty od nás, nebo je lidem prodávat za dvacku, pročež na tom stejnak mohli vydělat.....

ale hlavně jsme byli všichni slušní, vždycky stačilo se domluvit a nemuseli kvůli tomu schůzovat a dělat důležitý ksichty.
kdyby kdykoliv přišli a řekli "jsme členi, chcem to odkousat co nejdřív" tak jim nikdo neřekne ani popel, ačkoliv já tam za tu krátkou dobu potkala max 4 členský psy na obrany (možná jich tam bývalo i víc, nevím) a to pak ještě Matěj musel jít ke klubovně pozvat si dalšího na druhý kolo...

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:28
- Nahlásit

makrelpaní vy nevíte, že se tu drží dyjety?
zmrzlina není sacharit :P a já držím tu co tu dávala tuším Danajasa, tu podle Bolka polífkojc, jim o televize, tudíš je to zábava a ne jídlo!!
A navíc já si tu zmrsku zas vychodím na venčeních, takže z mojí zmrzliny nikdo nepřibere :d

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:28
- Nahlásit

makrel
půjdeme dneska ven? jestli jo, tak v kolik?

Tak Sophyje už je asi po sté maminkou Fejt
Už se mě nejméně sto lidí zeptalo, jestli je to matka s dcerou
Sophyje by ani nemohla být matka, je trhlá - strááášně moooc

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:29
- Nahlásit

Monty
já můžu až večer kolem 19 nebo zítra ráno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:30
- Nahlásit

Biluška
uf, už nemůžu, sem přežraná tím angreštem
)))) mimořádné děcko )))

hlášení ze špitálu - fšechno v normě, ale pustit domů ji nechtějí, prý ji budou eště pozorovat
SUPER!!!!!!!! Jen ať pozorujou, hlavně že je dobrá!

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:34
- Nahlásit

makrel
ok, tak v 19 na louce? Pokud nebude pršet a nebude moc mokro???

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:36
- Nahlásit

Monty
ok

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:38
- Nahlásit

jbat
a nemuseli kvůli tomu schůzovat
Ta schůze byla původně kvůli vořechiádě. To se pak zvrtlo.
ačkoliv já tam za tu krátkou dobu potkala max 4 členský psy na obrany
No dyk, než začala jezdit Žumpa, bývali jsme s Matějem na cvičáku v jednu sami. Já po všech jak kretén umyla nádobí a uklidila klubovnu. Nestěžuju si, dělala jsem to ráda. Ale teď to vidím jako velkou chybu.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:42
- Nahlásit

makrel
a šly bychom i ráno? jestli jo, tak v kolik?

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:46
- Nahlásit

Baico
Ta schůze byla původně kvůli vořechiádě. To se pak zvrtlo.

jo jo, ale byla tam Eliška, Crysa, Gerda, mohli je zavolat a mluvit s nima a ne o nich a bez nich, ačkoliv i tak toho bylo slyšet dost...

No dyk, než začala jezdit Žumpa, bývali jsme s Matějem na cvičáku v jednu sami
což teď určo není jiné, co těm lidem hráblo?? já to nechápu, fakt ne, jestli jako doma nemaj dost emocí, tak vyvolávaj tohle, místo ordinace v růžový zahradě choděj na cvičák nebo já nevím.
ale můžou bejt v klidu, jak poznamenala paní jednatelka, tak "tamti se asi nasrali a už nepřijdou".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:47
- Nahlásit

jbat
ale hlavně jsme byli všichni slušní
krom tebe samosebou!!

dneska sem měla uš 3 vajxle,nějaký řekvičky,vaničku kuřecích jater a asi 20 dkg různejch salámůch,aš přídu dám si asi hemenex
Biluška
Mášenek ji dneska zabil, včil si kope hrop
dobrý pořadí)))
Crysa
je normální sežrat litr zmrzliny od včerejšího večíra
podle mne je to úpa normální,nechápu prč se ptáš na takový samozřejmostě!

du ven vy hovátka,nepyšte a nepomlouvejte nikoho..beze mně jako..btw.sme si u adidasků kráááááásně zapomlouvaly))..toho gdo tam nebyl pochopitelně..sme tam byly jen já a gerda tagže je to doufám jasný

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:50
- Nahlásit

jbat
"tamti se asi nasrali a už nepřijdou".
No ono nás už asi nepřijde víc. S Michalem si budem jezdit cvičit sami v jiné než ofiko výcvikové dny, ta možnost u nás existuje. A kousat budu jezdit až na jednu hodinu jako host. Nechci se s těma přizdisráčema potkávat.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
ale hlavně jsme byli všichni slušní
krom tebe samosebou!!

však já taky neomezuju ostatní tím, že bych jim blokovala figurnata vole. )))))))) jako třá ty s tou svou sviní.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:53
- Nahlásit

Baico
Nechci se s těma přizdisráčema potkávat.

