| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:08
- Nahlásit
Alexa
ale co nesnáším je když to někdo není schopnej říct do voka jako serete mě nechci vás tu ale řeší se to takhle.
a toho se asi báli, když nás viděli, jak jedem jako hujerovi metelesku blesku )))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:09
- Nahlásit
Alexa
no tim spíš to měli říct nemyslíš????
myslím, pani, to by my přišlo jako dost rozumný. ale asi je to pro ně přirozenější takhle. tak ať.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:09
- Nahlásit
toš sme se vyprochajdili, bylo to fajné až na asi 300metrovou chůzí bahnem a stejně dlouho chůzi vegetací-kopřivy , ostružiny.....asi tak do výše krku-mého krku, nahraju fotky na rajře a něco sem dám, ted´ psiska chroupají krůtí běháky, koupila jsem v tenescu jeden balíček po 5 kč v balíčku jsou 2 běháky. Zuzi má hrču na hlavně, asi jí něco štíplo v lese
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:10
- Nahlásit
Baico
hele te´d mi to jako došlo proč jim vadilo že si holky vozej svoje jídlo a pití??????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:12
- Nahlásit
Hele a nezměnily jste recepty žencký? Nezačly ste tam vozit nějaký ošizený buchty a levný kafe třá? Že by se jako nasrali krz to... ))))
Možná za to může Gerda, jak občas něco přiveze a pak to nevytáhne a tak.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:12
- Nahlásit
BaicoPodle toho, kdy je uzávěrka. Pokud bude až z měsíc, tak jedu. Jinak nee skrz prachy.
první 29.7. a druhá 8.8...rozdíl mezi nima je cca 50Kč, což oproti MVP nebo NVP je docela masakr rozdíl
Alexajasně jedu
supéér, aspoň už vím že nebudu sama
Ještě vlastně zvažovala Adidaska.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:13
- Nahlásit
jbatMožná za to může Gerda, jak občas něco přiveze a pak to nevytáhne a tak.
já tam taky párkrát byla a přivezla věci, který teda jako běžně veřejně na lidi nevytahuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:14
- Nahlásit
jbat
vždycky sme nabídli všem )))) Jen včera to celkově nevyšlo )) Když ještě neměli studnu, vozili jsme si i vodu pro psy....všecko prostě...aale už bych se tim nezabejvala, i když takovej krásnej škandálek by neměl zaniknout v nezájmu )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:16
- Nahlásit
Gerda
vždycky sme nabídli všem )))) Jen včera to celkově nevyšlo
Jen nekecej. Je třeba najít viníka žeáno.
Crysa
já tam taky párkrát byla a přivezla věci, který teda jako běžně veřejně na lidi nevytahuju
pokud to nebyla Fidorka v Perníku, tak je to v pořádku. Panebože doufám, že nepoužíváš výraz Fidorka pro něco jinýho než pro to kolečko v čekuládě...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:16
- Nahlásit
Alexa
hele te´d mi to jako došlo proč jim vadilo že si holky vozej svoje jídlo a pití??????
Protože na stole pak nebylo místo To neřeš, s tím přišel ten debil, co mi jeho boxerka ještě nedávno kazila mojí individuální poslušnost, protože páneček si zalezl do klubovny na kafe a čupku nechal bezprizorně pobíhat po place.
Crysa
a druhá 8.8
Tak to kdyžtak přihlásím na druhou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:17
- Nahlásit
Crysa
jaké rybníky? kde to je a kdy??
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:18
- Nahlásit
Baico
Protože na stole pak nebylo místo
Ne ne... )))))))))))))
Ten pán s Cayou? Dluží Matějovi ještě kilo mimochodem... ))) Je to ten samej, jak pak řval, ať si jde Kejtlin pro psa, páč tam štěká a oni si nemůžou povídat? ))))
Haleluja, to je věc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:18
- Nahlásit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:19
- Nahlásit
jbat
Gerda
Alexa
Už se ani nenažerou, pekla jsem pravidelně akorát já a veškerý maso na grilovačky a vůbec jídlo na brigády a zkoušky vařil Michal
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:19
- Nahlásit
Montyjaké rybníky? kde to je a kdy??
Krajská výstava, je to 3.9.2011 Rybníky u Dobříše (pod Prahou směr Příbram).
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:21
- Nahlásit
jbat
Ten pán s Cayou?
