| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:44
- Nahlásit
davidkova renata
vono ty šediny bejvaj aj genetický ne? jak u lidůch
prej jo ale oba rodiče rickiho nebyli šediví tedy pamatuju je naposledy v 6ti letech, pak je nechala " chovatelka" venku umrznout...doslova
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:47
- Nahlásit
Přátele vypadá to, že si asi budu shánět ZKO,kde mě vezmou za člena. Takže se hlašte všichni, kdo nás s veverkama chcete?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:49
- Nahlásit
Baico
přijd´ do mlíkošů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:51
- Nahlásit
Baico
Přátele vypadá to, že si asi budu shánět ZKO,kde mě vezmou za člena. Takže se hlašte všichni, kdo nás s veverkama chcete?
co???? no nadruhou stranu vono by tě to tam za chvíli tak sralo, že bys stejně vodešla sama a ještě by ses zbytečně votravovala.
kejtlin
přijd´ do mlíkošů
joooo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
Baico
aleale! to sou zvraty!! ale aleksa má pravdu! a mařušdržhubu taky páč pravila že žumpa potřebuje vlastní cvičák
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
Alexa
co????
No jistě, všem tam Žumpa strašně vadila už od začátku, ale vytáhli to ve chvíli, kdy Michal řekl, mu vadí, že většinu organizačních a údržbovejch věcí děláme jen my dva.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:57
- Nahlásit
davidkova renata
mařušdržhubu taky páč pravila že žumpa potřebuje vlastní cvičák
nojo to má naprostou pravdu, ale strategicky ideálně by to bylo v Práglu a tam sou děsně drahý pozemky
Baico
No jistě, všem tam Žumpa strašně vadila už od začátku, ale vytáhli to ve chvíli, kdy Michal řekl, mu vadí, že většinu organizačních a údržbovejch věcí děláme jen my dva.
no sem na ně zvědavá jak se tam budou dohadovat až tam vy dva na nic nešáhnete
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:02
- Nahlásit
du se smečkou, zatim se prosim dohodněte, kdo mi poradí jak na rajčeti rozdělím fotky do alb-díky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:05
- Nahlásit
Baico
neznám situaci ale po tom co jsem si včera a dnes přečetla pravím: Dobře děláš, vyser se na ně!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:06
- Nahlásit
Alexa
nojo to má naprostou pravdu, ale strategicky ideálně by to bylo v Práglu a tam sou děsně drahý pozemky
no ale mohli bysme na to využít adidasky sachrátku!! je velmi čany a alibaba bé jistě rát.-)))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:09
- Nahlásit
Zdar lidi, koukám, že tady je to dnes samej oslavenec a veverky se budou stěhovat na jinej cvičák. To jsou věci, to jsou věci
Škoda, že to k nám máte tak daleko, bych vám hnedle nabídla náš cvičák, aspoň by bylo pár dalších členů, který by něco dělali o brigádách a konečně by se s tím vším dost hnulo, ne jak tuhle sobotu, kdy jsem tam já (furt mi bylo blbě), kantýnská (ženská 56 let) a ještě jedna (tý je přes 60) makaly jak barevný a slečna (19 let) se na nás z cesty dívala a pak prohlásila, že už musí domů
Co ovšem oo ní chtít, když vedle ní stála její matka, která ji nic neřekla, ani Míšo, tak jim jdi na chvíli pomoct, ne prostě nic
Ale zase nakonec jsme se tomu s babama docela zasmály
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:09
- Nahlásit
davidkova renata
taky páč pravila že žumpa potřebuje vlastní cvičák
Tak začnem shánět nějakej plac, ne? Figuranty máme ZKO XXX ŽUMPA, to zní velmi honosně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:11
- Nahlásit
Baico
prosím tě, nemohla bys nastínit situaci pro nás, kteří nedočítáme
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:16
- Nahlásit
Baico
Tak začnem shánět nějakej plac, ne? Figuranty máme ZKO XXX ŽUMPA, to zní velmi honosně
ano prosím, ideálně žumpalent-praha, aby se tam daly dělat i králičí výstavy. Budu ti za to zabíjet králíky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:23
- Nahlásit
Baico
jako že se jim to v hlavách moc nerozleželo, jo...?
