| Autor |
Zpráva |
agáta12
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:24
- Nahlásit
kejtlin
A co ho pronajmout, ňákýmu zahrádkáři nebo co já vím, kdyby byl někde v civilizaci, třeba na obchod nebo sklad... prodej vymejšlej až naposled. Taky mě napadlo sposta lidí nemá prachy na normální bydlení a nabídnout pozemek jako stání na mobilhaus - v každým druhym americkým filmu tak bydlí hlavní hrdina anebo jeho parťák či nepřítel
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:24
- Nahlásit
jbat
Já jsem v práci.
Ale jen do půl druhé, tak pohoda.
Udělala jsem za dopoledne víc práce jak za celou dobu, co jsem tady zaměstnaná.
Šéfová je definitivně pryč, tak po ní dávám dohromady papíry. Tisknu, složkuju a tak. Už jsem vytiskla půl balíku papírů. Ona byla děsnej bordelář a na všechno kašlala. A já to teď musím dohnat.
Ještě něco dodělám a půjdu na obídek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:26
- Nahlásit
pawLINka
na špičku kávové lžičky
aha..tak já jí hned vod začátku mrdla 2 lžičky čajový plný.-)))
jinak ten zaručenej kolagen vod tebe je ale v nějakejch kostičkách ne?????
jbat
, kdo je dneska v práci, abych ho mohla nasrat?? ))))
mě nenasereš ))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:26
- Nahlásit
pawLINka
jbat
Já jsem v práci.
Ale jen do půl druhé, tak pohoda.
tak to seš pro arogantní výsměch nepoužitelná.
co voda, nechala vás být??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:27
- Nahlásit
agáta12
Taky mě napadlo sposta lidí nemá prachy na normální bydlení a nabídnout pozemek jako stání na mobilhaus
Taky mě to napadlo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:28
- Nahlásit
pawLINka
No já to dávkuju tak, že naberu menší polévkovou lžící a tu rozdělím na granule pro oba kluky. Baští to už od neděle a nezdá se, že by je to nadýmalo.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
Jj, ten lízanej kolagen jsem viděla jen v těch kostkách.
Toto je dávkování toho hydrolízanýho. Jsem se o něj hodně zajímala, že si ho koupím totiž. Než jsem šla na tu přednášku.
jbat
co voda, nechala vás být??
Jj, večer byla tak patnáct čísel od vrchu, ale pak se umoudřila a vylila se jinde, tak to do rána kleslo o metr. Jaký je stav teď, to netuším, ale myslím, že to snad bude OK.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:30
- Nahlásit
davidkova renata
mě nenasereš
bo seš svině no. ))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:32
- Nahlásit
pawLINka
Jj, večer byla tak patnáct čísel od vrchu, ale pak se umoudřila a vylila se jinde, tak to do rána kleslo o metr. Jaký je stav teď, to netuším, ale myslím, že to snad bude OK
to je dobře pani.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:32
- Nahlásit
jbat
bo seš svině no.
jj to sem já.-)))
pawLINka
že si ho koupím totiž. Než jsem šla na tu přednášku.
taky musíš vlízt fšude????? a kazit mi tu euforyji pak?!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:33 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
agáta12
nejsme v americe paní
Alexa
už nesháním když už mě pozvou na pohovor tak mi sdělí že mi je 32 a nemám děti a hned jak nastoupím tak určitě otěhotním a takového zaměstnance nepotřebují že.....mě to jen stojí prachy, když nemáš známý tak jsi prostě doslova v piči
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:36
- Nahlásit
davidkova renata
by ses mohla aspoň přečísnout...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
a kazit mi tu euforyji pak?!
Euforyji mi pan dochtor zkazil taky. Byla jsem připravená ten hydrolízanej kolagén taky koupit. Fakt.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:39
- Nahlásit
gdo bude objednávat ty kvasnice a gdy?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:40
- Nahlásit
jbat
zdar blbouni, kdo je dneska v práci, abych ho mohla nasrat?
já ale už jen týden a budu mít nádherných 16 dnůůůů volnooooooooooooo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:42
- Nahlásit
kejtlin
už nesháním když už mě pozvou na pohovor tak mi sdělí že mi je 32 a nemám děti a hned jak nastoupím tak určitě otěhotním a takového zaměstnance nepotřebují že.....mě to jen stojí prachy, když nemáš známý tak jsi prostě doslova v piči
no tak aspoň posílej životopisy, vona určitě něco přijde. A co si sehnat nějakou brigošku když máš ty 4 dny volna, třá na kase v Kaufu, lidlu atakpodobně.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:42
- Nahlásit
kejtlin
gdo bude objednávat ty kvasnice a gdy?