Přesně ten
Dluží Matějovi ještě kilo mimochodem
Jsi špatný výběrčí, mě nikdy nikdo nedlužil Je to ten samej, jak pak řval, ať si jde Kejtlin pro psa,
To nevím, neb to už jsem byla zvednutá a odejitá.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:21
- Nahlásit
Baico
Už se ani nenažerou, pekla jsem pravidelně akorát já a veškerý maso na grilovačky a vůbec jídlo na brigády a zkoušky vařil Michal
Však ať! Ale třeba nemusí jíst, třeba je naplňuje pocit sounáležitosti, loajality a upřímného přátelství.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:23
- Nahlásit
Baico
Jsi špatný výběrčí, mě nikdy nikdo nedlužil
Já totiž hlavně nejsem výběrčí, odmítla jsem to Matějovi hned zkraje. )) Záměrně píšu, že dluží Matějovi. ))
Ale v rámci totálního nasrání ČLENŮ bys to možná zase mohla dělat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:30
- Nahlásit
Baico
no ty woe to je argument no sem na ně zvědavá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:31
- Nahlásit
jbatJá totiž hlavně nejsem výběrčí, odmítla jsem to Matějovi hned zkraje. )) Záměrně píšu, že dluží Matějovi. ))
a proč si to nepohlídá sám? v práci taky vybírá do společnýho fondu a jde mu to, byť na začátku taky ječel jak špatně střelená sfině, že tu funkci nechce ani vomylem, byla mu stejně svěřena.
Tak ať si zavede další sešítek a další kasičku a bude Si může udělat každej tejden plachtu na nástěnku, pod to kasičku a každej se zaškrtne kdo chce jít kousat a v druhý kolonce si zaškrtne že zaplatil a pod tím do kasičky hodí kilo a je to.
Na konec může ještě napsat pod tabulku, že kdo nezaplatí bude stíhán rukou či nohou zákona
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:35
- Nahlásit
Crysa
práci taky vybírá do společnýho fondu a jde mu to, byť na začátku taky ječel jak špatně střelená sfině, že tu funkci nechce ani vomylem, byla mu stejně svěřena
vidíš to, dobrej nápad.
Na konec může ještě napsat pod tabulku, že kdo nezaplatí bude stíhán rukou či nohou zákona
a to je vůbec nejky nápad!!!
Já se nikd ynikomu o prachy starat nebudu, kdybych to chtěla dělat, du zpátky do banky. Kdepak. A on to ví moc dobře. Takže kasička, tabulka a jedem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:36
- Nahlásit
Crysa
jbat
hahaha by mě zajímalo jak bude zjišťovat kdo nedal desátek do kasičky, gdyž mu tam bééé chybět
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:37
- Nahlásit
Alexa
hahaha by mě zajímalo jak bude zjišťovat kdo nedal desátek do kasičky, gdyž mu tam bééé chybět
Naučí Šéfa poznávat bankofky a posadí ho k tomu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:40
- Nahlásit
jbat
Ale v rámci totálního nasrání ČLENŮ bys to možná zase mohla dělat
Budu o tom uvažovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:41
- Nahlásit
Baico
Budu o tom uvažovat
)))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:49 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Ještě musím Michalovi zavolat, že až budeme mít Žumpa cvičák, tak on tam bude předsedou. On teď potřebuje každou spřízněnou duši. Protože ho dnes další pizda na FB obvinila z toho, že funkci složil, protože chtěl dostat zaplaceno za kurzy a že mu jde jen o peníze.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:55
- Nahlásit
Baico
Protože ho dnes další pizda na FB obvinila z toho, že funkci složil, protože chtěl dostat zaplaceno za kurzy a že mu jde jen o peníze.
Ty vole co to tam je za havěť...
Však na táboře budete, ne? A ať se zaregistruje i tady, co? Aby viděl, co se na něj kuje.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:59
- Nahlásit
Baico
Zdravím i pjecedu, sice ho neznám, ale skládat funkce v nasrání je blbost!
A hlavně na to musí bejt řádně svolaná členská schůze ! Takže máte fůru času vymyslet nějakou taktiku !
Ale takhle nahonem utíkat z boje a ještě tam vodkud se vám líbí !? Zdravé nasrání neškodí , ale na ty dveře ještě počkejte !Myslím na prásknutí
Jinak tady u nás - plac jak víno, ale nikde nikdo, ale jsme daleko , ale kdybyste byli sovětští lidé - co je to 120 kiláčků proti široširé zemi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:00
- Nahlásit
Baicohele te´d mi to jako došlo proč jim vadilo že si holky vozej svoje jídlo a pití??????
Něco ti řeknu. Velmi mi to připomíná náš cvičák. Jsem tam zatím ještě místopředsedou, ale už se tam prakticky radši ani nezdržuju.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:02
- Nahlásit
jbat
Však na táboře budete, ne?
Já ano a Michala se tam pokusím dotáhmout alepoň na sranda závod popřípadě jako mojí podporu na náš páteční úlet, co vymyslela Renata.
A ať se zaregistruje i tady, co? Aby viděl, co se na něj kuje
No přeci je je to chlap, sice hrozně moc fajn, ale jen chlap. Žumpu v její psané podobě by málokterý chlap zvládnul
|