ZKO XXX ŽUMPA, to zní velmi honosně
cííí bejt nástěnkář, prosíííím! )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:26
- Nahlásit
Baico
ZKO XXX ŽUMPA
chtěla bych být pokladníkem, přeceda by byl přeceda, ty bys byla ta první vícemis, nebo jak se tomu zástupcoj řiká, davítková by byla dělný lit a furt by makala na brigádách. Hlavně by stavěla teda kotce a zametala cestičku příjezdovou.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:28
- Nahlásit
Jééé konečně smysluplnej nápad. Bude ZKO Žumpa Teď jen najít pozemek a prachýýýý.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:30
- Nahlásit
Gerda
chtěla bych být pokladníkem, přeceda by byl přeceda, ty bys byla ta první vícemis, nebo jak se tomu zástupcoj řiká, davítková by byla dělný lit a furt by makala na brigádách. Hlavně by stavěla teda kotce a zametala cestičku příjezdovou.
Takže:
Přeceda - Přeceda
Místopřeceda - Baiková
Pokladník - Gerda
Nástěnkář - já
Davítková - levná pracovní síla
Marush - výroba reklamních předmětů a cen, "výrobce hesel"
Adidaska - ozdoba
Rýsuje se to hezky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:33
- Nahlásit
jbat
makrel- ostuda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:34
- Nahlásit
makrel
makrel- ostuda
jo to by šlo.
ještě Monty - tapetář
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:34
- Nahlásit
S dovolením vás všech sem taky něco kecnu...
Baico
TO SI DĚLÁŠ PRDEL NE!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:35
- Nahlásit
jbat
Maruš a Adidasku přesuň do kategorie dělný lit, páč Maruna bude makat taky, umí grilovat, Adidaska...nějakou práci už jí najdem...bude krást krs cizí ploty rybíz, bo se snadno protáhne tim vokem v plotě. A Aleksa bude taky nějakej ten jednatel nebo něco. Je taková chytrá a účtů znalá. Do dělnýho litu zahrň lidí víc, zejména těch, co už nemůžou bejt ani přeceda, ani místopřeceda ani nástěnkář ani pokladník. Ať máme hodně ruk k dílu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:35
- Nahlásit
Gerda
podle mě by měla být jednatel Pawlinka, všichni víme proč
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:36
- Nahlásit
makrel
MÁŠ PRAVDU SAMOZŘEJMĚ!!!!!!!! Bude pojízdnej jednatel, bdue jednat v různých částech naší krásné vlasti.
Bibinka7
Ahoj Dorinková )))))))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
Bibinka7
á, kolemjdoucí. vítej.
Gerda
bo se snadno protáhne tim vokem v plotě
a nemohla by krást něco lepšího než rybíz???
A Aleksa bude taky nějakej ten jednatel nebo něco. Je taková chytrá a účtů zn
jasněěě, to mě nenapadlo, ten jednatel. ale nesmí bejt tak protivná, jak jednatel Zlosyňskej. )))))
Do dělnýho litu zahrň lidí víc, zejména těch, co už nemůžou bejt ani přeceda, ani místopřeceda ani nástěnkář ani pokladník. Ať máme hodně ruk k dílu.
prostě kdo nemá funkci, bude dřít. jen davítková má funkci, ale bude proto dřít dvakrát tolik.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
jbat
a my s biluší máme ještě funkci budíčka
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:38
- Nahlásit
Gerda
Ahojík Marušková :-D
Jsem v tranzu z nastálé situejšn a teď ještě Bajkofka prudí s jiným cvičákem! A co naše veverky? Asi neví, že tam jezdíme hlavně kvůli ní a předsedovi co?!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:38
- Nahlásit
Čus lidijové
Vůbec nevím co se děje,ale gdyž se rozdávaj funkce,tak chci funkci vrchního ochutnávače jídla a pití.
Byl by možnej nějakej stručnej výýýýýýcuc???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:39
- Nahlásit
makrel
a jo.
tak Alexa bude ekonóm. ))
a Makyjová zootechnik.
v poctatě můžem založit kravín, ne ZKO.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:40
- Nahlásit
jbat
Děkuji za vítání, já jsem kolemčtoucí, páč nemám moc času přispívat, hrozně moc klapete na písmenka všici!
|