asi já, po vejplatě, čili někdy během 14 dnůch ...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:43
- Nahlásit
kejtlin
nejsme v americe paní
Ale proč by jsme museli......mám kamarádku a ti si teď pronajali pozemek v Kolíně,musí tam teda bej přípojky,koupili použitej mobilheim a taky to šlo. Spočítali,že se jim to vyplatí víc,než pronájem bytu a až tam nebudou makat,tak ho můžou zase prodat dál.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:43
- Nahlásit
A jak je to teda s tim trapnym kolagenem???? Je nahovno nebo nejni nahovno, je vůbec na něco????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:44 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
mám si ještě uvařit kafe nebo jít dom a uvařit si ho doma????????????
jablunka
kejtlin
nejsme v americe paní
Ale proč by jsme museli......mám kamarádku a ti si teď pronajali pozemek v Kolíně,musí tam teda bej přípojky,koupili použitej mobilheim a taky to šlo. Spočítali,že se jim to vyplatí víc,než pronájem bytu a až tam nebudou makat,tak ho můžou zase prodat dál.
no to je fakt anebo někomu jako na chatu, hele za inzoš nic nedáš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:46
- Nahlásit
kejtlin
nejsme v americe paní
no hele osobně znám dvě kámošky co mobilA CHTĚLI..JEDNA HO NEMĚLA KAM POSTAVIT sorry za capslok,páč pozemek tady f okolí by vyšel tak draho,že nemá smysl se tim zabejvat a druhá ho tedle tejden koupila ))) je to kámošky vod crysy,bude v mlíkoších,ta s tim černým knírem,měla kliku a známý u kterejch to mohla postavit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:47
- Nahlásit
Tinta76
Je nahovno nebo nejni nahovno, je vůbec na něco????
to to řeknu přesně..bud je na hovno anebo fachá,záleží jakýho máš čokla )))
jaký kvasinky,ty za 40kč kilo???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:47
- Nahlásit
Tinta76
A jak je to teda s tim trapnym kolagenem???? Je nahovno nebo nejni nahovno, je vůbec na něco????
no to právě nikdo neví, buď to ten čokl zpracuje nebo ne
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
Ale jo......třá mít velkej pozemek tady u nás,tak to lufťákům taky pronajmu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:50 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
šiš a jak poznám, esi to můj čokl zpracuje to jsou mi teda informace, jako fakt žejo
davidkova renata
jaký kvasinky,ty za 40kč kilo???
ano, vono to je ale 70 za kilo + počta, takže 170 ... ale furt to vyjde levnějc, jak pangaminový tablety ... minimálně vo půlku ...
edit: kdyby se chtěl někdo přidat, aby to vyšlo levnějc ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:50
- Nahlásit
Čau frndy, měla sem pro vás ráno moc pěknej příspěvek, ale vůbec se mi ho nepodařilo odeslat, tak už nic no. Jesi kolagen nafukuje, tak to mařkoj vůbec dávat nebudu, by si sežrala nohy )) Vstávali sme až skoro v deset )
Pawlinka bez ohrožení vodou už? A co ympakt a jeho nová kůže?
agáta12
Pani, psala mi pani od vás krs mlíkoše, dala sem vás do kopie, protože si myslim, že byste to měla vědět, co pani píšu. Napsaa jsem jí strašně syrově, že to tam s náma možná vůbec nevydrží, páč víte co? Já se lidí cizejch trošku bojim krs případný stížnostě a zklamání, že to jako neni tak, jak si to přectavovali, že to vlastně bylo dost hrozné a úplně vyhozené peníze. Tak sem to raději zhmotnila do textu ihned, ať nemá nebohá pani třá ňákou přectavu výcvikového tábora s programem, org zábavou a takový ty věci, co by normálně čék na táboře očekával, jo? Eslivá se s pani znáš nějak víc, popiš jí prosím celou situaci ))
Alexa
jupííííí dneska jedeš k moříčkůůůůůůůůů! Tak to ti moc přeju, jak se dycky každej rok na to mocinky těšíš, krásně si to tam užij, poválej se, pokoupej, ne že tam zas uděláš vostudu!!!! Budem tu na tebe čekat )))))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:51
- Nahlásit
Tinta76
šiš a jak poznám, esi to můj čokl zpracuje
Nijak! Ale ty mu to dáš roskazem a bude to.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:53
- Nahlásit
Alexa
na brigádu do takovejch krámů bych musela do prahy zde je to obšancovaný a do prahy se mi opravdu nevyplatí jezdit na brigádu, na životopisy ani neodpovídaj, to posílám tak z plezíru kyž jsem v hokně, vyloženě z nudy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:55
- Nahlásit
Tinta76
já se chci přidat ale až po 15.7.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čec 2011 11:55
- Nahlásit
jablunka
Nijak! Ale ty mu to dáš roskazem a bude to.
a tak já tomu vůbec nerozumim je žížala had nebo červ??????
co mám dát čokloj na klouby teda??? bral nutradyl, pak koňskej alavis dual ... co je nejlepčejší???
|