Naprosto chápu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:53
- Nahlásit

jbat
jako třá ty s tou svou sviní.
sama si svině)))
Baico
tamti se asi nasrali a už nepřijdou".
No ono nás už asi nepřijde víc

kdyby mi to za to stálo,jakože ne,tak tam budu každou neděli v 10 ráno..bysme viděli kdo by se nasral a už nepřišel)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:54
- Nahlásit

jbat
tamti se asi nasrali a už nepřijdou
nenasrali, hele já chápu, že nás málokdo zkousne, on je to trošku montrózní humor, co nemusí sednout každýmu, mě to opravdu nevadí, já nasraná nebyla a nejsem, my jsme si užili parádně každou neděli, členi se zdejchli ihned po kafi po poslušnostech, my to tam měli krásně celý pro sebe, bránili sme si, trénovali, kávili, prochajdili, krafali, veselo bylo, že si čék ani těch kyselejch ksichtů nevšiml, právě že nebyli vůbec vidět. Jezdit po jedné hodiě asi nebudem, dostali bychom se domů strašně pozdě, byli bychom na silnici v době, kdy se vracej lufťácííí, je totál zacpaná praha, já pak jedu domu dvě hodiny, než to rozvezu.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
sama si svině
ale Nána vječí.

tak tam budu každou neděli v 10 ráno..bysme viděli kdo by se nasral a už nepřišel)))

no samože všichni krom přecedy, Baicy a žumpy. tedy cca 3-4 lidi.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:59
- Nahlásit

Gerda
nenasrali, hele já chápu, že nás málokdo zkousne, on je to trošku montrózní humor, co nemusí sednout každýmu, mě to
hele jako to co píšeš je jasný, ale co nesnáším je když to někdo není schopnej říct do voka jako serete mě nechci vás tu ale řeší se to takhle. K nám samo můžete jezdit, ale je mi jasný že pro holky je to daleko

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:01
- Nahlásit

Alexa
Gerda
nenasrali, hele já chápu, že nás málokdo zkousne, on je to trošku montrózní humor, co nemusí sednout každýmu, mě to
hele jako to co píšeš je jasný, ale co nesnáším je když to někdo není schopnej říct do voka jako serete mě nechci vás tu ale řeší se to takhle.

a jim jsme prej vadili vod začátku, tak to zas vydrželi docela dlouho musím uznat.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:01
- Nahlásit

AlexaK nám samo můžete jezdit, ale je mi jasný že pro holky je to daleko
tak holky jako Atuš, Gerda, Davítkojc když sednou na okruh a za 10 minut sjížděj na Jílové, tak je to kousek, zbytek přes Prahu je pasé..

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:04
- Nahlásit

AKCE RYBNÍKY - tak co? jede se? já už vyplnila přihlášky, nepojedu sama?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:05
- Nahlásit

Crysa
AKCE RYBNÍKY - tak co? jede se? já už vyplnila přihlášky, nepojedu sama?
Podle toho, kdy je uzávěrka. Pokud bude až z měsíc, tak jedu. Jinak nee skrz prachy.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:06
- Nahlásit

Crysa
tak co? jede se? já už vyplnila přihlášky, nepojedu sama?

jasně jedu
Baico
Podle toho, kdy je uzávěrka. Pokud bude až z měsíc, tak jedu. Jinak nee skrz prachy.

první je 26.7 druhá nevim

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:07
- Nahlásit

jbat
jim jsme prej vadili vod začátku, tak to zas vydrželi docela dlouho musím uznat.
no tim spíš to měli říct nemyslíš???? nebo měli stanovit nějaký pravidla a ne se bavit a usmívat do ksichtu a pak udělat tohle

<< 1 ... 8181 . 8182 . 8183 . 8184 . 8185 . 8186 . 8187 . 8188 . 8189 . 8190 . 8191 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání